Katso jääkiekkoa verkossa NHL GameCenter Live -palvelun kautta

Katso jääkiekkoa verkossa NHL GameCenter Live Streamin avulla


NHL-kausi 2014/2015 alkaa 8. lokakuuta – tallenna päivämäärä! Kaikille NHL-faneillemme ympäri maailmaa voit katsella kaikkia pelejä mistä tahansa. Lisäksi tutkitaan, kuinka amerikkalaiset voivat ohittaa kaikki sähkökatkot ja kuinka kanadalaiset voivat säästää rahaa käyttämällä Yhdysvaltain NHL-streamia. Jatka lukemista!

NHL: n taustatiedot

23 yhdysvaltalaista joukkuetta ja 7 kanadalaista muodostavat 30 joukkueen liigan, joka taistelee arvostetun Stanley Cup-palkinnon saamiseksi. Runkosarja alkaa 8. lokakuuta ja jatkuu huhtikuun puoliväliin 2015, jota seuraa Stanley Cup-pudotuspeleissä kesäkuun alkupuolelle saakka..
Alun perin Kanadan kansallisena jääkiekkoliigana vuonna 1917, se laajeni myöhemmin Yhdysvaltoihin Boston Bruinsin ollessa ensimmäinen Yhdysvaltain joukkue, joka liittyi liigaan vuonna 1924. Nykyään liigassa on pelaajia 20 eri kansallisuudesta. Nykyiset tittelinhaltijat ovat Los Angeles Kings.

Eri katseluvaihtoehdot

Aluksi kaikki riippuu nykyisestä sijainnistasi, koska eri maantieteellisiä rajoituksia sovelletaan.

Yhdysvalloissa, siellä on NHL GameCenter Live. Yhdysvaltain versio on saatavilla kaikkialla maailmassa paitsi Kanada, Tanska, Suomi, Norja ja Ruotsi. Hinta? 159 dollaria, jos olet Yhdysvalloissa, mutta vain 99,99 dollaria, jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella, lue lisää kuinka saada edullisempi hinta.

Huomaa, että Yhdysvaltain NHL GameCenter antaa sinun vain katsella markkinoiden ulkopuolella olevia pelejä. Tämä tarkoittaa, että et voi katsella kotikaupunkisi pelejä, jos olet tällä hetkellä siellä. Esimerkiksi, jos olet Boston Bruins -fani, joka sijaitsee Bostonissa, palvelin etsii IP-osoitteesi ja estää katselemisen. Ohittaaksesi estoa saat yksinkertaisesti IP-osoitteen toisesta kaupungista muodostamalla yhteyden SaferVPN-verkkoon ja sinulla on hyvä mennä!

nhl-pelikeskuksen suora stream missä tahansa vpn-hinnoittelulla ja sovelluksilla

Jotkut Yhdysvaltain NHL GameCenter LIVE -ominaisuuksista ovat:

 • Live stream kaikille markkinoiden ulkopuolella oleville peleille HD-muodossa
 • Katso täyspitkät ja tiivistetyt toistot tilauksesta
 • Hanki mosaiikkinäkymä ja kuva kuvassa -vaihtoehto nähdäksesi useita pelejä kerralla
 • Usean laitteen tuki suoratoistaa markkinoiden ulkopuolella olevia pelejä ja toistoja Android-, iOS-, Apple TV-, Roku-, Playstation- tai Xbox 360 -laitteissa.

Kanadassa, siellä on Rogers GameCentre Live. Vertailun vuoksi Rogers antaa nykyisille ja uusille kanadalaisille langattomille dataasiakkailleen ilmaisen tilauksen 31. joulukuuta 2014 saakka, mutta se on vain puolet kaudesta. Jos et ole Rogers-asiakas, voit saada koko kausilipun varhaisen linnun hintaan USD 179,99. Huomaa, että Rogers GameCentre on käytettävissä vain Kanadassa, koska he varmistavat, että sinulla on Kanadan IP-osoite. Jos matkustat edelleen ja haluat silti käyttää tiliäsi, lue tästä saadaksesi askel askeleelta ohjeet siitä, miten se tehdään..

rogers nhl -keskuksen suoravirta kaikkialla vpn-hinnoitteluvertailun avulla

Varhainen lintujen hinnoittelu on saatavana 13. lokakuuta saakka, ja sitten hinta nousee 199,99 dollariin. Puolikauden liput ovat saatavana 1. tammikuuta 2015 kauden loppuun saakka 129,99 dollarilla.

Rogers NHL GameCentren ominaisuudet:

rogers nhl -keskuksen live-suoratoisto missä tahansa vpn-palveluominaisuuksilla

Kuinka suoratoistaa NHL-jääkiekkopelejä missä tahansa:

Jos olet Yhdysvalloissa, yhdistä SaferVPN: n brittipalvelimeen hyödyntääksesi 99,99 dollarin hinnoittelua (60 dollarin alennus verrattuna amerikkalaiseen hinnoitteluun). Voit myös käyttää NHL GameCenter -tilaustasi SaferVPN: n kanssa saadaksesi IP-osoitteen toisesta Yhdysvaltain kaupungista ja välttääksesi sähkökatkokset. Tällä tavalla voit katsella kaikkia pelejä, jopa markkinoilla olevia.

Jos olet sisällä Tanska, Suomi, Norja tai Ruotsi, käytä SaferVPN-yhteyttä, yhdistä yksi brittiläisiin palvelimiin saadaksesi britti-IP-osoitteen. Sitten tilaa Yhdysvaltain NHL GameCenter -kausilippu ja olet valmis katsomaan koko NHL-kautta! Joka kerta kun on aikaa katsoa peliä, yhdistä vain yhteen SaferVPN: n brittipalvelimista ja kirjaudu sisään GameCenteriin ikään kuin olisit Iso-Britanniassa.

Jos olet sisällä Kanada, joko hyödyntä ilmaista 3 kuukauden tilausta Rogers-asiakkaana tai käytä SaferVPN: ää ostaaksesi USA: n GameCenter-tilauksen. Tarjous on 99 dollaria, kun se verrataan Kanadan 179 dollariin – saat eroon paljon Molsonia ja poutiinia! Yhdistä vain UK SaferVPN -palvelimeemme saadaksesi UK-IP-osoitteen ostaessasi suunnitelmaa ja joka kerta kun katsot peliä.

Jos olet muu maailma – No, nauti vain siitä, että jääkiekko ei ole siellä yhtä suosittua, ja osta vain itsellesi Yhdysvaltain GameCenter-tilaus, jota ei tarvita VPN: lle, koska peleille ei ole maantieteellisesti rajoitettuja tilauksia. Selaa GameCenteriin ja osta tilauksesi (vinkki: jos sijaintipaikassa maksaa 159 dollaria, vaihda brittiläiseen SaferVPN-palvelimeen 60 dollarin alennuksella.) Sitten vain istu alas ja nauti showsta!

Jos olet uusi SaferVPN-palvelussa, katso tämä lyhyt video nähdä toiminnassa kuinka pääset mihin tahansa verkkosivustoon mistä tahansa (sama menetelmä koskee NHL-streamia):

Ilmoitus että jos sinulla on kaapelitilaus jonkin sellaisen lähetystoiminnan harjoittajan kanssa, joka näyttää pelejä, voit muodostaa yhteyden kyseisen kanavan online-lähetyksiin NHL-streamin seuraamiseksi. Jos olet ulkomailla ja se on estetty, ota vain yhteys SaferVPN: ään joko Yhdysvaltojen tai Kanadan palvelimiin ohittaaksesi kaikki rajoitukset ja katsellaksesi pelejä ympäri maailmaa..

Joten nyt olet valmis. Muista muodostaa yhteys SaferVPN: hen joka kerta, kun muodostat yhteyden haluamaasi NHL-streamiin ohittaaksesi kaikki sijaintirajoitukset. Valmista välipalojasi ja nauti peleistä!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map