15 raons per les quals necessiteu una VPN anònima

Anunci vpn anònim amb l’home que es tapa la cara amb tauletes i ordinadors portàtils als núvols


L’anonimat de VPN mai ha estat més important del que és avui. Tant si es tracta de ciberdelinqüències, com si la vigilància del govern sigui bloquejada de Netflix, que us manté a la nit, una VPN us pot oferir la tranquil·litat de tots els usuaris d’Internet..

Les persones que s’inscriuen a VPN anònimes són capaços de protegir-se del pitjor del web, alhora que gaudeixen del millor que pot oferir. A continuació es mostren les 15 principals raons per les quals haureu de plantejar-vos obtenir una VPN anònima avui!

1. Eviteu el seguiment governamental

Els governs de tot el món fan el seguiment del que fan els seus ciutadans en línia. A països com Rússia, Turquia o Iran, és força obert. Però fins i tot en alguns països occidentals, el govern té la capacitat de recopilar informació sobre què feu en línia, quins llocs visiteu i quins missatges envieu i rebeu. Aquesta informació sovint la recopilen els proveïdors de serveis d’Internet (ISPs) i poden sol·licitar-los els oficials de superació (en alguns casos, fins i tot sense el vostre coneixement).

L’informe Freedom on Net del darrer Freedom House va comprovar que, el 2017, la llibertat d’Internet a tot el món va disminuir per setè any consecutiu. Sorprenentment, la meitat dels països avaluats per l’informe experimentaren una disminució de la llibertat d’Internet.

Una VPN anònima li permet navegar per la xarxa amb una connexió xifrada, permetent mantenir una privadesa completa i impedint que organitzacions governamentals com la NSA segueixin els seus moviments. Tant si es tracta d’un dissident polític com si algú no li agrada que el govern li vingui a l’espatlla, una VPN anònima mantindrà la vostra xifrada d’Internet i privada.

2. Eviteu que el vostre ISP us faci un seguiment

Probablement vulgueu mantenir privat l’historial d’Internet i les cerques de Google. Malauradament, encara que configureu que el vostre navegador o compte del motor de cerca no enregistre les vostres cerques al web, això no impedeix que el vostre ISP pugui registrar el que feu. Aquesta informació pot ser citat pel govern o fins i tot vendre-la als anunciants per tal de manipular-lo per comprar coses.

No us culpem si no voleu que ningú segueixi les vostres cerques a Google. Si no us agrada la idea que ningú tingui accés a aquesta informació, no us culparem Afortunadament, podeu utilitzar una VPN anònima per dirigir l’activitat d’Internet a través d’un servidor de tercers remot, ocultar les vostres adreces IP, ocultar l’activitat de cerca i fer que el vostre trànsit sigui completament anònim..

Proveu SaferVPN gratis!

3. Estalvieu milers de dòlars en vols i cotxes de lloguer

És un secret molt vigilat que les companyies aèries i les companyies de cotxes de lloguer cobren als clients preus diferents segons l’adreça IP que utilitzen per adquirir els seus bitllets. Com podeu llegir al nostre blog, amb una VPN anònima, podeu canviar la vostra adreça IP a una ubicació internacional diferent i rebre preus de bitllets completament nous, de vegades amb centenars de dòlars més barats. Fins i tot vam trobar estalvis de més de 600 dòlars en cotxes de lloguer quan ho vam provar nosaltres mateixos.

Les matemàtiques són força senzilles: és molt menys que una subscripció de dos anys a un servei VPN com SaferVPN.

L’ús d’una VPN anònima us permet canviar la vostra adreça IP per trobar estalvis de HUNDREDS OF DOLLARS. Feu clic a Tweet

4. Protegeix-te a la xarxa Wi-Fi pública

Si sou un professional fora de línia, probablement utilitzeu wifi públic públic tot el temps (per exemple, a cafès, hotels, aeroports o punts d’interès locals de la ciutat). La connexió Wi-Fi pública és convenient, però sovint no està completament segura. Mentre utilitzeu aquestes connexions per a la navegació web quotidiana, els caràcters no desitjables que es troben al vostre voltant poden utilitzar tècniques senzilles per explorar les vostres comunicacions, robar les vostres contrasenyes de xarxes socials privades o segrestar la informació bancària o de la targeta de crèdit..

En connectar-vos a la xarxa mitjançant una VPN, tot el que feu en línia és completament xifrat i només us és conegut, independentment de la xarxa a la qual us connecteu.

5. Protegiu-vos en falsos accessos públics públics

No és només un legítim Wi-Fi públic que suposa un perill en aquests dies. Els pirates informàtics ara configuren xarxes de “bessons malvats” amb noms que podríeu esperar en llocs on hauríeu de trobar-los. Per exemple, si configureu una botiga en una cafeteria, potser no us penseu dues vegades a connectar-vos a la xarxa “Wi-Fi de cafeteria” que apareix al telèfon. Però si teniu un dia desafortunat, aquesta xarxa pot ser propietat d’un cibercriminal que ara controla la vostra connexió web, sense que us sàpigues.

Per descomptat, si utilitzeu una VPN, tot el que feu en línia passa per una connexió “túnel” segura i xifrada, cosa que vol dir que tot el cibercriminal contrabandista que hi ha a la cantonada del cafè es veurà..

6. Protegiu la vostra seguretat en línia

El robatori d’identitat és un dels delictes a Internet més prevalents i inquietants. L’estratègia Javelin recentment va trobar que gairebé el 7 per cent dels consumidors van ser víctimes d’un frau d’identitat el 2017. De manera alarmant, la presa de comptes triplicat l’any passat. Les víctimes de la presa de comptes van perdre un creixent 290 dòlars en mitjana de la butxaca per resoldre aquests hacks.

No són només persones que corren risc en aquests dies. Les empreses, especialment les més petites, corren cada vegada més risc de patir infraccions de dades i ciberdelinqüència. Les conseqüències a escala corporativa poden ser encara més grans que quan només li passa a la vostra persona.

Afortunadament, la navegació anònima amb xifrat VPN a nivell de banc us permet ocultar tot allò que envieu i feu en línia. La vostra targeta de crèdit i les dades bancàries, informació privada, correus electrònics, intercanvis personals i fins i tot informació corporativa valuosa seran segurs amb una VPN anònima.

7. Mantingueu les vostres trucades VOIP segures

Moltes persones han rebutjat els seus tradicionals plans telefònics a favor dels serveis de comunicacions VOIP gratuïts o barats (veu sobre IP). Malauradament, moltes d’aquestes plataformes no són tan segures com podríeu pensar. Si sigueu l’objectiu d’un ciberataque, el vostre servei es pot bloquejar, es poden recopilar els vostres metadades i els usuaris poden accedir als vostres missatges de veu. Els hackers hàbils poden incloure les converses actives i escoltar-les sense el vostre coneixement.

Línia de fons: si voleu utilitzar el servei VOIP preferit amb la mateixa sensació de seguretat que us heu fet servir a la vostra línia fixa o telèfon cel·lular antic, haureu d’executar la vostra connexió a través d’una VPN que us ofereix de forma final a punta. xifrat.

8. Eviteu que els anunciants us orientin

Potser haureu notat la quantitat que correspon als anuncis que veieu en línia amb el que us interessa. Les empreses poden proporcionar aquest tipus d’anuncis orientats, entre altres coses, fent un seguiment de l’activitat en línia i enllaçant-lo a la vostra adreça IP..

Una VPN anònima us permetrà navegar per Internet sense ser publicitat per publicitats prou apropiades. Si manteniu la vostra adreça IP real anònima i oculta, els anunciants trobaran molt més difícil manipular-vos per fer compres o influir en les vostres opinions.

9. Desbloqueu llocs web, pel·lícules, programes de TV i música

Probablement ja ho sabeu si heu intentat veure Netflix de vacances, però algunes de les millors pel·lícules en streaming i serveis de música estan bloquejats a ubicacions internacionals com a conseqüència de restriccions geogràfiques. En definitiva, aquests serveis bloquegen l’accés detectant la ubicació geogràfica de la vostra adreça IP.

Però, amb una VPN anònima, podeu desbloquejar llocs web, obviar aquestes restriccions i obtenir accés a entreteniment il·limitat, independentment de si esteu de viatge, d’un expatriat a l’estranger o simplement d’un fan de l’entreteniment d’un altre país. Obteniu més informació consultant la nostra Guia definitiva per desbloquejar llocs web en streaming!

10. Desbloqueu les xarxes socials, les aplicacions i els jocs

Vivim en un món que intenta restringir-nos. Els mitjans de comunicació socials i els jocs en línia solen estar bloquejats pels tallafocs escolars i per certs règims de censura del govern. El 98 per cent de les escoles bloquegen o filtren el contingut en línia d’alguna manera. El 36 per cent dels empresaris bloquegen les xarxes socials per als empleats. A més, les dates de llançament de jocs nous són sovint distribuïdes en diferents països sense cap explicació.

Una VPN anònima t’ajuda a superar aquestes restriccions, permetent desbloquejar llocs web i jocs i evadir la censura del país, permetent així gaudir de les millors xarxes i aplicacions de xarxes socials en línia. I, a diferència d’un proxy d’anonimat gratuït, una VPN d’alta qualitat com SaferVPN, t’ofereix una connexió súper ràpida sense competència per amplada de banda, sense límits de velocitat i 99 per cent de temps..

11. Protegiu-vos de les xarxes encapçalades per dades

Sabíeu que poc més d’1 de cada 5 americans són usuaris d’Internet “només per a telèfons intel·ligents”, és a dir, no disposen d’un servei de banda ampla tradicional a casa? Malauradament, això amenaça la seguretat d’Internet d’una manera sorprenent: les persones limitades per caps de dades eren menys propenses a descarregar i instal·lar actualitzacions de programari, provocant greus incompliments de seguretat que lamenten després..

Recomanem mantenir actualitzades totes les aplicacions i sistemes operatius. Però també entenem que les càpsules de dades són un fet de vida, i si el vostre límit de dades és baix, el vostre desig d’actualitzar-ho també pot ser relativament baix. Amb una VPN anònima, podeu navegar pel web còmodament amb una connexió segura i xifrada, fins i tot si heu estat una mica laciosos al descarregar aquests fitxers d’actualitzacions grans.

A més, podeu portar el vostre dispositiu habilitat per VPN al punt d’accés Wi-Fi públic preferit i obtenir totes les actualitzacions que necessiteu, sabent que la vostra navegació és totalment anònima i xifrada..

12. Estalvieu diners en les subscripcions i serveis de programari

La majoria de les persones no ho saben, però molts paquets i serveis de programari com Microsoft Office i Adobe CC es poden comprar per un import significatiu en funció de la ubicació internacional del comprador. Als Estats Units, la discriminació de preus pot fins i tot variar entre els estats: TechScience.org recentment va descobrir que els preus del servei de tutories SAT en línia de Princeton Review de Princeton variaven en centenars de dòlars de forma regional..

Una VPN anònima com SaferVPN us permet canviar la vostra adreça IP, fent que sembli que estàs situat en alguna altra part del món. Depenent del paquet i de la ubicació que trieu, podríeu trobar que la suite de programes de luxe en què teníeu l’ull ha tornat a estar disponible molt més barat del que esperaves.

13. Estalvieu diners en mitjans de reproducció

Els serveis de streaming de mitjans també poden discriminar el seu preu entre països. Per exemple, Apple Music es pot comprar un 80 per cent més barat en determinats mercats internacionals emergents. Molts serveis de transmissió esportiva també són més barats o fins i tot gratuïts en diversos països. (Publicem això amb força freqüència al nostre bloc, així que estigueu atents a aquest espai per obtenir les darreres actualitzacions i trucs que hem trobat.)

L’ús d’una VPN anònima us permet emmascarar la vostra ubicació geogràfica real i gaudir de les millors subscripcions de transmissió al millor preu. Podeu estar a Manhattan però comprar una subscripció en streaming d’un país en desenvolupament, i ningú serà el més prudent.

14. Atureu l’acceleració de l’ample de banda

L’acceleració de l’ample de banda és quan el vostre ISP decideix sufocar la vostra connexió a Internet perquè ha decidit que utilitzeu massa dades alhora. Potser la transmissió de pel·lícules en alta definició suposa una gran quantitat als seus servidors i la limitació de l’amplada de banda és més barata que actualitzar la seva capacitat. O potser, donada la fi de la neutralitat neta als Estats Units, no els agrada què esteu mirant en línia i no voldreu donar-vos-ho sense lluitar.

De qualsevol forma, el fet d’accelerar la seva amplada de banda simplement no és possible quan utilitzeu una VPN anònima. Quan xifreu tot el que feu en línia, el vostre ISP no podrà prendre decisions sobre l’amplada de banda en funció dels llocs web o serveis a què us connecteu..

15. Gaudeix de la nostra política sense registres

Aquest és senzill. Algunes VPN, especialment les gratuïtes, registren el que fan els seus clients en línia mitjançant el seu servei. Després la venen al millor ofertant o l’ofereixen als governs a petició.

No ho som No és el nostre negoci.

Obteniu una VPN anònima ara

Tenir una VPN anònima al món actual és tan crucial com tancar les portes a la nit o tancar les finestres durant una tempesta. Pot significar la diferència entre perdre la informació privada davant de persones estranyes del web i dormir de forma segura quan es protegeix les vostres comunicacions personals i l’historial web. Significa tenir la llibertat d’accedir a Internet sense restriccions arbitràries, independentment de qui siguis i on estiguis situat al món.

Inscrivint-vos a una VPN com SaferVPN, podeu desbloquejar llocs web, ocultar la vostra adreça IP i accedir a tots aquests avantatges sorprenents des de qualsevol lloc del planeta. Si encara no teniu SaferVPN, obteniu una subscripció avui. (Oferim una garantia de devolució de 30 dies; així no tindreu res a perdre!) O aprofiteu la nostra oferta anònima de prova gratuïta VPN anònima i proveu SaferVPN sense cap càrrec.!

Tens més preguntes sobre com funciona una VPN? Assegureu-vos de connectar-nos a Facebook, Twitter i Instagram, o dispareu-nos un correu electrònic a [email protected] Estem aquí per tu les 24 hores.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map