10 gode tilbud du kan få med en VPN på Cyber ​​Monday + VPN SALG – 80% AVSLAG

Online shopping på smarttelefon


Overraskelse! Si hei til Cyber ​​mandag! Les alt om vårt Cyber ​​Monday VPN-salg og få noen tips om hvordan en VPN kan spare deg for enda mer penger denne høytiden …

Gjett hva? Vi tilbyr et utrolig Cyber ​​Monday-tilbud i 24 timer! Dra nytte av våre utrolig lave priser denne mandagen! Men husk å handle raskt, for dette er den siste sjansen til å redde!

Fortsett å lese for å lære 10 måter du kan bruke VPN til å få tilgang til avtaler over hele verden, dra nytte av VPN-TILBUD TIL 80% AVSLAG.

GIF Major Cyber ​​Monday VPN-besparelser

Den beste Cyber ​​Monday VPN-avtalen på nettet

Cyber ​​Monday har eksistert siden langt tilbake i 2005, men det har aldri vært en bedre tid enn nå å handle online for høytiden. Amerikanere brukte 3,3 milliarder dollar online på Cyber ​​Monday i 2017, og forventes å bruke nær 4 milliarder dollar i år!

Hvis du leser dette blogginnlegget, har du bare snublet over mye: opptil 80 prosent avslag på VPN-er denne Cyber-mandagen!

Vi skriver mye om hvordan SaferVPN kan hjelpe deg med å holde deg trygg på nettet med våre anonyme IP-adresser og 256-biters krypteringsstandard. Våre medlemmer har tilgang til et helt blokkert nett og kan streame favorittinnholdet deres uansett hvor i verdenen de er.

Men visste du at en VPN faktisk kan hjelpe deg med å spare penger på tingene du kjøper online?

Slik får du gode shoppingtilbud med en VPN

Mange nettbutikker endrer prisene avhengig av hvor du befinner deg. Oftest vil selskaper selge produkter til en billigere pris til de som ligger i “fattigere” land, akkurat som de hever prisene for visse land som oppleves å være “rike.” Andre selskaper tilbyr eller viser bare visse avtaler til de i bestemte land.

Heldigvis lar en VPN deg endre geolokalisering, slik at du kan jakte på den beste prisen disse selskapene er villige til å tilby! Med bare et enkelt klikk kan du endre IP-adressen din slik at den ligger i et av 34 land, slik at du får frihet til å finne mye.

Sjekk ut videoen nedenfor for å lære hvor enkelt det er å endre IP-adressen din gjennom appen vår:

Vår komplette guide til online shopping med VPN har mange flere triks for å få penger på tingene du trenger og elsker – alt ved å endre IP-adressen din.

Men først må du merke deg at noen internasjonale forhandlere ikke aksepterer kredittkort fra andre land, så hvis du vil dra nytte av lavere priser som disse, må du endre IP-adressen din først, slik at den er basert i det valgte landet ditt, opprett en PayPal-konto i det landet, og betal med den kontoen.

En annen ting du vil være sikker på at du gjør er å bla gjennom uten å ha aktivert informasjonskapsler og / eller bla i et nytt “inkognito-vindu.” Ellers kan det hende at detaljister fremdeles kan spore plasseringen din med informasjonskapsler.

Les videre for å se noen få raske eksempler på shoppingtilbud du kan få gjennom en VPN!

1. Spar penger på Microsoft Office

Microsoft Office er en stift i det profesjonelle, akademiske og til og med private livet. De fleste trenger det på datamaskinene, men ikke alle kan få det til samme pris!

Som et eksempel kan du betale 99,99 dollar i året for et Office 365 Home-abonnement i USA. Men hvis du er basert i Russland – eller har endret IP-en slik at den ser ut som om du er der – kan du få den for bare 4399 russiske rubler, noe som tilsvarer 66,63 dollar fra skrivingen av dette innlegget.

Tilsvarende koster et personlig abonnement som koster $ 69,99 i USA de med en russisk IP-adresse tilsvarende 53,00 dollar. Du kan også ha et engangskjøp av Office Home på 149,99 dollar & Student 2019 for bare 101,47 dollar!

2. Spar penger på flyreiser

SaferVPN er ikke bare nyttig for å få tilbud på produkter fra online forhandlere. Hvis du ønsker å bestille ferie, kan vi også hjelpe deg med å forbinde deg med lavere priser på innenlandske og internasjonale flyreiser.

Som et eksempel fant vi besparelser på $ 55 på denne tur-retur fra New York til London ved å bytte IP-adresse fra Canada, så den var basert lokalt i USA.

Noen ganger vil nettsteder som Kiwi.com knytte deg til forskjellige tilbud basert på hvor du befinner deg. For eksempel ble denne flyvningen fra New York til London priset til 1183 dollar via Iberia når du søkte Kiwi fra en USA-basert IP-adresse. Men den avtalen ble ikke en gang vist når du søkte fra en Russland-basert IP-adresse – i stedet ble den priset til 2 859 dollar!

Det kan ta litt jakt rundt å finne den beste avtalen, og ikke alle flyreiser blir priset annerledes fra sted til sted. Men finn en god avtale, og SaferVPN-abonnementet ditt kan betale for seg selv med en gang! Vår komplette prisguide har mer informasjon om hvordan du søker etter gode flytilbud!

Legg også merke til: Hvis du gjentatte ganger søker etter den samme flyvningen fra den samme IP-adressen, vil mange flyselskaper ta det som en indikasjon på at du er desperat etter å gjøre et kjøp – og vil belaste deg for dette. For å unngå å betale ekstra bare fordi du handler, “tilbakestiller” IP-adressen din gjennom appen vår ved å bytte ut og deretter tilbake til VPN-serveren du ønsker.

3. Spar penger på hotell

En VPN kan også spare deg for penger på hotell. Som et eksempel søkte vi etter hotell i New Orleans og fant en avtale for $ 658 på Hotel Omni Royal Orleans, som ligger bare en kort spasertur fra sentrum.

Men da vi byttet IP-adresse slik at den lå i Tyskland, fant vi nøyaktig det samme hotellet på nøyaktig samme natt priset til bare 192 €, som bare er 218,17 dollar fra skrivingen av dette innlegget. Det er mindre enn en tredjedel av prisen!

4. Spar penger på leiebiler

Du kan også få gode tilbud på leiebiler bare ved å bruke en VPN. Vi søkte på leiebiler i LAX og fant ut at de samme bilene ble leid ut til veldig forskjellige priser.

Kajakk viser deg en dags leie av en Nissan Versa eller lignende kompaktbil fra Alamo på Los Angeles International Airport for $ 145. Men når du gjør det samme med en tysk IP-adresse, er den samme klassen bil tilgjengelig samme dag for 30 €, som er $ 34,09 fra skrivingen av dette innlegget. Det er mindre enn en fjerdedel av prisen!

5. Spar penger på Apple Music

Kanskje er et abonnement på Apple Music det du søker etter. Du har flaks! Ved hjelp av en VPN kunne vi finne forskjellige priser på den elskede tjenesten og biblioteket på 50 millioner sanger.

I USA koster de tre abonnementsnivåene $ 4,99, $ 9,99 og $ 14,99 i måneden. Men med en russisk IP-adresse, koster nivåene 75, 169 og 269 rubler per måned. Det tilsvarer $ 1,13, $ 2,55 og $ 4,66 per måned – omtrent et kvarter den amerikanske prisen!

For mer informasjon om trinnene for å få rabatter på Apple Music, sjekk guiden vår.

6. Spar penger på Spotify

En annen populær musikktjeneste i disse dager er Spotify. I USA er Spotify tilgjengelig for bare $ 0,99 / måneder i tre måneder og deretter $ 9,99 / måned. Men utrolig nok kan du få Spotify med en brasiliansk IP-adresse for R $ 1,99 / måned for de første tre månedene og R $ 16,90 / måned etterpå. Prisene oversatt til USD er henholdsvis $ 0,53 og $ 4,50 – halvparten av!

Hvis Spotify ikke er tilgjengelig i regionen din, kan du også endre IP-adressen din for å få tilgang til den.

7. Spar penger på Apple Watchs

Årets hot tech-produkter selges også til forskjellige priser forskjellige steder – den nye Apple Watch Series 4 inkludert. Hvis du for eksempel leter etter en Apple Watch på Apple.com med en italiensk IP-adresse, vil du se på priser som starter på 439 € (tilsvarer omtrent $ 499,24).

Men bytt IP-adresse slik at den ligger i USA, og de startprisene på Apple Watches vil falle til bare $ 399 – nesten $ 100 forskjell!

8. Spar penger på Apple iPhone XS

Du kan bruke en VPN for å få en god del på en Apple iPhone XS også. Igjen, med å bruke Italia som eksempel, er prisen for iPhone XS Max på Apple-nettstedet 1 289 €, som er $ 1465,88 fra skrivingen av dette innlegget. Men ved å bytte IP-adresse til en USA-basert server, kan du finne den for bare 1 099 dollar. Det er mer enn et kvarter av listeprisen!

9. Spar penger på Apple iPhone XR

Hvis Apple iPhone XS er litt for mye for deg, kan du få iPhone XR På den italienske versjonen av Apple.com koster iPhone XR 889 €, som er $ 1010,99 når den konverteres til amerikanske dollar. Ved å bruke en USA-basert IP-adresse kommer prisen på $ 749 – nok en rabatt på rundt 25 prosent!

10. Spar penger på Apple TV

Apple tilbyr en rekke Apple TV-enheter i år. Nok en gang er prisene i Italia og andre land langt høyere enn i USA. Apple TV 4K på 64 GB er 219 €, som er omtrent $ 249,05 i amerikansk valuta. Når det vises fra en amerikansk IP-adresse, er det samme produktet 199 dollar.

Beskytt dine økonomiske detaljer for

Når du handler online, vil du sannsynligvis ende opp med å bruke debetkort eller kredittkort for å betale for kjøpet. Problemet er at hvis du legger inn bestillinger på tvers av en ukryptert forbindelse, legger du de økonomiske detaljene dine ut i det fri.

Det muligens farligste er å handle mens du er i et offentlig Wi-Fi-nettverk – tenk kaffebarer, biblioteker, flyplasser og togstasjoner. Hvis du foretar kjøp på tvers av en slik usikker tilknytning, vil alle i nettverket kunne se på transaksjonen. De kan kanskje finne ut hva du har kjøpt, hvor mye du betalte for det, hvem det blir sendt til og kredittkortkontonummeret ditt.                                  

Hvis du har SaferVPN på din side, blir alt du gjør på nettet beskyttet bak 256-biters kryptering på banknivå. Uansett hvilken nettforhandler du besøker, hva du sender over ledningene, eller hvor du surfer fra, hva du gjør på nettet vil være din virksomhet alene. Selv Internett-leverandøren din vil ikke vite hva du gjør!

Bruk vår Cyber ​​Monday VPN-avtale nå

Med denne helgens Cyber ​​Monday VPN-avtale har du aldri vært nærmere en hel verdens full av gode tilbud. Dra nytte av vår 80 prosent avslag på salg og begynn å dra nytte av den beste Cyber ​​Monday VPN-avtalen fra 2018!

Spre høytiden – del denne avtalen med vennene dine, og hold dem trygge på nettet også!

Få opptil 80% avslag på en #VPN-plan med #CyberMonday-avtalen vår! Klikk for å Tweet

Vil du ha mer informasjon om vår Cyber ​​Monday VPN-avtale eller vår VPN-tjeneste? Kontakt oss når som helst på [email protected]

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map