Kuinka Live Stream ja katsella Stanley Cupin finaalia

Katso Stanley Cupin finaalit


Vuoden 2017 Stanley Cup-finaali on yksi tapahtuma, jota et halua ohittaa! Valitettavasti monet teistä, jotka sijaitsevat joko Yhdysvaltojen tai Kanadan ulkopuolella, saattavat kamppailemaan otteluiden saavuttamiseksi. Voit olla varma, että meillä on vain ratkaisu kaikille, jotka haluavat katsella pelejä – missä ikinä oletkin!

Jos et pääse Stanley Cup-finaaliin mistä olet, meillä on yksinkertainen 3-vaiheinen ratkaisu, joka antaa sinulle PYSYVÄT pääsyn kaikkiin peleihin riippumatta siitä, missä olet! Näytämme sinulle jopa kuinka ohittaa sähkökatkot, jotta sinä Älä koskaan unohda yhtä tavoitetta!

Lue lisätietoja kuinka!

Pittsburgh Penguins Vs. Nashvillen saalistajat

Aloittaen 30 joukkueella, tämän vuoden Stanley Cup-finaalit ovat alle tämän vuoden kahteen parasta – Pittsburgh Penguins ja Nashville Predators!

Pittsburgh on puolustava mestari sen jälkeen, kun oli voittanut San Jose Sharksin tässä kuudessa ottelussa viime vuonna. Toisaalta Nashville esiintyy heidän finaalissaan ensimmäistä kertaa!

Kun molemmissa joukkueissa on huippupelaajia, kuten Jewgeni Malkin, Matt Murray ja Sidney Crosby sekä Pittsburgh Penguins, sekä Filip Forsbergin ja Nekville Predatorsin Pekka Rinnen kanssa, on epäilemättä, että tämä on jännittävä ottelu mestarien ja heidän haastajiensa välillä..

Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää tämän vuoden Stanley Cup-finaalista:

2017 Stanley Cupin finaaliaikataulu

Tässä on tämän vuoden Stanley Cup-finaalin aikataulu:

[taulukkoa ”” ei löydy /]

2017 Stanley Cup-finaalien suoratoistoasetukset

Yhdysvalloissa, Kaikkien kansallisten pelien kattavuus joko NBC: ssä, NHL: n verkossa, USA: n verkossa, TVA Sportissa (ranskalainen) tai CBC: ssä.

Kanadassa, Rogers Median nykyisen 12-vuoden sopimuksen mukaisen kolmannen kauden aikana lähetystä välittävät Sportsnet-verkot ja CBC Television sekä suoratoisto Sportsnet Now -sivustolla, CBCSports.ca tai tilauspalvelu Rogers NHL GameCentre Live.

Muista, että Rogers Stanley Cup Playoff Pass maksaa 74,99 dollaria ja että siihen pääsee vain Kanadassa.

Jos matkustat edelleen ja haluat silti käyttää tiliäsi, lue vaiheittaiset ohjeet siitä, miten voit muuttaa todellisen IP-osoitteesi Kanadan IP-osoitteeksi, huijaten siten Rogersia ajattelemaan, että olet tällä hetkellä maan maantieteellisessä sijainnissa. -rajoitusrajat (lue alla saadaksesi selville miten).  

Kenelle tahansa, Jos sinulla ei ole TV-tilausta, voit käyttää mitä tahansa Sportsnetin pelejä NYT. Voit ilmoittautua kuukausittain 24,99 dollaria, vaikka saat ensimmäiset 7 päivää ilmaiseksi! Luottokorttiasi ei veloiteta, jos peruutat milloin tahansa 7 päivän jakson aikana.

Nhl.com-sivustossa Yhdysvalloissa sijaitsevat katsojat voivat katsella koko peliarkistoa vuoden 2017 Stanley Cup -sarjan pudotuspeleistä ja koko 2016-17 runkosarjasta – tarkoittaen ei voi kiinni peleistä live.

Stanley Cupin finaalit - SaferVPN

Kansainväliset katsojat voivat katsella valittuja markkinoiden ulkopuolisia pelejä (et voi katsella kotikaupunkisi pelejä, jos olet tällä hetkellä siellä). LIVE- ja tilauksen mukaiset toistot Stanley Cup -sarjapeleissä ja koko runkosarjan 2016-17 arkistot.

(Kun näin tapahtuu, käytä SaferVPN: ää vaihtaaksesi sijainteja ja saadaksesi vieraan IP-osoitteen. Lue lisää alla).

* Sähkökatkot *

Muista, että sähkökatkot voivat silti rajoittaa katselua. Tutustu NHL: n sähkökatkon tarkistimeen heidän verkkosivustollaan

Monet sähkökatkot koskevat niitä, jotka asuvat kaupungeissa, joissa pelejä järjestetään. Esimerkiksi, jos olet Pittsburgh Penguins -fani, joka sijaitsee Pittsburghissa, palvelin etsii IP-osoitteesi ja estää katselemisen.

Mutta arvaa mitä! Voit myös käyttää SaferVPN: ää IP-osoitteen saamiseen toisesta kaupungista ja välttää sitä minkä tahansa sähkökatkoksia. Tällä tavalla voit katsella kaikkia pelejä, jopa markkinoilla olevia! Yhdistämällä vain SaferVPN: ään – sinulla on hyvä mennä!

Seuraavaksi kerromme sinulle tarkalleen kuinka!

Kuinka suoratoistaa NHL-jääkiekkopelejä missä tahansa:

Oli kyse sitten maantieteellisistä rajoituksista, liittymävaatimuksista tai muusta digitaalisesta hangupista, SaferVPN voi poistaa nämä esteet! Vaihtamalla IP-osoitteesi (verkkosivustosi yksilöivä tunniste), SaferVPN antaa käyttäjille mahdollisuuden muuttaa käytännössä sijaintinsa mihin tahansa paikkaan maailmassa!   

Voit tehdä sen alle 30 sekunnissa seuraavasti:

 • Lataa ja asenna SaferVPN.
 • Suorita SaferVPN sovellusten tai Chrome-laajennuksen kautta ja muodosta yhteys palvelimeen, jossa lähetystoiminnan harjoittaja, josta haluat suoratoistaa, sijaitsee.Käytä VPN: ää katsellaksesi Stanley Cup-finaalia
 • Selaa verkkosivustolle ja aloita vuoden 2017 Stanley Cup-finaalien suoratoisto.

Siinä kaikki on siinä!

Jos sinulla on kaapeliliittymä yhden sellaisen lähetystoiminnan harjoittajan kanssa, joka näyttää pelejä, voit muodostaa yhteyden kyseisen kanavan online-lähetyksiin NHL-streamin katselemiseksi. Jos olet ulkomailla ja se on estetty, ota vain yhteys SaferVPN: ään joko Yhdysvaltojen tai Kanadan palvelimiin ohittaaksesi kaikki rajoitukset ja katsellaksesi pelejä ympäri maailmaa.!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map