Kuinka säästää rahaa Nintendo-kytkimessä

Kuinka säästää rahaa Nintendo-kytkimessä


Haluatko tietää kuinka käyttää VPN: tä hyödyntääksesi hintavaihteluita ja saat halvimman hinnan Nintendo-kytkimellesi? Jatka lukemista! 

Jos olet koskaan pelannut Mario Kartia, olet todennäköisesti Nintendon fani. Yhtiö julkaisi 3. maaliskuuta Nintendo Switchin, hybridi videopelilaitteen, joka yhdistää sekä perinteiset että mobiilipelikokemukset.

Mielenkiintoista kyllä, osoittautuu, että Nintendo Switch löytyy halvemmasta eri maantieteellisistä sijainneista. Tässä on lisätietoja uudesta pelikonsolista ja kaikesta mitä tarvitset nauttiaksesi siitä halvimmalla mahdollisella hinnalla!

Näin säästät #NintendoSwitch #VPN: llä! Napsauta Lähettää

Mikä on Nintendo-kytkin?

Vuonna 1889 perustettu maailmankuulu videopelifirma Nintendo kieltäytyy menettämästä vauhtia 127 vuoden pelituotannon jälkeen. Nintendo julkisti 21. lokakuuta 2016 koti- / kädessä pidettävän pelihybridin, Nintendo Switch. Saumaton malli tarjoaa yhden tabletin kaltaisen kannen, jossa on kaksi irrotettavaa “Joy-Con” -ohjainta molemmilla puolilla. Tämä tarkoittaa, että uusi kytkin on uskomattoman matkustusystävällinen kannettavan näytön kaksinkertaistuessa, koska se on sekä kämmenlaite että konsoli.

Uusi julkaisu korostaa erittäin odotettuja pelejä, kuten:

 • Legenda Zeldan tuulen hengityksestä
 • aseet
 • Mario Kart 8 Deluxe
 • Levy 2
 • NBA 2K18
 • Vanhin vierittää V: Skyrim
 • Super Bomberman R

ja tonnia muita nimikkeitä.

Miksi sinun pitäisi käyttää VPN-verkkoa Nintendo Switch -sovelluksen kanssa

Kuten useimmissa peleissä, Nintendo Switch tarjoaa alueellisia verkkokauppoja, joissa käyttäjät voivat ladata pelejä ja sisältöä. Tämä tarkoittaa, että VPN voi vaikuttaa merkittävästi hintoihin, jotka maksat Switchin tarjoamista tuotteista, sijainnistasi riippuen.

 • Hinnat vaihtelevat maittain.

  Vaikka Nintendo Switchin sisältöä ei ole maantieteellisesti rajoitettu, konsolin hinnat vaihtelevat maittain.
  Tässä on luettelo pelikonsolin hinnoista sen mukaan, mistä maasta aiot tilata:

  Maa

  Hinta (USD)
  Australia$ 351,10
  Kanada$ 302,74
  Eurooppa$ 350,05
  Japani$ 262,46
  Uusi Seelanti$ 389,65
  Yhdistynyt kuningaskunta$ 337,30
  Yhdysvallat$ 299

  Onneksi eri hinnat tarkoittavat, että voisit säästät uskomattoman 127,19 dollaria USD jos tilaat Japanista Uuden-Seelannin sijasta!!!

  Sinulla on ilo kuulla, että virtuaalisen yksityisen verkon (VPN) avulla voit käyttää näitä maantieteellisesti rajoitettuja alennuksia, mikä tarkoittaa, että saat Nintendo-kytkimen parhaaseen hintaan – riippumatta siitä, missä maassa asut!

  Esimerkiksi, kun käytät SaferVPN-palvelua, voit käytännössä oleskella maassa halvimmalla hinnalla ja saada haluamasi alennuksen.! Lue askel askeleelta opas tämän blogin lopusta!

 • Hyödynnä tilauksen ilmainen kokeilu.

  Maakohtaisten hintavaihteluiden lisäksi Nintendo Switchin ilmainen tilaamispalvelun kokeilu (aloitettiin tämän vuoden maaliskuussa, jonka jälkeen julkaistiin täysimääräisesti syksy 2017), tarjotaan vain Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Meksikossa.

  Onneksi VPN korjaa tämän muutamassa sekunnissa! Yhdistä vain SaferVPN-palvelimeen yhdessä mainituista maista, ja alttoviulu! Välitön pääsy heidän yksinomaiseen ilmaiseen kokeiluversioon!

 • Pidä pelikokemuksesi turvallisena VPN-verkon avulla.

  VPN: n käyttö antaa sinulle täydellisen, rajoittamattoman pääsyn ja suojaa samalla sinua IP-vuotoilta ja DDOS-hyökkäyksiltä – kaksi erittäin yleistä ongelmaa, jonka pelaajat kohtaavat verkossa.

  Selaamalla nimettömästi pankkitason salatulla VPN-yhteydellä, voit suojata kaikkia luotto- ja henkilökohtaisia ​​tietojasi.

Kuinka käyttää VPN: tä Nintendo Switchin kanssa

Jos haluat kokea VPN: n tarjoamia uskomattomia säästöjä, seuraa nopeaa askel askeleelta -opastamme ja aloita säästö heti! Nimetön VPN: n avulla voit välttää geo-estämisen ja käyttää sisältöä mistä tahansa hankkimalla uuden IP-osoitteen. Tällä tavalla voit huijata verkkosivuston uskovan, että olet toisessa maassa. Hyödyntääksesi suurimpia säästöjä, valitse vain palvelin, joka sijaitsee maassa, josta koet alhaisimmat kustannukset!  

Näin säästät eniten Nintendo-kytkimessä vain kolmessa yksinkertaisessa vaiheessa:

1) Hanki SaferVPN-suunnitelma tai aloita ilmainen kokeiluversio, jos sinulla ei vielä ole tiliä.

2) Yhdistä haluamaasi sijaintiin olevaan palvelimeen.

säästää rahaa Nintendo Switch Japan VPN -palvelin SaferVPN

3) Siirry Nintendo Switchiin ja näet hinnat (tai ilmainen kokeiluvaihtoehto) aivan kuin olisit paikassa, jossa halvimmat hinnat ovat!

Voit käyttää samaa menetelmää tarkistaessasi kaikkia laitteesi uusia lisävarusteita!

SaferVPN: n avulla voit käyttää tätä hämmästyttävää palvelua mistä päin maailmaa tahansa alle 30 sekunnissa!

Toivomme, että pidit tästä blogia hyödyllisenä! Kommentoi alla olevaa linkkiä, ja jos haluat olla ajan tasalla kaikista vinkistä parhaan peliviihteen saamiseksi, ota meihin yhteyttä sosiaalisessa mediassa. Olemme täällä sinua ympäri vuorokauden.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map