Lopullinen opas virtuaalisen langattoman verkkoyhteyden luomiseen

Kuinka luoda virtuaalinen WiFi


Tässä on viimeinen opas virtuaalisen yhteyspisteen luomiseen. Näin etsit tapaa käyttää Windows- tai Mac-tietokonettasi reitittimenä WiFi-yhteyden luomiseen. Virtuaalisella WiFi: llä voit käyttää VPN: ää missä tahansa laitteessa, kuten Smart TV: ssä tai pelikonsoleissa. Aloitetaan!

Voit käyttää seuraavaa erillisenä oppaana virtuaalisen WiFi luomisessa. Jos kytket tietokoneesi SaferVPN: ään, saat lisäet bonukset turvallisuudesta, nimettömyydestä ja vapaudesta käyttää kaikkia estettyjä sivustoja. SaferVPN: n avulla kaikki liikenteesi salataan, jotta kukaan ei voi torjua tietojasi. saat uuden IP-osoitteen, jotta sinusta tulee nimettömänä ja jäljettömänä verkossa; ja voit tosiasiallisesti oleskella missä tahansa päin maailmaa, niin voit suoratoistaa mediasisältöä mistä tahansa maasta haluat!

Luomalla VPN-yhteyspisteen, voit käyttää VPN: ää Smart TV: ssä, konsoleissa, Apple TV: ssä tai Chromecastissa pelataksesi maassasi estettyjä pelejä tai ohittaa palveluiden, kuten Pandora ja YouTube, maantieteelliset rajoitukset millä tahansa televisioosi kytketyllä laitteella.!

Quicklinks:

 • Kuinka luoda VPN-hotspot Windowsissa
 • Kuinka luoda VPN-hotspot Mac OS X: ssä
 • Muita tapoja käyttää SaferVPN-sovellusta useissa laitteissa

Kuinka jakaa VPN-yhteys Wi-Fi-yhteydellä Windows 7: ssä

Vaihe 1: Muuta kannettava tietokone virtuaalisiksi WiFi-verkkoiksi

A) Suorita ensin Command järjestelmänvalvojana. Löydä se napsauttamalla Käynnistä-valikkoa [1], etsi cmd [2], napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella [3] ja valitse ”Suorita järjestelmänvalvojana”. Jos se kysyy sinulta järjestelmänvalvojan salasanaa, nyt on aika täyttää se.

Muuta kannettava tietokoneesi VPN-reitittimeksi. Luo virtuaalinen VPN-WiFi-yhteyspiste kannettavalla tietokoneellasi

B) Toiseksi, varmista, että tarvittavat ohjaimet on asennettu. Tee niin kirjoittamalla netsh wlan show ohjaimet komentokehotteeseen [4] ja napsauttamalla sitten Enter-painiketta. Katso, sanooko se kyllä ​​”Hosted Network Supported” -sovellukselle [5] – jos se on, sinulla on hyvä mennä. Jos ei, joko sinulla ei ole tuettua WiFi-sovitinta tai nykyiset ohjaimet ovat vanhentuneita. Ratkaise ongelma suorittamalla Windows-päivitys ja lataamalla uusimmat verkkosovittimen ohjaimet tietokoneen valmistajan verkkosivustolta.

Muuta kannettava tietokoneesi VPN-reitittimeksi. Luo virtuaalinen VPN WiFi -piste kannettavalle tietokoneellesi - Windows 2

C) Kolmanneksi, luo oma WiFi SSID-asetukseksi SaferVPN ja salasanalla asetettu salasana. Tee niin kirjoittamalla enter netsh wlan set hostednetwork mode = salli ssid = safervpn-avain = salasana komentokehotteessa [6].

Muuta kannettava tietokoneesi VPN-reitittimeksi. Luo virtuaalinen VPN-WiFi-yhteyspiste kannettavalla tietokoneellasi - Windows 3

D) Sitten kaikki, mitä sinun täytyy tehdä, on käyttää WiFi-osoitetta kirjoittamalla komentokehotteeseen netsh wlan start hostednetwork [7]. Saat viestin, jonka sanotaan ”Isännöity verkko käynnistyi”. Itse asiassa olet nyt luonut oman virtuaalisen WiFi.

Muuta kannettava tietokoneesi VPN-reitittimeksi. Luo virtuaalinen VPN-WiFi-yhteyspiste kannettavalla tietokoneellasi - Windows 4

Huomaa: Jos saat viestin, jonka mukaan isäntäverkkoa ei voitu käynnistää, suorita Windows Update vain varmistaaksesi, että olet asentanut uusimmat ohjaimet. Sen pitäisi tehdä temppu.

E) Seuraavaksi jaa yhteys. Napsauta hiiren kakkospainikkeella näytön oikeassa alakulmassa olevaa WiFi-symbolia [8] ja valitse ”Avaa verkko- ja jakamiskeskus”..

Muuta kannettava tietokoneesi VPN-reitittimeksi. Luo virtuaalinen VPN WiFi -piste kannettavalla tietokoneellasi - Windows 5

F) Napsauta avautuvassa valikossa ”Muuta sovittimen asetuksia” [9].

Muuta kannettava tietokoneesi VPN-reitittimeksi. Luo virtuaalinen VPN WiFi -piste kannettavalla tietokoneellasi - Windows 6

G) Näet nyt SaferVPN WiFi-yhteytesi joukossa [10] – napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Ominaisuudet [11].

Muuta kannettava tietokoneesi VPN-reitittimeksi. Luo virtuaalinen VPN WiFi -piste kannettavalla tietokoneellasi - Windows 7

H) Siirry Sharing-välilehteen yläreunaan [12] ja valitse kaksi vaihtoehtoa: “Salli toisen verkon käyttäjän muodostaa yhteys tämän tietokoneen Internet-yhteyden kautta” [13] ja “Salli muiden verkon käyttäjien hallita tai poistaa käytöstä jaettua Internet-yhteyttä” [14]. . Valitse aivan pudotusvalikosta nimeltä ”Kotiverkkoyhteys” juuri luomasi yhteys (nimeltään SaferVPN).

Muuta kannettava tietokoneesi VPN-reitittimeksi. Luo virtuaalinen VPN WiFi -piste kannettavalla tietokoneellasi - Windows 8

I) Vahvistuksen jälkeen viesti aukeaa – valitse vain OK [15].

Muuta kannettava tietokoneesi VPN-reitittimeksi. Luo virtuaalinen VPN WiFi -piste kannettavalla tietokoneellasi - Windows 9

Vaihe 2: Yhdistä laite VPN-hotspot-verkkoon

Ensimmäinen, suorita SaferVPN tietokoneellasi ja muodosta yhteys haluamaasi palvelimeen.

Kun olet kirjautunut sisään, muodosta yhteys uuteen virtuaaliseen langattomaan verkkoon pelikonsolillasi tai millä tahansa laitteella, jota haluat käyttää VPN: n!

Ilmoitus että joka kerta, kun käynnistät tietokoneen tai sammutat sen, kotitekoinen VPN-hotspot poistetaan käytöstä. Voit ottaa VPN-hotspotin käyttöön uudelleen avaamalla komentokehotteen ja kirjoittamalla netsh wlan start hosttednetwork ja olet valmis menemään uudestaan!

Kuinka jakaa VPN-yhteys WiFi: ssä Mac OS X: ssä

Onneksi siellä oleville Mac-käyttäjillemme on myös hieno tapa jakaa PPTP VPN-yhteys kannettavasta tietokoneestaan ​​pelikonsoliinsa, Chromecastiin ja Apple TV: hen. Tarvitset vain MacBookin, SaferVPN-tilin ja tietysti Internet-yhteyden. Nyt sitä mennään!

Vaihe 1: Asenna PPTP VPN -verkko Mac-tietokoneellesi

Noudata tämän oppaan ohjeita luodaksesi PPTP VPN -yhteyden Mac-tietokoneelle ja nimeäksesi se SaferVPN (kuten opetusohjelmassa on kuvailtu). Kun yhteys on muodostettu, muodosta yhteys haluamaasi SaferVPN-palvelimeen. Alla olevissa kuvissa yhdistämme SaferVPN USA East -verkkoon, mutta se toimii samalla tavalla kaikissa palvelinpaikoissa, joihin haluat muodostaa yhteyden.

Vaihe 2: Jaa PPTP VPN -yhteys

A) Napsauta näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa Apple-painiketta [1] ja valitse sitten ”Järjestelmäasetukset”.

Muuta kannettava tietokoneesi VPN-reitittimeksi. Luo virtuaalinen VPN WiFi -piste kannettavalla tietokoneellasi - mac 1

B) Napsauta Internetin jakamispainiketta & Langaton osa.

Muuta kannettava tietokoneesi VPN-reitittimeksi. Luo virtuaalinen VPN WiFi -piste kannettavan tietokoneesi mac-2 kanssa

C) Valitse vasemmalla oleva Internet Sharing -painike [3]. Jos se on jo valittu, poista valinta ja valitse se uudelleen varmistaaksesi, että jaat SaferVPN-yhteytesi (tässä tapauksessa SaferVPN USA East) vaihtoehdolla Jaa yhteys yhteydestäsi -vaihtoehto [4]. Valitse sitten, kuinka haluat jakaa yhteytesi, valitse Wi-Fi [5] jakaa VPN-verkon kautta WiFi, tai Thunderbolt Ethernet [6] jakaa yhteys Ethernetin kautta..

Muuta kannettava tietokoneesi VPN-reitittimeksi. Luo virtuaalinen VPN-WiFi-yhteyspiste kannettavan tietokoneesi mac-3 kanssa

D) Kun olet tehnyt valintasi, VPN-yhteys jaetaan. Etsi WiFi-verkkoja Chromecastilla, Apple TV: llä tai pelikonsolillasi ja etsi juuri asettamasi SaferVPN-hotspot [7]. Yhdistä se käyttääksesi VPN: ää millä tahansa laitteellasi!

Muuta kannettava tietokoneesi VPN-reitittimeksi. Luo virtuaalinen VPN-WiFi-yhteyspiste kannettavan tietokoneesi mac-4 kanssa. Hanki PS3, PS4, Xbox ja Apple TV VPN.

Muita tapoja käyttää SaferVPN-sovellusta useissa laitteissa

Kuten huomaat, VPN-yhteyden jakaminen ei ole vaikeaa asettamalla tietokoneesi VPN-yhteyspisteeksi. Huomaa kuitenkin, että tietokoneen on oltava päällä, kun teet sitä ja ainakin Windows-tietokoneessa sinun on varmistettava, että jakaminen on sallittu aina, kun jaat VPN: tä.

 Hyvin yksinkertainen vaihtoehto on käyttää virtuaalireititintä, suosittua ilmaista avoimen lähdekoodin ohjelmaa, jonka avulla voit luoda virtuaalisen hotspotin helposti Windows 7-, Windows 8- tai Windows Server 2012 -käyttöjärjestelmälle. Kun virtuaalireititin on käynnissä, käytä SaferVPN for Windows -sovellusta yhdistä tietokoneesi pääsyäksesi kaikkiin verkkosivustoihin kaikilla virtuaalireitittimeesi kytketyillä laitteilla. Ohjelma näyttää tältä:

VirtuaalireititinVirtuaalireitittimellä on hyvin yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä. Valitse vain verkon nimi ja salasana käynnistääksesi virtuaalisen hotspotin.

Toinen ratkaisu on hankkia VPN-yhteensopiva DD-WRT-reititin. Olemme yhteistyössä Flashroutersin kanssa toimittaaksemme nopeimmat reitittimet, joihin on esiasennettu SaferVPN. VPN-reitittimen avulla kaikki reitittimien kautta kytketty liikenne salataan ja selaat verkossa ikään kuin olisit haluamassasi maassa.

Jos sinulla ei vielä ole tiliä, tilaa nyt ilmainen VPN-kokeiluversio käyttääksesi VPN-ääntä Smart TV: ssä, konsolissa, Apple TV: ssä tai Chromecastissa!

Loppusanat Pysy ajan tasalla seuraamalla SaferVPN Facebookissa, Twitterissä ja Googlessa+.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map