Kunngjør vår GRATIS VPN Chrome-utvidelse!

Annonsering av VPN Chrome SaferVPN


Vi har noen spennende nyheter! Vår Chrome-utvidelsen er nå helt GRATIS! Les mer om den raskeste, enkleste gratis Chrome VPN og hvordan du umiddelbart kan nyte alle SaferVPN-fordelene direkte i nettleseren din …

Vi er glade for å kunngjøre lanseringen av vår gratis VPN Chrome-utvidelse! Nå kan du nyte alle SaferVPNs utrolige fordeler direkte i nettleseren din gratis.

Funksjoner i vår gratis VPN Chrome-utvidelse

Nyt ubegrenset tilgang til internett, anonymitet og personvern når du surfer på nettet med vår nye raske og sømløse VPN Chrome-utvidelse.

Gratis VPN Chrome-utvidelse Fjern blokkering av Netflix

Høydepunktene i den nye VPN Chrome-utvidelsen inkluderer:

 • Gratis service: Vi tilbyr nå VPN Chrome-utvidelsen vår helt gratis! Hver måned får du 500 MB data GRATIS! Data fornys automatisk måned for måned.
 • Ett-klikk, øyeblikkelig tilkobling: Installer og koble til SaferVPN med ett klikk, det er virkelig så enkelt! Appene våre bruker den raskeste tilgjengelige teknologien for å få deg i gang på få sekunder.
 • Få tilgang til ethvert nettsted eller app, hvor som helst: Kos deg med favorittstrømmen, underholdning og sosiale nettverk og VoIP-apper fra hvor som helst i verden. YouTube, Facebook, Netflix, Skype og mange flere er bare et klikk unna med SaferVPNs VPN Chrome Extension. Når du blar gjennom kan du omgå sensur, geobegrensninger og brannmurer for å få tilgang til blokkerte nettsteder, strømmetjenester og sosiale nettverk på jobb, hjemme og på skolen.
 • 100% anonymitet på nettet: Skjul IP-en din for å forhindre at offentlige etater, Internett-leverandører (Internett-leverandører) og eiere av nettsteder sporer dine digitale fotspor online.
 • 30+ internasjonale serverplasser: Stort sett bor hvor som helst. Endre IP-adressen din og koble til en av våre 30+ serverplasser (inkludert USA, Storbritannia, Canada og mer) for å surfe på nettet akkurat som om du var i ditt land du velger og få tilgang til favorittinnholdet ditt uansett hvor du er.
 • Ubegrenset service: Eglede deg over ubegrenset byttings- og søkehastighet.  Brukere som oppgraderer til en betalt plan kan også glede seg over ubegrenset båndbredde.
 • Støtte i appen: Har du spørsmål eller trenger litt hjelp? Du trenger ikke å flytte en skjerm. Du kan få tilgang til støtte rett innenfor utvidelsen!

Hvordan installere SaferVPN Chrome Extension

Installasjonen for den gratis VPN Chrome-utvidelsen er like enkel som å bruke selve Chrome-utvidelsen. Slik gjør du det nøyaktig:

 1. Klikk på denne koblingen for øyeblikkelig tilgang i Chrome-butikken (med Chrome-nettleseren), så kommer du hit:Slik installerer du VPN Chrome Chrome Store
 2. Klikk på + Legg til Chrome-knappen, så ser du en liten popup. Klikk på “Legg til utvidelse”, og det er det! SaferVPN-skjoldet vises automatisk øverst i Chrome-nettleseren .
 3. Klikk på den, så kan du logge inn, hvis du allerede har et brukernavn og passord, eller starte ditt gratis 500MB plan.

Safeer VPN Chrome Login-skjerm

Slik bruker du SaferVPN Chrome Extension

Nå som du har logget inn, er du et klikk unna alt ditt favoritt geo-begrensede innhold og fullstendig online personvern.

Trinn 1: Gå til det valgte nettstedet ditt og klikk på SaferVPN Chrome-utvidelsesikonet:

VPN Chrome Fjern blokkering av Pandora Trinn 1

Trinn 2: Klikk på den første fanen for å koble til, oppdater siden og bratsj! Du har ubegrenset tilgang pluss fullstendig anonymitet på nettet!

VPN Chrome Fjern blokkering av Pandora trinn 2

Det er så enkelt som det! Vil du bla gjennom som om du var i et annet land? For å koble til en annen internasjonal server, klikker du bare på fanen med det gjeldende landets beliggenhet og du kommer hit:

VPN Chrome anonyme servere 24+ lokasjoner

Fra dette skjermbildet kan du stjerne favorittstedene dine for å finne dem umiddelbart neste gang du logger inn, i tillegg til at du kan velge et nytt sted du vil velge.

Vil du be om støtte i appen? Fra hovedskjermbildet, klikk på menyikonet i øvre høyre hjørne for å få tilgang til alt dette.

VPN Chrome menylinje Gratis VPN
Det er alt som er til det!

Kom i gang med vår gratis VPN Chrome-utvidelse i dag!

Hvis du allerede er en SaferVPN-abonnent, installerer du SaferVPN Chrome-utvidelsen nå og blir satt opp umiddelbart.

Hvis du er ny på SaferVPN, ikke gå glipp av det vår gratis 24 timers prøveperiode (ingen kredittkort nødvendig). Du kan gratis glede deg over den splitter nye VPN Chrome-utvidelsen, Windows, Mac, iOS og Android-appene.

Vi ønsker å takke dere alle for tilbakemeldinger og forslag. Hvis du vil foreslå fremtidige programvareoppdateringer, skyter vi oss en e-post på [email protected] og tar kontakt med oss ​​på Facebook, Twitter og Google+. Vi vil gjerne høre fra deg!

Glad surfing!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map