Kuinka avata estettyjä verkkosivustoja: Helppo opas

Kompassi kädessä


Onko suosikkisivustosi estetty tai sensuroitu? Lue eteenpäin oppiaksesi, miten Internet-yhteys avataan uudelleen.

Tiedät tunteen: Etsit suoratoistettavaa elokuvaa lomallasi, pääsemällä maanalaiseen uutissivustoon tai ehkä jopa käyttämään Googlea Kiinassa, kuten maassa. Mutta et voi – sen sijaan näytölle tulee virhesanoma, joka kertoo, että olet estetty.

Se voi olla täysin hullua, kun sinut ei ole suosikkisivustoiltasi – varsinkin kun mikään maallinen syy ei ole olemassa. Useimmat ihmiset rehellisesti luopuvat tässä vaiheessa!

Mutta olet pysyvä – siksi luet tätä opasta.

Lasit kirjaÄlä huoli, se ei tule olemaan liikaa lukemista.

Kun kiusalliset maantieteelliset rajoitukset tai sensuurijärjestelmät estävät vapaata pääsyä Internetiin, haluat tietää, kuinka kiertää niitä. Onneksi tämä viesti kertoo kaiken mitä sinun tarvitsee tietää miksi suosikkisivustosi tukkeutuvat ja kuinka päästä eroon näistä rajoituksista VPN: n avulla.

Poista verkkosivustojen esto heti SaferVPN: n avulla

Miksi verkkosivustot estetään

Tiettyjen verkkosivustojen tukkeutumisesta on kolme pääasiallista syytä: hallituksen sensuuri, jakeluoikeudet ja organisaation rajoitukset.

 • Hallituksen sensuuri: Jotkut hallitukset käyttävät sensuuria estääkseen verkkosivuja, joiden mielestä ne uhkaavat valtaaan, loukkaavat kansallisia arvoja tai tarjoavat ihmisille puolueetonta tietoa. Tämän tyyppinen verkkosivustojen estäminen voidaan nähdä vaihtelevassa määrin kaikkialla maailmassa. Esimerkiksi:
  • Google on estetty kokonaan Kiinassa.
  • Saudi-Arabian hallitus estää kaikki verkkosivut, jotka se pitää “moraalittomina”, mukaan lukien monet Wikipedia-artikkelit.
  • Pornografiset ja kuningasta kritisoivat verkkosivustot estetään Thaimaassa.
  • YouTube on estetty kokonaan Kiinassa, Iranissa, Syyriassa, Sudanissa ja monissa muissa maissa.
 • Jakelurajoitukset: Monet sivustot ovat myös estetty ulkomailla sisällön jakelurajoitusten takia. Olet esimerkiksi huomannut, että et pääse Pandora-tiliisi ulkomailla ollessasi. Tämä johtuu siitä, että Pandoran on noudatettava sisältösopimuksia, jotka estävät sitä harjoittamasta liiketoimintaa muissa maissa.Pandora estetty näyttöMuita palveluita, jotka kärsivät maantieteellisestä estämisestä (tai jotka tarjoavat täysin erilaisia ​​viihdekirjastoja eri maissa) ovat Netflix, Hulu, Spotify, BBC iPlayer ja Amazon Prime. Huomaa, että vaikka sinulla olisi (ja maksat siitä!) Tili näillä alustoilla, sinulla ei ole täydellistä käyttöoikeutta kotimaasi ulkopuolella sijaitsevalla IP-osoitteella.
 • Organisaation rajoitukset: Monet Internet-palveluita tarjoavat laitokset päättävät myös rajoittaa pääsyä tiettyyn sisältöön. Saatat myös huomata, että monet koulut ja työpaikat estävät verkkosivustoja, joiden mielestä niitä ei voida hyväksyä.

Kuinka VPN vapauttaa verkkosivustot

Huomaat kaksi yleistä teemaa kuinka ja miksi verkkosivustot tukkeutuvat: Tietyn tyyppiset verkkosivustot on estetty sijaintisi mukaan maailmassa.

Tapahtumassa on, että joku – Internet-palveluntarjoajasi (Internet-palveluntarjoaja), hallituksesi tai valitsemasi verkkosivusto – etsii sivua, johon yrität päästä, ja päättää, että sijaintisi takia sinua ei sallita.

VPN ratkaisee ongelman molemmat osat.

1. Sijainnin muuttaminen

Aina kun muodostat yhteyden Internetiin, teet sen ainutlaatuisen IP-osoitteen kautta, joka paljastaa melkein tarkalleen missä olet. (Mene eteenpäin ja testaa se verkkosivun, kuten mylocation.org, kautta!)

Näiden tietojen avulla tietyt maat estävät verkkosivustot voivat estää sinut, jos sijaintisi on niiden mustalla listalla.

Mutta kun käytät VPN: ää, saat täysin uuden ja nimettömän IP-osoitteen valitsemassasi maassa. Tämä piilottaa henkilöllisyytesi, sijaintisi ja selaustottumuksesi ulkopuolisilta – mukaan lukien sisältöympäristöt, jotka maantieteellisesti rajoittavat.

2. Tietojen salaaminen

Kun koulu, toimisto tai hallitus estää sinut, se johtuu siitä, että he ovat päättäneet, että sinun ei pitäisi olla vapaa tekemään mitä haluat verkossa.

Mutta jos he eivät tiedä mitä teet verkossa, he eivät voi estää sinua siitä.

Suorittamalla yhteys VPN: n kautta, jokainen Webissä tekemäsi asia on salattu. Yksinkertaisesti sanottuna, se tarkoittaa mitä tahansa kolmansia osapuolia – hallituksia, yrityksiä, Internet-palveluntarjoajia – jotka yrittävät vakoilla yhteydenpitoa, näkevät vain käyttökelvottoman pilaantumisen. Heillä ei ole aavistustakaan, mitä sensuroida, koska he eivät voi kertoa, millä sivustoilla vierailet.

Kuinka avata estettyjä sivustoja SaferVPN: llä

SaferVPN -sovelluksella voit valita 34 eri maan palvelimista – antaa sinulle täyden pääsyn Internetiin riippumatta siitä, missä olet!

Tässä on lyhyt video siitä, miten se toimii:

Näin pääset alkuun SaferVPN: n käytöstä kolmella helpossa vaiheessa:

 1. Lataa ja asenna SaferVPN.
 2. Suorita SaferVPN matkapuhelimellasi tai työpöydälläsi (iOS, Android tai Windows). Voit jopa kokeilla nopeaa ja saumatonta selaimen sisäistä VPN-Chrome-laajennusta. Kokoonpanoa ei tarvita!
 3. Yhdistä valitsemasi kansainväliseen palvelimeen.

SaferVPN-sovelluspalvelimen näytöt

Ja voila – olet valmis avaamaan estettyjä sivustoja ja käyttämään rajoitettua sisältöä.

Haluatko testata sen itse? Yhdistä mihin tahansa SaferVPN-palvelimeen sovelluksemme tai laajennuksen kautta ja palaa sitten mylocation.org. Näet sivuston uskovan sijaivan valitsemasi palvelimen maassa.

Kuinka aloittaa SaferVPN-sovellus

Jos sinulla ei vielä ole SaferVPN: tä, hanki kokeilu tai tilaus tänään (30 päivän rahat takaisin -takuulla) ja nauti vapautetusta Internetistä, joka ei sisällä sensuuria.

Onko sinulla lisää kysymyksiä siitä, mitä voit käyttää ja kuinka SaferVPN toimii? Ota yhteyttä meihin sosiaalisessa mediassa tai ammu meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] Olemme täällä sinua ympäri vuorokauden.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map