Què heu de saber abans d’utilitzar Facebook per connectar-vos a WiFi

Aquí teniu el que heu de saber abans d’utilitzar Facebook per connectar-vos a WiFi


Si busqueu WiFi gratuïta, no esperem que circuleu per tota la ciutat per cercar una connexió segura. Aquí us mostrem com podeu utilitzar SaferVPN per connectar-vos a WiFi – amb seguretat.

Si només esteu disposats a registrar-vos a una empresa a Facebook a canvi de WiFi gratuïta, és possible que la nova funció WiFi gratuïta de Facebook sigui l’opció perfecta per a vosaltres.!

La nova oferta anima a petites i grans empreses a utilitzar el popular lloc de xarxes socials per mantenir les “pàgines” empresarials. A canvi, han facilitat la connexió a WiFi a tot el món.

Tanmateix, la nova accessibilitat a WiFi gratuïta significa que els usuaris han de ser molt prudents quan es connecten.

Si us plau, llegiu per esbrinar com descarregar una VPN abans de connectar-vos a WiFi us pot mantenir segur mentre navegueu en línia. Aprofiti al màxim la nova WiFi gratuïta de Facebook allà on vagis!   

WiFi gratuït per a check-in

Si us trobeu a l’abast i a prop d’espais com aeroports, cafeteries i altres llocs públics, trobar una connexió WiFi gratuïta i desar les vostres dades precioses (també costoses) pot ser important per a vosaltres..

Ara, trobar WiFi pot ser més fàcil que mai! Facebook WiFi permet que els clients consultin les empreses participants a Facebook a canvi d’accés WiFi gratuït.

Els propietaris d’empreses també es beneficien d’això, permetent-los compartir ofertes i anuncis amb usuaris que s’han registrat. A més, les empreses tenen accés instantani a dades demogràfiques com ara l’edat, el sexe i els interessos dels clients (un detall que alguns usuaris no poden agradar).

I jeje! Si tu no us agrada compartir coses a Facebook, Les pàgines de destinació del navegador inclouran un enllaç que poden utilitzar els usuaris per saltar el procés d’inici de sessió i introduir un codi. Una bona alternativa si voleu mantenir-ne el perfil.

Com funciona el WiFi gratuït de Facebook?

Tot i que la funció ofereix WiFi gratuïta, primer necessiteu dades inicials per accedir a l’aplicació de Facebook. Tenint això en compte, tot el que només cal fer per connectar-se a WiFi és obrir l’aplicació i tocar la pestanya “Més”. A continuació, desplaceu-vos cap avall i seleccioneu la funció “Buscar WiFi”:

Connexió FB a wifi - SaferVPN

Aleshores, se us demanarà que ajusteu la configuració de la ubicació (si encara no ho són “Sempre”,

Connexió FB a wifi - SaferVPN

Aquí, veureu un mapa interactiu que mostra la distància i indicacions fins a llocs públics de WiFi gratuïts propers.

Però hi ha lloc en què es comencen a posar de forma complicada … Tenir la ubicació sempre posada pot causar problemes de seguretat.  

Els perills d’utilitzar Facebook per connectar-se a WiFi

Sabem plenament que esperar que la gent no es connecti mai a WiFi gratuïta només pels riscos que suposa no sempre supera els avantatges d’estalviar dades mentre viatgen. En canvi, simplement animem als usuaris a mantenir-se en seguretat. Si us pregunteu com heu arribat al lloc adequat!

La connexió WiFi gratuïta inclou diversos problemes de privacitat. El més obvi és que la funció Cerca WiFi requereix que hàgiu activat els serveis d’ubicació que són sempre encés.

Això crea un historial d’ubicacions vinculat a la vostra ubicació física en tot moment. Això vol dir que tant el vostre telèfon com Facebook afegirà regularment la vostra ubicació al registre d’activitats de Facebook, encara que no estiguis a l’aplicació.

Tot i que els mateixos Facebook han declarat que no faran res amb aquesta informació. Erick Tseng de Facebook va dir a The Verge:

“El disseny del producte està arxivat específicament de manera que tan aviat com l’usuari faci una sessió a Facebook, a través de Wi-Fi de Facebook, Facebook retorni l’usuari al router i surti completament fora de la imatge”, va dir. . “Tot el trànsit de navegació que us fa a Wi-Fi de Facebook després de l’autenticació i el registre inicial es troba completament fora de la xarxa de Facebook. Nosaltres, a Facebook, no veiem cap trànsit. No estem involucrats en la vostra navegació. “

Tot i que aquest és un bon senyal de Facebook, això no vol dir que la cafeteria local a la qual estigueu connectats ofereixi una connexió segura. Els pirates informàtics, els botxins i qualsevol altra persona que intenti interceptar la informació personal poden accedir fàcilment a aquesta xarxa i robar-te les dades delicades..

La solució: per a la protecció de dades, utilitzeu una VPN

WiFi públic gratuït i accessible és tan fàcil de connectar per a vosaltres mateixos com per a qualsevol pirata informàtic, és a dir, qualsevol persona interessada en interceptar els vostres paquets de dades i informació sensible podria accedir a la mateixa xarxa pública i robar-vos les dades personals..

I, tot i que molts reconeixen que la navegació per WiFi oberta, gratuïta i / o pública no és segura, molts no saben completament que els seus dispositius es podrien connectar automàticament a aquestes perilloses xarxes WiFi sense que ni tan sols ho sàpiguen..

Per tal d’aprofitar al màxim la funció WiFi gratuïta de Facebook, alhora que us assegureu que us connecteu a WiFi de forma segura i segura, fins i tot si el vostre dispositiu es connecta a xarxes públiques, haureu d’instal·lar una única solució senzilla, Una VPN.

Què és una VPN

Una xarxa privada virtual o VPN amaga la vostra navegació pels ulls indiscretos, de manera que si algú espia el trànsit en una cafeteria només veurà dades xifrades. Això vol dir que no poden veure les vostres dades personals, informació d’inici de sessió, etc. Tot el que poden veure són petits paquets de falsificacions no identificables. Agafeu els pirates informàtics!

Llavors, com trieu una VPN per utilitzar-la?

Hi ha algunes coses a tenir en compte abans de triar una VPN i encomanar-los les dades de navegació. Per exemple, moltes VPN gratuïtes diuen que es manté el vostre trànsit quan, en realitat, les seves polítiques de privadesa els permetin fer un seguiment i vendre les vostres dades personals i informació de navegació a anunciants i altres tercers. És exactament per això Gratuït no és segur.

Consell: llegiu la lletra petita & política de privacitat.

Mantenir seguretat Wi-Fi: automàticament

A SaferVPN, ens comprometem a proporcionar als usuaris una privadesa completa a Internet. Oferim una configuració fàcil i configuració automàtica per a tots els vostres dispositius i una política de privadesa que ens garanteix que no guardem els registres, no emmagatzemem els detalls ni monitoritzem les dades dels nostres usuaris..

Amb la seguretat automàtica Wi-Fi de SaferVPN, en el moment que el dispositiu es connecta a WiFi no segura, s’activa automàticament un canal VPN xifrat, fins i tot si el telèfon està en mode bloquejat i dins de la butxaca.!

Aleshores, podeu connectar-vos a WiFi i navegar amb tota tranquil·litat, sabent que tota la vostra informació personal i les vostres dades sensibles estan protegides al 100%.

3 senzills passos per a la seguretat automàtica mitjançant les funcions de Wi-Fi gratuïtes de Facebook

Si us encanta la idea que Facebook ofereix WiFi gratuïta, estem totalment d’acord! Tot i que els hotspot WiFi públics i gratuïts presenten tots els seus riscos, no podem esperar que el món opti per la seva comoditat.  
En canvi, us suggerim aprofitar al màxim la WiFi gratuïta, alhora que us protegeu. Creieu o no, podeu fer les dues coses!

Només cal que passin 3 senzills passos. Aquí és com:

 1. Baixeu i instal·leu SaferVPN (si encara no teniu cap compte, inicieu la sessió amb la nostra prova gratuïta).
 2. Executeu SaferVPN i connecteu-vos a un servidor proper (o residiu pràcticament en un altre país per aprofitar les restriccions geogràfiques!).
 3. Vés a la connexió Wi-Fi gratuïta a Facebook i fes-ho. Ja està! Podeu connectar-vos de forma segura a WiFi gratuït de facebook des de qualsevol lloc!

És tan senzill! Amb una VPN, podeu connectar-vos a WiFi amb tota tranquil·litat.

Teniu cap comentari, suggeriment o sol·licitud de funcions? No dubteu en contactar amb nosaltres i unir-nos a nosaltres a les xarxes socials. Ens encantaria sentir-vos amb vosaltres.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map