Kuinka seurata valtaistuimien kausia 6 verkossa missä tahansa + 6 yllättävää kauden spoileria

Kuinka seurata valtaistuimien kausia 6 online-tilassa Yhdysvaltojen PLUS 6: n yllättävien spoilereiden ulkopuolella


Talvi on tulossa Valtaistuimien kauden 6 ensi-ilta, ja meillä on kaikki yksityiskohdat sinulle, kuinka saada aikaan tämä merkitsevä debyytti missä vain maailmassa.

Kun valtaistuimien peli alkaa

Se on hetki, jota kaikki uskolliset Game of Throne -fanit ovat odottaneet: Kauden 6 ensi-ilta. Ja onneksi kaikki mitä sinun ei tarvitse odottaa paljon kauemmin. Game of Thrones Kausi 6 debytoi Sunnuntaina 24. huhtikuuta klo 21.00 EDT HBO: lla ja lähetetään samanaikaisesti Yhdistyneessä kuningaskunnassa Sky Atlantilla, kello 2.00 25. huhtikuuta.

Tämän kauden oletetaan olevan dramaattisin ja intensiivisin vielä, kun elävien ja kuolleiden maailmat valmistautuvat törmäämään.

Game of Thrones Traileri

Vastuuvapauslauseke: * Kausi 5 SPOILER ALERT *

Kauden 5 lopussa näimme Jon Snowin kukistavan yhtä valkoisista kävelijöistä, päästäen kapeasti kuolleiden aarteen päästäkseen takaisin palatsiin Mustaan ​​linnaan miehensä pettämiseksi. Samaan aikaan Daeenerys pääsi Meereenin paahtavan auringon alla harppaus-poikien yllätyksestä hyökkäämällä lentäen lohikäärmeensä Drogoniin. Nämä kohtaukset, muun muassa, luovat sävyn dramaattiselle vallanvaihdolle kauden 6 aikana…

Mitä voimme odottaa seuraavaksi? Tässä on Season 6 -traileri koko loistossaan:

Mitä mieltä sinä olet? Uskotko, että Jon Snow palaa tällä kaudella yhtenä kuolleista?

Game of Thrones kauden 6 spoilerit

Kuten voitte kuvitella, huhumylly on käynnissä runsaasti spekulointia siitä, mitä kausi 6 tuo. Tässä on 6 mielenkiintoisinta huhua, jota olemme tähän mennessä kuulleet:

 1. Jon Snow on kuollut, ainakin HBO: n presidentin Michael Lombardon mukaan. Näyttelijä Kit Harington palasi kuitenkin sarjaan, kun kausi kuusi elokuvaa, esiintyy Kauden 6 perävaunussa ja hän on uuden kauden julisteissa, joten näyttää siltä, ​​että hän näyttää olevan jonkinlainen muoto tai kuollut tai elossa.
 2. Teini-lese debytoi; hänen viimeinen esiintymisensä oli kauden 4 lopussa, kun hän löysi Kolmisilmäisen Korvan. Näyttelijä Isaac Hempstead Wright on kertonut lehdistölle, että tällä kaudella Bran pystyy valjastamaan taitotaidonsa nähdäkseen tärkeät menneisyyden, nykyisyyden ja tulevaisuuden tapahtumat. 
 3. Näyttelijä Lena Headyn mukaan Jaime ja hänen sisarensa / rakastajansa Cersei yhdistyvät uudelleen ja on kamala – “kaikkien aikojen outolla tasolla” olla tarkka. Kauden 5 aikana Jaime lähtee hankkimaan heidän tyttärensä Myrcella, mutta palaa hänen ruumiinsa kanssa, kun hänet on myrkytetty ja kuollut sylissä. Samalla huhutaan myös, että Cersei ja Olenna ovat edelleen ristiriidassa keskenään.
 4. Viimeaikaisissa lehdistökuvissa on spekuloitu, että Sansa saattaa olla raskaana ja että hän voi kuljettaa Ramseyn lasta …
 5. Tällä kaudella TV-veteraani Ian McShane tekee lyhyen kameran, “tuo jonkun takaisin siihen, jonka luulet koskaan tulevan enää näkevän”, ja CSI-näyttelijä Melanie Liburnd esittelee toisena punaisena prinsessana.
 6. Valmistaudu vielä suurimpaan taistelupaikkaan… Kirjoittaja-tuottaja Byran Cogman kertoi Entertainment Weeklylle, että kauden 6 aikana tarina, budjetti, ajoitus ja resurssit yhdistyvät joukkueen toiveiden toteuttamiseksi “kunnollinen taistelu”.

Kuinka seurata valtaistuimien peliä verkossa

Kaikille, joilla ei ole kaapelia, on paikka kauden 6 debyyttiin HBO nyt. HBO: n OTT-alusta, HBO Now, antaa sinun nauttia kaikesta heidän ohjelmoinnistaan ​​ja live-ensi-iltaisistaan ​​millä tahansa laitteella, ilman kaapelitilausta. Lisäksi, jos sinulla ei vielä ole palvelua, HBO Now antaa sinulle ilmaisen kuukauden alkamiseen. Aika uskomatonta, eikö??

Katso Thrones-pelin kausi 6 verkossa HBO nyt

Mutta odota hetki – katso hieno teksti:

Katso Thronesin kauden 6 peli verkossa Yhdysvaltojen HBO: n ulkopuolella NYT

HBO NYT on käytettävissä vain Yhdysvalloissa ja tietyillä Yhdysvaltojen alueilla, joilla on saatavana nopea laajakaistayhteys.

Ennen kuin unelmasi katsella lopullista TV-tapahtumaa unohtaa, meillä on hyvin yksinkertainen ratkaisu, jonka avulla voit tarttua tämän vuoden suurimpaan TV-tapahtumaan vain 30 sekunnissa..

Näin voit seurata Game of Thronesin 6. kautta ehdottomasti mistä tahansa:

 1. Lataa ja asenna SaferVPN (jos et ole tilannut, voit käyttää ilmaista kokeiluversiota täällä)
 2. Suorita SaferVPN matkapuhelimellasi ja muodosta yhteys USA: n itä- tai länsipalvelimeemme, jossa HBO Now on saatavana.

  Kuinka katsella Game of Thronesin kausia 6 verkossa SaferVPN iOS- ja Android-sovellusten avullaKäytä HBO NYT uusien iOS- ja Android-sovelluksidemme avulla

 3. Lataa HBO Now Google Play- tai Apple-sovelluskaupasta. Kun olet kirjautunut HBO: hen nyt matkapuhelimellasi (anna Yhdysvaltain postinumero postinumero-kenttään), voit aloittaa suoratoiston Peli valtaistuimista millä tahansa laitteellasi. Voit vapaasti käyttää sovelluksiamme iOS: lle, Androidille, Windowsille tai Macille tai muuttaa vain maantieteellistä sijaintiasi suoraan selaimessa nopealla & saumaton Chrome-laajennus!

Kuinka seurata valtaistuimien kauden 6 Online SaferVPN Chrome -laajennusta

HBO Now: n lisäksi voit myös katsoa kauden 6 ensi-iltaohjelman DISH Networkin SlingTV: n kautta. Johdon katkaisupalvelu sisältää HBO-kanavalaajennuksen, ilmaisen 7 päivän kokeilun ja mikä parasta, ei sopimusta. Katso lisätietoja siitä, kuinka käyttää sitä edellisessä blogiviestissämme Sling TV: Käytä Ultimate Cord Cutting Service -palvelua missä tahansa!

Mietitkö kuinka tämä kaikki toimii? Lyhyesti sanottuna, yhteyden muodostaminen VPN: ään antaa sinun muuttaa IP-osoitteesi, joka on lähinnä verkkosivustosi yksilöivä tunniste ja paljastaa sijaintisi Internetissä. Vaihtamalla IP-osoitteesi voit peittää todellisen sijaintisi ja selata verkkoa ikään kuin olisit toisessa maassa. Tämän avulla voit suoratoistaa erilaisia ​​ohjelmia ja elokuvia eri paikoista!

Valmistaudu talveksi …

Jos sinulla ei ole vielä SaferVPN: tä, hanki tilauksesi tänään (tarjoamme 14 päivän rahat takaisin -takuun – joten sinulla ei ole mitään menetettävää!) Tai kokeile SaferVPN ilmaiseksi joten voit nauttia rajattomasta virtaviihteen maailmasta.

Vain yhdellä napsautuksella voit katsella Game of Thrones Season 6 -kautta mistä tahansa!

Onko sinulla lisää kysymyksiä siitä, mitä voit käyttää ja kuinka SaferVPN toimii? Ota yhteyttä! Olemme Facebookissa, Twitterissä, Google+: ssa ja YouTubessa. Tai kirjoita meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] Olemme täällä sinua ympäri vuorokauden.

Nyt kaikki, mitä on jäljellä, on virittää ja nähdä, kuka selviää tällä kaudella …

Kuinka katsella valtaistuimien kausia 6 online Jon Snow GIF

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map