Hvad du skal vide, før du bruger Facebook til at oprette forbindelse til WiFi

Her er, hvad du skal vide, før du bruger Facebook til at oprette forbindelse til WiFi


Hvis du leder efter gratis WiFi, forventer vi ikke, at du kører over hele byen for at søge en sikker forbindelse! Sådan kan du bruge SaferVPN til at oprette forbindelse til WiFi – sikkert.

Hvis du er villig til blot at tjekke ind på en virksomhed på Facebook i bytte for gratis WiFi, er Facebooks nye gratis WiFi-funktion muligvis den perfekte mulighed for dig!

Det nye tilbud opfordrer både små og store virksomheder til at bruge det populære sociale medieside til at opretholde forretning ‘Sider’. Til gengæld har de gjort det lettere at oprette forbindelse til WiFi overalt i verden.

Den nye tilgængelighed til gratis WiFi betyder imidlertid, at brugere skal være ekstra forsigtige, når de opretter forbindelse.

Læs videre for at finde ud af, hvordan download af en VPN, før du opretter forbindelse til WiFi, kan holde dig sikker, mens du surfer online. Udnyt fuld fordel af Facebooks nye gratis WiFi, uanset hvor du går!   

Gratis WiFi til check-ins

Hvis du finder dig selv ude på plads i rum som lufthavne, kaffebarer og andre offentlige steder, kan det være vigtigt for dig at finde gratis WiFi og gemme dine dyrebare (også dyre) data.

Nu kan det være lettere end nogensinde at finde WiFi! Facebook WiFi giver kunderne mulighed for at tjekke deltagende virksomheder på Facebook i bytte for gratis WiFi-adgang.

Virksomhedsejere drager også fordel af dette ved at lade dem dele tilbud og meddelelser med brugere, der har tjekket ind. Derudover får virksomheder øjeblikkelig adgang til demografiske data som alder, køn og interesser hos kunder (en detalje, som nogle brugere måske ikke er glad for).

Og hej! hvis du kan ikke lide at dele ting på Facebook, browsers destinationssider vil indeholde et link, som folk kan bruge til at springe ind over check-in-processen og indtaste en kode i stedet. Et godt alternativ, hvis du gerne vil holde din profil ude af den.

Hvordan fungerer gratis Facebook WiFi?

Selvom funktionen tilbyder gratis WiFi, behøver du oprindelige data for først at få adgang til Facebook-appen. Med det i tankerne er alt, hvad du blot skal gøre for at oprette forbindelse til WiFi, åbne applikationen og trykke på fanen “Mere”. Rul derefter ned og vælg funktionen “Find WiFi”:

FB-forbindelse til wifi - SaferVPN

Du bliver derefter bedt om at justere dine placeringsindstillinger (hvis de ikke allerede er “Altid tændt”:

FB-forbindelse til wifi - SaferVPN

Her kan du se et interaktivt kort, der viser afstanden og rutevejledning til nærliggende gratis offentlige WiFi-placeringer.

Men der er, hvor tingene begynder at blive dårlige … At have din placering altid tændt kan forårsage nogle sikkerhedsproblemer.  

Farerne ved at bruge Facebook til at oprette forbindelse til WiFi

Vi er klar over, at det at forvente, at folk aldrig skal oprette forbindelse til gratis WiFi, bare på grund af de risici, det udgør, ikke altid opvejer fordelene ved at gemme data under rejsen. I stedet opfordrer vi blot brugerne til at forblive i sikkerhed. Hvis du spørger dig selv hvordan, så er du kommet til det rigtige sted!

Gratis WiFi leveres med en række beskyttelse af personlige oplysninger. Det mest indlysende er, at Find WiFi-funktionen kræver, at du aktiverer placeringstjenester, der er altid på.

Dette opretter en lokalitetshistorik, der er bundet til din fysiske placering på alle tidspunkter. Dette betyder, at både din telefon og Facebook regelmæssigt tilføjer din placering til aktivitetsloggen på Facebook, selvom du ikke er i appen.

Selvom Facebook selv har erklæret, at de ikke vil gøre noget med disse oplysninger. Facebooks Erick Tseng fortalte The Verge:

”Designet af produktet er specifikt arkitekteret på en sådan måde, at så snart brugeren tjekker ind på Facebook, via Facebook Wi-Fi, overleverer Facebook derefter brugeren til routeren og træder helt ud af billedet,” sagde han . ”Al den browsingstrafik, der gør dig på Facebook Wi-Fi efter den første godkendelse og indtjekning, er helt uden for Facebooks netværk. Vi på Facebook ser ikke nogen af ​​denne trafik. Vi er ikke involveret i din browsing. ”

Selvom dette er et godt tegn fra Facebook, betyder det ikke, at den lokale kaffebar, du har forbindelse til, giver en sikker forbindelse. Hackere, snoopers og alle andre, der prøver at opfange dine personlige oplysninger, kan nemt trykke på dette netværk og stjæle dine følsomme detaljer.

Løsningen: Brug til VPN til databeskyttelse

Gratis, tilgængelig offentlig WiFi er lige så let at oprette forbindelse til dig som for enhver hacker – hvilket betyder, at enhver, der er interesseret i at opfange dine datapakker og følsomme oplysninger, kan komme på det samme offentlige netværk og stjæle dine personlige oplysninger.

Og mens mange erkender det faktum, at surfing over åben, gratis og / eller offentlig WiFi ikke er sikker, er mange helt uvidende om, at deres enheder faktisk muligvis automatisk opretter forbindelse til disse farlige WiFi-netværk, uden at de engang ved.

For at drage fuld fordel af Facebooks gratis WiFi-funktion og samtidig sørge for at oprette forbindelse til WiFi sikkert og sikkert, selvom din enhed opretter forbindelse til offentlige netværk, skal du installere en enkelt, enkel løsning – En VPN.

Hvad er en VPN

Et virtuelt privat netværk eller VPN skjuler din browsing fra nysgerrige øjne, så hvis nogen spionerer efter din trafik i en café, ser de kun krypterede data. Dette betyder, at de ikke kan se dine personlige oplysninger, loginoplysninger osv. Alt, hvad de kan se, er små pakker med ubeskrivelig gibberish. Tag den hackere!

Så hvordan vælger du en VPN, der skal bruges?

Der er et par ting, du skal huske på, inden du vælger en VPN og betro dem dine browserdetaljer. For eksempel vil mange gratis VPN’er hævde at skjule din trafik, når deres privatlivspolitikker i virkeligheden undvigende giver dem mulighed for at spore og sælge dine personlige oplysninger og gennemse oplysninger til annoncører og andre tredjeparter. Det er netop derfor Gratis er ikke sikkert.

Tip: Læs det fine skrift & Fortrolighedspolitik.

Oprethold Wi-Fi-sikkerhed – automatisk

Hos SaferVPN er vi forpligtet til at give brugerne et komplet Internet-privatliv. Vi tilbyder let opsætning og automatisk konfiguration for alle dine enheder og en privatlivspolitik, der sikrer, at vi ikke opbevarer logfiler, gemmer detaljer eller overvåger vores brugers data.

Med SaferVPNs automatiske Wi-Fi-sikkerhed, i det øjeblik din enhed opretter forbindelse til usikret WiFi, aktiveres en krypteret VPN-kanal automatisk – selvom din telefon er i låst tilstand og inde i din lomme!

Du kan derefter oprette forbindelse til WiFi og gennemse med komplet ro i sindet, idet du kender alle dine personlige oplysninger og følsomme data er 100% beskyttet.

3 enkle trin til automatisk sikkerhed ved hjælp af Facebooks gratis Wi-Fi-funktioner

Hvis du elsker ideen om at Facebook tilbyder gratis WiFi – er vi helt enige! Selvom gratis og offentlige WiFi-hotspots alle indebærer deres risici, kan vi ikke forvente, at verden fravælger dens bekvemmelighed.  
I stedet foreslår vi, at du drager fuld fordel af gratis WiFi – samtidig med at du beskytter dig selv. Tro det eller ej, du kan gøre begge dele!

Alt hvad der kræves er 3 enkle trin! Sådan gør du:

 1. Download og installer SaferVPN (Hvis du ikke har en konto endnu, skal du logge ind med vores gratis prøveversion).
 2. Kør SaferVPN og opret forbindelse til en server i nærheden (eller praktisk taget opholder sig i et andet land for at drage fordel af geo-begrænsninger!).
 3. Spring ind på gratis WiFi på Facebook og tjek ind. Det er det! Du kan sikkert oprette forbindelse til gratis facebook WiFi hvor som helst!

Det er så enkelt! Med en VPN kan du oprette forbindelse til WiFi med fuldstændig ro i sindet.

Har du nogen feedback, forslag eller anmodninger om funktion? Du er velkommen til at kontakte os og melde dig på sociale medier! Vi vil meget gerne høre fra dig.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map