Com amagar l’historial de navegació des del vostre servidor d’identificació

Oculta l’historial de navegació d’ISP SaferVPN


Segueix llegint per obtenir més informació sobre com evitar que els proveïdors de serveis d’Internet facin un seguiment de cada moviment en línia i venguin les teves dades personals!

Actualment, a Internet hi ha molta sorpresa sobre la derogació recent de les normes de privadesa de la FCC. Aquest és el resultat directe del simple fet que els proveïdors d’Internet tenen ara el permís complet per recopilar i vendre les vostres dades personals … i pràcticament tota la resta de les vostres activitats en línia, sense el vostre permís..

Ara que els ISP poden vendre l’historial web i les dades personals, potser voldreu aprendre a ocultar les vostres activitats en línia.

Hem reunit tot el que necessiteu saber com bloquejar el seguiment d’ISP i ocultar l’historial de navegació d’un ISP!

Quant a la Regla de privadesa d’Internet de la FCC

A l’octubre de 2016, la Comissió Federal de Comunicacions (FCC) va aplicar les regulacions de neutralitat de la xarxa intel·ligent, aprovant una regla de privadesa de banda ampla que restringiria als proveïdors d’Internet nord-americans l’accés, l’emmagatzematge i la venda de la seva informació personal..

Malauradament, el Congrés ens va esgotar, ja que aquesta regla es va derogar ràpidament i va permetre que els proveïdors de serveis d’Internet (ISP) puguin vendre lliurement les vostres dades i informació personal al millor postor..

Ara el vostre ISP pot vendre la vostra informació de trànsit sense haver de demanar amablement el seu permís.

Què és un ISP i quin tipus de dades es poden recopilar?

Els proveïdors de serveis d’Internet (ISP) són les empreses que ofereixen accés a Internet, que posseeixen un poder il·limitat de mineria de dades sobre la vostra informació personal mitjançant el seguiment de cada moviment en línia. Ells saben cada lloc web que visiteu, quines hores actiu i des de quina ubicació i fins i tot quin dispositiu utilitzeu. Veuen més que alguns llocs web que freqüenten, però poden veure el 100% del trànsit a Internet no xifrat.

Després que el Congrés derogés les nostres normes de privadesa prèviament establertes, els ISP tenen ara un potencial il·limitat de vendre i emmagatzemar tota aquesta informació als anunciants per tal de:

 • Inseriu anuncis orientats en funció del vostre historial de navegació.
 • Distribuïu possiblement dades personals com ara: nom, adreça, número de telèfon, adreça de correu electrònic, dades de pagament, codis de seguretat i historial de serveis.
 • Utilitzeu “Proxies de confiança explícits” per esborrar i potencialment comprometre paquets d’informació xifrats.
 • Preinstal·leu programari espia als vostres dispositius.
 • Injecteu cookies de seguiment indetectables.

Si creieu que això és una mica invasiu, hi estem d’acord!

No només tenen la capacitat de distribuir aquesta informació sinó que Els ISP ja no han de dir ni als clients què és exactament que cobren ni com l’utilitzen o la comparteixen. Aquesta informació es podrà vendre lliurement sense el consentiment dels seus clients.

De forma alarmant, ni tan sols estan obligats a fer mesures “raonables” per protegir la informació del client d’accés no autoritzat, és a dir, que el vostre ISP no es farà responsable si algú té la seva base de dades..

“Sense aquestes regles, els proveïdors de serveis podran controlar, recopilar i emmagatzemar gairebé tot el que feu en línia i vendre aquesta informació a anunciants i empreses de mineria de dades i utilitzar-la per crear un perfil gairebé complet de la vostra activitat en línia”, va dir Evan Greer de Lluita pel futur.

Podeu triar el vostre ISP?

Cada ISP funcionarà segons la seva pròpia fletxa moral, és a dir, si el vostre ISP local decideix utilitzar cadascuna d’aquestes mesures invasives i explotar la informació personal del seu client, depèn d’ells..

Us suggerim que intenteu cercar un proveïdor d’identificació intel·lectual que porti la vostra privacitat a les seves mans i que respecti la vostra informació personal. Aquí hi ha una llista.

Malauradament, pot ser que la selecció del vostre ISP favorit no sigui tan senzilla, ja que molta gent no té cap opció depenent de la seva ubicació.

Si aquest és el cas per a vosaltres, no us preocupeu. Tenim tot el que necessiteu per aprendre a ocultar l’historial de navegació d’un ISP i bloquejar el seguiment d’ISP.

Com amagar l’historial de navegació d’un ISP

Hem recollit les tres opcions principals que podeu utilitzar per ocultar l’historial de navegació d’un ISP.

Utilitzeu HTTPS a tot arreu:

A la barra de cerca, alguns llocs tenen HTTP, mentre que d’altres, tenen HTTPS. Tots els llocs web que visiteu han d’anar acompanyats d’un símbol de cadenat bloquejat i de la paraula “Segura” a l’esquerra de l’HTTPS. La Fundació Electronic Frontier ofereix HTTPS Everywhere, una extensió del navegador que xifra la vostra informació i bloqueja el seguiment d’ISP.

Quan està connectat a llocs HTTP, HTTPS Everywhere obliga el lloc a xifrar les dades, si el lloc web és compatible amb HTTPS.

Tot i que això protegeix el contingut de la informació, el vostre ISP encara pot veure cadascun dels llocs que visiteu. Per exemple, el vostre ISP pot veure que heu visitat Facebook, però no poden veure el vostre feed mentre hi esteu.

Tenir en ment: El mode privat o incògnit del vostre navegador NO impedeix que els ISP segueixin l’activitat d’Internet.

Utilitzeu Tor:

Si voleu mantenir oculta tota la informació de navegació i bloquejar el seguiment ISP, Tor és un mètode absolut de seguretat. El navegador Tor xifra el vostre trànsit i impedeix eficaçment els ISP i qualsevol altra persona rastrejar les vostres activitats en línia embutxant el trànsit mitjançant una sèrie de túnels virtuals..

Desavantatges respecte a una VPN:

El navegador ofereix un anonimat complet, cosa que permet als usuaris incloure-se a la web fosca, però molts usuaris troben Tor una mica complicat i menys convenient que una VPN per les següents raons:

 • Una VPN xifra tot el trànsit transmès mentre Tor només protegeix la informació que envieu al navegador Tor. Cap altre dispositiu o aplicació no serà anonimitzat.
 • Tor no és compatible amb els llocs que utilitzen el programari de seguretat de Cloud Flare, que la majoria de llocs web utilitzen. 
 • Gairebé cada vegada que introduïu un domini nou, haureu d’escriure un captcha de seguretat per demostrar que sou humans, una tasca que cada vegada és més molesta quan més navegueu.
 • Les agències governamentals com la NSA són molt receloses de qualsevol persona que utilitzi Tor, fins i tot quan les vostres intencions són honestes.
 • Pot ser que notis una disminució de la velocitat d’Internet en funció de la ruta del trànsit de Tor.

Utilitzeu una xarxa privada virtual de pagament:

Una xarxa privada virtual (VPN) permet canviar pràcticament les adreces IP i enviar la informació a través d’un túnel xifrat, permetent-vos navegar de forma anònima i emmascarar les vostres activitats en línia..

Tot i que existeixen VPN gratuïtes, mai no haureu de confiar en un servei gratuït (ni irrealment barat) per tenir cura de la vostra privadesa ni protegir la vostra informació personal. Aquests serveis “massa bons per ser veritables” normalment són això.  

Una bona VPN prometrà no registrar el vostre trànsit ni adreça IP, oferirà un xifrat fort i actualitzat, articles addicionals com un interruptor de matança per Internet, seguretat wifi automàtica i realment peticions de seguretat per a la seguretat i llibertats d’Internet a tot el món.. 

A diferència dels usuaris de Tor, que corren el risc de convertir-se en un objectiu sospitós per a autoritats o ISPs, que poden començar a preguntar-se per què utilitzeu un mitjà associat a la web fosca, una VPN simplement xifra tot el trànsit d’Internet i l’encarrega per diferents servidors. . A més, el vostre ISP no pot veure el trànsit del vostre navegador, cap contingut transmès per Internet ni injectar anuncis orientats, cosa que us permetrà ocultar l’historial de navegació d’un ISP.. 

Comprova el teu estat:

Un cop escollit el mètode d’anonimat preferit, hauríeu de prendre un moment per assegurar-vos que la vostra informació sigui realment segura. Podeu fer-ho mitjançant  IPLeak.net i Prova de filtració DNS per comprovar si es transmet alguna de les vostres dades.

Què podeu fer per protegir la vostra privadesa en línia

El fet que els ISP no es facin responsables de la protecció “raonable” de la vostra informació personal, és just dir que xifrar les dades és més important que mai..

Per obtenir informació sobre com podeu ajudar en la lluita per la privacitat digital, feu una ullada a la Electronic Frontier Foundation i digueu als vostres funcionaris elegits què en penseu de les normes de la FCC i els esforços del Congrés per derogar-les..  

Si voleu començar a protegir la vostra privadesa en línia immediatament, descarregueu qualsevol de les nostres aplicacions VPN altament segures i comenceu a navegar amb xifratge bancari i una adreça IP anònima avui..

Esperem que aquest bloc us ajudi a aconseguir la privadesa completa que us mereixeu en línia. Teniu cap comentari, suggeriment o sol·licitud de funcions? No dubteu en contactar amb nosaltres i unir-nos a nosaltres a les xarxes socials. Ens encantaria sentir-vos amb vosaltres.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map