Hva du trenger å vite før du bruker Facebook for å koble til WiFi

Her er hva du trenger å vite før du bruker Facebook for å koble til WiFi


Hvis du leter etter gratis WiFi, forventer vi ikke at du løper over hele byen og søker etter en sikker tilkobling! Slik kan du bruke SaferVPN til å koble til WiFi – trygt.

Hvis du bare er villig til å sjekke inn på en bedrift på Facebook i bytte mot gratis WiFi, kan Facebooks nye gratis WiFi-funksjon være det perfekte alternativet for deg!

Det nye tilbudet oppfordrer både små og store bedrifter til å bruke det populære nettstedet for sosiale medier for å opprettholde virksomheten ‘Pages’. Til gjengjeld har de gjort det enklere å koble til WiFi over hele verden.

Den nye tilgjengeligheten til gratis WiFi betyr imidlertid at brukerne må være ekstra forsiktige når de kobler seg til.

Les videre for å finne ut hvordan du laster ned et VPN før du kobler deg til WiFi, kan holde deg sikker mens du surfer på nettet. Dra full nytte av Facebooks nye gratis WiFi uansett hvor du går!   

Gratis WiFi for innsjekking

Hvis du befinner deg ute i rom som flyplasser, kaffebarer og andre offentlige steder, kan det være viktig å finne gratis WiFi og redde dyrebare (også dyre) data.

Nå kan det være enklere enn noen gang å finne WiFi! Facebook WiFi lar kunder sjekke inn deltakende virksomheter på Facebook i bytte mot gratis WiFi-tilgang.

Bedriftseiere drar også fordel av dette ved å la dem dele tilbud og kunngjøringer med brukere som har sjekket inn. I tillegg får bedrifter øyeblikkelig tilgang til demografiske data som alder, kjønn og interesser til kunder (en detalj noen brukere kanskje ikke er glad i).

Og hei! Hvis du liker ikke å dele ting på Facebook, Nettleserens destinasjonssider vil inneholde en kobling som folk kan bruke til å hoppe over innsjekkingsprosessen og oppgi en kode i stedet. Et fint alternativ hvis du ønsker å holde profilen din utenfor.

Hvordan fungerer gratis Facebook WiFi?

Selv om funksjonen tilbyr gratis WiFi, trenger du innledende data for å få tilgang til Facebook-appen først. Med det i bakhodet, er alt du trenger å gjøre for å koble til WiFi å åpne applikasjonen og trykke på “Mer” -fanen. Bla deretter nedover og velg funksjonen “Finn WiFi”:

FB koble til wifi - SaferVPN

Du blir deretter bedt om å justere posisjonsinnstillingene dine (hvis de ikke allerede er “Alltid på”:

FB koble til wifi - SaferVPN

Her ser du et interaktivt kart som viser avstanden og veibeskrivelsen til gratis offentlige WiFi-steder i nærheten.

Men det er der ting begynner å bli slemme … Å ha din beliggenhet alltid på kan føre til noen sikkerhetsproblemer.  

Farene ved å bruke Facebook for å koble til WiFi

Vi er klar over at det å forvente at folk aldri vil koble seg til gratis WiFi bare på grunn av risikoen det utgjør ikke alltid oppveier fordelene ved å lagre data mens du er på reise. I stedet oppfordrer vi ganske enkelt brukere til å holde seg trygge. Hvis du spør deg selv hvordan, så har du kommet til rett sted!

Gratis WiFi har en rekke personvernproblemer. Det mest åpenbare er at Find WiFi-funksjonen krever at du aktiverer posisjonstjenester som er alltid på.

Dette skaper en posisjonshistorikk til enhver tid knyttet til din fysiske beliggenhet. Dette betyr at både telefonen din og Facebook regelmessig vil legge til posisjonen din i aktivitetsloggen på Facebook, selv om du ikke er med i appen.

Selv om Facebook selv har uttalt at de ikke vil gjøre noe med denne informasjonen. Facebooks Erick Tseng fortalte The Verge:

“Designet av produktet er spesielt arkivert på en slik måte at så snart brukeren sjekker inn på Facebook, via Facebook Wi-Fi, så overlater Facebook brukeren tilbake til ruteren og trekker fullstendig ut av bildet,” sa han. . “All surfingstrafikk som gjør deg på Facebook Wi-Fi etter den første godkjenningen og innsjekking, er helt utenfor Facebooks nettverk. Vi på Facebook ser ikke noe av den trafikken. Vi er ikke involvert i surfingen din. ”

Selv om dette er et godt tegn fra Facebook, betyr ikke det at den lokale kaffebaren du er koblet til, gir en sikker tilkobling. Hackere, snoopere og alle andre som prøver å avskjære din personlige informasjon, kan lett benytte seg av dette nettverket og stjele sensitive detaljer.

Løsningen: For databeskyttelse, bruk en VPN

Gratis, tilgjengelig offentlig WiFi er like enkel å koble til for deg som for enhver hacker – noe som betyr at alle som er interessert i å avskjære datapakkene dine og sensitiv informasjon kan komme seg på det samme offentlige nettverket og stjele dine personlige detaljer.

Og selv om mange er klar over at surfing over åpen, gratis og / eller offentlig WiFi ikke er sikker, er mange helt uvitende om at enhetene deres faktisk kobler seg automatisk til disse farlige WiFi-nettverk uten at de engang vet.

For å dra full nytte av Facebooks gratis WiFi-funksjon og samtidig sørge for å koble deg til WiFi trygt og sikkert, selv om enheten kobles til offentlige nettverk, må du installere en enkel, enkel løsning – En VPN.

Hva er en VPN

Et virtuelt privat nettverk, eller VPN, skjuler surfingen din fra nysgjerrige øyne, så hvis noen spionerer etter trafikken din på en kaffebar, vil de bare se krypterte data. Dette betyr at de ikke kan se dine personlige opplysninger, påloggingsinformasjon, etc. Alt de kan se er små pakker med ubeskrivelig søppel. Ta den hackerne!

Så hvordan velger du en VPN du vil bruke?

Det er et par ting du må huske på før du velger en VPN og overlater dem til nettleserinformasjonen din. Mange gratis VPN-er vil for eksempel hevde å kappe trafikken din, når personvernpolitikken deres faktisk lar dem spore og selge dine personlige detaljer og bla gjennom informasjon til annonsører og andre tredjeparter. Dette er nøyaktig grunnen Gratis er ikke trygt.

Tips: Les det fine utskriften & personvern.

Oppretthold Wi-Fi-sikkerhet – automatisk

Hos SaferVPN er vi opptatt av å gi brukerne et komplett Internett-personvern. Vi tilbyr enkel konfigurering og automatisk konfigurasjon for alle enhetene dine og en personvernpolicy som sikrer at vi ikke fører logger, lagrer detaljer eller overvåker brukerens data.

Med SaferVPNs automatiske Wi-Fi-sikkerhet, i det øyeblikket enheten kobles til usikret WiFi, aktiveres en kryptert VPN-kanal automatisk – selv om telefonen er i låst modus og inni lommen!

Du kan deretter koble deg til WiFi og bla gjennom fullstendig sinnsro, og vite at all din personlige informasjon og sensitive data er 100% beskyttet.

3 enkle trinn for automatisk sikkerhet ved å bruke Facebooks gratis Wi-Fi-funksjoner

Hvis du elsker ideen om at Facebook tilbyr gratis WiFi – er vi helt enige! Selv om gratis og offentlige WiFi-hotspots alle har risikoen, kan vi ikke forvente at verden velger bort sin bekvemmelighet.  
I stedet foreslår vi å dra full nytte av gratis WiFi – samtidig som du beskytter deg selv. Tro det eller ei, du kan gjøre begge deler!

Alt som trengs er 3 enkle trinn! Dette er hvordan:

 1. Last ned og installer SaferVPN (hvis du ikke har en konto ennå, logg deg på med vår gratis prøveperiode).
 2. Kjør SaferVPN og koble til en server i nærheten (eller praktisk talt bor i et annet land for å dra nytte av geobegrensninger!).
 3. Hopp inn på gratis WiFi på Facebook og sjekk inn. Det er det! Du kan trygt koble deg til gratis facebook WiFi hvor som helst!

Så enkelt er det! Med en VPN kan du koble deg til WiFi med fullstendig sinnsro.

Har du tilbakemeldinger, forslag eller funksjonsforespørsler? Ta gjerne kontakt og bli med oss ​​på sosiale medier! Vi vil gjerne høre fra deg.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map