Kuinka suoratoistaa YouTube TV: tä – mistä tahansa!

Live-suoratoisto YouTube-TV mistä tahansa!


Jos haluat suoratoistaa YouTube TV: tä Yhdysvaltojen ulkopuolelta, ei hätää! Tutustu yksinkertaiseen temppuomme muuttaa IP-osoitteesi heti ja aloittaa live-TV: n katseleminen suosituista yhdysvaltalaisista verkoista! Miksi odottaa palvelun tavoittavan sinut? Aloita suoratoisto nyt.

YouTube TV antaa yhdysvaltalaisille käyttäjille katsoa ja tallentaa rajoittamatonta suoratoistoa 6 eri tilille! Jos olet onnekas asumaan jollain vain viidestä YouTube-TV: n alueesta, saatat jo hyödyntää tämän palvelun etuja.

Jos et sijaitse Yhdysvalloissa – tarvitset apuamme. Vaikka sinulla olisi oltava maksettu VPN-tilaus pyykkilistaan ​​syistä, tarvitset ehdottomasti yhden tietonsa tapaa asua yhdessä näistä kaupungeista päästäksesi YouTube TV: hen.

Mutta älä huoli, pieni hinta, jonka maksat palvelun käyttämisestä, on 100% lisäetujen arvoinen, jonka saat lataamalla sen.

Lue edelleen saadaksesi selville, miten pääset YouTube TV: hen mistä päin maailmaa tahansa (ja jopa kuinka voittaa paikalliset sähkökatkot)!

Tietoja YouTube TV: stä

Helmikuussa YouTube ilmoitti YouTube TV: stä, joka on 35 dollarin kuukaudessa virtajohtoa leikkattava TV-suoratoistopalvelu. YouTube pyrkii poistamaan tyypillisen kaapelitilauksen tarpeen ja kuvailee palveluaan seuraavasti:

“Live-TV, joka on suunniteltu YouTube-sukupolvelle – niille, jotka haluavat katsoa mitä haluavat, milloin haluavat, miten haluavat, ilman sitoumuksia.”

Youtube TV ilmoitti:

Palvelu toimii nyt Yhdysvalloissa, vaikka se on rajattu vain muutamiin kaupunkeihin: Chicago, Los Angeles, New York City, Philadelphia ja San Francisco Bay Area. Näytä kaikki saatavilla olevat sijainnit.

Etkö sijaitse yhdessäkään näistä? Älä menetä vielä toivoa, siirry tämän viestin loppuun saadaksesi selville, kuinka voit suoratoistaa YouTube TV: tä millä tahansa sijainnilla!

YouTube-TV: n tiedot

Kanavat: YouTube TV tarjoaa (rajoitettu – lue lisää) suoratoistoa kasaan suosittuja Yhdysvaltain kaapelikanavia – ABC, Fox, CBS, NBC, ESPN ja yli 40.

Hinta: Vaikka se maksaa 35 dollaria kuukaudessa, se antaa sinulle välittömän pääsyn jopa kuudelle tilille jopa kolmella laitteella, jotka virtaavat samanaikaisesti.

Katso alla olevasta taulukosta yhteenveto YouTube TV: n eduista (olemme tyytyväisiä siihen, että vasen painaa oikeanpuoleista):

[taulukkoa ”” ei löydy /]

* Hintaeroerovaroitus*

YouTube TV maksaa sinulle 35 dollaria kuukaudessa, mutta jos kirjaudut iPhoneen tai iPadiin, kuukausittainen laskusi tulee kalliimmaksi!

Jostain syystä iTunes Store tekee kuukausittaisen hinnan hyppäämään 39,99 dollariin (plus verot ja maksut), joten muista kirjautua Androidilta tai webistä.

Sähkökatkot YouTube TV: ssä

Pimennyskatkaisut – termi, jota käytetään kuvaamaan tietyn televisioidun sisällön leviämättä jättämistä maantieteellisten markkinoiden valintaa varten, jolloin tietyt ohjelmat eivät ole käytettävissä suoraa suoratoistoa varten YouTube TV: ssä.

”Saatat toisinaan nähdä joidenkin lähetysverkkojen ohjelmien kokonaan sammunneen. Näin tapahtuu, koska YouTube TV on Internet-pohjainen palvelu ja tiettyjen ohjelmien digitaalisen suoratoiston oikeudet ovat erilaisia ​​kuin perinteiset TV-oikeudet. Jos pimennetty ohjelma ilmestyy Kirjasto-, Koti- tai Live-välilehdille, näet kuvakkeen, joka varoittaa, että ohjelma ei ole tällä hetkellä käytettävissä. ” – Lisätietoja sisällön sähkökatkot YouTube-verkkosivustolla.

Onneksi SaferVPN: n käyttö voi muuttaa virtuaalipaikkaasi, ylittää sähkökatkokset ja päästä valitsemasi streamiin heti!

Yhdistä vain haluamaasi sijaintiin olevaan palvelimeen (vaihtamalla paikallinen IP-osoitteesi) ja huijaa sivustoa ajattelemaan, että olet oikeassa paikassa! Viola! Noin vain.

Lue tämän viestin loppu ja selvitä tarkalleen, kuinka suoratoistaa YouTube TV: tä kolmella yksinkertaisella vaiheella.

Saalis

Kuten olet jo lukenut, YouTube TV on tällä hetkellä saatavana vain Yhdysvalloissa. Onneksi YouTube TV toimii kaikkialla Yhdysvalloissa. Se on vain suoraa televisiota, joka on lukittu alueellisesti Chicagossa, Los Angelesissa, New Yorkin kaupungissa, Philadelphiassa ja San Franciscon lahden alueella. Voit silti katsella kansallisesti saatavilla olevia verkkoja ja kaikkia ennalta nauhoitettuja ohjelmia!

Joten mikä on saalis?

 • Ongelma: No, aluksi, jos et sijaitse Yhdysvalloissa, saatat ajatella, että et voi ostaa suoratoistopalvelua ollenkaan!

  Ratkaisu: Onneksi tiedämme vain kuinka voittaa tämä pieni este kolmella yksinkertaisella vaiheella, joiden saavuttaminen vie vain muutaman minuutin. Lue seuraava osa saadaksesi selville miten.

 • Ongelma: Jos olet niiden viiden alueen ulkopuolella, jotka tarjoavat suoratoistoa, mutta haluat käyttää paikallista ohjelmaa, et voi katsella suosikkiesityksiäsi tai -tapahtumiasi.

  Ratkaisu: Päästäksesi paikallinen kanava suoratoisto (ABC, CBS, ESPN jne.) sinulla on oltava VPN. Ylimääräisistä tietoturvasyistä VPN: n tulisi olla joka tapauksessa “päällä” koko ajan.

 • Ongelma: Jos olet Yhdysvalloissa, mutta suunnittelet poistumistasi, et voi käyttää mitään YouTube TV: n ohjelmia, joko suorana tai nauhoitettuna, matkustetessasi kansainvälisesti.

  Ratkaisu: SaferVPN: n avulla voit napsauttaa vain “ON” ja muuttaa IP-osoitteesi USA: ksi, huijataksesi palvelun heti ajattelemaan, ettet koskaan ole poissa kotoa ��

Lue seuraava vaihe alla; Meillä on vain ratkaisu kaikkiin ongelmiin!

Kuinka suoratoistaa YouTube TV: tä SaferVPN: n avulla

YouTube TV estää pääsyn tunnistamalla IP-osoitteesi maantieteellinen sijainti. Anonyymissä VPN-yhteyksissä, kuten SaferVPN, voit poistaa verkkosivustojen lukituksen, ohittaa nämä rajoitukset ja saada rajoittamaton viihdeoikeus.

SaferVPN antaa sinun muuttaa IP-osoitteesi hetkessä muutamassa sekunnissa. Noudata vain alla olevia 3 vaihetta rekisteröityäksesi YouTube TV: hen kuin olisit Yhdysvalloissa, ja jatka suosikkitapahtumiesi suoratoistoa – riippumatta siitä, missä olet!

VPN: n avulla pääset peleihin heti ja helposti riippumatta siitä, missä olet. Tarvitsee vain 3 yksinkertaista vaihetta! Näin:

 • Lataa ja asenna SaferVPN (Jos sinulla ei vielä ole tiliä, kirjaudu sisään ilmaisella kokeiluversiolla).
 • Suorita SaferVPN ja muodosta yhteys palvelimeen, jossa haluamasi lähetystoiminnan harjoittaja sijaitsee (tässä tapauksessa Yhdysvallat).
  Katso Akatemian palkinnot: 2017 Oscaria Live from Anywhere
 • Selaa YouTube TV -sivustolle, kirjaudu sisään ja siinä on kaikki! Voit suoratoistaa YouTube TV: tä mistä tahansa! 

Se on niin yksinkertaista! Onko sinulla palautetta, ehdotuksia tai ominaisuuspyyntöjä? Ota rohkeasti yhteyttä ja liity mukaan sosiaaliseen mediaan! Haluaisimme kuulla sinusta.

Hyvää katselua!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map