Kuinka katsoa WWE Survivor -sarjaa 2017 mistä tahansa

WWE Survivor -sarja 2017 - SaferVPNJos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella, mutta et halua missata Lesnaria ja Stylesia törmäävät lopulliseen WWE Survivor Series 2017 -sarjaan, tutustu yksinkertaiseen temppuomme, jonka avulla pääset käyttämään online-suoratoistotapahtumaa – mistä tahansa!


Tänä sunnuntaina 19. marraskuuta Toyota Center Houstonissa viettää WWE Survivor Series 2017 30-vuotisjuhlaa! Et halua missata Universal Champion Brock Lesnar vs. WWE Champion AJ Styles -tapahtumia!

Jos olet WWE-fani Yhdysvaltojen ulkopuolella, et ehkä pysty saamaan live-streamia .. Miksi? Maantieteelliset rajoitukset – häiritsevä temppu-lähetystoiminnan harjoittajat pelaavat katsojissa, mikä estää heidän mahdollisuutta katsella sisältöä muista maista.

Mutta älä huoli. Jos et halua ohittaa tätä mestaritapahtumaa, olet tullut oikeaan paikkaan. Tiedämme tarkalleen kuinka seurata online-suoratoistoa riippumatta siitä, missä olet!

Mikä on Survivor-sarja?

Survivor-sarja on marraskuussa pidettävä vuosittainen ammattimainen WWE-painintatapahtuma, jota lähetetään yksinomaan pay-per-view-lähetyksen (PPV) kautta. WWE: n tuottama tapahtuma kukistaa Raw- ja SmackDown-brändien tähtiä toisiaan vastaan. Survivor-sarja on yksi “Big Four” -tapahtumista, joita pitkin WrestleMania, Royal Rumble ja SummerSlam. Se on myös pisin käynnissä oleva pay-per-view-tapahtuma WrestleManian takana.

Ensimmäinen Survivor -sarja pidettiin vuonna 1987, josta tuli nopeasti ”kiitospäivän perinne”, joka tapahtui joko kiitospäivänä (1987-1990) tai kiitospäivänä (1991-1994). Vuodesta 1995 lähtien tapahtumaa on kuitenkin pidetty sunnuntaina ennen kiitospäivää. 31. Survivor -sarja 2017 järjestetään 19. marraskuuta 2017 Toyota Centerissä Houstonissa, Texasissa.

WWE Survivor -sarja 2017

Kun WWE-mestari AJ Styles voitti Jinder Mahalin Manchesterissa, Englannissa, hän ansaitsi paikkansa menemällä päinvastoin maailmanmestaria Brock Lesnaria vastaan. Maailma ei voi odottaa näkevänsä tätä Mestari vs. Mestari-ottelua WWE: n kahden parhaan tittelinhaltijan välillä.    

Katso nämä huhut tämän vuoden tapahtumasta:

Mikä on Survivor-sarjan täysi kortti?

WWE on rakentanut täydellisen kortin ja faneja puhutaan siitä ehdottomasti.

 • Miesten maailmanmestaruuskisat: Brock Lesnar (universaali) vs. AJ-tyylit (WWE)
 • Naisten maailmanmestaruuskisat: Alexa Bliss vs. Natalya
 • Midcard Championship: Miz (mannertenvälinen) vs. paroni Corbin (Yhdysvallat)
 • Tag team Championship: Baari vs. Usos
 • Miesten Survivor-sarjan eliminaattori: Kurt Angle (c), Braun Strowman, Finn Balor, Samoa Joe, Triple H vs. Shane McMahon (c), Randy Orton, Shinsuke Nakamura, Bobby Roode ja John Cena
 • Naisten Survivor -sarjan eliminaattori: Alicia Fox (c), Nia Jax, Asuka, Sasha Banks + TBD vs. Becky Lynch (c), Charlotte Flair, Naomi, Carmella, Tamina Snuka
 • Risteilyturnauksen mestaruus: Enzo Amore (c) vs. Kalisto

Mistä katsella WWE Survivor -sarjaa 2017

Älä missaa Survivor-sarjaa sunnuntaina 19. marraskuuta erityisellä aloitusajalla, joka on 7 ET / 4 PT, suoratoisto!

Todellakin, ainoa paikka seurata ottelua verkossa on WWE-verkon kautta. WWE-verkon hinta on 9,99 dollaria Yhdysvalloissa – ensimmäiset tilaajat saavat kuukauden ilmainen kokeilu! Tapahtumaa ei kuitenkaan voi suoratoistaa kaikista sijainneista. Joten sinun on tarkistettava tämä täydellinen luettelo saadaksesi selville, kuinka voit katsella WWE Survivor Series 2017 -maksunäkymää useilla laitteilla eri maissa.

Kuinka katsoa WWE Survivor -sarjaa 2017 mistä tahansa

Jos olet ulkomailla ja WWE-suoratoisto ei ole sinulle käytettävissä, tarvitset virtuaalisen yksityisen verkon (VPN) IP-osoitteesi vaihtamiseksi (yksilöivä verkkotunnuksesi, joka antaa tarkan sijaintisi). VPN salaa Internet-liikenteesi ja uudelleenreitit tapahtuu valitsemasi maan etäpalvelimen kautta. Tämä saa laitteen näyttämään ikään kuin katsot streamia maasta, jossa WWE-verkkoa tuetaan.

Liittymällä yksinkertaisesti SaferVPN-verkkoon, kuka tahansa voi selata toisensa sisällä!  

Näin pääset WWE Survivor Series 2017 -sarjaan vain kolmella yksinkertaisella vaiheella:

 1. Lataa ja asenna SaferVPN.
 2. Suorita SaferVPN ja muodosta yhteys palvelimeen, joka sijaitsee haluamasi sijaintimaassa (tässä tapauksessa Yhdysvalloissa)..SaferVPN USA: n suoratoisto
 3. Siirry lähetystoiminnan harjoittajan verkkosivustolle ja varmista, että et unohda hetkeäsi WWE Survivor -sarjassa 2017!

Se on niin yksinkertaista! Jos sinulla ei vielä ole SaferVPN: tä, kokeile SaferVPN: ää ilmaiseksi tai hanki liittymä (meidän 30 päivän rahat takaisin takuu, sinulla ei ole mitään menetettävää!) ja nauti ottelusta ja monista muista suoratoistoista.

Onko sinulla palautetta, ehdotuksia tai ominaisuuspyyntöjä? Ota rohkeasti yhteyttä ja liity mukaan sosiaaliseen mediaan! Haluaisimme kuulla sinusta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map