Katso Australian Open Live -tapahtumaa mistä tahansa

Katso Australian Open Live -tapahtumaa mistä tahansa - SaferVPN


Yksi vuoden tenniksen suurimmista tapahtumista, Australian Open, alkaa huomenna. Tutustu kätevään oppaaseemme oppiaksesi suoratoistamaan kaikki ottelut mistä päin maailmaa tahansa!

On aika aloittaa vuoden 2017 tennisturnauksen alkaminen Australian Openilla! Koska sadat tuhannet ihmiset parveilevat ympäri maailmaa seuraamaan tätä elävää oikeudenkäyntiä Melbournessa, Australiassa, tätä 16. – 29. tammikuuta, me kerromme sinulle tarkalleen kuinka voit katsella Australian Open -tapahtumaa mistä tahansa!

Tämä tennistapahtuma, joka pidettiin ensimmäisen kerran vuonna 1905, on ensimmäinen neljästä Grand Slam -tennistapahtumasta joka vuosi – muut ovat French Open, Wimbledon ja US Open. Jos haluat katsoa, ​​että tämän vuoden valitut pelaajat taistelevat sen vuoksi, että heillä on mahdollisuus viedä kotiinsa osuus ennätysmääräisestä 50 miljoonan dollarin palkintorahoista, kerromme sinulle tarkalleen kuinka kaikkeen toimintaan tarttuu blogissamme.!

Australian Open Star -pelaajat

Australian Open on ollut loistava vaihe poikkeuksellisimmille pelaajille, mukaan lukien yllätysmestarit ja kauden suosikit. Tämän vuoden puolustavaan yksinpelaajaan kuuluu selkänsä mestari Novak Djokovic, jota pidetään kaikkien aikojen suurimpana tennispelaajana, ja Angelique Kerber. Kerber ajaa menestyksekkään uran kiihtymisen jälkeen saatuaan kaksi suurta nimeä viime vuonna, 2016 Australian Open ja 2016 US Open.

Tyypillisten päähenkilöiden, kuten Roger, Serena, Novak ja Andy, lisäksi on tonnia muita pelaajia, jotka seuraavat tätä vuotta! Jos luulet tietäväsi kuka ottaa haltuunsa tällä kaudella, tutustu Fantasy-tennisliigaan, joka käynnistettiin juuri ennen tämän vuoden Australian Openia, määritä kokoonpano ja kilpaile palkinnoista!

Jos haluat saada kaiken toiminnan itse, lue eteenpäin ja me kerromme sinulle tarkalleen missä ja miten katsella jokaista ottelua.

Australian Open Live 2017 -aikataulu

Kun pelaajat päättävät karsintaottelut, tarkat ottelut ovat edelleen odottamassa. Siitä huolimatta, asianmukaiset televisiolähetysten aikataulut on asetettu.

Tässä on Australian Open Live -aikataulu *

Päivämäärä
Pyöristää
Päiväistunto
Yöistunto
16-Jan Erä 1 11:00  18:00
17-Jan Erä 1 10:30  18:00
18-Jan Kierros 2 10:30  18:00
19-Jan Kierros 2 10:30 18:00
20-Jan 3. kierros 10:30 18:00
21-Jan 3. kierros  10:00  18:00
22-Jan Kierros 4  10:00  18:00
23-Jan Kierros 4  10:30  19:00
24-Jan Puolivälierä 10:30  19:00
25-Jan Puolivälierä 10:30  19:00
26-Jan Naisten / miesten kaksinpelin välierä 15:30  19:00
27-Jan Yhdistelmäparien välierä / naisten parinpelin finaali
/ Miesten
Singles Semifinal
15:30  19:00
28-Jan Tyttöjen sinkkujen finaali / pojat
Singles-finaali /
Naisten kaksinpeli / finaali
Miesten parinpelin finaali
18:30
29-Jan Yhdistelmäparin finaali /
Miesten kaksinpelin finaali
18:30

* Melbournen aikavyöhyke

Katso virallinen aikataulu verkkosivustolta!

Lähettäjät esittävät Australian Open -tapahtumaa

Kuten kaikki muut suuret urheilutapahtumat, tämän vuoden Australian avoimessa tapahtumassa on paljon tapoja todistaa jokainen hetki.

Ensinnäkin, jos haluat pysyä ajan tasalla, voit aina muodostaa yhteyden Facebookissa tai Twitterissä @AustralianOpen ja #AusOpen. Voit jopa katsella tuomioistuimen puolella tapahtuvaa toimintaa heidän Snapchalin, Australian.Open kautta.

Nykyaikaisten sosiaalisen median suuntausten lisäksi tapahtuman verkkosivustolla on myös suoraa bloginäkymää, radiokommentteja ja suoraa tv: tä.

Jos haluat katsoa Australian Open Live -tapahtumaa perinteisemmällä tavalla, tässä ovat yleisradioasemat:

Maa / alue
lähetystoiminnan
Australia Kanava seitsemän
Amerikka ESPN
Yhdistynyt kuningaskunta Eurosport
Lähi-itä beIN Sports
Intia Sony SIX
Japani WOWOW, NHK
Kanada TSN
Afrikka SuperSport
Eurooppa Eurosport, NOS, BBC
Aasia CCTV, Sony SIX, WOWOW, FOX, NHK, SKY, FijiONE

Vaikka otteluiden katselemiseen on monia erilaisia ​​vaihtoehtoja, maantieteelliset rajoitukset saattavat estää sinua pääsemästä suosikkiohjelmistosi lähettäjiin, jos olet maasta poissa. Sivustojen löytäminen, jotka kertovat videoista, joita ei vielä ole saatavana maassasi, on yleistä. Tämä saattaa koskea jopa virallista Australian Open YouTube -kanavaa, joka näyttää kaikki kohokohdat ja tapahtuman takana.

Onneksi kaikki mitä tarvitset on yksi yksinkertainen temppu päästä KAIKKIin Australian avoimiin suoratoistoihin ja estä MITÄÄN maantieteellisesti rajoitettua sisältöä! VPN: n avulla pääset peleihin heti ja helposti! Ainoa mitä sinun on tehtävä, on muuttaa nykyinen IP-osoitteesi (verkkosivustosi yksilöivä osoite) sellaiseksi lähetystoiminnan harjoittajan maassa, joka lähettää otteluita.!

Lue alla nähdäksesi tarkalleen kuinka.

Kuinka katsella Australian Open Live -tapahtumaa

Jos olet ulkomailla ja haluat katsella pelejä, sinun tarvitsee vain muodostaa yhteys SaferVPN-palvelimeen haluamaasi sijaintiin. Antaaksesi sinulle uuden paikallisen IP-osoitteen, lähetystoiminnan harjoittaja sitten
näe tietokoneesi käytännössä ikään kuin olisit heidän nykyisessä paikassa.

Täältä löydät ohjeet Australian suosituimpien avoimien suoratoistoalustojen avaamiseen vain 3 yksinkertaista vaihetta:

 1. Lataa ja asenna SaferVPN (Voit tutustua ilmaiseen 24 tunnin kokeiluversioon aloittamiseksi)
 2. Suorita SaferVPN ja muodosta yhteys palvelimeen, jossa lähetystoiminnan harjoittaja, josta haluat suoratoistaa, sijaitsee. (Valitse tässä tapauksessa Australia.)
 3. Siirry lähetystoiminnan harjoittajan verkkosivustolle (Channel Seven) ja aloita suoratoisto tänään!

Katso Australian Open Live -tapahtumaa mistä tahansaSiinä kaikki on siinä! Älä missaa mitään peleistä vain sijaintisi vuoksi. SaferVPN: n avulla näet kuinka nopeaa ja helppoa on muodostaa yhteys palvelimillemme yhdellä napsautuksella.

Nyt voit nauttia Australian Open -sivustosta aivan kuin olisit siellä. Napsauta kahdesti.

Joten, mitä sinä odotat? Aika valmistautua peliin! Jos sinulla ei vielä ole SaferVPN-tilaa, tilaa nyt. (Tarjoamme 14 päivän rahat takaisin -takuu – joten sinulla ei ole mitään menetettävää!) Tai kokeile ilmaiseksi SaferVPN: tä ja nauti 105. Australian Open -palvelusta ja muusta rajoitetusta sisällöstä!

Muista tutustua täydelliseen oppaaseemme, kuinka poistaa esto ja tallentaa suorassa urheilun suoratoistossa, jotta et menetä yhtäkään hetkeä live-urheilutoiminnasta – olipa missä tahansakin.

Haluatko lisää uutisia kaikista viimeisimmistä suoratoista urheilutapahtumista ja kuinka voit nauttia niistä mistä päin maailmaa tahansa? Tapaa meidät tuomioistuimen puolella sosiaalisessa mediassa tai ota meihin yhteyttä suoraan. Haluaisimme kuulla sinusta!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map