Perfecte secret directe: utilitzant claus de xifrat més segures

claus de xifrat de secret perfecte de secció avançada


Ens preocupa la vostra privadesa. És per això que hem inclòs el secret perfecte perfecte com a nou estàndard per girar les claus de xifratge i reforçar encara més la vostra seguretat en línia i anonimat.

Els protocols de xifratge són essencials a l’hora de mantenir privades les vostres dades de navegació. Aquests protocols són els responsables de prendre les vostres dades personals i de convertir-les en una informació il·legible, garantint que només el destinatari previst sigui capaç de descodificar-la.

Les claus de xifratge són el que fa possible aquest tipus de comunicacions, i és per això que és important assegurar-se que aquestes claus són segures, úniques i desxifrables per fonts externes.

A SaferVPN, ho som girar les claus de xifrat dels nostres usuaris cada 60 minuts, afegir una capa addicional de seguretat preventiva perquè els nostres usuaris se sentin més segurs i segurs que mai.

Si no sou tecnològic i no esteu segurs de tot això, no us preocupeu! A continuació hem exposat tots els detalls al nostre bloc. Continua llegint per obtenir més informació.

Què són les claus de xifratge?

Essencialment, les claus de xifratge són com una clau real, però en lloc de protegir i desbloquejar una porta, restringeix i permet l’accés a un canal xifrat que conté les vostres dades transmeses. Inclou els vostres correus electrònics, les contrasenyes, la informació bancària, els llocs web que heu visitat, les baixades, etc..

Amb aquesta informació, els ISP poden controlar i fer el seguiment dels seus hàbits de navegació i vendre aquesta informació als anunciants. Els governs poden utilitzar aquesta informació per sancionar els usuaris per visitar llocs web restringits i per descarregar contingut il·legal. La llista continua amb el que la gent pot fer amb aquesta informació, és per això que és molt important xifrar aquestes dades i fer-les il·legibles i no desxifrar per part de fora..

Aquí teniu el funcionament de les claus de xifratge:

Ara que sabem per què són importants les claus de xifratge i què fan les claus de xifratge, parlem de què és el perfecte secret avançat i com té un paper en la vostra privadesa.

Què és perfecte secret secret?

Perfect Forward Secrecy (PFS), o simplement “Forward Secrecy”, és una característica de seguretat incrustada en el funcionament del xifrat. A diferència dels protocols de xifrat més febles que utilitzen la mateixa clau de xifrat una i altra vegada, PFS genera una nova clau de xifrat completament única al començament de cada sessió. Això la clau de sessió s’ha de generar aleatòriament i no es deriva de sessions anteriors, mantenint privat l’historial de navegació de l’usuari.

Potser estàs pensant, “Però això és un munt de claus de sessió!”
En realitat, sí. Però hi ha 3,4 x 1038 claus de xifratge AES de 128 bits possibles. Això és 340,282.366.920.938.000.000.000.000.000.000.000.000.000. És molt improbable que un usuari rebi la mateixa clau de sessió dues vegades.

Què passaria si algú aconseguia resoldre la meva clau de sessió?

Si algú ha pogut robar o endevinar la clau de la sessió, no podrien desxifrar l’historial de cap de les altres sessions. Això garanteix la confidencialitat dels usuaris fins i tot si es va comprometre una clau de xifratge.  

Sense el perfecte secret secret, qualsevol infracció momentània, com el malware o la pirateria, podria revelar-se tot dades personals transferides per l’usuari mitjançant aquesta clau de xifrat. Això inclou tot, tant passat com futur.

Qualsevol VPN que pretengui prendre seriosament la vostra privadesa hauria d’implementar aquesta funció imprescindible en la tecnologia de privadesa. Un fet que permetria que la vostra sessió VPN es mantingui completament anònima mantenint segura i segura l’activitat d’internet.

SaferVPN utilitza Perfect Forward Secrecy per girar les claus de xifratge sempre de 60 minuts.

Com funciona perfectament el secret secret

El perfecte secret secret es basa en dues fases d’una connexió VPN, la “encaixada de mans” i la “fase de túnel”..

El tens de mà

Al començament de la sessió, la connexió del servidor VPN amb el client és autenticada, seguida de l’intercanvi de claus de xifratge mitjançant l’intercanvi de claus Diffie-Hellman – inventat el 1976 i nomenat per als seus creadors que acaben de guanyar el premi Turing per informàtica el 2015.

Aquesta clau s’utilitza per xifrar totes les dades transmeses durant la sessió VPN.

El túnel

Després del cop de mà, la fase de túnel manté les vostres dades xifrades privades i segures a través del túnel xifrat.

Mireu aquest vídeo per conèixer exactament com funciona tot això:

Per què utilitzar el perfecte secret secret?

L’avantatge aquí és força senzill. Sense PFS, cada vegada que us connecteu a la vostra VPN, la sessió es correlacionaria amb la mateixa clau de xifratge. Això significa que el secret de totes les dades que heu transmès a través de la vostra VPN es basaria en una sola clau. Si algú us robés o endevini la clau de sessió, no tindria només la informació de les vostres futures sessions, sinó que accediria a tota la informació transmesa a través de la VPN durant cada sessió., sempre.

Utilitzar el secret perfecte perfecte i crear una nova clau de sessió per a cada connexió significa que, fins i tot, que la possibilitat que algú tingui accés a la clau de sessió només tingui accés a una sola sessió, ja que aquesta clau només s’utilitzarà una vegada.

Com més gireu les tecles, més segura és la vostra connexió, així es crea una capa de seguretat addicional a través de la vostra VPN.

Abans del secret secret perfecte

Sense un secret de secció perfecte, un atacant podia enregistrar i emmagatzemar el trànsit xifrat durant el temps que volgués, només esperava accedir a la clau de xifrat. Un cop obtinguts, van poder desxifrar totes les dades històriques en registre. Molt aterrador quan ja sabem que l’NSA emmagatzema el trànsit xifrat indefinidament.

A part de les connexions VPN, el mateix passa amb els llocs web que no xifren el trànsit (llocs web que no disposen de “https ” amb una tecla de bloqueig que indica una connexió xifrada). Cap Un lloc web que no implementi un secret de transmissió perfecte es podria sol·licitar per lliurar la seva clau de xifrat a agències com ara la NSA, donant-los una comunicació il·limitada del passat i del futur a través d’aquest lloc web. Terroritzant!

Amb Perfect Forward Secrecy, la NSA hauria de desxifrar la clau privada única per a cada sessió, xifrant-les de cada una (una tasca infinitament més difícil).

Als països autoritaris que tenen una vigilància més estreta i més repressiva d’internet, la necessitat d’un secret perfecte endavant és encara més gran. “Per als països que tenen un proveïdor nacional de serveis d’Internet i un règim repressiu, aquest tipus d’intercepcions no són possibles, és banal”, afirma Parker Higgins, activista de la Electronic Frontier Foundation. ”  – Cablejat

Malauradament, no tots els llocs web utilitzen PFS. Tanmateix, independentment de com un lloc web decideixi gestionar les vostres sessions de navegació personal, podeu utilitzar una VPN. Quan tot el trànsit viatja per un túnel VPN segur i xifrat, ni tan sols el lloc web pot indicar quin és el trànsit, mantenint les dades segures i segures.  

Per què fer servir el secret perfecte per endavant de SaferVPN

Tal com hem esmentat, giram les nostres claus de xifrat exclusiu cada 60 minuts. Això garanteix la vostra seguretat fins i tot durant llargues sessions de VPN.

Combina això amb la nostra privadesa Sense registre, la nostra seguretat automàtica de Wi-Fi i altres funcions VPN addicionals, i et pots sentir completament segur i segur mitjançant SaferVPN per mantenir privades les teves dades personals..

Esperem que us hagi agradat aquest article. Si encara no teniu SaferVPN, obteniu una subscripció avui (us oferim una Garantia de devolució de 30 dies, no teniu res a perdre!) o proveu SaferVPN de franc de manera que podreu gaudir de la tranquil·litat en línia.

Teniu cap comentari, suggeriment o sol·licitud de funcions? No dubteu en contactar amb nosaltres, fer preguntes als comentaris i unir-nos a nosaltres a les xarxes socials. Ens encantaria sentir-vos amb vosaltres.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map