11 Alat Teknologi Teratas Untuk Menjadikan Resolusi Tahun Baru Anda Realiti pada tahun 2018

Alat Teknologi Terbaik untuk Resolusi Tahun Baru Anda pada tahun 2017


Selamat Tahun Baru dari SaferVPN!  Adakah anda bertekad untuk menjayakan resolusi Tahun Baru anda? Kemudian pastikan untuk melihat senarai 11 alat teknologi teratas untuk tahun 2018 ini!

Ketika Tahun Baru tiba, anda mungkin sudah mula berusaha untuk mencapai resolusi Tahun Baru anda.

Sekiranya senarai anda merangkumi apa sahaja dari perjalanan, menjadi lebih baik, atau bahkan meningkatkan keselamatan dalam talian anda, kami hanya mempunyai senarai aplikasi dan teknologi hebat untuk membantu anda mencapai matlamat anda pada tahun 2018!

Lihat 11 #TechTools Teratas untuk Menjadikan Penyelesaian #NewYearsResolution Anda pada tahun 2018 Klik Untuk Tweet

1. Skyscanner – Melancong ke Tempat Anda Tidak Pernah

Adakah anda menangguhkan perjalanan, atau bahkan menolak pemikiran untuk melakukan perjalanan, kerana kekurangan dana? Anda akan terkejut betapa murahnya perjalanan jika anda melihat sumber yang betul.

Tidak kira di mana anda berada atau ke mana anda mahu pergi, Skyscanner adalah salah satu laman web (dan aplikasi!) Terbaik yang saya dapati semasa perjalanan. Walaupun kelihatan seperti laman web perbandingan harga biasa untuk kemudahan seperti penerbangan, hotel, dan sewaan kereta, terdapat dua ciri tambahan yang menjadikan laman web ini sesuai untuk mencari percutian dengan bajet: Harga dari hari ke hari dan memilih destinasi anda ke: Di mana sahaja.

 • Harga Hari ke Hari
  Sekiranya anda sudah tahu ke mana anda ingin melakukan perjalanan, cukup masukkan lokasi anda, dan bukannya memilih hari yang tepat untuk melakukan perjalanan, pilih keseluruhan kalendar dan lihat bagaimana harganya berubah-ubah setiap hari dalam bulan tertentu. Ini bermakna anda dapat melihat dengan jelas hari ketika penerbangan anda mungkin $ 200 pada hari Isnin, dan $ 600 berikutnya, menjadikan perjalanan yang menjimatkan kos jauh lebih mudah.
 • Destinasi: Di ​​mana sahaja
  Sekiranya anda belum memutuskan dengan tepat ke mana anda ingin pergi, anda boleh memasukkan ke lapangan terbang tempatan anda dan menetapkan destinasi anda ke “di mana sahaja”. Kemudian Skyscanner akan memberi anda senarai penerbangan ke banyak lokasi yang berbeza, disusun mengikut harga. Bercakap tentang cara yang menyeronokkan untuk mencari tempat baru untuk melancong sambil mencari harga terbaik pada Tahun Baru ini!

2. University of Reddit – Belajar Sesuatu yang Baru

Mengapa tidak meluangkan masa untuk mempelajari sesuatu yang baru untuk resolusi Tahun Baru tahun ini? Mungkin anda selalu mahu belajar bahasa baru atau kemahiran baru? Jadikan ia berlaku pada tahun 2018.

Walaupun terdapat banyak kelas dalam talian dan alat teknologi lain yang membolehkan anda melakukannya, anda mungkin terkejut apabila mengetahui bahawa Reddit, laman forum yang sangat popular, dapat membantu anda mempelajari apa sahaja yang anda mahukan. Reddit’s University mempunyai direktori kursus terbuka yang mengagumkan yang memberi anda akses kepada banyak kursus yang berbeza-beza dari topik seperti muzik dan bahasa hingga sains dan sains komputer!

Apa sahaja yang anda ingin pelajari pada tahun 2018 – anda dapat mewujudkannya dengan mudah.

3. Kehilangannya! & 4. Zombi, Lari! – Kembali dalam Bentuk

Sebilangan besar dari kita telah ingin bangkit sepanjang tahun dan secara tidak sengaja gagal mencapai resolusi Tahun Baru tahun lalu. Nasib baik ada alat teknologi yang sangat berguna bagi anda yang ingin mencuba dan cergas!

Secara peribadi, aplikasi kegemaran saya untuk digunakan adalah Lose It! Aplikasi ini menjadikannya sangat mudah untuk mencatat makanan, bersenam dan membantu anda mengikuti landasan penurunan berat badan anda. Sejak Kehilangannya! juga serasi dengan banyak alat kecergasan popular yang lain, anda dapat mengimbangi pengambilan kalori dengan senaman dengan mudah dan mula berusaha mencapai matlamat anda dengan segera.

Sebagai pilihan yang menyeronokkan, jika resolusi Tahun Baru anda termasuk berjalan, lihat Zombi baru, Lari! aplikasi. Aplikasi ini merupakan Aplikasi kesihatan dan kecergasan terlaris di iTunes setelah hanya dua minggu. Semasa berlari di dunia nyata, aplikasi ini membolehkan anda menyelesaikan misi, mengumpulkan bekalan, dan menyelamatkan orang-orang yang terselamat sambil beraksi.

5. Wang Tahap & 6. Belajar Rompi – Dapatkan Kewangan anda dengan teratur

Akhirnya menjana wang yang cukup untuk berhenti menggali perubahan kusyen sofa anda dan sebaliknya, ingin membuka akaun simpanan? Mungkin anda ingin mempertimbangkan perancangan atau pelaburan persaraan? Sekiranya resolusi Tahun Baru anda merangkumi apa-apa jenis pengurusan wang, aplikasi berikut akan membuat anda sihat untuk menjimatkan beberapa perubahan tambahan tahun ini!

Level Money adalah aplikasi yang membolehkan anda memvisualisasikan kewangan anda sambil menunjukkan peruntukan berdasarkan jumlah perbelanjaan yang sesuai yang ditentukan oleh kewangan anda. Daripada memeriksa akaun bank anda dan mendasarkan perbelanjaan anda pada jumlah wang yang anda miliki, Level Money akan menunjukkan nombor “Belanja” anda untuk bulan tersebut. Ini membolehkan anda mengesan aliran tunai anda dengan jelas sambil membuat anda merasa selesa menghabiskan wang untuk perbelanjaan yang tidak perlu seperti makan di luar.

Sekiranya anda memerlukan bantuan yang lebih mendalam mengenai perancangan kewangan anda, LearnVest dapat membantu anda merancang semuanya, bermula dengan hutang kad kredit, simpanan kecemasan, dan juga persaraan. Rancangan ini juga membantu anda menetapkan matlamat peribadi sambil menawarkan alat, kelas, dan artikel dalam talian tambahan!

7. Pacifica & 8. Berlaku – Kurang Tekanan

Masih berasa agak tegang dari semua kekacauan percutian? Syukurlah, ada aplikasi untuk itu juga!

Pacifica adalah aplikasi dan laman web hebat yang menawarkan teknik pernafasan berpandu. Alat harian mereka untuk tekanan dan kegelisahan juga menghubungkan anda dengan masyarakat luas sambil memberi anda alat terbaik untuk terapi perilaku kognitif dan meditasi. Kombinasi teknik relaksasi Pacifica membolehkan anda mengesan mood anda sepanjang hari dan mula memetakan tahap tekanan anda sambil menetapkan matlamat harian.

Happify adalah aplikasi lain yang membolehkan anda mempertahankan diri dari negatif dengan menyediakan aktiviti dan permainan yang terbukti penyelidikan yang meningkatkan semangat dan meningkatkan kebahagiaan!

9. Kongsi Makanan & 10. Snap Donate – Menyumbang kepada Sebab yang Anda Perhatikan

Idea penyelesaian Tahun Baru yang terkenal ialah tindakan tanpa pamrih menyumbang kepada tujuan yang anda sayangi. Walaupun terdapat banyak badan amal yang perlu dipertimbangkan, beberapa kapal popular untuk mendapatkan sokongan terhadap sebab-sebab ini adalah melalui aplikasi popular. Berikut adalah dua:

Share the Meal adalah aplikasi baru yang direka untuk melawan rasa lapar dunia dengan satu ketukan. Inisiatif Program Makanan Sedunia Bangsa-Bangsa Bersatu ini membolehkan anda memberi makan kepada anak yang memerlukan $ 0,50.

Snap Donate membolehkan anda mengambil logo logo amal (atau mencari salah satu daripada 13,000 amal mereka yang berdaftar) dan menghantar derma tanpa mengambil sedikit pun wang yang anda sumbangkan!

11. SaferVPN: Lindungi Keselamatan Dalam Talian Anda & Identiti

Sekiranya keselamatan siber ada di fikiran anda tahun ini, mulailah dengan memastikan anda tidak melewatkan langkah mudah untuk memastikan keselamatan dalam talian anda. Ini semudah mengupas bentuk iming-iming pancingan data dan e-mel palsu terkini untuk memeriksa semula bahawa anda mempunyai kata laluan dan perisian keselamatan yang selamat.

Salah satu kaedah termudah dan paling penting untuk melindungi identiti dalam talian berharga anda adalah dengan melayari rangkaian awam dengan selamat. Walaupun hotspot WiFi sangat mudah digunakan, tetapi sangat tidak selamat, membolehkan penggodam dan pengintip mendapatkan maklumat sensitif dan maklumat peribadi anda.

 • Perlindungan WiFi
  Tidak suka idea beberapa orang asing nakal mengintai maklumat masuk dan kad kredit peribadi anda? Dengan memilih SaferVPN, anda akan mendapat keuntungan dari Keselamatan WiFi Automatik dan penyulitan peringkat bank segera apabila disambungkan ke tempat liputan umum.
 • Jimat wang
  Dengan SaferVPN anda juga dapat menjimatkan wang dan melancong ke tempat baru! Aplikasi kami bukan sahaja membolehkan anda mengamankan aktiviti dalam talian anda tetapi juga, menukar alamat IP anda (ID unik peranti anda dalam talian). Ini membolehkan anda melayari seolah-olah anda berada di negara lain, memintas diskriminasi harga dalam talian dan menjimatkan ratusan dolar untuk penerbangan dan kereta sewa!
 • Buka sekatan Web
  Anda juga boleh menyumbang kepada tujuan besar dengan bergabung dengan kami dalam memperjuangkan kebebasan bersuara dan bersuara dalam talian. Melalui #UnblockTheWeb, perkongsian kami dengan Movements.org, platform khalayak sumber untuk hak asasi manusia, kami menyediakan akses VPN kepada aktivis dan pembangkang yang tinggal di masyarakat tertutup, sehingga mereka juga dapat menikmati akses dan kebebasan bersuara dalam talian tanpa had. Kami ingin anda menyertai kami dalam pertarungan ini!

Kami berharap senarai alat berteknologi teratas ini dapat menjamin resolusi Tahun Baru anda menjadi kenyataan pada tahun 2018! Ada aplikasi atau laman web lain yang anda cadangkan? Komen dan beritahu kami!

Mengucapkan Selamat Tahun Baru, Selamat dan Siber kepada anda dari SaferVPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map