Live Stream Super Bowl 2018 ilmaiseksi mistä tahansa

Super Bowl 2018 - SaferVPN


NFL Super Bowl 2018 -tapahtumassa on viimein aika 4. helmikuuta! Et halua missata New England Patriots- ja Philadelphia Eagles -taistelua ollakseen seuraavat Super Bowlin mestarit! Yhdysvaltojen ulkopuolella? Älä huoli, SaferVPN on antanut sinulle suojan. Lue tästä, kuinka voit suoratoistaa NFL: n suurimman pelin elää mistä tahansa ilmaiseksi!

Etkö ole varma, oletko kuullut .., mutta esiin tulee tämä pieni peli nimeltään Super Bowl. Totta! Se on itse asiassa iso juttu, joten kiinnitä huomiota Patriots-faneihin, Eagles-faneihin ja kaikkiin muihin jalkapallofaneihin liigassa! Kuka on innostunut Super Bowl 2018: sta!?

Oletko Yhdysvaltojen ulkopuolella ja pelkäät joutua unohtaa pelin? Hölynpöly. Näytämme kuinka voit myös piristää ja katsella suosikkijoukkueidesi taistelua ollaksesi Super Bowl 50 mestarit!

New England Patriots vs. Philadelphia Eagles

Aluksi katsotaanpa vähän historiaa. New England -patriootit ovat hallitsevia Super Bowl -mestaruuksia – tehden siitä historiansa kuusi franchising-mestaria.
Kolikon toisella puolella on Philadelphia Eagles, jotka eivät ole voittaneet yhtään Super Bowl -ottelua. Tämä on myös heidän ensimmäinen kerta kilpailla isoissa peleissä vuodesta 2005 lähtien, kun he hävisivät 24-21 – … Tom Brady and the Patriots.

Mitä sinun on tiedettävä tänä vuonna

 • Mitä: Super Bowl LII
 • Milloin: sunnuntaina 4. helmikuuta klo 18.30. ET
 • Missä: Yhdysvaltain pankkistaadion Minneapolisissa, Minnesotassa
 • Kanava: NBC

Kuka voittaa?

No, isänmaallisilla on kaksi avaintekijää, joita ei voida sivuuttaa, Tom Brady ja Bill Belichick. Ei muuta ole sanottavaa muuta.

Kotilla on kuitenkin vahva puolustuslinja, joka on haaste 40-vuotiaalle Bradylle. Lisäksi Nick Foles, varmuuskopio, joka korvaa loukkaantuneen Carson Wentzin, on osoittanut paikkansa joukkueessa pudotuspeleissä.

Katso tästä videosta lisää Super Bowlin ennusteita:

Halftime Show!

Onko totta, että kaikki valtakunnallisesti huuhtelevat käymälänsä puoliaikaohjelman, mainosten ja heti pelin jälkeen aiheuttavat todella puhkeamisen kunnan vesijärjestelmässä!?

Joko niin, rakastamme yllätyksiä puoliajan näyttelyssä! Lukuisten huhun jälkeen Justin Timberlake esiintyy tämän vuoden puoliaikaohjelmassa. Ehdottomasti show, jota ei kannata jättää väliin!

Kuinka live stream Super Super Bowl 2018 mistä tahansa

Kuten aiemmin mainitsimme, tänä vuonna NBC tarjoaa 11 tuntia ilmaista suoratoistoa Super Bowl sunnuntaina! Tämä tarkoittaa, että voit katsella peliä helposti työpöydälläsi, kannettavalla tietokoneellasi tai tablet-laitteellasi ilman, että sinun on todennettava maksettu tilaus! Se on ilmainen jalkapallo kaikille!

Mistä voin kiinni NBC: n ilmaisen suoratoiston?

 • Suoratoistot
  Voit käyttää NBC Sports -sovellusta (iOS: lle tai Androidille) suoratoistolaatikoihin, kuten Apple TV, Amazon Fire, Roku, Xbox ja älytelevisiot..
 • Puhelimellasi
  Voit käyttää NFL-mobiilisovellusta tai Yahoo Sports -sovellusta. Et voi kuitenkaan käyttää kumpaakaan sovellusta pelin katsomiseen tablet-laitteella tai kytketyllä laitteella.
 • Tabletilla
  Voit suoratoistaa peliä NBC Sports -sovelluksella tai NBCSports.com-sivuston selaimella.
 • Tietokoneellasi
  Avaa selain ja siirry tiesi NBCSports.com-sivulle streamin pelaamiseksi.

Etkö halua suoratoistaa NBC: n kautta? Tässä on muutama muu suoratoistopalvelu.

Katso seuraava luettelo ja käytä heidän ilmaista, seitsemän päivän kokeiluversiota katsoaksesi peliä ilmaiseksi!

 • DirecTV nyt
  DirecTV Now’n perus, 35 dollaria kuukaudessa Live a Little -paketti sisältää NBC: n. 
 • Hulu Live TV: llä
  Hulu Live TV: llä maksaa 40 dollaria kuukaudessa ja sisältää NBC: n. 
 • PlayStation Vue
  40 dollarin käyttöoikeussuunnitelmaan sisältyy NBC. 
 • Sling TV
  Sling TV: n 25 dollarin kuukaudessa sininen suunnitelma sisältää NBC: n. Käytä Sling TV: n GameFinder-ohjelmaa tarkistaaksesi, voitko katsella paikallista NBC-lähetystä paikallisesti.
 • YouTube TV
  YouTube TV maksaa 35 dollaria kuukaudessa ja tarjoaa paikallisia live-kanavia, mukaan lukien NBC. 

Ylitä maantieteelliset rajoitukset VPN: llä

Asia on se, että monien lähetystoiminnan harjoittajien online-suoratoistopalvelut ovat maantieteellisesti rajoitettuja, mikä tarkoittaa, etteivät ne pääse ulkomaille. Nämä online-lähetystoiminnan harjoittajat tietävät nykyisen sijaintisi etsimällä IP-osoitteesi – laitteen Internet-osoitteen verkossa.

Ei hätää, jos olet ulkomailla ja haluat suorana lähettää jalkapalloa, on olemassa hyvin yksinkertainen ratkaisu. Jos haluat käyttää toisen maan suoratoistopalveluita, sinun on vaihdettava IP-osoitteesi kyseisen maan IP-osoitteeseen.

SaferVPN: n avulla voit vaihtaa IP-osoitteen alle 30 sekunnissa katsoaksesi Super Bowl 2018 -tarjousta verkossa mistä tahansa.

Näin se tehdään:

 1. Lataa ja asenna SaferVPN
 2. Suorita SaferVPN ja muodosta yhteys palvelimeen, josta lähetystoiminnan harjoittaja, josta haluat suoratoistaa, sijaitsee (Yhdysvallat)
  SaferVPN Yhdysvaltain Super Bowl
 3. Selaa lähetystoiminnan harjoittajan verkkosivustolle ja aloita suoratoisto!

Näet kuinka nopeaa ja helppoa on yhdistää vain palvelimiin yhdellä napsautuksella!

Jos sinulla on Apple TV, Roku tai Xbox One, voit nauttia ohjelmasta suoraan suurella näytöllä CBS Sports Channel App -sovelluksella. Näet tarkalleen kuinka näiden laitteiden esto poistuu tutustumalla hyödylliseen blogin viestiin VPN: n käytöstä Xboxilla tai Apple TV: llä.

Joten, mitä sinä odotat? Aika valmistautua peliin! Tilaa nyt tai kokeile SaferVPN: ää ilmaiseksi (a 30 päivän rahat takaisin takuu, sinulla ei ole mitään menetettävää!) ja nauti Super Bowl 2018. Älä unohda yhtäkään hetkeä elävästä urheilutoiminnasta – riippumatta siitä, missä asut!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map