Lopullinen opas: Kuinka suoratoistaa Twitch-ohjelmassa

Lopullinen opas: Kuinka suoratoistaa Twitch-ohjelmassaJos olet kiinnostunut kaikenlaisen sisällön suoratoistamisesta pelaamisesta eri luovaan sisältöön, Twitch TV on suoratoistounelma! Tässä blogissa kerromme sinulle kaiken, mitä sinun on tiedettävä, kuinka suoratoistaa Twitchissä, sen ainutlaatuisista ominaisuuksista ja kuinka käyttää monipuolista sisältöä mistä päin maailmaa tahansa!


Vuonna 2014 Amazon osti Twitch Tv: n miljardilla dollarilla. Tämä alusta, joka on kerännyt yli 46 miljoonaa dollaria hyväntekeväisyyteen, on sittemmin saanut ominaisuuksien päivityksiä ja kehitystyötä lukuisille käytettävissä oleville alustoilleen. Twitchin vaikutus ja sen reaaliaikaiset suoratoisto-ominaisuudet ovat saaneet vetoa ja suosiota verkossa tapahtuvassa suoravirtausmaailmassa kilpailevista urheilutapahtumista maailman intensiivisimpien pelaajien välillä, taidesuoritusten suorana tekemiseen..

Mikä on Twitch?

Twitch on yksi maailman johtavista sosiaalisista videoalustoista, ja se tarjoaa kaiken ikäisille pelaajille yhteisen yhteisön, jossa he voivat kokoontua katsomaan, suoratoistamaan ja pelaamaan pelejä verkossa. Tämä houkutteleva alusta, jonka vuonna 2011 perusti Twitch Interactive, Amazonin tytäryhtiö, houkuttelee lähes 10 miljoonaa kävijää joka päivä, yhdistää ystäviä ja faneja. Katselemalla ja jakamalla vain videopelikulttuuria, yli 2 miljoonaa käyttäjää on aktiivinen omilla henkilökohtaisilla streamillaan, ja monet jopa hyödyntävät kykyä ansaita riittävästi elantonsa Twitchilla yleisövuorovaikutuksensa kautta.

Aikaisemmin pystyit vain live-streamiin Twitchissä, mikä tarkoittaa, että sinun oli oltava online-tilassa saadaksesi suosikkivirtaasi live-tilaan. Mutta viime aikoina Twitch on lisännyt videon lataukset!

Nyt voit:

 • Lataa videoita Twitchiin
 • Tallenna videoita ilman viimeistä voimassaolopäivää
 • Ilmoita seuraajille, kun lähetät videon
 • Lataa videoita uuden sisällön luomiseksi
 • Näytä kunkin videon tilastotiedot

Yksi huomionarvoista on foorumin kyky kilpailla muiden palveluiden, kuten YouTube, kanssa. Tämä näkökohta on herättänyt erityistä kiinnostusta niille, jotka tukevat internetvapautta, ilmaisun- ja tiedonvapautta sekä online-sensuuria ja rajoituksia. Youtube on valitettavasti tehnyt kiistanalaisia ​​päätöksiä sisällön sensuroinnista, jopa ajatellut tätä ajatusta jopa oman YouTube Heroes -ohjelman mainostamiseen, jossa ”sankarit” voivat saada pisteitä sisällön ilmoittamisesta. Koska sensuurikysymykset ovat nyt eturintamassa, Twitch TV: n esittely kilpaileville videon lataamismarkkinoille tarjoaa mahdollisuuden vaihtoehtoiselle ilmaisualustalle, etenkin Twitchin live-streamille.

Miksi Twitch on niin suosittu?

Usein, kun ihmiset nauttivat tietyistä kiinnostuksenkohteista, on yleistä, että inspiroidaan niitä, jotka ovat samalla alueella erittäin taitavia. Tämä on sama idea, joka vetää uteliaita pelaajia liittymään korkeasti koulutettuja, suosittuja pelaajia heidän seuraten Twitchin live-lähetyksiä. Pelin lisäksi, että pelaajat voivat katsella, kuinka asiantuntijat pelaavat suosikkipelejään, live-streamiin sisältyy myös kaksisuuntainen sosiaalinen video ja ääni ja chat. Tämä antaa sekä streamerille että yleisölle olla vuorovaikutuksessa reaaliajassa. Twitch on jopa sukeltamassa sosiaalisen verkostoitumisen villitykseen. Antamalla Twitch-käyttäjien lisätä jopa 500 kaveria luetteloon, Twitch näyttää käyttäjille tarkalleen, kuka on online-tilassa. Twitch-käyttäjät voivat käyttää Whispersiä, Twitchin yksityistä viestijärjestelmää, kommunikoidakseen ystäviensä kanssa järjestelmän kautta.

Tavallinen Twitch-jäsenyys sisältää kyvyn:

 • Seuraa suosikkiasi kanavat
 • Vastaanota live-ilmoituksia
 • Keskustele ystävien kanssa
 • Lähetä ja vastaanota viestien
 • Aloita oma lähetys

Toinen houkutteleva näkökohta Twitch-maailmaan on alustan kyky esitellä realistisen pelin yksityiskohdat, jolloin käyttäjät voivat nähdä aiemmin harhaanjohtavia pelin esikatseluja.

Videopeleissä on usein lyhyitä esikatseluja, jotka ovat dramaattisia, korostavat vain muutamia ominaisuuksia ja ovat tyypillisesti täysin edustamattomia lopputuotteen suhteen tai millainen peli, mekaniikka ja tarina voivat olla. Twitchin live-pelitoiminnon ansiosta käyttäjät voivat suoratoistaa pelin ensikäden, aivan kuin olisit istumassa ystäväsi vieressä, joka pelaisi peliä sohvalla. Twitchin live stream -peleissä on autettu tonnia pelejä lisäämään niiden myyntiä videopelien ostopäätöksiin vaikuttaminen.

Lisäksi Twitchin alustaympäristö lisää suosionsa. Se on tällä hetkellä saatavana:

 • Twitch iPhonelle
 • Twitch Androidille
 • Nvidia-kilpi
 • Xbox One
 • Playstation 4
 • Xbox 360
 • Chromecast
 • Palo-TV

Ainutlaatuiset ominaisuudet

Pelialustojen lisäksi Twitch rohkaisee myös muita online-suoratoistoja ja sisältöä. Niiden ainutlaatuisia ominaisuuksia ovat:

 • Twitch Plays, peli, joka on rakennettu chat-ohjaamalla pelin avulla ja joka hyödyntää vuorovaikutteisia livevirtoja. Nämä kokemukset antavat yleisölle mahdollisuuden hallita muiden pelaajien toimintaa suoratoiston aikana.  
 • Esports on myös saanut merkittävää vauhtia sallimalla kilpailupelejä, joihin osallistuvat joukkueet, liigat, pelaajat ja muut tärkeät tapahtumat.
 • Twitch Creative, joka tarjoaa taiteilijoille mahdollisuuden esitellä monenlaisia ​​projekteja. Maalaamisesta ruoanlaittoon musiikilliseen säveltykseen, tämä alusta tarjoaa ainutlaatuisen välineen luoville henkilöille.

Suoratoisto Twitch Prime -sovelluksessa

Koska Twitch on Amazonin omistama, Twitch Prime on nyt mukana Amazon Prime -jäsenyydessäsi, eli voit käyttää kaikkia Twitch Prime -ominaisuuksia yhden Amazon-jäsenyyden hinnalla. (Jos sinulla on jo Amazon Prime, sinun tarvitsee vain linkittää tilisi ilman lisäkustannuksia.) Joten saat ilmaisen kuljetuksen, saat ilmaisen pääsyn yli kahteen miljoonaan kappaleeseen, tuhansiin elokuviin ja esityksiin (poistamalla tarpeen maksa Netflixistä ja Spotifystä) ja rajoittamaton yhden päivän toimitus.  

Twitch Prime antaa sinulle pääsyn:

 • Ilmaiset pelien lataukset
 • Ilmaiset pelin sisäiset tuotteet ja bonus ryöstö kuukausittain (plus yllätys!)
 • Twitch-streamien katselu ilman mainoksia
 • Ilmainen tilaaminen uuteen Twitch-kanavaan 30 päivän välein (muuten maksaa 4,99 dollaria)

Twitch Prime on saatavana vain maissa, joissa Amazon Prime on saatavana (eli Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Kanadassa, Saksassa, Ranskassa, Italiassa ja Espanjassa). Maissa, joissa Primea ei ole saatavilla, Twitch Turbo on vaihtoehtoinen vaihtoehtosi.

Mutta jos haluat hyödyntää kaikkia Amazon Prime -sovellukseen liittyviä etuja, mutta et asu Amazonin peittoalueella, meillä on yksinkertainen temppu, jonka avulla voit käyttää Twitchin kaikkia mahdollisuuksia: VPN.

Miksi sinun pitäisi käyttää VPN: tä Twitchin kanssa

Vaikka Twitch itsessään ei ole georestriktio, maat, jotka sensuroivat sisältöä, ovat kieltäneet sen palvelut. Onneksi, jos olet pelaaja maassa, jossa tämä jännittävä palvelu on riistä, VPN tai Virtual Private Network korjaa tämän muutamassa sekunnissa..

Hallituksilla ja muilla organisaatioilla on mahdollisuus määrittää fyysinen sijaintisi IP-osoitteesi avulla. Siksi, käyttämällä VPN: ää, voit piilottaa IP-osoitteesi laillisesti. Voit myös asettaa sijaintisi mihin tahansa haluttuun maahan; Voit käytännössä esiintyä missä tahansa maassa valitsemalla palvelimen kyseiseen sijaintiin. Tämä antaa sinulle täydellisen, rajoittamattoman pääsyn ja suojaa samalla sinua IP-vuotoilta ja DDOS-hyökkäyksiltä – kaksi erittäin yleistä ongelmaa, jonka pelaajat kohtaavat verkossa.

Mutta, jos olet maassa, joka sallii sinun suoratoistaa Twitchissa, VPN voi myös ratkaista monia viivästyneitä ongelmia, jotka streamerit kohtaavat Twitchin käytön aikana. Suoratoistomaailmassa VPN: issä on joskus negatiivinen leima, ja niitä syytetään usein menettäneestä yhteyden nopeudesta, palvelimien heikentyneestä vakaudesta, laadun heikkenemisestä, pudonneista kehyksistä jne. Yllättäen VPN: t voivat tosiasiallisesti tehdä päinvastoin ja estä jopa kokoo.

Stutterointi tai yhteysvirheet johtuvat usein ‘huonon hypyn’ lyömisestä, kun reitit kotoasi Twitch-palvelimelle. Näillä humalailla voi olla ongelmia tai jopa olla kokonaan kuollut.

VPN: t voivat luoda paremman yhteyden ohittamalla nämä huonot sijainnit. SaferVPN, jolla on yli 400 palvelinta yli 30 maailman eri paikassa, varmistaa, että yhteytesi saavuttaa aina määränpäähänsä turvallisimman, tehokkaimman mahdollisen reitin kautta.

Näin suojaudut ja saat kaiken irti Twitchista vain 3 yksinkertaisella vaiheella:

1) Hanki SaferVPN-suunnitelma tai aloita ilmainen kokeiluversio, jos sinulla ei vielä ole tiliä.

2) Yhdistä haluamaasi sijaintiin olevaan palvelimeen.

3) Pääset Twitch-palveluun, ja huomaat, että se toimii aivan kuin olisit paikassa, jossa sitä ei ole estetty!

SaferVPN: n avulla pääset tähän hämmästyttävään palveluun kaikkialta maailmasta alle 30 sekunnissa! Jos sinulla ei vielä ole SaferVPN-tilaa, hanki tilauksesi jo tänään (tarjoamme 30 päivän rahat takaisin takuu – joten sinulla ei ole mitään menetettävää!), Tai kokeile SaferVPN ilmaiseksi joten voit nauttia kaikista Twitch-eduista!

Jos haluat olla ajan tasalla kaikista vinkistä parhaan suoratoistoviihteen saamiseksi, muista ottaa yhteyttä meihin sosiaalisessa mediassa tai ampua meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] Olemme täällä sinua ympäri vuorokauden.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map