15 Sebab Anda Memerlukan VPN Tanpa Nama

iklan vpn tanpa nama dengan lelaki yang menutup wajahnya dengan tablet dan komputer riba di awan


Anonimitas VPN tidak pernah lebih penting daripada yang ada sekarang. Sama ada penjenayah siber, pemantauan pemerintah atau disekat dari Netflix yang membuat anda terjaga pada waktu malam, VPN dapat memberi anda ketenangan setiap keinginan pengguna Internet.

Orang yang mendaftar untuk VPN tanpa nama dapat melindungi diri mereka dari yang terburuk dari web – sambil serentak menikmati yang terbaik yang ditawarkannya. Berikut adalah 15 sebab utama mengapa anda harus mempertimbangkan untuk mendapatkan VPN tanpa nama hari ini!

1. Mencegah Penjejakan Kerajaan

Kerajaan di seluruh dunia mengesan apa yang dilakukan oleh warganya dalam talian. Di negara-negara seperti Rusia, Turki atau Iran, cukup jelas. Tetapi bahkan di beberapa negara Barat, pemerintah memiliki kemampuan untuk mengumpulkan maklumat mengenai apa yang anda lakukan dalam talian, laman web apa yang anda lawati dan pesan apa yang anda kirim dan terima. Maklumat ini sering dikumpulkan oleh penyedia perkhidmatan Internet (ISP) dan boleh dituntut oleh pegawai yang terlalu banyak – dalam beberapa kes, walaupun tanpa pengetahuan anda.

Laporan Freedom House of the Freedom House terbaru mendapati, pada tahun 2017, kebebasan Internet di seluruh dunia merosot untuk tahun ketujuh berturut-turut. Yang mengejutkan, separuh daripada negara yang dinilai berdasarkan laporan tersebut mengalami penurunan kebebasan Internet.

VPN tanpa nama membolehkan anda melayari laman web dengan sambungan yang dienkripsi, yang membolehkan anda menjaga privasi sepenuhnya dan menghalang organisasi pemerintah seperti NSA untuk melacak setiap pergerakan anda. Sama ada anda seorang pembangkang politik atau hanya orang yang tidak suka pemerintah melihatnya, VPN tanpa nama akan menjadikan Internet anda disulitkan dan peribadi.

2. Cegah ISP Anda Menjejak Anda

Anda mungkin mahu merahsiakan sejarah Internet dan carian Google anda. Malangnya, walaupun anda menetapkan penyemak imbas atau akaun enjin carian anda untuk tidak merakam carian web anda, ini tidak menghalang ISP anda mencatat apa yang anda lakukan. Maklumat ini dapat digunakan oleh pemerintah atau bahkan dijual kepada pengiklan untuk memanipulasi anda untuk membeli sesuatu.

Kami tidak akan menyalahkan anda sekiranya anda tidak mahu ada yang menjejaki carian Google anda. Sekiranya anda tidak menyukai idea orang lain yang mempunyai akses ke maklumat ini, kami tidak akan menyalahkan anda. Syukurlah, anda boleh menggunakan VPN tanpa nama untuk merutekan aktiviti Internet anda melalui pelayan pihak ketiga yang jauh, menyembunyikan alamat IP anda, menyembunyikan aktiviti carian anda, dan menjadikan lalu lintas anda sepenuhnya tanpa nama.

Cuba SaferVPN Secara Percuma!

3. Jimat Ribuan Dolar pada Penerbangan dan Kereta Sewa

Adalah rahsia yang dijaga ketat bahawa syarikat penerbangan dan syarikat kereta sewa mengenakan harga yang berbeza kepada pelanggan berdasarkan alamat IP yang mereka gunakan untuk membeli tiket mereka. Seperti yang anda baca di blog kami, dengan VPN tanpa nama, anda boleh menukar alamat IP anda ke lokasi antarabangsa yang berbeza dan menerima harga tiket yang sama sekali baru – kadang-kadang ratusan dolar lebih murah. Kami juga menjimatkan lebih dari $ 600 dolar untuk kereta sewa ketika kami mencuba ini sendiri.

Matematiknya cukup mudah – lebih kurang daripada langganan dua tahun untuk perkhidmatan VPN seperti SaferVPN.

Menggunakan VPN tanpa nama membolehkan anda menukar alamat IP anda untuk mencari penjimatan HUNDREDS OF DOLLARS. Klik Untuk Tweet

4. Lindungi Diri Anda di Wi-Fi Awam

Sekiranya anda seorang profesional dalam perjalanan, anda mungkin menggunakan Wi-Fi awam sepanjang masa – mis., Di kafe, hotel, lapangan terbang atau kawasan panas bandar. Wi-Fi awam pasti selesa, tetapi juga sering tidak selamat. Walaupun anda mungkin menggunakan sambungan ini untuk melayari laman web setiap hari, watak-watak yang tidak menyenangkan yang ada di sekitar anda boleh menggunakan teknik mudah untuk mengimbas komunikasi anda, mencuri kata laluan media sosial peribadi anda atau merampas maklumat bank atau kad kredit anda.

Dengan menyambung ke web melalui VPN, semua yang anda lakukan dalam talian sepenuhnya disulitkan dan hanya diketahui oleh anda, tanpa mengira rangkaian yang anda sambungkan.

5. Lindungi Diri Anda dengan Wi-Fi Awam Palsu

Bukan hanya Wi-Fi awam yang sah yang menjadi bahaya hari ini. Peretas kini menyiapkan rangkaian “kembar jahat” dengan nama yang anda harapkan di tempat yang anda harapkan untuk mencarinya. Contohnya, jika Anda menyiapkan kedai di bar kopi, Anda mungkin tidak akan berpikir dua kali untuk menyambung ke rangkaian “Coffee House Wi-Fi” yang muncul di telefon anda. Tetapi jika anda mengalami hari yang tidak beruntung, rangkaian itu mungkin dimiliki oleh penjenayah siber yang kini mengendalikan sambungan web anda – tanpa anda sedari.

Sudah tentu, jika anda menggunakan VPN, semua yang anda lakukan dalam talian melalui sambungan “terowong” yang selamat dan disulitkan – yang bermaksud semua penjenayah siber yang selesa di sudut kafe akan dilihat adalah gobbledygook.

6. Lindungi Keselamatan Dalam Talian Anda

Pencurian identiti adalah salah satu jenayah Internet yang paling lazim dan tidak menentu. Strategi Javelin baru-baru ini mendapati bahawa hampir 7 peratus pengguna menjadi mangsa penipuan identiti pada tahun 2017. Alasannya, pengambilalihan akaun tiga kali ganda pada tahun yang lalu. Mangsa pengambilalihan akaun kehilangan purata $ 290 dari poket untuk menyelesaikan peretasan ini.

Bukan hanya individu yang berisiko belakangan ini. Perniagaan – terutamanya yang lebih kecil – semakin berisiko mengalami pelanggaran data dan jenayah siber. Akibatnya dalam skala korporat boleh menjadi lebih besar daripada yang berlaku hanya pada orang anda.

Nasib baik, melayari tanpa nama dengan penyulitan VPN peringkat bank membolehkan anda menyembunyikan semua yang anda hantar dan lakukan dalam talian. Maklumat kad kredit dan perbankan anda, maklumat peribadi, e-mel, pertukaran peribadi dan juga maklumat korporat yang berharga semuanya akan selamat dengan VPN tanpa nama.

7. Pastikan Panggilan VOIP Anda Selamat

Ramai orang telah melepaskan rancangan telefon tradisional mereka untuk menyokong perkhidmatan komunikasi VOIP (suara melalui IP) percuma atau murah. Malangnya, banyak platform ini tidak selamat seperti yang anda fikirkan. Sekiranya anda menjadi sasaran serangan siber, perkhidmatan anda dapat disekat, metadata anda dapat dikumpulkan, dan mel suara anda dapat diakses oleh orang asing. Penggodam yang mahir bahkan dapat memasuki perbualan aktif anda dan mendengar – tanpa pengetahuan anda.

Intinya: Sekiranya anda ingin menggunakan perkhidmatan VOIP kegemaran anda dengan perasaan keselamatan yang sama seperti yang biasa anda gunakan di talian darat atau telefon bimbit lama anda, anda perlu menjalankan sambungan anda melalui VPN yang menyediakan ujung ke hujung penyulitan.

8. Jauhkan Pengiklan daripada Menyasarkan Anda

Anda mungkin menyedari berapa banyak iklan yang anda lihat dalam talian sesuai dengan yang anda minati. Syarikat dapat menyediakan jenis iklan yang disasarkan dengan, antara lain, menjejaki aktiviti dalam talian anda dan mengikatnya ke alamat IP anda.

VPN tanpa nama akan membolehkan anda melayari Internet tanpa dihujani oleh iklan yang sesuai. Dengan menyimpan alamat IP sebenar anda tanpa nama dan tersembunyi, pengiklan akan merasa lebih sukar untuk memanipulasi anda untuk membuat pembelian atau mempengaruhi pendapat anda.

9. Buka Sekatan Laman Web, Filem, Rancangan TV dan Muzik

Anda mungkin sudah mengetahui perkara ini sekiranya anda pernah mencuba menonton Netflix semasa bercuti, tetapi beberapa filem dan perkhidmatan muzik streaming terbaik disekat di lokasi antarabangsa akibat sekatan geo. Ringkasnya, perkhidmatan ini menyekat akses dengan mengesan lokasi geografi alamat IP anda.

Tetapi dengan VPN tanpa nama, anda boleh membuka blokir laman web, melewati sekatan ini dan mendapatkan akses hiburan tanpa had – tidak kira sama ada anda melancong, ekspatriat ke luar negara atau sekadar peminat hiburan negara lain. Ketahui lebih lanjut dengan melihat Panduan Muktamad kami untuk Membuka Sekatan Laman Web Penstriman!

10. Buka sekatan Rangkaian Sosial, Aplikasi dan Permainan

Kita hidup di dunia yang cuba menyekat kita. Media sosial dan permainan dalam talian biasanya disekat oleh firewall sekolah dan rejim penapisan pemerintah tertentu. 98 peratus sekolah menyekat atau menyaring kandungan dalam talian dengan beberapa cara. 36 peratus majikan menyekat media sosial untuk pekerja. Di samping itu, tarikh pelepasan permainan baru yang panas sering digegarkan di pelbagai negara tanpa penjelasan.

VPN tanpa nama menolong anda melewati sekatan ini, yang membolehkan anda membuka blokir laman web dan permainan dan mengelakkan penapisan negara – dengan itu membolehkan anda menikmati rangkaian dan aplikasi media sosial terbaik dalam talian. Dan tidak seperti proksi anonimiti percuma, VPN berkualiti tinggi seperti SaferVPN memberikan anda sambungan yang sangat pantas tanpa persaingan untuk lebar jalur, tanpa had kelajuan dan 99 peratus masa naik.

11. Lindungi Diri Anda dari Rangkaian Terhad Data

Adakah anda tahu bahawa lebih dari 1 dari 5 orang Amerika adalah pengguna Internet “hanya telefon pintar”, yang bermaksud mereka tidak mempunyai perkhidmatan jalur lebar rumah tradisional? Malangnya, ini mengancam keselamatan Internet dengan cara yang mengejutkan: Individu yang dibatasi oleh had data cenderung untuk memuat turun dan memasang kemas kini perisian, menyebabkan pelanggaran keselamatan serius yang mereka sesali kemudian.

Kami mengesyorkan agar semua aplikasi dan sistem operasi anda sentiasa dikemas kini. Tetapi kami juga memahami bahawa had data adalah fakta kehidupan, dan jika had data anda rendah, keinginan anda untuk mengemas kini semuanya juga mungkin agak rendah. Dengan VPN tanpa nama, anda boleh melayari laman web dengan selesa dengan sambungan yang selamat dan disulitkan, walaupun anda agak lemah semasa memuat turun fail kemas kini yang besar.

Terlebih lagi, anda boleh membawa peranti berkemampuan VPN ke hotspot Wi-Fi awam kegemaran anda dan mendapatkan semua kemas kini yang anda perlukan di sana – mengetahui seketika bahawa penyemakan imbas anda benar-benar tanpa nama dan disulitkan..

12. Jimat Wang untuk Langganan dan Perkhidmatan Perisian

Sebilangan besar orang tidak mengetahui perkara ini, tetapi banyak pakej dan perkhidmatan perisian seperti Microsoft Office dan Adobe CC dapat dibeli dengan harga lebih sedikit bergantung pada lokasi antarabangsa pembeli. Di AS, diskriminasi harga bahkan boleh berbeza-beza di antara negeri-negeri: TechScience.org baru-baru ini mendapati bahawa harga untuk perkhidmatan Tutor SAT Dalam Talian Princeton Review berbeza-beza dengan ratusan dolar secara serantau.

VPN tanpa nama seperti SaferVPN membolehkan anda menukar alamat IP anda, menjadikannya seolah-olah anda berada di bahagian lain di dunia. Bergantung pada pakej dan lokasi yang anda pilih, anda mungkin mendapati bahawa suite perisian mewah yang anda tinjau tiba-tiba tersedia dengan harga lebih murah daripada yang anda jangkakan.

13. Jimat Wang pada Media Penstriman

Perkhidmatan streaming media juga dapat membezakan harga di seluruh negara. Sebagai contoh, Apple Music boleh dibeli 80 peratus lebih murah dari pasaran antarabangsa baru muncul. Banyak perkhidmatan streaming sukan juga lebih murah atau percuma di pelbagai negara. (Kami membuat catatan tentang perkara ini dengan kerap di blog kami, jadi nantikan ruang ini untuk mendapatkan kemas kini dan trik terbaru yang kami dapati.)

Menggunakan VPN tanpa nama membolehkan anda menyembunyikan lokasi geografi sebenar anda dan menikmati langganan streaming terbaik dengan harga terbaik. Anda boleh duduk di Manhattan tetapi membeli langganan streaming dari negara membangun – dan tidak akan ada yang lebih bijak.

14. Hentikan Pendikit Lebar Jalur

Pendaratan lebar jalur adalah ketika ISP anda memutuskan untuk menghentikan sambungan Internet anda kerana memutuskan bahawa anda menggunakan terlalu banyak data sekaligus. Mungkin penstriman filem HD terlalu banyak mempengaruhi pelayan mereka dan mengehadkan lebar jalur anda lebih murah daripada meningkatkan kapasiti mereka sendiri. Atau mungkin, memandangkan berakhirnya netraliti bersih di Amerika Syarikat, mereka tidak suka apa anda melihat dalam talian dan tidak mahu memberikannya kepada anda tanpa pertengkaran.

Walau apa pun, meletihkan lebar jalur anda tidak mungkin dilakukan semasa anda menggunakan VPN tanpa nama. Apabila anda menyulitkan semua yang anda lakukan dalam talian, ISP anda tidak akan dapat membuat keputusan mengenai lebar jalur anda berdasarkan laman web atau perkhidmatan yang anda sambungkan.

15. Nikmati Dasar Tanpa Log Kami

Yang ini sederhana. Beberapa VPN, terutamanya yang percuma, mencatat apa yang dilakukan pelanggan mereka dalam talian menggunakan perkhidmatan mereka. Mereka kemudian menjualnya kepada penawar tertinggi atau menawarkannya kepada pemerintah atas permintaan.

Kami tidak. Bukan urusan kita.

Dapatkan VPN Tanpa Nama Sekarang

Memiliki VPN tanpa nama di dunia hari ini sama pentingnya dengan mengunci pintu anda pada waktu malam atau menutup tingkap anda semasa ribut. Ini boleh bermaksud perbezaan antara kehilangan maklumat peribadi anda kepada orang asing di web dan tidur dengan aman mengetahui komunikasi peribadi dan sejarah web anda dilindungi. Ini bermaksud mempunyai kebebasan untuk mengakses Internet tanpa sekatan sewenang-wenangnya, tidak kira siapa anda dan di mana anda berada di dunia.

Dengan mendaftar untuk VPN seperti SaferVPN, anda boleh membuka blokir laman web, menyembunyikan alamat IP anda dan mengakses semua faedah luar biasa ini dari mana saja di Bumi. Sekiranya anda belum mempunyai SaferVPN, dapatkan langganan hari ini. (Kami menawarkan jaminan pulangan wang 30 hari – jadi anda tidak akan rugi!) Atau manfaatkan tawaran percubaan VPN tanpa nama kami dan cuba SaferVPN tanpa sebarang bayaran!

Ada lebih banyak soalan mengenai bagaimana VPN berfungsi? Pastikan anda berhubung dengan kami di Facebook, Twitter dan Instagram, atau hantarkan e-mel kepada kami di [email protected] Kami ada di sini untuk anda 24/7.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map