Kuinka katsella vuoden 2018 Wimbledonin mestaruuskilpailuja

Wimbledon-tenniskenttä valkoisella pelaajalla ja faneilla


Tämän vuoden Wimbledonin mestaruuskilpailut alkavat! Maanantaina 2. heinäkuuta alkaen All England Lawn Tennis and Croquet Club isännöi arvostetun ruoho-mestaruuskilpailun 132. painosta..

Karsintaottelut alkavat 25. kesäkuuta ja tasapeli tapahtuu 29. kesäkuuta. Pelaajajärjestys vapautetaan 1. heinäkuuta ja ottelut alkavat seuraavana päivänä.

Naisten kaksinpelin välierät järjestetään torstaina 12. heinäkuuta ja finaalit lauantaina 14. heinäkuuta. Miesten kaksinpelin välierät ovat perjantaina 13. heinäkuuta ja lopullinen ottelu sunnuntaina 15. heinäkuuta. Turnauksessa järjestetään myös miesten ja naisten kaksinpelin, sekoitetun kaksinpelin, poikien ja tyttöjen yhden ja kahden hengen tuplat sekä pyörätuolitennis.

Wimbledonin palkintorahojen kokonaismäärä on tänä vuonna 34 miljoonaa puntaa, ja miesten ja naisten kaksinpelin voittajat kullekin vievät 2,25 miljoonaa puntaa. Napsauta Lähettää

Mitä etsiä tänä vuonna

Viime vuoden kaksinpelin mestarit Roger Federer (kahdeksankertainen voittaja) ja Garbiñe Muguruza palaavat tänä vuonna puolustamaan tittelinsä.

Turnauksen alkaessa Federerilla on mahdollisuus olla historian vanhin puolustava Wimbledon Open -mestari. Kesäkuun puolivälissä Federer ajoi kilpailijansa Rafael Nadalin edessä globaaleissa rankingissa tullakseen maailman vanhimmaksi pelaajaksi. 37-vuotias hänen ikänsä ei varmasti estä häntä lyömästä paljon nuorempia haastajia, ja hän on yksi suosikkeista, joka voittaa uudelleen.

Federer ja Nadal kohtaavat pelaajia kuten Marin Cilic, Novak Djokovic ja Dominic Thiem. Kaikki silmät ovat myös vuoden 2016 mestari Andy Murray, jonka lonkkavamma on pitänyt hänet poissa pelistä koko vuoden. Hänen paluunsa esiintyminen 19. kesäkuuta Queen’s Club -mestaruuskilpailuissa näki hänet eliminoitua varhaisessa vaiheessa – onneton tapahtumien käännös huippulaadijalle, joka voitti myös Queen’s-turnauksen neljä kertaa.

Naisten joukossa mestari Garbiñe Muguruza viettää tähtipelaajia, kuten Simona Halep, Caroline Wozniacki, Serena Williams ja Maria Sharapova pitämään tittelinsä – mutta myös uudempia haastajia, kuten 23-vuotias Elina Svitolina ja 21-vuotias Jeļena Ostapenko.

Koska niin monet lahjakkaat pelaajat kilpailevat voitosta, lunastuksesta tai kunniasta, Wimbledonin mestaruuskilpailut ovat välttämätön tänä vuonna.

Kuinka elää Wimbledonin suoratoisto mistä tahansa

Tässä on luettelo valituista kanavista, joilla voit katsella Wimbledon-otteluita.

 • BBC One ja BBC Kaksi kuljettaa Wimbledon-ottelut päivittäin, mutta kanavia voi suoratoistaa verkossa vain Isossa-Britanniassa.
 • ESPN ja espn2 kuljettaa myös Wimbledon-ottelut. Näitä kanavia voidaan katsella verkossa, jos pystyt käyttämään suoratoistopalvelua, kuten SlingTV, Hulu tai YouTubeTV.
 • ABC näyttää myös tiettyjen otteluiden viikonloppuyhdistelmät. Voit katsella ABC-suoravirta tietyiltä Yhdysvaltain alueilta, vaikka saatat tarvita DirecTV nyt tilaus tehdä niin.

Kuinka käyttää näitä palveluita

Jos et sijaitse Yhdysvalloissa tai Isossa-Britanniassa, tarvitset SaferVPN: n kaltaisen palvelun IP-osoitteesi vaihtamiseksi katseluoikeuden saamiseksi. Tämän avulla voit käyttää nimeämättä Internetiä – ja suoratoistopalveluita – ikään kuin olisit “oikeassa” maassa. Yksinkertaisella napsautuksella voit kiertää ärsyttäviä maantieteellisiä rajoituksia riippumatta siitä, missä olet maailmassa.

Jos esimerkiksi haluat katsoa Wimbledonia BBC-suoratoistosovelluksen kautta, sinun tarvitsee vain muodostaa yhteys johonkin SaferVPN: n paikallisista palvelimista reitittääksesi yhteytesi Yhdistyneen kuningaskunnan kautta.

Estä ISP: n kuristinta

Vaikka sinulla olisi jo pääsy näihin palveluihin, VPN estää Internet-palveluntarjoajaasi “kuristamasta” yhteyttäsi. Kuristus tapahtuu, kun Internet-palveluntarjoajasi mielivaltaisesti päättää hidastaa yhteytesi tekemäsi verkon perusteella. Usein se on kaistanleveyden mukaista toimintaa, kuten videon suoratoisto tai “liikaa” datan käyttäminen, joka laukaisee yhteyden kuristumisen.

Internet-palveluntarjoajat tekevät tämän yleensä lieventääkseen ruuhkia niiden päällä, ja se on melko kiistanalainen käytäntö. Käyttäjät eivät yleensä pidä siitä, kun Internet-palveluntarjoaja reagoi online-toimintaansa tarjoamalla hitaampaa palvelua.

Mutta käyttämällä VPN: tä, verkkoliikenne on täysin salattu, mikä tarkoittaa, että Internetissä tekemäsi on täysin tuntematonta Internet-palveluntarjoajallesi. Internet-palveluntarjoajasi ei voi tukahduttaa kaistanleveyttäsi tekemäsi perusteella, koska heillä ei ole kyseisiä tietoja ensisijaisesti.

VPN: n avulla voit huolestua siitä, että oma Internet-palveluntarjoajasi hidastaa sinua, voit käyttää Internetiä haluamallasi tavalla.

Kolme askelta Wimbledonin katselemiseen nyt

Voit seurata Wimbledonin mestaruuskilpailuja milloin tahansa, missä tahansa ja millä tahansa laitteella:

 1. Lataa ja asenna SaferVPN-sovellus tietokoneellesi tai laitteeseesi.
 2. Suorita SaferVPN ja muodosta yhteys johonkin erittäin nopeaan suoratoistopalvelimeen.
 3. Katso Wimbledonia valitsemasi verkkosivuston tai suoratoisto-alustan kautta!

VPN-palvelinluettelo ja UK Server

Katso #Wimbledon #LiveStream mistä tahansa #SaferVPN: n avulla! Napsauta Lähettää

Pitääkö Federer kiitosta tittelistään? Soitetaanko Murray loppujen lopuksi? Ottaako uusi tulokas tarttua kärkipaikkaan? Riippumatta siitä, mitä Wimbledonissa tapahtuu, jos olet todellinen tennisfani, haluat katsoa sitä live-tilassa – et vain lukea tai kuulla siitä myöhemmin. Tilaamalla SaferVPN: n voit tehdä juuri tämän.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map