Miksi jokaisen ammattilaisen on käytettävä VPN-verkkoa

ammattilaisille tarkoitettu vpn-asiakas, joka suojaa tietoja, yrityksen turvallisuutta, estää hakkereita, snooppereita ja hallituksia varastamasta tietojasi


Tiesitkö, että tietosuojarikkomus maksaa yrityksille keskimäärin 3,5 miljoonaa dollaria? Sinulla ei ole varaa selata suojaamattomasti tai antaa työntekijöillesi tehdä niin. Kiireisenä ammattilaisena on ensiarvoisen tärkeää suojata yrityksesi yksityiset asiakirjat, varsinkin kun matkustat tai tuodaan omaa laitetta (BYOD). Lue kuinka suojata yrityksesi tietoja!

VPN-verkot ovat yhä tärkeämpiä turvaamaan yrityksen turvallisuus, koska useammat työntekijät työskentelevät etäyhteydessä tai tuovat omia laitteitaan. Paitsi, että VPN-verkot tarjoavat yrityksen tietoturvaa, se myös auttaa työntekijöitä nauttimaan kotona työskentelyn eduista, kuten suuremmasta joustavuudesta, lisääntyneestä tuottavuudesta ja välttämästä työlästä työmatkaa. Etätyön suuntauksen odotetaan nousevan tulevina vuosina, ja siksi on tärkeää, että yritykset ovat valmiita selviytymään siitä ja että niillä on järjestelmät, joilla varjellaan yritysalaisuudet ja yksityiset tiedot.

Kuinka yritykset ja ammattilaiset käyttävät VPN-verkkoja

VPN: n avulla voit luoda suojatun ja salatun yhteyden toiseen tietokoneeseen tai palvelimeen etäältä julkisen Internetin kautta. VPN: n avulla kaikki verkkoliikenne kulkee suojatun virtuaalisen tunnelin kautta. Se mahdollistaa teknisesti asumisen virtuaalisessa yksityisessä verkossa, joka on samanlainen kuin lähiverkko (lähiverkko), jota yrityksen toimistot käyttävät, mutta ilman fyysistä kiinteää yhteyttä.

VPN-verkot kehitettiin alun perin antamaan yksittäisille työntekijöille mahdollisuus käyttää yrityksen verkkoa etäpaikasta turvallisella tavalla. Yhdistämällä yrityksen verkkoon yksittäinen työntekijä voi käyttää kaikkia yrityksen resursseja ja palveluita ikään kuin työntekijä olisi fyysisesti toimistossa. Yritä kuvitella elämä ilman VPN: tä: Vuonna 2010 9,4% yhdysvaltalaisista työntekijöistä työskenteli vähintään yhden päivän kotona viikossa.

Neljä syytä, miksi ammattilaisten on käytettävä VPN-verkkoja

Puhutaanpa nyt siitä, miksi suosittelemme jokaista ammattilaista käyttämään VPN: ää, ja uskokaa minua, tämä on tärkeää! Nyt sitä mennään:

1. Julkiset yhteyspisteet eivät tarjoa turvaa

Koska mikään tiedostasi ei ole salattu julkisessa WiFis-palvelussa, kuka tahansa pätevä hakkeri voi torjua kaikki yksityiset tietosi. Salasanat ovat valmiina haarukoille, ja samoin kaikki tiedostot siirretään. Et halua, että työhön liittyvät tiedostosi olisi väärässä käsissä? Mitä sanoisi pomosi, jos hän huomaa, että sinulla ei ole turvallisuutta ja arkaluontoisia tietoja on vuotanut? Varmista, että pysyt turvallisena SaferVPN: n kanssa julkisissa kuormituspisteissä pankkitason turvallisuuden takaamiseksi. Se on erityisen tärkeää, jos matkustat paljon töitä varten töissä hotelleissa ja lentokentillä, joissa hotspotit eivät tarjoa turvaa.

2. Maineesi ja salasanasi ovat vaarassa

Kun enemmän työstämme siirtyy pilvipalveluun kuten Google Drive, Asana, MailChimp, Salesforce ja niin edelleen, niin sinun on suojattava salasanasi. Voit helposti ymmärtää, kuinka tärkeätä on, että kukaan muu ei pääse siihen, tai vielä pahempaa, jos joku vaihtaisi salasanasi. Muista vaihtaa salasanasi säännöllisesti, älä koskaan lähetä niitä sähköpostitse (jos vastaanottaja joutuu hakkerointiin), ja varmista, että käytät yhdistelmää pieniä ja isoja kirjaimia ja numeroita.

Lisäksi meillä kaikilla on ammatillinen maine suojata. Estää hakkereita pääsemästä Facebook- ja LinkedIn-profiileihisi – et todellakaan halua, että kukaan muu sekoittuu profiileihisi kyseisillä sivustoilla.

3. Hakkerit saattavat yrittää varastaa yrityksesi tietoja

Katsokaa vain äskettäistä tapausta, jossa Yhdysvaltain oikeusministeriö nosti syytteet viidelle väitetylle kiinalaiselle armeijan hakkerelle, jotka yrittivät tunkeutua Yhdysvaltain yksityisiin yrityksiin varastaakseen liikesalaisuuksia. Tämä on selkeä esimerkki siitä, kuinka tärkeää on suojata yritysverkkoja riippumatta siitä, ovatko väitteet totta vai eivät. Riski on olemassa, joten ole suojattu! Käytä aina haittaohjelmien torjuntaa palomuurin ja VPN: n kanssa, kun olet poissa toimistosta.

4. Oikeudelliset vaikutukset voivat vahingoittaa uraasi

Koska elokuvien ja esitysten suoratoisto mainostuilla sivustoilla on laillisella harmaalla vyöhykkeellä, et halua riskata tekijänoikeusrikkomusten vuoksi. Tämä on iso asia kaikille asianajajille, mutta yhtä tärkeä kaikille ammattilaisille. Joissakin maissa, kuten Ruotsissa, lakia rikkova asianajaja pilaa maineensa ja voi menettää oikeuden harjoittaa lakia tai ainakin hankalaa laskea asianajajan tehtävää. Nyt se olisi sääli, eikö niin? Myös lakimiehille, jotka eivät ole lakimiehiä, se on ongelma, koska et halua ottaa riskiä esiintyä rikosrekisterissä, jos rekrytoija suorittaa taustan tarkistuksen.

Ensin, muista tietää yrityksesi VPN-käytäntö

Jotkut yritykset estävät pääsyn Facebook- ja YouTube-sivustoille työpaikoilla rajoittaaksesi tuhlaa aikaa. He tekevät niin työkoneilla kuin myös WiFis-laitteissa. SaferVPN: n avulla voit ohittaa kaikki rajoitukset ja päästä mihin tahansa sivustoon. Meidän on kuitenkin varoitettava, että joskus on yrityksen käytäntöjen vastaista käyttää VPN: ää ohittamaan yrityksen palomuurin rajoitukset. Yritykset suojaavat tietoja palomuureilla ja varmistavat, että hakkerit eivät pääse järjestelmiin. Vaikka SaferVPN on turvallinen (kuten nimi kertoo) ja antaa sinulle suojatun salauksen, kehotamme sinua ehdottomasti kysymään yritysverkon järjestelmänvalvojalta VPN: n käytön käytäntöä yrityksen verkossa. Emme halua saada sinut vaikeuksiin, ja sinun on noudatettava sääntöjäsi.

Kuinka VPN parantaa BYOD-suojausta

VPN: n avulla kaikki liikenne laitteesi ja loppupisteen välillä, johon yhteyden muodostat, salataan pankkitasolla. Se tarkoittaa, että kaikki tietosi ja salasanasi ovat yksityisiä ja hakkereiden ulottumattomissa. Suosituksemme yksityisille ja yrityksille heidän koostaan ​​riippumatta on käyttää VPN: ää aina parantaakseen heidän tietoturvaaan.

Kokeile SaferVPN nyt ilmaiseksi. Varmista, että sinä ja kollegasi olette turvassa, hankkimalla pienyrityssuunnitelman, joka antaa jopa 7 samanaikaista yhteyttä SaferVPN: ään.

Bonuksen lukeminen: SaferVPN esiintyy Dellin blogissa

Dellin teknologiablogi haastatteli äskettäin toimitusjohtajaamme artikkelin siitä, kuinka yritykset käyttävät SaferVPN: ää mobiiliturvallisuusriskien vähentämiseksi, kun työntekijät työskentelevät toimiston ulkopuolelta. Lue lisää siitä, kuinka VPN: ien käyttö muuttuu, kun yritykset pyrkivät parantamaan tietoturvaa lisääntyneen BYOD: n takia Dell Tech Page 1.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map