Kuinka poistaa YouTube-esto millä tahansa laitteella


Oletko koskaan yrittänyt katsoa YouTube-videota ja saanut tämän viestin: “Tätä videota ei ole saatavilla maassasi”?

Oletko tällä hetkellä maassa, johon YouTube ei ole käytettävissä, ja haluat tietää, kuinka YouTube-esto voidaan poistaa?

Useat maat ovat joko pysyvästi tai väliaikaisesti estäneet planeetan suosituimman videoiden suoratoistosivuston. Syitä tähän ovat tekijänoikeuksien rajoitukset, sopimattoman sisällön rajoittaminen ja jopa sellaisten videoiden ja tietojen altistumisen estäminen, jotka voivat herättää poliittista myllerrystä.

Jos et pidä ajatuksesta, että hallitukset hallitsevat digitaalisen tiedon kulkua, käytä tätä perimmäisenä ohjeena kuinka poista YouTube-videoiden esto kaikista laitteista, joissa on VPN.

YouTube-rajoitukset

YouTube antaa sinun nauttia kaikesta musiikista videoihin, dokumenttiohjelmiin, suoratoistoihin ja koulutusvideoihin. Käyttäjät voivat ladata, katsella, arvioida, jakaa, kommentoida, tilata muita käyttäjiä ja paljon muuta. Jopa mediayhtiöt, kuten CBS, BBC, Vevo ja Hulu, tarjoavat osan sisällöstä YouTube-kumppanuusohjelmansa kautta.

Rajoitukset ulkomailla

Jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella, voi näyttää siltä, ​​että et pääse YouTube TV: hen ollenkaan! Tämä johtuu maantieteellisestä estämisestä – tekniikka, joka tunnistaa sijaintisi IP-osoitteesi, yksilöivän Web-tunnuksesi avulla. Siksi, jos olet maassa, jossa YouTube ei ole käytettävissä, et voi muodostaa yhteyttä YouTuben suoratoistopalveluihin..

Päästäksesi pääsyyn tarvitset toisen ratkaisun.

Maat, jotka estävät YouTubeen

Maat, joissa Youtube on kokonaan estetty:

Kiina Vuodesta 2009 lähtien streaming-jättiläinen ei ole ollut saavutettavissa Kiinassa. Hallitus rajoittaa tiukasti kaiken web-videosisällön, etenkin sisällön, joka voi sytyttää yleiset levottomuudet, samalla kun suojellaan kotimaista video jättiläistään Youkua..
Pohjois-Korea Pohjois-Korean Internet-rajoitusten vuoksi YouTube on kokonaan estetty. Lisäksi kuka tahansa, joka yrittää käyttää sitä, jopa luvalla, rangaistaan.
Iran YouTube on estetty poliittisten levottomuuksien, islaminvastaisen sisällön ja moraalittomiksi katsotun seksuaalisen materiaalin riskin vuoksi. Iran perusti jopa kotimaisen Internetin islamin moraalin tukemiseksi ja kansalaisten hallinnan saamiseksi.
Syyria YouTube on kielletty Syyriassa arabikevään takia ja maaliskuussa 2011 alkaneen maan vuosia kestäneen sisällissodan vuoksi..
Turkmenistan YouTube estettiin Turkmenistanissa vuonna 2009 turvallisuussyistä, eikä maassa ole siitä lähtien ollut YouTube-käyttöoikeutta.

Maat, joissa Youtube rutiininomaisesti estetään / sensuroidaan:

Saksa Saksalaisella rojaltien keräilyelimellä GEMA on ollut jatkuva kiista YouTuben kanssa vuodesta 2009. YouTube ja GEMA pääsivät 31. lokakuuta 2016 sopimukseen rojalteista, ja se päätti seitsemän vuotta kestäneen taistelun musiikkivideoiden estämisestä Saksassa..
Pakistan Video-verkkosivusto oli estetty vuodesta 2012 islamin vastaisen sisällön lähettämisen vuoksi. Vuonna 2013 Google tarjosi paikallisen "youtube.com.pk" version Pakistanille, jonka avulla paikallisviranomaiset voivat poistaa "vastenmielinen" materiaalia YouTuben paikallisesta versiosta. Kielto on kumottu virallisesti 18. tammikuuta 2016 alkaen, koska YouTube julkaisi Pakistanin sivuston paikallisen version.
Venäjä Venäjää on syytetty YouTubeen painostamisesta poistamaan videoita, joita ne pitävät “sopimattomina”. Komsomolsk-on-Amurin kaupungin tuomioistuin määräsi 28. heinäkuuta 2010 paikallisen Internet-palveluntarjoajan estämään pääsyn youtube.com-sivulle, web.archive.org, samoin kuin useiden muiden verkkosivustojen, jotka tarjoavat kirjoja ladattaviksi, mainitsemalla ääriliikkeiden materiaaleja syy. Määräystä ei pantu täytäntöön, ja se kumottiin myöhemmin.
Sudan National Telecommunication Corporation kielsi 17. syyskuuta 2012 YouTuben, koska se ei ollut poistanut kiistanalaisesta islamilaisen vastaisesta elokuvasta Muslims Innocence..
eteläsudan YouTube on estetty Etelä-Sudanissa vastaavien kiistojen vuoksi elokuvasta Innocence of Muslims
Tadžikistan Tadžikistan esti YouTubeen useita kertoja. Vuonna 2012 YouTube suljettiin, koska se osoitti presidentin laulavan ja tanssivan poikansa hääissä.
Vuoden 2017 alussa YouTube ei ollut tavoitettavissa Tadžikistanista.
Turkki Turkki tukahduttaa tiedotusvälineiden edustamat poliittiset välikohtaukset yrittäessään estää kansalaisten levottomuuksia. YouTube-seurantaryhmän Turkki-blokkien validoimien raporttien mukaan YouTube tuli jälleen kerran turhaan saavuttamattomaksi Turkissa 23. joulukuuta 2016. Tämä johtui sivustolla jaetusta materiaalista, jonka väitettiin osoittaneen turkkilaisten sotilaiden sammuttamista jihadistien toimesta. Sivusto oli jälleen käytettävissä 25. joulukuuta.

Google tarjoaa avoimuusraportin, jossa luetellaan maat, jotka ovat kokonaan kieltäneet tuotteitaan (mukaan lukien YouTube). Useat maat kuitenkin estävät vain tietyn sisällön kuin koko verkkosivuston.

Tarvitset VPN: n

Vaikka sinulla olisi oltava maksettu virtuaalisen yksityisen verkon (VPN) tilaus pyykkilistaan ​​syistä, tarvitset ehdottomasti yhden, jonka avulla voit käyttää YouTubea. YouTube TV estää pääsyn tunnistamalla IP-osoitteesi maantieteellinen sijainti.

VPN-palvelun avulla voit välttää geo-estämisen ja käyttää sisältöä hakemalla uuden IP-osoitteen. Tällä tavalla voit näyttää siltä, ​​että olet toisessa maassa. Yhdistä vain VPN-verkkoon, muuta virtuaalista sijaintiasi ja aivan kuten saat välittömän pääsyn YouTube-sisältöön riippumatta siitä, missä olet.

Kuinka poistaa YouTube-esto kaikista laitteistasi

VPN-palvelun avulla voit välttää geo-estämisen ja käyttää sisältöä mistä tahansa saamalla uuden IP-osoitteen. Tällä tavalla voit huijata verkkosivuston uskovan, että olet toisessa maassa. Esimerkiksi, jos olet Saksassa ja haluat käyttää amerikkalaista sisältöä YouTubessa, yhdistä vain yhdysvaltalaiseen palvelimeen päästäksesi verkkosivuston amerikkalaiseen versioon, jolla on täydet käyttöoikeudet.

YouTube-esto on kirjaimellisesti yhtä helppo kuin 1, 2, 3 @SaferVPN: n avulla! Napsauta Lähettää

Tässä on yksinkertainen vaiheittaiset ohjeet YouTube-lukituksen poistamiseen millä tahansa laitteella:

 1. Hanki SaferVPN-suunnitelma tai aloita ilmainen kokeiluversio, jos sinulla ei vielä ole tiliä.
 2. Kun olet ladannut, muodosta yhteys VPN-palvelimeen, joka sijaitsee maassa, jossa YouTube on sallittu (kuten Yhdysvalloissa) vain hiiren napsautuksella tai sormen kosketuksella.
 3. Avaa haluamasi selain ja selaa YouTube.com-sivustossa. Pääset YouTubeen, ja huomaat, että se toimii aivan kuin olisit maassa, joka suoratoistaa sitä vapaasti. Voit nyt poistaa YouTube-esto mistä tahansa! Noin yksinkertaista!

Tarvitsee vain yhden napsautuksen, ja voit nauttia vapautetusta YouTube-palvelusta suoraan laitteellasi!

Aloita YouTube-katselu missä tahansa!

Huomaa, että vinkkejä voidaan käyttää myös YouTube-palvelun estämiseen koulussa tai työpaikalla.

Joten, mitä sinä odotat?! Käytä VPN: ää ja päästä YouTubeen mistä päin maailmaa tahansa! Tilaa nyt tai kokeile SaferVPN: ää ilmaiseksi (tarjoamme 30 päivän rahat takaisin takuu, sinulla ei ole mitään menetettävää!).

Onko sinulla palautetta, ehdotuksia tai ominaisuuspyyntöjä? Ota rohkeasti yhteyttä, kysy kysymyksiä kommenteissa ja liity meihin sosiaalisessa mediassa! Haluaisimme kuulla sinusta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map