Petua Penjimatan Wang Perisian: Bagaimana Kami Menemui Penjimatan 40% di Adobe CC dan Microsoft Office

Cara Menjimatkan Wang pada Program Perisian


Tahukah anda bahawa anda boleh mendapatkan banyak pembelian digital anda dengan harga sehingga separuh? Dengan harga Adobe dan Microsoft yang berbeza-beza bergantung pada negara mana Anda berada, terdapat banyak tip penjimatan wang yang boleh anda manfaatkan hanya dengan menukar alamat IP anda!

Mungkin mengejutkan bahawa negara yang berbeza sebenarnya menawarkan harga yang berbeza untuk produk tepat yang sama. Ingin tahu bagaimana anda boleh memanfaatkan fakta yang menyeronokkan ini?

Dalam blog ini, kami akan memberitahu anda dengan tepat bagaimana memanfaatkan pelbagai harga ini untuk mendapatkan kaedah menjimatkan wang ketika membeli perisian secara dalam talian!

Apa maksud anda, harga berbeza?

Seperti yang telah kami jelaskan di blog kami sebelumnya, banyak perkhidmatan seperti penerbangan, hotel, dan penyewaan kereta semuanya mengalami turun naik harga bergantung pada negara tempat anda membuat tempahan.

Semasa mencari perisian dalam talian, anda mungkin menyedari bahawa versi Adobe CC dan Microsoft Office AS biasanya yang paling murah. Oleh itu, nasihat berikut dapat diberikan lebih kepada orang yang berada di luar AS.

Syukurlah, jenis diskriminasi harga ini memungkinkan kami berkongsi petua penjimatan wang yang luar biasa, yang membolehkan anda mencari kaedah terbaik untuk menjimatkan wang dalam talian. Mari kita teliti berapa banyak yang dapat anda simpan dan, lebih penting lagi, bagaimana anda boleh melakukannya hanya dalam 3 langkah mudah!

Petua Penjimatan Wang: Adobe CC

Seperti yang mungkin anda dengar, Adobe baru-baru ini mengumumkan dalam pernyataan rasminya bahawa ia akan menaikkan harga langganan. Syarikat telah mendakwa bahawa penyesuaian harga berdasarkan kepada turun naik mata wang:

“… Kadar pertukaran mata wang berubah-ubah dengan ketara sejak beberapa tahun kebelakangan ini. Seperti banyak syarikat global yang berpusat di AS, Adobe membuat penyesuaian harga untuk mengimbangi turun naik kadar pertukaran asing. Kami memantau ini dan membuat penyesuaian hanya apabila perlu. “

Oleh kerana kenaikan harga baru dilaksanakan pada bulan ini, pelanggan (terutama pengguna bulan ke bulan berbanding pemegang langganan tahunan yang tidak akan membayar kenaikan harga sehingga akhir tempoh pengebilan tahunan) masih dapat memanfaatkan harga yang disasarkan geo yang berbeza-beza ini untuk menurunkan kos langganan mereka.  

Mari bandingkan beberapa harga berikut:

Amerika Syarikat

Adobe

Mari gunakan harga bulanan untuk pakej Adobe penuh. Sekiranya anda merangkumi kadar cukai jualan rata-rata Amerika sebanyak 8.45%, anda mencapai jumlah $ 86.74 / Bulan, atau $ 1,040.88 / Tahun.

Sekarang, mari kita bandingkan kadar ini dengan harga negara lain:

Switzerland

Untuk pakej penuh, kadar Adobe CC bulanan di Switzerland adalah:

Petua Penjimatan Wang Adobe Switzerland

Menukar ini menjadi dolar AS: $ 96.49 / Bulan atau $ 1,157.88 / Tahun.

Oleh itu, jika anda berada di Switzerland dan ingin membeli pakej Adobe penuh, anda boleh jimat $ 117 jika anda membeli di AS sebagai gantinya.

Inggeris

Pada tahun 2012, harga Creative Cloud di UK berdasarkan kadar pertukaran Pound-to-Dollar Britain sebanyak 1.60. Hari ini, kadar pertukaran hampir 1.28.

Ketika kadar pertukaran jatuh, Adobe mula menerima sekitar 25% kurang (USD) dari pelanggan di UK. Malangnya, jika anda belum memanfaatkannya, Adobe menangkap dan menaikkan harga Adobe CC di UK, nampaknya antara 10% -50%.

Ini bermaksud bahawa pembelian langganan Adobe CC anda akan menjimatkan wang anda jika membeli dari AS dan bukannya dari UK:

UK

Ini bermaksud $ 95.50 / Bulan atau $ 1,146.00 / Tahun.   

Oleh itu, jika anda membeli dari AS dan bukannya Inggeris, anda boleh menjimatkan $ 105.12!

New Zealand

Saya sebenarnya terkejut dengan hasil ini! Saya memulakan artikel ini dengan selamat dengan mengandaikan bahawa AS akan menjadi versi Adobe termurah yang tersedia. Anehnya, saya dapati bahawa pembelian dari New Zealand dapat menjimatkan lebih banyak lagi!

NZ

Ini bermaksud $ 76.31 / Bulan atau $ 915.72 / Tahun.

Berikut adalah keputusan penuh:

[jadual “” tidak dijumpai /]

* Perhatikan jadual ini tidak konklusif, terkini pada 30 Mei 2017, dan mengalami turun naik.

Itu penjimatan tahunan sebanyak $ 125.16 jika anda membeli Adobe CC di New Zealand dan bukannya AS!
(Anda boleh menjimatkan $ 242.16 jika anda membeli dari NZ dan bukannya Switzerland!)

Petua Penjimatan Wang: Microsoft Office

Oleh kerana terdapat banyak pakej yang ditawarkan oleh Microsoft, kami hanya membandingkan harga untuk Microsoft Office 365 Home. Kami kemudian membandingkan harga untuk setiap negara berikut:

Amerika Syarikat:

Petua penjimatan wang Microsoft US

[jadual “” tidak dijumpai /]

* Harga terkini pada 30 Mei 2017.

Seperti yang anda lihat dari jadual di atas, jika anda membeli Microsoft Office 365 dari India (atau bahkan Australia) anda dapat potongan hingga 40%!

Sekarang setelah anda mengetahui berapa banyak yang dapat anda simpan, baca terus untuk mengetahui dengan tepat bagaimana anda dapat memanfaatkan rancangan dan tawaran penjimatan wang yang luar biasa ini!

Bagaimana membandingkan harga produk di negara lain

Semasa anda melayari dalam talian untuk Microsoft atau Adobe perkhidmatan, laman web dapat mengesan alamat IP anda (pengecam unik anda dalam talian), yang membolehkan mereka menentukan lokasi tepat anda. Oleh kerana itu, laman web ini akan memaparkan harga semasa untuk negara tempat anda berada.

Sekiranya anda ingin melihat-lihat versi laman web negara lain dan melihat harganya, anda perlu menggunakan Rangkaian Peribadi Maya (VPN), seperti SaferVPN, untuk mengubah alamat IP anda dari satu negara ke negara lain. Perlu diingat, anda mungkin harus: menghidupkan semula penyemak imbas anda, membersihkan kuki dan cache, atau menggunakan mod penyemakan imbas penyemak imbas anda untuk mengalami hasil yang dikemas kini setelah menukar lokasi.

Baca beberapa langkah seterusnya untuk mengetahui dengan tepat bagaimana mengalami cara mudah ini untuk menjimatkan wang!

Dapatkan tawaran sekarang!

Berikut adalah 3 langkah mudah yang menerangkan cara memeriksa harga di negara lain dan memilih kaedah terbaik untuk menjimatkan wang yang sesuai untuk anda!

 1. Sambungkan ke lokasi SaferVPN yang mempunyai penjimatan terbaik untuk produk anda.
 2. Buka mod privasi penyemak imbas anda (melainkan jika anda ingin membersihkan sejarah dan kuki anda secara berkala). Dengan cara itu, kuki atau sejarah anda tidak dapat dikesan oleh e-tailer – anda melayari di papan tulis yang bersih.
 3. Layari laman web yang ingin anda beli dan lakukan seolah-olah anda berada di negaranya.

Perlu diingat bahawa anda perlu menggunakan akaun Paypal, bukan kad kredit dengan alamat tempatan.
Oleh kerana anda tidak dapat menukar negara asal di Paypal, cukup buka Paypal baru di negara tempat anda ingin membeli perisian tersebut. Memindahkan wang ke dalam akaun itu hanya memerlukan beberapa minit.

Itu sahaja yang ada! Sekiranya anda mempunyai petua atau tawaran penjimatan wang lain yang boleh anda dapatkan dengan menukar lokasi geografi, jangan ragu untuk membaginya dengan kami di komen di bawah.

Selamat membeli-belah!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map