Kuinka katsella Yhdysvaltain avointa suoratoistoa

Katso USA: n avoimen suora streamin golfia


US Open, yksi maailman mielenkiintoisimmista golf-turnauksista, on alkamassa! Jos et halua missata tämän vuoden toimintaa, lue edelleen ja saa selville, kuinka nauttia US Open -suoratoistosta – mistä tahansa.

US Open Golf Championship pelataan 15. kesäkuuta – 18. kesäkuuta klo Erin Hills Erin, Wisconsin. Tämä suuri tapahtuma houkuttelee tuhansia uskollisia faneja vuosittain. Mutta vaikka et pysty tarttumaan toimintaan suoraan vihreällä, voit silti nauttia joka minuutista US Openin live-streamista mistä tahansa.

Valitettavasti Foxilla on yksinoikeudet tapahtuman suoratoistoon – eli jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella, et voi katsella sitä (ennen kuin tarkistat yksinkertaisen temppumme välitön pääsy maailmanlaajuisesti alla!).

Tässä blogissa osoitamme sinulle, kuinka helppoa on katsella US Openin suoraa suoratoistoa mistä päin maailmaa tahansa!

Näin voit katsoa #USOpenGolf-ohjelmaa live-tilassa! Napsauta Lähettää

Vuoden 2017 US Open -golf

Yhdysvaltain avoimen on lavastanut Yhdysvaltain golfyhdistys (USGA), elin, jota pelaajat valvovat edellisten Yhdysvaltojen avausten aikana käytyjen kiistojen vahingoittumisen jälkeen – mikä painostaa tämän vuoden turnausta tärkeämpänä kuin koskaan.

Tämän vuoden massiivisella par 72-golfkentällä Erin Hillsissä on yhteensä yhteensä 7800 metriä, ja lopullinen osuus on noin 700 metriä pitkä. Tämän vuoden US Openin finaali on 12 miljoonan dollarin palkintorahasto, joka lupaa olla jännittävä mestaruus (huomattava voitto) pelaajille, joilla on merkittävät voittokertoimet:

 • Dustin Johnson: 6-1
 • Rory McIlroy: 9-1
 • Jordan Spieth: 10-1
 • Jasonin päivä: 11-1
 • Jon Rahm: 16-1

Valitettavasti, jos olet Tiger Woods- tai Phil Mickelroy-fani, et kumoa ketään niistä näytöllä tänä vuonna.

Joten mitä varastossa on vuoden 2017 US Open -finaaliin? Tässä on vuoden 2017 US Open Pick To Win-mielipiteitä:

Yhdysvaltain avoin reaaliaikainen aikataulu

Tässä on US Open Live Stream -aikataulu, joten voit olla varma, että tartut kaikki suosikki golf-ammattilaiset toimintaan.

[taulukkoa ”” ei löydy /]

Viimeisimmät uutiset aikataulusta ja kuka tahansa ottelusta käyvät, katso virallinen US Open Final -aikataulu täältä.

Yhdysvaltain avoimet suoratoisto-operaattorit

VAIHTOEHTO 1: Fox Sports

Vuodesta 2015 lähtien Fox Sportsilla on 12-vuotinen sopimus Yhdysvaltain avoimen lähetystoiminnan harjoittajana, mikä tarkoittaa, että vaihtoehtoisen suoratoiston löytäminen voi olla melkein mahdotonta.  

Siksi Yhdysvalloissa sijaitseville on avoinna Yhdysvaltojen 2017 avoinna Fox-sivustossa käymällä FOXSports.com tai matkapuhelimella, tietokoneella tai tablet-laitteella lataamalla FOX Sports GO tuetuille laitteille..

Muista, että tarvitset Yhdysvaltain kaapelitilauksen katsellaksesi Foxin kautta.

Valitettavasti, jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella, saat tämän viestin:

Fox USA: n avoin suoravirta - SaferVPN

Haluatko et pääse pääsyyn suoraan lähetykseen? Älä huoli. Tarvitset vain VPN: n (Virtual Private Network) saadaksesi täydellisen, rajoittamattoman pääsyn US Open Live Streams -sovelluksiin. Lue alla saadaksesi selville miten!

VAIHTOEHTO 2: SlingTV

Voit saada kiinni Yhdysvaltain avoimesta suoratoistosta SlingTV: llä, johdon katkaisupalvelulla, joka tarjoaa suoratoistoa (kuten normaali televisio) vain 20 dollaria / kuukausi. Mutta jos et halua maksaa, he tarjoavat 7 päivän ilmainen kokeilu!

Mutta jälleen kerran, jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella, joudut seuraavaan viestiin:

Sling rajoitettu

Lue alla selvittääksesi tarkalleen, kuinka voittaa nämä georajoitukset ja aloittaa pääsy US Open Finalsiin maailmanlaajuisesti!

Kuinka katsoa Yhdysvaltain avointa suoratoistoa missä tahansa

Jos olet ulkomailla, jopa huomattavan korotuskelan kiinniottaminen samana päivänä voi olla mahdotonta.
Koska Fox ja SlingTV ovat molemmat maantieteellisesti rajoitettuja, jotta niitä voidaan käyttää vain Yhdysvalloista (tai Foxin australialaisesta versiosta Australia), tarvitset VPN: n IP-osoitteesi muuttamiseksi (ainutlaatuinen online-tunnuksesi, joka antaa tarkan sijaintisi).

Liittymällä yksinkertaisesti SaferVPN: ään, kuka tahansa voi selata Yhdysvaltojen sisällä!  

Näin pääset US Open Live Streamiin vain 3 yksinkertaisella vaiheella:

 1. Lataa ja asenna SaferVPN.
 2. Suorita SaferVPN ja muodosta yhteys Yhdysvaltain palvelimeen.USA: n suoratoisto katselee presidentin vaalien äänestystuloksia verkossa
 3. Siirry lähetystoiminnan harjoittajan verkkosivustolle (Fox tai SlingTV) ja aloita US Open -finaalin suoratoisto tänään!

Se on niin yksinkertaista! Jos sinulla ei vielä ole SaferVPN: tä, kokeile SaferVPN: ää ilmaiseksi tai hanki tilauksesi nauttiaksesi US Openista ja monista muista live-urheilussa!

Onko sinulla palautetta, ehdotuksia tai ominaisuuspyyntöjä? Ota rohkeasti yhteyttä ja liity mukaan sosiaaliseen mediaan! Haluaisimme kuulla sinusta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map