Komuniti Twitch Mempersembahkan TwitchCon 2017

Penstriman Komuniti


Ikuti perkembangan semasa acara streaming komuniti TwitchCon meraikan kisah, orang, dan permainan di Long Beach, CA 20-22 Oktober. Teruskan membaca untuk mengetahui lebih lanjut. 

Komuniti Twitch dipenuhi dengan streamer, penonton, perbualan, rakan kongsi dan banyak lagi yang baru dan mapan. Bersama-sama, ia telah mencipta pengalaman unik yang memperoleh perayaan tahunan untuk pencipta dan ahli segalanya Twitch!

Di TwitchCon 2017, pengguna akan berpeluang bertemu dengan streamer lain, melihat permainan dan perkakasan terbaru, dan menonton konten kreatif dari acara streaming komuniti yang lain.  

Sama ada anda menghadiri atau menonton dari rumah, TwitchCon mempunyai sesuatu untuk semua orang. Lihat semua butiran di bawah!

Apa itu Twitch?

Twitch adalah salah satu platform video sosial terkemuka di dunia, yang menawarkan pemain streaming dari semua peringkat komuniti streaming dunia bersama di mana orang berkumpul untuk menonton, menstrim, dan bermain permainan dalam talian. Platform menarik ini, yang ditubuhkan pada tahun 2011 oleh Twitch Interactive, anak syarikat Amazon, menarik hampir 10 juta pengunjung setiap hari, menghubungkan rakan dan peminat.

Dengan hanya menonton dan berkongsi budaya permainan video, lebih daripada 2 juta pengguna aktif dalam aliran peribadi mereka sendiri, dengan banyak bahkan memanfaatkan kemampuan untuk mencari nafkah yang mencukupi di Twitch melalui interaksi penonton mereka.

Apa yang sedang berlaku di TwitchCon

Selain daripada sesi dan pertunjukan langsung, terdapat banyak aktiviti lain yang berlaku di TwitchCon. Lihat apa yang mereka senaraikan:

Lantai EkspoPameran dari seluruh dunia akan memaparkan permainan dan perkakasan terkini, pembangun dan wawancara selebriti dan banyak lagi.
SesiSesi akan merangkumi sejumlah besar topik mulai dari asas penstriman hingga bagaimana menangani cukai anda sambil mengewangkan aliran anda.
Pertunjukan Bakat TwitchConTahap tahun ini akan mempamerkan beberapa individu yang paling berbakat untuk menunjukkan kemampuan menari, melakukan sihir, komedi, tarian, muzik, teater dan seni.
Peraduan CosplayDengan harga $ 70,000 untuk disambar, anda boleh menyaksikan persaingan serius untuk pertandingan cosplay di pentas tahun ini!
PartiTwitch pasti telah mengalahkan dirinya tahun ini dengan mengumumkan bahawa pesta itu akan berlangsung … di kapal hantu. Secara harfiah. The Queen Mary: Dark Harbour akan mempunyai perjalanan, permainan, labirin, bar tunai, konsesi dan banyak lagi!
Bengkel AliranBengkel aliran akan menawarkan sesi dan nasihat langsung untuk membuat saluran Twitch. Jangan lupa bahawa mereka juga akan mempunyai produk, perkakasan dan perisian terkini.
Plaza AmalKomuniti Twitch telah mengumpulkan lebih dari $ 65 juta untuk pelbagai badan amal selama bertahun-tahun dan tahun ini tidak akan terkecuali.
Daerah IndieCari bahagian kandungan indie di lantai pameran!
Zon StreamerStreaming komuniti Twitch akan diadakan secara langsung dari pameran di mana anda dapat menonton aliran secara langsung atau dari rumah melalui saluran peribadi mereka.
Jumpa dan SalamDapatkan pita Twitch kegemaran anda semasa sesi bertemu dan sambut.
ArkedTerdapat puluhan permainan papan, kabinet arked, mesin pinball dan banyak lagi.
Sudut KreatifGaleri Seni & Artis Alley dari lebih 70 artis yang berbeza.
World of Warcraft – Pameran Seni Komuniti
Sertailah Bob Ross Paint Along untuk kelas lukisan gaya Bob Ross PERCUMA.
Kappa CabanaTetamu yang berumur 21 tahun ke atas boleh menikmati minuman dengan rakan dan peminat lain.
Jemputan H1Z1Jemputan terakhir yang bertahan lama kembali dengan tiga kejohanan dan hadiah $ 500,000.

Rasa seperti ada yang hilang? Jangan risau, dengan 180+ pembesar suara, pasti ada ruang untuk menutup hampir semua perkara Twitch. Lihat jadual Sesi untuk maklumat lebih lanjut mengenai topik!

Di Mana Saya Boleh Menonton Streaming Komuniti Twitch?

Terdapat banyak perkara yang berlaku di TwitchCon 2017! Terdapat: perjumpaan dan salam, sesi streaming komuniti, zon Streamer langsung, arked, kejohanan permainan, pertandingan cosplay $ 70,000, Artist Alley, cat Bob Bob bersama, pesta yang tidak masuk akal … senarai terus!

Ikuti semua acara streaming di saluran Twitch rasmi www.twitch.tv/twitch. Di aliran, anda dapat menonton:

 • Ucapan Utama: Pembentangan pembukaan kepada TwitchCon dengan semua pengumuman menarik Twitch. Dan mungkin beberapa djWHEAT “bayi saya sudah dewasa” momen BibleThump.
 • Peraduan Cosplay: Cosplayer paling mengagumkan di Twitch bersaing dengan pangsa $ 70,000!
 • Talent Show: Pameran seni persembahan Twitch kembali untuk tahun kedua.
 • PJSaltan of Stream East vs. West and Finals: Pertandingan streamer masin Twitch menobatkan juara 2017.
 • Panggang: Ketawa sambil pita membuat lelucon dengan mengorbankan tetamu kehormat (dan satu sama lain) dalam dua panggang yang dibawa kepada anda sekali lagi oleh SourKoolaidShow.
 • Streamer Showdown: Pertunjukan permainan untuk streamer yang bergantung pada input anda dalam sembang.
 • Twitch Tahunan: TwitchCon hampir dengan dos rakan dan rasa tahunan anda.
 • … serta persembahan khas yang belum diumumkan dari Twitch Studios!

Persembahan Twitch

Selain itu, tahun ini Twitch Presents disiarkan secara langsung di www.twitch.tv/TwitchPresents.

Platform ini berfungsi untuk mempamerkan kandungan yang dipilih sendiri dan dihantar yang menampilkan beberapa kumpulan dan keperibadian yang paling menghiburkan di Twitch dengan:

Main Peranan Langsung
Rancangan bual bicara

Sesi Khas

Hyper RPG dan Penny Arcade Hadir: Perolehan Diperbadankan
Dadu, Kamera, Aksi! – Ruang Bawah Tanah Hidup & Naga
Main Peranan Grand Theft Auto: LIVE
Maze Arcana: Orphan Echo – Dungeons Langsung & Naga
Ruang Bersama Pilihan
Fanboys
Stok Segar
Esports Fireside
Larut Malam Dengan Tangisan & Russ: Pusingan 3
Twitch OG: Dari JTV ke Twitch

Mengapa anda harus menggunakan VPN dengan Twitch

Sekiranya anda merupakan sebahagian daripada streaming komuniti Twitch atau hanya merancang untuk menonton tontonan dalam talian untuk TwitchCon, perlu diingat bahawa anda harus menggunakan VPN. Menggunakan VPN memberi anda akses lengkap dan tidak terhad ke ciri Twitch sambil melindungi anda dari kebocoran IP dan serangan DDOS – dua masalah yang sangat biasa dihadapi oleh pemain dalam talian.

Sekatan Geo: Walaupun Twitch itu sendiri tidak dilarang geo, negara yang menyensor kandungan telah melarang perkhidmatannya. Syukurlah, jika anda adalah pemain permainan di negara di mana perkhidmatan menarik ini dilucutkan, VPN, atau Rangkaian Peribadi Maya, akan memperbaikinya dalam beberapa saat.

Privasi dan Keselamatan: Dengan menggunakan VPN, anda dapat menyembunyikan alamat IP anda – menyembunyikan lokasi fizikal anda. Cukup tetapkan lokasi anda ke negara mana pun yang diinginkan dan dapatkan akses tanpa had ke Twitch sambil melindungi diri anda dari kebocoran IP dan serangan DDOS. Dengan melayari tanpa nama dengan sambungan VPN yang dienkripsi peringkat bank, anda boleh melindungi semua maklumat kredit dan maklumat peribadi anda.

Penstriman Lebih Baik: Tetapi, jika anda berada di negara yang memungkinkan anda melakukan streaming di Twitch, VPN juga dapat menyelesaikan banyak masalah ketinggalan yang dihadapi oleh streamer semasa menggunakan Twitch. Dalam dunia penstriman, VPN kadang-kadang mempunyai stigma negatif, sering kali disalahkan kerana kehilangan sambungan, penurunan kestabilan ke pelayan, kehilangan kualiti, bingkai jatuh, dan lain-lain. Anehnya, VPN sebenarnya dapat melakukan sebaliknya malah menghilangkan kegagapan.

Inilah cara untuk melindungi diri anda dan memanfaatkan streaming komuniti Twitch dengan hanya 3 langkah mudah:

1) Dapatkan pelan SaferVPN, atau mulakan percubaan percuma jika anda belum mempunyai akaun.

2) Sambungkan ke pelayan yang berada di lokasi yang anda mahukan.

3) Akses Twitch!

Dengan SaferVPN, anda dapat mengakses perkhidmatan luar biasa ini dari mana saja di seluruh dunia dalam masa kurang dari 30 saat! Sekiranya anda belum mempunyai SaferVPN, dapatkan langganan hari ini (kami menawarkan Jaminan Pulangan Wang 30 Hari – jadi anda tidak akan rugi!), Atau cuba SaferVPN secara percuma supaya anda dapat menikmati faedah penuh Twitch!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map