Sådan ændres IP-adresse på 30 sekunder

Sådan ændres IP-adresse på 30 sekunder


Leder du efter en nem måde at blive anonym online og få ubegrænset adgang til ethvert websted? Vi har løsningen! Lad os undersøge indgående hvordan man ændrer IP-adresse!

I denne blog lærer du om:

En IP-adresse er din unikke id på internettet; du kan tænke på det som dit digitale fingeraftryk. Regeringer og internetudbydere (ISP’er) kan spore alle dine online aktiviteter og spore dem tilbage til dig ved at slå din IP-adresse op. Selv din omtrentlige fysiske placering kan blive slået op af enhver eller ethvert websted, hvis de kender din IP-adresse. I denne blog fortæller vi dig, hvordan du ændrer IP-adresse inden for 30 sekunder!

Her er en video om, hvordan du ændrer IP-adresser, hvis du foretrækker at se dem i handling!

IP-adresser forklaret

IP står for Internet Protocol, som er en ramme, der styrer aktiviteten på internettet. Det muliggør tovejskommunikation ved at tildele unikke numeriske internetprotokoladresser til hver enhed, der er forbundet til det verdensomspændende net, som vi kalder Internettet.

En IP-adresse består af to dele: et netværks-id (tænk på det som dit kvarter) og din enheds vært-id (tænk på det som din nøjagtige gade-adresse). Takket være IP-adresser kan computere over hele verden kommunikere med hinanden. De lader internetudbydere differentiere din enhed fra milliarder af andre, der er forbundet til internettet.

Grundlæggende er funktionerne af IP-adresser at lokalisere og identificere dig online og sørge for, at din enhed kan kommunikere med de websteder eller indhold, du gerne vil have adgang til.

Skift min IP-adresse nu med SaferVPN

Hvorfor du skal ændre IP-adresse

Mens du surt gennemsøger internettet eller interagerer på sociale medier, er du måske ikke opmærksom på, hvem der ser dig. Internetudbydere kan overvåge alle dine online aktiviteter – og værre, som vi har set med nogle amerikanske internetudbydere, kan de overvåge dine data til reklameformål uden dit samtykke. Som anført af Electronic Frontier Foundation har regeringer endda en fortegnelse over brugen af ​​IP-adresser som et fundament for lovlige angreb på folks hjem!

Her er et par flere grunde til, at du skal ændre IP-adresse:

 • Opbevar dine detaljer fra nyskabende regeringer
  Regeringer over hele verden overvåger deres borgers internetforbrug for at spore dem. I de sidste par år har der været en stor eksponering i nyhederne om, hvordan agenturer som amerikansk NSA og britisk GCHQ har spioneret på mennesker over hele verden. Du kan forhindre online-sporing ved at skjuler din IP-adresse begrænser en regerings evne til at snuppe rundt i dine personlige oplysninger.
 • Anonymitet og privatliv
  Med en skjult IP-adresse kan din placering ikke spores, og ingen kan se, hvad du har været med online – alt sammen fordi de ikke kan binde nogen af ​​din aktivitet til dig!
 • Fjern blokering af websteder
  Websteder bruger din IP-adresse til at bestemme din placering, så de kan begrænse indhold, hvis du surfer fra et land, hvor deres tjenester ikke er tilgængelige. Ved blot at ændre din IP-adresse til det land, hvis indhold du gerne vil have adgang til, kan du overvinde geobegrænsninger og streame alle film, shows, sport og musik lige som om du var der! 

Sådan ændres IP-adresse på 30 sekunder

Uden VPN, alle kan se din placering, og dine private data er i fare.
Med en VPN, Du kan ændre IP-adresse, og ingen kan snoop ind i dine data, og du kan få adgang til ethvert geo-begrænset websted.

Hvorfor ikke bare bruge en proxy??
Mange mennesker bruger proxies for at få adgang til begrænsede websteder uden at indse, at de stadig har den samme IP-adresse, og deres online aktiviteter er stadig fuldstændigt sporbar. Du giver endda den potentielt uærlige proxyoperatør ubegrænset adgang til al den information, du sender via deres servere! Derfor anbefaler vi en VPN snarere end en proxy for sikkerhed og anonymitet.

Andre fordele ved at bruge en VPN, som vi tidligere har diskuteret på SaferVPN-bloggen, inkluderer:

 • Find besparelser på fly, når du søger efter flybillet online
 • Spar, mens online shopping af digitale varer fra Amazon, Microsoft, iTunes, Adobe osv.
 • Ring gratis til alle amerikanske og canadiske mobiltelefoner og fastnet fra hvor som helst i verden
 • Stop andre på offentlige Wi-Fi-hotspots i at se (og potentielt stjæle) dine data
 • Krypter dine data – Undgå hackere og snoopere i at stjæle dine personlige og økonomiske oplysninger

Sådan ændres IP-adresse med SaferVPN

Det er utroligt nemt at ændre IP-adresse, det tager bare et enkelt øjeblik med SaferVPN!

Sådan ændres IP-adresser:
Alt hvad du behøver for at komme i gang er at tilmelde dig en gratis SaferVPN-prøveperiode, downloade vores app til enhver enhed, installere den, og du er klar til at gå!
Opret forbindelse til en af ​​vores servere. Det er det!

Se vores hurtige video, og se selv, hvordan du ændrer IP-adresse:

Hvis du gerne vil dobbeltkontrol, skal du gå til whatismyipaddress.com og se selv – prøv det både før og efter at du har skiftet IP. Du vil se, at det bemærker ændringen i din placering.

Sådan ændres IP-adresse med en VPN

Download SaferVPN for at få sikkerhed, frihed og anonymitet på nettet med et enkelt klik! Fås til Windows, Mac, iOS, Android, Chrome og mere – prøv det nu gratis! Glem ikke at oprette forbindelse til os på sociale medier eller kontakte os 24/7 på [email protected]

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map