IP-adres wijzigen in 30 seconden

IP-adres wijzigen in 30 seconden


Op zoek naar een gemakkelijke manier om online anoniem te worden en onbeperkt toegang te krijgen tot elke website? Wij hebben de oplossing! Laten we dieper ingaan op het wijzigen van het IP-adres!

In deze blog leer je over:

Een IP-adres is uw unieke identificatie op internet; je kunt het zien als je digitale vingerafdruk. Overheden en internetproviders (ISP’s) kunnen al uw online activiteiten volgen en naar u herleiden door uw IP-adres op te zoeken. Zelfs uw geschatte fysieke locatie kan door iedereen of een website worden opgezocht als ze uw IP-adres kennen. In deze blog vertellen we je hoe je het IP-adres binnen 30 seconden kunt wijzigen!

Hier is een video over hoe u IP-adressen kunt wijzigen als u deze liever in actie ziet!

IP-adressen uitgelegd

IP staat voor Internet Protocol, een raamwerk dat de activiteit op internet regelt. Het maakt tweewegcommunicatie mogelijk door het toewijzen van unieke numerieke internetprotocoladressen aan elk apparaat dat is aangesloten op het wereldwijde netwerk dat we internet noemen.

Een IP-adres bestaat uit twee delen: een netwerk-ID (beschouw het als uw buurt) en de host-ID van uw apparaat (beschouw het als uw exacte adres). Dankzij IP-adressen kunnen computers over de hele wereld met elkaar communiceren. Ze laten internetproviders uw apparaat onderscheiden van de miljarden anderen die met internet zijn verbonden.

In wezen zijn de functies van IP-adressen om u online te lokaliseren en te identificeren, zodat uw apparaat kan communiceren met de sites of inhoud waartoe u toegang wilt hebben.

Verander nu mijn IP-adres met SaferVPN

Waarom u het IP-adres moet wijzigen

Terwijl u nonchalant op internet surft of communiceert op sociale media, weet u misschien niet wie u bekijkt. ISP’s kunnen al uw online activiteiten volgen – en erger nog, zoals we bij sommige Amerikaanse internetproviders hebben gezien, kunnen ze uw gegevens zonder uw toestemming voor reclamedoeleinden controleren. Zoals gesteld door de Electronic Frontier Foundation, hebben regeringen zelfs een record voor het gebruik van IP-adressen als basis voor legale invallen bij mensen thuis!

Hier zijn nog een paar redenen waarom u het IP-adres moet wijzigen:

 • Bewaar uw gegevens voor nieuwsgierige regeringen
  Overheden over de hele wereld volgen het internetgebruik van hun burgers om ze te volgen. De afgelopen jaren is er veel aandacht geweest in het nieuws over hoe agentschappen zoals de Amerikaanse NSA en de Britse GCHQ mensen over de hele wereld bespioneren. U kunt online volgen voorkomen door uw IP-adres verbergen beperkt het vermogen van een overheid om rond te snuffelen in uw persoonlijke informatie.
 • Anonimiteit en privacy
  Met een verborgen IP-adres kan uw locatie niet worden gevolgd en kan niemand zien wat u online heeft gedaan – allemaal omdat ze uw activiteiten niet aan u kunnen koppelen!
 • Deblokkeer websites
  Websites gebruiken uw IP-adres om uw locatie te bepalen, zodat ze inhoud kunnen beperken als u surft vanuit een land waar hun services niet beschikbaar zijn. Door simpelweg uw IP-adres te wijzigen in het land waar u toegang tot wilt hebben, kunt u geografische beperkingen omzeilen en alle films, shows, sport en muziek streamen alsof u er zelf bij bent! 

IP-adres wijzigen in 30 seconden

Zonder VPN, iedereen kan uw locatie zien en uw privégegevens lopen gevaar.
Met een VPN, u kunt het IP-adres wijzigen en niemand kan uw gegevens inzien en u heeft toegang tot elke geografisch beperkte website.

Waarom niet gewoon een proxy gebruiken??
Veel mensen gebruiken proxy’s om toegang te krijgen tot beperkte sites, zonder te beseffen dat ze nog steeds hetzelfde IP-adres hebben en dat hun online activiteiten nog steeds volledig traceerbaar zijn. U geeft zelfs de potentieel oneerlijke proxy-operator onbeperkte toegang tot alle informatie die u via hun servers verzendt! Daarom raden we een VPN aan in plaats van een proxy voor veiligheid en anonimiteit.

Andere voordelen van het gebruik van een VPN die we eerder hebben besproken op de SaferVPN-blog zijn onder meer:

 • Het vinden van besparingen op vluchten bij het online zoeken naar vliegtickets
 • Bespaar tijdens het online winkelen voor digitale goederen van Amazon, Microsoft, iTunes, Adobe, enz.
 • Bel gratis naar alle Amerikaanse en Canadese mobiele telefoons en vaste lijnen van overal ter wereld
 • Voorkom dat anderen op openbare Wi-Fi-hotspots uw gegevens zien (en mogelijk stelen)
 • Versleutel uw gegevens – Voorkom dat hackers en snuffelaars uw persoonlijke en financiële gegevens stelen

IP-adres wijzigen met SaferVPN

Het is ongelooflijk eenvoudig om het IP-adres te wijzigen, het duurt maar een moment met SaferVPN!

IP-adressen wijzigen:
Het enige dat u nodig heeft om te beginnen, is u te registreren voor een gratis proefperiode voor SaferVPN, onze app voor elk apparaat te downloaden, te installeren en u bent klaar om te gaan!
Maak verbinding met een van onze servers. Dat is het!

Bekijk onze korte video en ontdek zelf hoe u het IP-adres kunt wijzigen:

Als je dit nog eens wilt controleren, ga dan naar whatismyipaddress.com en overtuig jezelf – probeer het zowel voor als na het wijzigen van het IP-adres. Je zult zien dat het de verandering in je locatie opmerkt.

IP-adres wijzigen met een VPN

Download SaferVPN om met één klik veiligheid, vrijheid en anonimiteit op het web te krijgen! Beschikbaar voor Windows, Mac, iOS, Android, Chrome en meer – probeer het nu gratis! Vergeet niet contact met ons op te nemen via sociale media of neem 24/7 contact met ons op via [email protected]

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map