12 Hadiah Hebat untuk Ekspatriat Musim Percutian Ini

wanita dengan telefon pintar yang memakai topi musim sejuk


Adakah anda mencari hadiah terbaik untuk diberikan kepada rakan ekspatriat anda, tetapi sukar untuk memutuskan hadiah yang sesuai? Atau anda seorang ekspatriat dan tertanya-tanya apa yang perlu diminta untuk percutian ini? Jangan melihat lebih jauh daripada senarai kami 12 Hadiah Terbaik untuk Memberi Ekspatriat!

Ekspatriat sangat sukar untuk membeli hadiah untuk. Terdapat banyak soalan yang mungkin anda tanyakan kepada diri sendiri, seperti: Bagaimana saya menghantarnya? Apa yang sebenarnya mereka PERLUKAN? Apa yang boleh saya berikan kepada mereka yang tidak akan banyak dan membebani mereka semasa perjalanan mereka?

Walaupun ada banyak aspek pengiriman yang perlu diingat (lihat bahagian bawah pos), masih ada banyak hadiah di luar sana yang kami tahu ekspatriat anda akan nikmati!

Lihat senarai kami Hadiah Terbaik untuk Memberi Ekspatriat:

Ingin tahu apa yang akan mendapat #kewangan dalam percutian anda pada percutian ini? Lihat #giftguide ini! Klik Untuk Tweet

1. Aplikasi Pembelajaran Bahasa

Duolingo, Aplikasi iPhone Apple tahun ini, adalah aplikasi pembelajaran yang menyeronokkan yang membolehkan anda mempelajari bahasa seperti Denmark, Belanda, Perancis, Jerman, Ireland, Itali, Portugis, Sepanyol atau Sweden. Saya telah menggunakannya untuk belajar bahasa Jerman sendiri! Dengan “corak” harian mereka dan proses memperoleh mata, aplikasi ini menjadikan log masuk dan memenuhi matlamat harian menarik! (Saya sudah 12% fasih berbahasa Jerman hanya dalam dua minggu!)

2. Kad Hadiah

Sejujurnya, membeli kad hadiah seringkali kelihatan seperti hadiah yang tidak dipikirkan dan mudah ketika diberikan kepada seseorang di rumah. Tetapi, untuk ekspatriat, ini mungkin yang paling praktikal! Bagi mereka yang melancong, hadiah dan barang-barang yang besar yang dapat menimbang ekspatriat anda sering kali menjadi kesulitan.

Oleh kerana kedai-kedai tertentu mungkin tidak tersedia di negara mereka sekarang, anda mungkin ingin mempertimbangkan kad hadiah umum dari tempat-tempat seperti iTunes, Amazon, Nook, dll. Dengan hadiah ini, anda boleh melangkau penghantaran dan membiarkan ekspatriat anda memilih dengan tepat apa yang mereka mahukan musim percutian ini.

Sekiranya anda mempunyai wang tunai tambahan, anda juga boleh mempertimbangkan Kad Hadiah Syarikat Penerbangan! Oleh kerana ekspatriat anda adalah pencinta perjalanan, membantu membiayai pengembaraan mereka seterusnya akan disambut dengan mesra!

3. Hadiah Wang Tunai

Sekali lagi, hadiah ini mungkin kelihatan seperti penolakan pada awalnya, tetapi secara jujur, perjalanan dengan anggaran boleh mengakibatkan kehilangan beberapa peluang di kawasan ekspatriat. Lakukan kajian di mana ekspatriat anda berada, dan cari sesuatu yang menyeronokkan untuk mereka lakukan! Hadiah wang tunai anda boleh merangkumi tuntutan seperti “mesti digunakan untuk hiburan” atau “mesti digunakan dalam perjalanan di luar bandar anda”! Ini membolehkan ekspatriat anda keluar dan melakukan sesuatu yang tidak dirancang dan tidak dijangka.

4. Skala Digital

Kita semua mengalami saat memalukan semasa mendaftar masuk, mengeluarkan 5 paun bagasi dari beg pakaian anda, dengan putus asa memutuskan pakaian mana yang tidak akan membuat potongan 100 paun untuk perjalanan anda sambil berfikir pada diri sendiri, “Serius? ? Anda tidak boleh membiarkan berat badan saya bertambah? ” (Baiklah, mungkin 100 paun banyak, tetapi saya sukar untuk melakukan perjalanan).

Saya fikir semua ekspatriat akan bersetuju bahawa mengetahui dengan tepat berapa berat beg anda sebelum keberanian, skala penimbang kebenaran. Itulah sebabnya tahun ini, anda harus menghantar Skala Digital kepada mereka!

5.  Pengecas Telefon Suria

Terdapat banyak alat pengecas di luar sana, termasuk yang anda pra-caj dan bawa bersama anda. Masalahnya ialah, apabila saya benar-benar mengecas peranti pengecas saya, ia berfungsi dengan hebat! Tetapi, saya jarang ingat mengenakannya! Tidak sampai saya meneruskan pengembaraan saya yang seterusnya, saya menyedari bahawa saya lupa untuk mengecas pengecas yang boleh dicas semula (seteguk?)
Baiklah, kami telah menemui penyelesaiannya! Pengecas telefon solar membolehkan anda menghilangkan kerisauan dan menyakitkan bateri mengenai “pra-pengecasan” dan memastikan telefon anda tetap terisi di mana sahaja anda berada!

6. Kunci Notebook Mudah Alih

Ketika saya mengetahui perkara ini, saya sangat terkesan.
Adakah anda pernah duduk di Starbucks, notepad yang tersebar luas, komputer riba yang dipamerkan apabila tiba-tiba, anda perlu mengambil serbet dari seberang kedai? Adakah anda mengumpulkan barang-barang anda, mengemas beg anda, mencabut pengecas anda, memasukkannya ke dalam beg galas anda, hanya untuk kembali ke tempat duduk anda 30 saat kemudian?
Dengan kunci notebook mudah alih, anda dapat mengamankan peranti anda di mana-mana lokasi.

7. Peti Mel Maya

Adakah ekspatriat anda telah lama hilang? Sentiasa bergerak? Dan tidak mengisyaratkan untuk segera kembali? Nah, bagaimana dengan pelaburan dalam Kotak Surat Maya! Mereka yang melakukan perjalanan sering ditunggang melalui surat lambat yang mungkin tidak pernah muncul. Alamat tetap adalah kesakitan!
Sekarang, alamat tetap boleh diganti dengan Kotak Surat Maya, sistem pemindaian dan penghantaran e-mel membolehkan anda mengakses mel penting anda dari mana sahaja!
Perkhidmatan ini, yang ditawarkan dengan bayaran tahunan, dapat menjadikan kehidupan bagi ekspatriat menjadi lebih mudah!

8.  Makanan

Makanan dari rumah mungkin kelihatan terlalu klise atau jelas, tetapi izinkan saya memberitahu anda sebagai ekspatriat sendiri, tidak ada yang lebih baik daripada seseorang yang keluar dari jalan mereka untuk menghantar makanan selesa dari rumah untuk anda!

Sebagai alternatif, jika anda ingin melewatkan masalah penghantaran dari rumah, pertimbangkan untuk mendaftar untuk menerima makanan ringan dari seluruh dunia! MunchPak telah mendapat populariti di seluruh internet, dan untuk alasan yang baik! Pek makanan ringan bulanan ini terdapat dalam pelbagai saiz dan harga, dengan pilihan yang sesuai dengan jenis hadiah yang ingin anda berikan!

Sekiranya anda ingin mencuba hadiah makanan yang lebih menarik, laman web terkenal seperti Gifts International, Harry dan David International, dan Yong’s Gifts (China, Jepun, dan Korea Selatan) mempunyai banyak bakul makanan yang menawarkan penghantaran Krismas di seluruh dunia ! Tidak seperti menghantar bakul hadiah anda sendiri, syarikat-syarikat ini memberi anda penegasan bahawa ekspatriat anda akan mendapat hadiah yang mereka inginkan.

9. Keahlian Lounge Lounge

Ini adalah hadiah yang sangat baik jika anda bersedia membayar lebih banyak wang untuk pilihan mewah ini!
Sering kali, ketika anda menggali laman web yang menyimpan penerbangan tersebut, anda akhirnya menemui penerbangan termurah, yang terdiri daripada banyak perubahan penerbangan dan singgah yang tidak perlu. Akhirnya, 50 jam kemudian, anda tiba di destinasi anda dengan harga 100 dolar lebih murah daripada pilihan 10 jam. Tetapi, mengingat hakikat bahawa anda harus makan, tidur, dan menjaga diri anda melalui pilihan lapangan terbang yang mahal, anda mungkin hanya ingin mengikuti harga 10 jam. Kecuali, tentu saja, anda mempunyai keahlian lounge lapangan terbang yang membolehkan anda memanfaatkan ruang santai syarikat penerbangan, termasuk tempat menunggu eksklusif, minuman percuma (ya, koktel!), Makanan ringan, wifi, dan perkhidmatan syarikat penerbangan yang diperibadikan.

Ini, jelas, bukan pilihan yang murah, tetapi jika anda bersedia mengeluarkan sekitar $ 450 USD untuk keahlian tahunan, pertimbangkanlah!

10. Pemacu Keras Luaran Mudah Alih

Pemacu keras luaran adalah salah satu perkara yang selalu anda perlukan tetapi anda tidak pernah membeli. Saya tidak boleh menjadi satu-satunya yang, setiap kali saya membuka foto saya di iPhone, mendapat pemberitahuan yang indah yang mengingatkan saya “Storan iCloud anda hampir penuh”. Tidak mungkin saya membayar tambahan $ 5,99 sebulan hanya untuk menyimpan foto tambahan.
Sekiranya saya mempunyai cakera keras luaran mudah alih, saya hanya akan memuat naik gambar saya, mengosongkan ruang, dan memberi banyak ruang untuk kenangan yang lebih luar biasa. Pemacu ini terdapat dalam pelbagai saiz dan harga untuk semua jenis pemacu yang ingin anda berikan.

11. Mana-mana T-shirt Bahasa

Sekiranya ekspatriat anda melancong ke negara lain dan mungkin tidak memahami sepatah bahasa, T-shirt sederhana boleh menjadi hadiah hebat! Walaupun mereka telah mencuba, mudah untuk malu dengan mengucapkan kata-kata yang sangat asing. Nah, baju ini, hampir lucu, membolehkan anda melancong ke negara lain dan menyampaikan keperluan asas anda! 39 simbol berguna (hotel, telefon, pertolongan cemas, dll.) Untuk membantu anda berkeliling di negara asing anda yang seterusnya.

12. Langganan VPN

SEMUA ORANG memerlukan VPN (Rangkaian Peribadi Maya), tetapi tidak pernah lebih penting daripada seseorang yang melakukan perjalanan. Adakah anda tahu bahawa carian peribadi anda boleh diminta secara sah? Sekiranya anda tidak menyukai idea orang lain yang mempunyai akses kepada maklumat ini, kami pasti tidak akan menyalahkan anda. Dengan VPN tanpa nama, anda boleh melayari web dengan sambungan yang dienkripsi dengan merutekan aktiviti Internet anda melalui pelayan jauh, menjaga privasi sepenuhnya sambil menghalang pemerintah dan agensi memantau aktiviti dalam talian anda.

Berikut adalah beberapa faedah tambahan yang dapat dinikmati oleh ekspatriat anda dengan memberikannya VPN:

 • WiFi awam, walaupun mudah, juga merupakan taman permainan terbuka untuk penggodam dan pengintip yang ingin menyerang siber. Sekiranya anda melancong, perkara terakhir yang anda mahukan adalah agar seseorang mendapat maklumat peribadi anda, pergi membeli-belah percutian peribadi mereka sendiri dan habiskan akaun bank anda. Menjaga maklumat akaun anda agar tidak dapat diakses oleh penggodam menggunakan VPN adalah tindakan terbaik anda! Baca lebih lanjut mengenai cara selamat secara automatik di kawasan panas awam!
 • Ingin dapat bercakap dengan ekspatriat anda secara percuma? Dengan VPN, anda boleh! Lihat siaran kami: Panggilan Percuma Dalam Talian dengan Aplikasi VoIP Antarabangsa!
 • Beberapa filem, sukan dan laman TV streaming terbaik disekat kerana sekatan geo. Dalam catatan blog kami, Muzik Tanpa Sekatan (seperti Pandora, Spotify dan SoundCloud), dan cara mudah untuk menyekat blokir permainan, anda dapat membaca dengan tepat bagaimana VPN tanpa nama dapat memberi anda akses hiburan tanpa had – tanpa mengira firewall, penapisan atau tarikh pelepasan – di mana sahaja Awak.
 • Media sosial juga menjadi mangsa penapisan negara. Di China rangkaian media sosial utama seperti Facebook, Twitter dan Instagram disekat sepenuhnya. VPN membolehkan anda melewati sekatan ini dan menghindari penapisan negara untuk menikmati rangkaian media sosial terbaik.
 • Sekiranya ekspatri anda merancang untuk melakukan perjalanan semasa percutian (atau anda sendiri), VPN dapat menjimatkan ribuan dolar dengan penerbangan antarabangsa. Lihat pos kami, 10 Cara Luar Biasa untuk Menjimatkan Wang dalam Perjalanan Percutian Anda.

Petua yang perlu diingat sebelum anda membeli hadiah untuk ekspatriat

Kadang kala, barang boleh ‘hilang’ semasa perjalanan panjang ke seluruh dunia. Kadang kala, hadiah yang anda bayar untuk lengan, kaki akan menelan belanja ekspatriat anda sama seperti untuk mendapatkannya! Dan BEBERAPA, negara tertentu akan membuka, mencari, dan menyerang barang yang anda hantar ke ekspatriat anda. Dengan mempertimbangkan faktor-faktor ini, berikut adalah beberapa petua sebelum menghantar barang ke ekspatriat:

 • Pastikan kedai dihantar ke peringkat antarabangsa – Walaupun banyak kedai akan menghantar hadiah di peringkat antarabangsa, terdapat banyak masalah yang perlu diperiksa sebelum anda memutuskan untuk membeli kedai. Bergantung pada negara tempat ekspatriat anda berada, kedai mungkin tidak menghantar ke lokasi yang tepat.
 • Pertimbangkan harga penghantaran  Sering kali, semakin jauh anda menghantar, semakin tinggi harganya akan naik. Syukurlah, waktu Krismas juga membuka pintu untuk promosi tambahan, termasuk banyak kedai dalam talian yang menawarkan penghantaran PERCUMA! My International Shopping membolehkan anda melihat kedai dan produk yang boleh anda hantar ke ekspatriat kami secara percuma!
 • Semak tarikh penghantaran antarabangsa  Penundaan adalah masalah terbesar ketika cuba mengirim pakej ke ekspatriat. Bergantung pada lokasi mereka, anda mungkin perlu menghantar bungkusan minggu terlebih dahulu! Pastikan untuk melihat tarikh pengeposan perkhidmatan pos yang disyorkan!
 • Teliti sekatan bungkusan tempatan Sebelum membeli produk untuk dihantar ke luar negara, pastikan anda memeriksa sekatan bungkusan dengan pejabat pos tempatan anda, serta sekatan yang mungkin dihadapi oleh ekspatriat anda di pejabat pos mereka.

Ini mungkin termasuk sekatan seperti berat, panjang, isi, dan lain-lain.

Kami berharap senarai hadiah untuk memberikan ekspatriat ini membantu anda menemui hadiah yang sempurna tahun ini! Sekiranya anda menikmati semua faedah yang disenaraikan dengan melabur dalam VPN, pastikan untuk memanfaatkan kami jualan menarik menjalankan musim percutian ini- dengan DISKAUN sehingga 80%!

Ingin mengikuti semua petua kami untuk ekspatriat dan pelancong? Sambung dengan kami! Kami berada di Facebook, Twitter dan Google+. Atau hantarkan e-mel kepada kami di [email protected] Kami ada di sini untuk anda 24/7.

Selamat XMAS dan Selamat Bercuti dari SaferVPN!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map