Social-mediedag: 6 Must-read-tip til beskyttelse af dit internet-privatliv i apps med sociale medier

Beskyttelse af dit privatliv på sociale medier Apps World Social Media Day


Happy World Social Media Day! Hvert år, den 30. juni, tager verden et øjeblik at anerkende sociale mediers utrolige indflydelse på global kommunikation. Hos SaferVPN vil vi også gerne understrege vigtigheden af ​​at forblive sikkert og beskytte dit internet-privatliv! I denne blog vil vi fremhæve seks nøglefaktorer, du skal huske på, når du bruger apps til sociale medier.

Sociale mediers indflydelse på verden er vokset ud over bare at dele billeder og samle en “Top 8” af dine yndlingsvenner. I dag forbinder det mennesker, kulturer, bevægelser over hele kloden.

Da sociale mediers indflydelse fortsat spreder sig, gør de potentielle trusler, der er forbundet med vidt forbundne og sammenflettet teknologi, også det. Vira, malware, hackere, indtrængen af ​​data og overtrædelser af privatlivets fred er blevet eksponentielt mere almindelige. I disse dage, som Joseph Steinberg, cybersikkerhedsekspert og grundlægger af SecureMySocial, påpegede i en nylig artikel, kan selv deltagelse i et tilsyneladende ufarligt viralt ”10 koncerter” undersøgelsespost bringe dig i fare!

Til ære for Social Media Day giver vi dig nogle gode tip til, hvordan du kan beskytte din tilstedeværelse på sociale medier.

Tjek disse vigtige #InternetPrivacy og #OnlineSecurity-tip til dette års #SMDay! Klik for at tweet

Hvad er World Social Media Day?

I 2010 lancerede Mashable Social Media Day som en måde at genkende og fejre den måde sociale medier har revolutioneret global kommunikation på. Fra masseforbindelsen af ​​beboere i USA til censurerede lande, der kæmper for at få adgang til internettet, gnister Social Media Day til samlinger af mennesker fra hele verden.

Denne årlige globale begivenhed lader os reflektere over udviklingen af ​​sociale medier, og hvordan det har bidraget til vores evne til at komme i kontakt med venner, familie og kolleger.   

For at sætte det i perspektiv har antallet af tweets, indlæg og billeder, der er retweetet, ønsket, delt og fastgjort på Internettet, akkumuleret et utroligt svimlende antal.

I henhold til Internet Live Stats ‘Twitter-brugsstatistikker og Domosphere’s data sover aldrig:

 • Twitter brugere sender typisk over 350.000 tweets hvert minut – eller cirka 6.000 tweets hvert sekund.
 • Facebook brugere kan lide 4.166.667 indlæg hvert minut – eller næsten 70.000 indlæg hvert sekund.
 • Instagram brugere kan lide 2.430.555 indlæg hvert minut – eller cirka 40.000 indlæg hvert sekund.
 • pinterest brugere pin 9.722 billeder hvert minut – eller cirka 160 ben hvert sekund.

Utroligt, ikke? Ikke for at være Debbie Downer for hele situationen, men hver gang disse interaktioner opstår, øges hver brugers evne til at blive offer for cybertrusler og sikkerhed markant. Lad os tale om, hvordan du kan søge væk sikkert og sikkert på sociale medier.

Privatliv på apps med sociale medier

Opretholdelse af privatlivets fred på sociale medier er ikke en simpel opgave. 

Vi har lært at se bort fra privatlivets fred på apps på sociale medier. Tilgængeligheden af ​​at “lide”, “følge”, “dele” og “ompost” har tilskyndet brugere på alle platforme til frit at dele deres tanker og interesser for verden at se.

Men hvad der virkelig sker bag dine poster er det, du skal bekymre dig om. Cyberkriminelle bruger dine personlige bits af data, der er efterladt af de ufarlige indlæg, du deler, ting, du kan lide, og de fotos, du er mærket i. Ved at samle disse bits med personlige oplysninger, kan de forvandle dig til et offer for malware, infektion, spam , phishing og mange andre typer svindel.

Her er en fantastisk video fra Technology Services i Illinois med mere om, hvad der sker med dine personlige oplysninger online:

6 tip til beskyttelse af dit internet-privatliv

Hvis du gerne vil reducere din følsomhed over for disse typer cyberkriminalitet, mens du stadig nyder fordelene ved sociale medie-apps, er her et par tip til at beskytte dig:

 1. Pas på mistænkelige links

  Hvis du ser et indlæg, der inkluderer forkortede links uden automatisk forhåndsvisning, er det sandsynligvis et fidus eller phishing-link. Kort sagt, bare ikke klik på dem.

 2. Vær forsigtig med at udveksle

  Når du udfylder din profil på apps på sociale medier, skal du begrænse de detaljer, du inkluderer. Udelad for eksempel oplysninger såsom din fødselsdag, telefonnummer, hvor du bor eller hvor du arbejder. Bortset fra mulige cyberforbrydelser bliver fysiske angreb og indbrud i hjemmet et helt nyt niveau af sikkerhedstrusler. Som vi nævnt ovenfor, kan selv deltagelse i visse virale undersøgelser sætte dig i fare! Af denne grund skal du ikke vise din fysiske placering offentligt ved at dele din nuværende placering eller hjemmegade-adresse.  

 3. Opdater indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger

  Opdatering af dine indstillinger for privatlivets fred er det første skridt mod sikker praksis på apps med sociale medier. Hvis du aldrig har rodet med dine privatlivsindstillinger før, er din sandsynligvis standardindstillet for at dele dine oplysninger offentligt. Jo færre mennesker, der kan se dine personlige oplysninger, jo sikrere vil du være. Reducer derfor dine indstillinger, der kun kan ses af venner.  

 4. Administrer tredjeparts appautorisationer

  Kan du huske, da du oprettede en konto på en tilfældig side eller app, men ikke har lyst til at indtaste dine personlige oplysninger, så du klikkede på den superhendige mulighed “log ind med Facebook”? Når Facebook anmoder om tilladelse til tredjepartsgodkendelse til din konto, ja, når du tillader apps at få adgang til din konto, giver du cyberkriminelle muligheden for at få adgang til dit netværk. Log ind på din konto og gennemgå disse applikationer, og afautoriser så mange som muligt. Tillad kun betroede og sikre tjenester.

 5. Vælg stærke adgangskoder

  Dette kan ikke understreges nok. Brug af unikke adgangskoder til hver af dine sociale medie-apps holder din konto ekstra sikker. Derudover skal du altid altid have totrins-godkendelse ved at tilføje en ekstra “faktor” for at bekræfte din identitet, når du logger ind. Når et websted tilbyder at tilføje en alternativ e-mail, kan du f.eks. Drage fordel af det.
  Læs vores blog Sådan vælges en stærkere adgangskode for mere information.

 6. Brug en sikker forbindelse

  Undgå at bruge offentlig Wi-Fi, så du ikke utilsigtet udsender dine personlige oplysninger for hackere at se. Af denne grund har alle brug for et VPN (Virtual Private Network). Med en anonym VPN kan du surfe på internettet med en krypteret forbindelse ved at dirigere din internetaktivitet gennem en ekstern server. Dette sikrer fuldstændigt privatliv, samtidig med at internetudbydere og regeringer forhindrer i at overvåge dine online aktiviteter. Med SaferVPN kan du sikre dig, at dette aldrig sker for dig! Ved at gennemse en 256-bit krypteret tunnel på bankniveau, snoopers, hackere og tredjeparter har ingen mulighed for at få adgang til nogen af ​​dine oplysninger og holde dine detaljer private.

          Læs mere om hvordan man automatisk forbliver sikker på offentlige hotspots!

Sådan kan du fejre

Find en fest i Social Media Day i nærheden af ​​dig på Mashables websted! Selvom du ikke kan nå det, uanset hvor du bor, kan du fejre ved at følge @MashSMDay på Twitter, følge #SMDay for opdateringer eller deltage i gruppen Mashable Meetup Organizers på Facebook!

Du kan også begynde at beskytte dit internet-privatliv på sociale medie-apps straks ved at downloade en af ​​vores meget sikre VPN-apps og begynde at gennemsøge med bankniveaukryptering og en anonym IP-adresse i dag!

Vi håber, at denne blog hjælper dig med at være sikker online. Har du nogen feedback, forslag eller anmodninger om funktion? Du er velkommen til at kontakte os og melde dig på sociale medier! Vi vil meget gerne høre fra dig.

God Social Media Day!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map