Kuinka katsella Emmys-live-suoratoistoa

emms live stream


Emmy-palkinnot 2017 lähetetään sunnuntaina 17. syyskuuta. Näin voit saada Emmys-live-streamin mistä päin maailmaa tahansa!

Emmy-palkinnot 2017 järjestetään Microsoft Theatressa Los Angelesin keskustassa, Kaliforniassa. Viime vuoden voittaja Valtaistuinpeli kelpaamaton tänä vuonna, kukaan arvata kuka lisää Emmyn saavutuksiinsa.  

Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää tämän vuoden juhlallisuudesta ja tietysti kuinka seurata Emmys-live-suoratoistoa ja kaikkia jännityksiä lavalta!

Tietoja Emmy-palkinnoista 2017

Elokuvataiteen ja tieteen akatemia on maailman levinnein elokuviin liittyvä organisaatio, joka koostuu 7 000+ taiteellisesta miehestä ja naisesta, jotka työskentelevät elokuvissa. Organisaatio tunnustaa elokuvateollisuuden huippuosaamista.

Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää tämän vuoden Emmy-palkinnoista:

 • Tuottajat / Ohjaaja:
  Tänä vuonna palkintoseremonian tuottaa Ricky Kirshner ja ohjaa Glenn Weiss.
 • Isäntä:
  Stephen Colbert isännöi tämän vuoden näyttelyä ensimmäistä kertaa!
 • Esittelijät:
  Tämän vuoden Emmys-näyttelijöiden joukossa on joitain alan suurimmista nimistä, kuten Alec Baldwin, Jessica Biel, Oprah Winfrey, Reese Witherspoon, LL Cool J ja monet muut.
 • Suosituimmat näyttelyt:
  Suosituimpia ohjelmia ovat HBO: n uusi Westworld ja NBC: n Saturday Night Live, jokaisella on 22 ehdokkuutta.
 • Eniten nimitetyt verkot:
  HBO meni johtoon 110 ehdokkaalla, kun Netflix sai 91 ja NBC laski 60.

Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Emmy Awards 2017 -palkinnoista:

Ketkä ovat Emmy-palkinnon ehdokkaat?

Entä tämän vuoden kilpailu?

Kuten yllä mainittu, Westworld ja Stranger asiat ehdottomasti odotetaan saavan palkintoja tänä vuonna. Muut tärkeät kilpailijat ovat Kätelijän tarina (Hulu), Thänen Is Us (NBC) ja Kruunu (Netflix). On ehdottomasti syytä mainita muutamia muita merkittäviä sarjoja, kuten Musta peili (Netflix), Isot pienet valheet (HBO), Amerikkalaiset (FX) ja Varapuheenjohtaja (HBO).

Pitkä luettelo ehdotetuista ohjelmista, näyttelijöistä, ohjaajista ja kirjoittajista – voit seurata linkkiä tälle verkkosivustolle tarkistaaksesi täydellisen ehdokasluettelon.

Mistä katsella Emmys-live-suoratoistoa

69. vuotuinen Emmy-palkinto 2017 lähetetään Yhdysvalloissa Sunnuntaina 17. syyskuuta kello 20 Yhdysvaltain itäaika.

Amerikkalaiset, joilla on paikallinen kaapelitilaus, voivat virittää CBS: n ja katsella palkintoja. Kanadassa voit seurata Emmys-live-suoratoistoa televisiosta ja Australiassa Fox 8 välittää palkinnot.

Voit myös kääntää kohtaan E! katsoa Red Carpet -esitystä noin kolme tuntia ennen näytöksen alkamista. Emmyn vuosittainen Backstage Live! kumppaniesitys suoratoistaa myös Emmys.com- ja Facebook Live -sivustolla.

Niille, jotka joko eivät ole yhdessäkään näistä maista tai joilla ei ole kaapelitilausta, ei hätää! Olemme keränneet muutamia muita vaihtoehtoja, joten kenenkään ei tarvitse unohtaa toimintaa!

CBS All Access

All Access on CBS: n suoratoistoalusta, jonka avulla käyttäjät voivat suoratoistaa paikallista CBS-kanavaa. Voit rekisteröidä ilmaisen kokeilujakson, jotta Emmys-lähetykset voidaan lähettää sunnuntai-iltana, ja peruuttaa tilauksesi helposti huoletta. Muutoin palvelu maksaa vain 6 dollaria kuukaudessa – ei paha!

Sijaintirajoitus: Valitettavasti se on saatavana vain Yhdysvalloissa, vaikka CBS on maininnut suunnitelmansa tarjota palvelu saatavana Kanadassa ja Australiassa. Onneksi meillä on yksinkertainen ratkaisu tämän pienen esteen poistamiseksi, antamalla sinulle välittömän pääsyn Emmys-live-streamiin (katso alla olevat vaiheet)!

Online Streams

CBS: n lisäksi joitain muita online-suoratoistoja on saatavana:

 • DirecTV nyt
 • Playstation Vue
 • YouTube TV

Kuten CBS All Access, myös nämä palvelut vaativat tilauksen. Onneksi he tarjoavat myös ilmaisen kokeilujakson – kokeile heitä! Voit aina poistaa tilisi esityksen jälkeen välttääksesi laskutuksen.

Sijaintirajoitus: Rekisteröityessäsi sinun on todettava, että paikallisesi alueesi on Yhdysvallat, jotta pääset käyttämään CBS: n Emmys-live-suoratoistoa. Älä ole huolissasi, jos et ole Yhdysvalloissa. Voit yksinkertaisesti muuttaa virtuaalista sijaintiasi verkossa alla olevan yksityiskohtaisen temppumme avulla.

* Huomaa: CBS ei ole tällä hetkellä saatavana missään Sling-paketissa.

Kuinka elää suoraa Emmy-palkintoa 2017 mistä tahansa

Valitettavasti, jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella, maantieteelliset rajoitukset estävät sinua mahdollistamasta tapahtumien suoratoistoa. Onneksi VPN: n avulla sinun tarvitsee vain muuttaa IP-osoitteesi maahan, jota haluamasi tapahtuma lähetetään, ja alttoviulu! Voit lähettää suoratoistoa aivan kuin olisit siellä! Yhdysvaltain kansalaiset, jotka matkustavat tai asuvat ulkomailla, tai muualla kuin Yhdysvalloissa asuvat, jotka haluavat katsella heti VPN: n avulla!

Tässä on tarkalleen miten päästä Emmy Awards 2017 -palkintoihin ja nauttia niistä:

 1. Lataa ja asenna SaferVPN
 2. Suorita SaferVPN ja muodosta yhteys palvelimeen, jossa lähetystoiminnan harjoittaja, josta haluat suoratoistaa, sijaitsee. (Tässä tapauksessa Yhdysvallat.)
  SaferVPN USA: n suoratoisto
 3. Siirry lähetystoiminnan harjoittajan verkkosivuille ja aloita suoratoisto tänään!

Älä koskaan anna nykyisen sijaintisi estää sinua mahdollistamasta suoratoisto-tapahtumia! Aloita SaferVPN: n käyttö tänään.

Jos sinulla ei vielä ole SaferVPN-tilaa, hanki tilauksesi jo tänään (tarjoamme 30 päivän rahat takaisin takuu, joten sinulla ei ole mitään menetettävää!) tai kokeile ilmaiseksi SaferVPN-verkkoa, jotta voit nauttia rajoittamattoman, eturivin viihteen maailmasta.

SaferVPN: n avulla olet vain yhden napsautuksen päässä katsellen Emmy Awards 2017 -palkintoa ja kaikkia tämän vuoden tärkeimpiä palkinnon viihdeohjelmia.

Onko sinulla lisää kysymyksiä siitä, mitä voit käyttää ja kuinka SaferVPN toimii? Ota yhteyttä meihin sosiaalisessa mediassa tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] Olemme täällä sinua ympäri vuorokauden.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map