Kuinka saada lukitsematon tulitikku ja Amazon Fire TV

Avattu Fire Stick Amazon Fire TV


Jos haluat käyttää tonnia maantieteellisesti rajoitettua sisältöä streaming-tilassa nimettömästi verkossa, lue lisää saadaksesi lukitusta Fire Stick tai Amazon Fire TV muutamalla yksinkertaisella vaiheella!

Sekä Amazon TV että Fire Stick ovat yksinkertaisia ​​tapoja muuttaa televisiosi online-suoratoistolaitteeksi. Ja vaikka pääsy kymmeniin tuhansiin elokuviin, ohjelmiin ja muuhun sisältöön on mahtava johtoa katkaistava ratkaisu törkeisiin televisiolaskuihin, valitettavasti laitteet rajoittavat ja estää suurimman osan heidän sisällöstään. Tämä tarkoittaa, että suurta osaa suosikkisovelluksista ja -palveluista voi käyttää vain tietyistä sijainneista.

Onneksi meillä on yksinkertainen ratkaisu. VPN on helppokäyttöinen, yksinkertainen palvelu, joka antaa sinulle välittömän pääsyn kaikkeen rajoitettuun sisältöön, antamalla sinulle lukitsemattoman Fire Stickin tai Amazon TV: n (voit käyttää sitä myös kaikissa muissa laitteissa!).

Lue edelleen saadaksesi selville, kuinka avattu Fire Stick tai Amazon Fire TV saadaan vain muutamalla yksinkertaisella vaiheella!

Miksi haluat lukitun tulitikun & Amazon TV

Avatun Fire Stickin saamisella on monia etuja – joita et ehkä ole edes harkinnut aikaisemmin. Kuten olemme keskustelleet äskettäisessä Kodi-sovellusta koskevassa blogissamme, voit käyttää Amazon Fire -sovellusta suosikkimediasi, mukaan lukien streamit tyypillisen Netflix-, Hulu- ja HBO-streamiesi ulkopuolella, mutta tarvitset VPN: n saadaksesi pääsyn sen kaikki potentiaalit. Katso seuraavat syyt, miksi haluat VPN: n saavan lukituksen Fire Stick & Amazon TV:

Ylitä maantieteellinen esto Amazon TV: lläsi & Tulitikku

Oletko koskaan kytkenyt television tai kannettavan tietokoneen innostuneena katsomaan uutta tai suosikki-ohjelmaa vain saadaksesi selville, että sitä ei ole saatavilla nykyisessä sijainnissasi?

Onneksi, VPN ratkaisee tämän ongelman helposti. Kun käytät VPN: tä, kaikki tietosi lähetetään valitsemasi sijaintipalvelimen kautta, jolloin laite näyttää olevan uudessa virtuaalipaikassa. Kun olet muodostanut yhteyden VPN-verkkoon ja muuttanut sijaintiasi, saat välittömän pääsyn rajoitettuun sisältöön huijaamalla palveluntarjoajaa ajattelemaan, että olet kyseisessä maassa! Se on niin helppoa! Seuraava yksityiskohtainen opas auttaa sinua selvittämään, miten tämä tehdään.  

yksityisyys  

Kun käytät VPN: ää lukitun Fire Stick -laitteen saamiseksi, tietosi salataan myös nimettömän yhteyden kautta, mikä tarkoittaa Internet-palveluntarjoajaasi (ISP), hallitusta tai muuta henkilöä, joka yrittää nähdä, mitä streamisi ei voi kertoa kuka olet, missä olet Todella , tai jopa sen, jota suoratoistat tai lataat.

Tekemällä tietosi lukemattomiksi ja jäljittämättömiksi, VPN antaa sinulle täydellisen nimettömyyden ja yksityisyyden verkossa.

Lisääntynyt suoratoistonopeus

Kun liität Fire Stick- tai Amazon TV -laitteen VPN: ään, suoratoistonopeus saattaa myös nousta. Monet Internet-palveluntarjoajat asettavat kuristusmenetelmiä (hidastunut suoratoisto) Kodi-ohjelmille, kuten Android-sovelluksille, kuten Terrarium TV, Mobdro, Showbox jne..

VPN eliminoi ISP: n kuristamisen, antaa sinun muodostaa yhteys täydellä nopeudella palveluntarjoajan määrittämän hidastetun nopeuden sijasta.

Miksi en löydä VPN-sovellusta Amazon TV- tai Fire Stick -sovellukselleni?

Valitettavasti Amazon TV: llä ei ole pääsyä Google Playhin Android-sovellusten lataamiseksi. Lisäksi ensimmäisen sukupolven Fire TV Stick ei tue edes VPN-sovelluksia. Puskurin oikea?

Onneksi koonnimme yksinkertaisen oppaan, kuinka hankkia lukittu Fire Stick ja Amazon TV, jotta voit helposti liittää laitteen VPN-verkkoon ja aloittaa suosikki maantieteellisesti rajoitetun sisällön suoratoiston., yksityisesti.

SaferVPN-asetukset Amazon Fire Stick -sovelluksessa & Amazon Fire TV

Jotta voit käyttää SaferVPN: tä Amazon Fire TV: ssä, sinun on valittava toinen seuraavista tavoista asettaa SaferVPN ja saada lukitsematon Fire Stick tai Amazon TV:

 • Tietokoneen / Mac: n käyttäminen, jossa on SaferVPN-yhteys ja joka on kytketty Wi-Fi-yhteyspisteeksi. Käytätkö Windowsia tai Macia, voit määrittää virtuaalisen hotspotin – tarkoitat siten, että muutat tietokoneesi reitittimeksi ja reitität Internet-liikenteen sen läpi.
  Askeleet:
  Asenna SaferVPN Amazon TV: hen tai Fire Stickiin varmista, että tietokoneessa on aktiivinen Internet-yhteys ja SaferVPN..
  • Klikkaa SaferVPN-kuvake kirjautumissasi ja kirjaudu sisään SaferVPN-tili käyttämällä kelvollista SaferVPN-käyttäjänimi ja Salasana.
  • Valitse haluamasi palvelin napsauttamalla palvelinluettelosta Kytkeä.
  • Kun VPN on kytketty, sinun tarvitsee vain muuntaa kannettava tietokoneesi Wi-Fi-yhteyspisteeksi.!
   Jos tarvitset yksityiskohtaisia ​​ohjeita tämän tekemiseen, valitse sopiva alusta:
   • Olen Mac-käyttäjä
   • Olen Windows-käyttäjä
 • Langattoman reitittimen käyttö, joka käyttää SaferVPN-verkkoa (VPN-yhteensopiva DD-WRT-reititin). Olemme yhteistyössä Flashroutersin kanssa nopeimpien reitittimien toimittamiseksi SaferVPN: n esiasennettuna. Liitä vain haluamaasi palvelinpaikkaasi surffata verkossa ikään kuin olisit siellä!
  Jos sinulla ei ole SaferVPN-esiasennettua reititintä, sinun on asetettava se ensin reitittimelle (DDWRT-reititin on suositeltava). Opi määrittämään SaferVPN eri reitittimille.
  Askeleet:
  • Siirry Amazon Fire TV -valikossa kohtaan asetukset.
  • valita järjestelmä sitten verkko.
  • Näet reitittimen nimen (esimerkiksi: – SaferVPN), johon olet juuri asettanut Käytettävissä olevat verkot. Valitse se.
  • Syötä Salasana ja odota, kunnes yhteys on luotu.

Noudata yllä olevia vinkkejä saadaksesi kaiken liikenteen kulkemaan VPN: n kautta. Liitä sitten Amazon TV tai Fire Stick VPN-verkkoon luomasi virtuaalisen yhteyspisteen kautta, ja voit käyttää sitä aivan kuin olisit haluamassasi sijainnissa. Ei enää georajoituksia!

Se siitä! Olet nyt valmis käyttämään Amazon TV: täsi!

Jos se kaikki kuulostaa monimutkaiselta, älä huoli. Voit myös asentaa OpenVPN: n helposti juurtumatta noudattamalla tällä sivustolla olevia ohjeita.

Tarvitsetko apua VPN: n asentamisessa toiseen laitteeseen? Katso: VPN Windowsille, VPN MAC: lle, IOS-verkon VPN, VPN Androidille, VPN-reititin, ja meidän VPN-Chrome-laajennus.

Aloita VPN: n avulla saadaksesi lukitsematon tulitikku…

Jos sinulla ei vielä ole SaferVPN-tilaa, hanki tilauksesi jo tänään (tarjoamme 30 päivän rahat takaisin takuu, sinulla ei ole mitään menetettävää!) tai kokeile SaferVPN ilmaiseksi joten voit nauttia mielenraulasta lukitsemattomalla Fire Stick -laitteella samalla kun pääset turvallisesti käyttämään kaikkia estettyjä verkkosivustoja mistä tahansa!

Onko sinulla palautetta, ehdotuksia tai ominaisuuspyyntöjä? Ota rohkeasti yhteyttä ja liity mukaan sosiaaliseen mediaan! Haluaisimme kuulla sinusta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map