Katso Saksan Bundesliga Live Stream Online

Bundesliga Live Stream


Se on täydellinen jalkapallo-hulluus nyt, kun kaikki Euroopan liigat alkavat enemmän tai vähemmän kerralla! Saksan Bundesliiga 2017-18 alkoi 18. elokuuta! Mennään läpi kuinka suoratoistaa sitä mistä tahansa, plus tapa katsella koko kauden teräväpiirtona!

Jos matkustat ja haluat katsoa Bundesliga-suoraa suoratoistoa ulkomailla, olet tulossa oikeaan paikkaan! Vaikka haluat vain selvittää parhaan (tai halvimman) tavan katsella tällä kaudella, lue eteenpäin saadaksesi selville kuinka!

Tietoja Bundesliigasta

Bundesliiga on Saksan johtava jalkapallokilpailu, jossa 18 joukkuetta taistelee siitä. 55. kausi alkoi 18. elokuuta ja jatkuu 12. toukokuuta!

Tässä on muutama hauskempi tosiasia Bundesligasta:

 • Nuorisokouluttajat: Saksan Bundesliiga on tunnettu vahvoista nuoriso-ohjelmista. Jalkapalloakatemiansa avulla tähtipelaajat, kuten Mesut Ozil, Thomas Muller, Mario Gotze, Toni Kroos ja monet muut, voivat kehittää menestyvää uraa.
 • Tuulettimien omistama: Toisin kuin muut seurat, Bundesliiga rajoittaa sitä, kuinka paljon yksityishenkilö tai yritys voi omistaa – kukaan ei saa omistaa yli 50%. Tämä luo faneiden, ei miljardäärien omistaman ympäristön.
 • Anteliaita lippuja: Bundesliiga on kahdeksanneksi suosituin kotimainen ammattiliitto maailmassa yleisömäärästä (12 703 727). Miten? Bundesliga-faneilla on alhaisimmat lippuhinnat verrattuna Espanjaan ja Englantiin. Paitsi, että ne, mutta niissä on ilmainen rautatiet, joten sinun ei tarvitse huolehtia matkasta! Lisäksi kausiliput ovat rajoitetut, jotta säännölliset osallistujat voivat osallistua pääsyyn. Melko ihana, eikö?

Bundesligan valaisimet

Münchenin Bayern hallitsee Bundesliigaa kaikkialla 27 mestarien nimeä – mukaan lukien juuri viime vuonna!

Vaikka Borussia Dortmund ja VfL Wolfsburg ovat ottaneet kotitittelejä viimeisen vuosikymmenen aikana, kysymys on edelleen – tulee joskus tilanteeseen ja voitetaan Münchenin Bayern tämän vuoden taistelussa?

Katsotaanpa kuka muu on käynnissä tämän vuoden aikana.

Katso parhaat tähdet:

kalusto

Pyöristääpäivämäärät
1027. lokakuuta28. lokakuuta29. lokakuuta
113. marraskuuta4. marraskuuta5. marraskuuta
1217. marraskuuta18. marraskuuta19. marraskuuta
1324. marraskuuta25. marraskuuta26. marraskuuta
141. joulukuuta2. joulukuuta3. joulukuuta
159. joulukuuta
1613. joulukuuta
1716. joulukuuta
1813. tammikuuta
1920. tammikuuta
2027. tammikuuta
213. helmikuuta
2210. helmikuuta
2317. helmikuuta
2424. helmikuuta
253. maaliskuuta
2610. maaliskuuta
2717. maaliskuuta
281. huhtikuuta
297. huhtikuuta
3014. huhtikuuta
3121. huhtikuuta
3228. huhtikuuta
335. toukokuuta
3412. toukokuuta

Katso koko Bundesliga 2015-16 -aikataulu täältä.

Bundesliga Live Stream 2017 -lähetystoiminnan harjoittajat

Bundesliigaa lähetetään 216 maassa ympäri maailmaa.

 • USA: FOX, FOX Soccer 2GO ja GolTV
 • Kanada: FOX tai Rogers
 • Australia: beIN Sports
 • UK: BT Sport

Tässä on täydellinen luettelo Bundesliga-yleisradioyhtiöistä.

Jos tilaat jonkin näistä palveluntarjoajista ja olet tällä hetkellä ulkomailla, huomaat, että heidän palvelut ovat estetty maantieteellisten rajoitusten takia. Voit käyttää heitä vain, jos olet asunut heidän maassaan. Kuinka he tietävät? Koska he etsivät IP-osoitteitasi.

Onneksi on erittäin yksinkertainen tapa ohittaa tällaiset maantieteelliset rajoitukset. 

Käytä VPN: tä

VPN: n avulla voit helposti poistaa Bundesliga-live-streamin eston. Kun muodostat yhteyden VPN-palvelimeen, voit peittää todellisen IP-osoitteesi yhdellä valitsemastasi maasta. Tämä saa laitteen näyttämään siltä, ​​että se sijaitsee alueella, joka lähettää Bundesligan suoraa suoratoistoa!

Lue alla oleva yksinkertainen, vaihe vaiheelta -opas!

Bonus: Bundesliga Live Streaming -kauden koko kausi

Siellä on intialainen Star Sports -operaattori, joka tarjoaa hienoja paketteja joillekin suurimmista jalkapalloliigaista. Onneksi he ostivat juuri oikeudet seuraavalle 4 Bundesliga-kaudelle.

Valitettavasti heidän virransa ovat estettyjä Intian, Bangladeshin, Bhutanin, Nepalin, Sri Lankan ja Malediivien ulkopuolella. Kun siirryt heidän sivustoonsa, näet “Tämä video ei toimi tai ei ole käytettävissä alueellasi”.

Onneksi sinun tarvitsee vain vaihtaa IP-osoitteesi intialaiseksi IP-osoitteeksi ja voit helposti poistaa Star Sports -sovelluksen katsellaksesi Bundesligaa mistä päin maailmaa tahansa.!

Lue alla olevat vaiheet.

Kuinka elää suoratoisto Bundesliiga Missä vain

Jos olet ulkomailla ja haluat katsella pelejä haluamasi lähetystoiminnan harjoittajan kanssa, sinun tarvitsee vain muodostaa yhteys SaferVPN-palvelimeen haluamaasi sijaintiin. Tämän avulla voit surffata verkossa, aivan kuten olit valitsemassasi maassa – ilman maantieteellisiä rajoituksia. Näin pelaat pelejä suoratoistona kolmella yksinkertaisella vaiheella:

 1. Lataa ja asenna SaferVPN.
 2. Suorita SaferVPN ja muodosta yhteys palvelimeen, jossa lähetystoiminnan harjoittaja, josta haluat suoratoistaa, (Intia, jos haluat käyttää Star Sportsia).VPN India Star Sports
 3. Siirry lähetystoiminnan harjoittajan verkkosivuille ja aloita suoratoisto tänään!

Se on niin yksinkertaista! Jos sinulla ei vielä ole SaferVPN: tä, kokeile SaferVPN: ää ilmaiseksi tai hanki tilauksesi ( 30 päivän rahat takaisin takuu, sinulla ei ole mitään menetettävää!) nauttiaksesi Bundesliga-live-streamista ja monista muista live-urheilulähetyksistä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map