Kesämusiikkifestivaalit: Ole varovainen ilmaisissa WiFi-yhteyspaikoissa

ilmainen wifi-yhteys kesämusiikkifestivaaleihin


Kesämusiikkifestivaaleista on tullut maailman odotetuin konserttisarja. Jopa suihkujen puuttuessa, asianmukaisissa nukkumisjärjestelyissä ja mahdollisesti kauhistuttavassa säässä, festivaalin osallistujien yksi tärkeimmistä prioriteetteista on WiFi-yhteyden löytäminen. Mutta ilmainen WiFi-yhteyspaikka voi olla vaarallinen. Lue lisää saadaksesi selville kuinka hyödyntää näitä langattomia yhteyspisteitä –turvallisesti!

Musiikkifestivaalit voivat vaihdella vaihtoehtoisesta rockista uusimpaan elektro-popiin. Olet todennäköisesti kuullut Coachellasta, Bonnaroosta, Tommorowlandista ja monista muista. Mutta mikä on yksi asia, jolla melkein kaikilla on yhteistä? Suurin osa yleisöstä etsii ilmaista WiFi-yhteyspaikkaa.

Kun yrität rajoittaa tiedon käyttöä, jotta et maksa kädet ja jalat kotiin tullessasi, ihmiset ovat enemmän kuin halukkaita asettamaan tietoturvansa taustakaapille ja vaihtamaan yksityisyyttä rajoittamattoman internetyhteyden ansiosta. Mutta mikä voi olla niin vaarallista ilmaisissa WiFi-yhteyspaikoissa?

Tässä blogissa kerromme sinulle kaiken, mitä sinun on tiedettävä miksi nämä hotspotit voivat olla vaarallisia ja miten voit silti hyödyntää niitä turvallisesti!

Mikä voi olla niin vaarallinen?

Nämä juhlatilaisuudet, täynnä elävää musiikkia, ystäviä ja juhlia, luovat ainutlaatuisen kokemuksen festivaalin kävijöille. Ainoa asia, joka voisi tehdä heistä vielä parempia? Lisätään mobiiliyhteyksiä, joista ihmiset voivat löytää ilmaisia ​​WiFi-yhteyspaikkoja! Kuulostaa hyvältä, eikö??

No, se on! Kuka ei halua pystyvänsä napsauttamaan ystäviänsä kotona ja julkaisemaan hämmästyttävän aikansa Instagramiin? Vaikka nämä mobiiliyhteydet ovat käteviä, on joitain syitä, joiden vuoksi sinun kannattaa pysyä hieman skeptisenä.   

Nämä langattomat yhteyspisteet aiheuttavat kaksi mahdollisuutta:

  • Ilmainen WiFi-yhteys voida yksinkertaisesti perustaa joku antelias henkilö tai tapahtumapaikka, joka on valmis tarjoamaan ilmaisen WiFi-yhteyden suurelle joukolle.
  • Epäedullisempi mahdollisuus on, että kuormituspisteitä voi perustaa joku, joka kiinnostaa henkilökohtaisesti viestejäsi, käyttäjänimiä, salasanoja, pankkitietoja ja muita tietoja, joita et ehkä halua muukalaisen pääsyyn.

Lue lisää saadaksesi tietoa siitä, kuinka voit havaita nämä vaaralliset yhteydet ja kuinka voit suojautua. Olipa kyseessä “vain tapaus” tai “olet yksi onnellinen ankka, jonka tekit” – se on täysin turvallisuuden arvoinen eikä pahoillani!  

Mitä ilmainen Wifi-yhteys oikeasti tarkoittaa

Monet WiFi-verkot vaativat rekisteröinnin, jotta he voivat käyttää niitä, mukaan lukien nimen, ikän, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron pyytäminen. Todellisesti palveluntarjoajat ansaitsevat voittoa tarjoamalla näitä “ilmaisia” palveluja myymällä käyttöoikeustietosi markkinoijille.

KÄRKI: Jos haluat pitää yhteytesi vapaaksi, harkitse erillisen ilmaisen WiFi-sähköpostiosoitteen luomista – turvallista tilaa roskapostille, jota sinun ei koskaan tarvitse tarkistaa!

Tarpeeksi yksinkertainen! Mutta ilmainen WiFi-yhteys voi olla huonompi kuin pelkkä mainonta temppu. Itse asiassa 25% kaikista julkisista Wi-Fi-yhteyspisteistä on havaittu houkuttelemaan hakkereita.

Mitä hakkerit voivat tehdä musiikkifestivaaleilla?

Suojaamattomat julkiset WiFi-verkot ovat turvasatama hakkereille, jotka pelastavat saaliin, kun väkijoukot kokoontuvat hankkimaan Internet-yhteyden – mikä tekee kesämusiikkifestivaaleista sataman hakkerointiin.

Se on jopa helpompaa kuin luultavasti luulet. Alle 100 dollarilla hakkerit voivat perustaa yksinkertaisen reitittimen, joka houkuttelee ilmaisia ​​WiFi-yhteyden hakijoita, antaen heille täyden näkyvyyden arkaluontoisissa ja henkilökohtaisissa tiedoissasi..  

Koska ilmaista WiFi: tä ei ole salattu, hakkerit voivat helposti nähdä jokainen kirjoittamasi näppäily. Tämä sisältää kaikki salasanat, jokaisen sähköpostin, viestin ja kaikki lähettämäsi tiedot.

Entä festivaalin tarjoama ilmainen Wifi-yhteys?

Valitettavasti väärennetty julkinen WiFi, WiFi-sijainti, joka näyttää olevan legitiimi, mutta jonka hakkeri on itse asettanut tietosi sieppaamiseksi, ei ole pelkästään todellinen huolenaihe, vaan se voi olla melko vaikea salata!

Laitteeseen tunkeutumisen sijaan on uskomattoman helppoa houkutella tahattomia osallistujia epärehellisen tukiaseman kautta – yhteys, joka jäljittelee julkista Wi-Fi-yhteyspistettä. Tämän avulla hakkerit voivat varastaa kaikki lähettämäsi henkilökohtaiset tietosi.

Näillä ilmaisilla WiFi-yhteyspaikoilla on tärkeä indikaattori: ne yksinkertaisesti kopioi julkisen verkkotunnuksen nimet ja lisää yksi koukkisana: ilmaiseksi.

Esimerkiksi Coachella tarjoaa ilmaisen julkisen WiFi-yhteyden tapahtumansa aikana. Voit odottaa näkevänsä ilmaisen Coachella WiFi -tyylin, joka houkuttelee uhreja vilpilliseen tukiasemaan.

Kuinka suojata yhteys – automaattisesti

Auttaaksemme verkkovarkauksien torjunnassa, olemme kehittäneet uuden, huippuluokan automaattisen WiFi-turvaominaisuuden. Nyt saatavana kaikkiin sovelluksiin, sovelluksemme avulla voit selata välittömästi ja helposti turvallisesti ilmaisten WiFi-yhteyksien kautta!

SaferVPN yhdistää laitteen automaattisesti turvalliseen, pankkitason 256-bittiseen salaus-VPN (Virtual Private Network) -kanavaan heti, kun muodostat yhteyden suojaamattomaan WiFi-yhteyteen. Sinun ei tarvitse edes muodostaa yhteyttä VPN: ään!

Heti kun puhelin muodostaa yhteyden suojaamattomaan julkiseen WiFi-yhteyspisteeseen, sinut suojataan automaattisesti online-identiteettivarkauksilta ja verkkoturvallisuusuhilta – sinun ei tarvitse tehdä mitään!

Nauti mielenrauhasta, että voit turvallisesti selata Internetiä milloin tahansa, missä tahansa.

Ilmainen Wifi-yhteys - Automaattinen Wi-Fi

Kuinka VPN pitää sinut suojattuna

Jos et pidä ajatuksesta, että joku ilkikurinen varastaisi henkilökohtaiset kirjautumistunnuksesi ja luottokorttitietosi, ymmärrämme täysin. Kun käytät VPN-palvelua, voit muodostaa yhteyden etäpalvelimeen ja ohjata liikennettä suojatun verkon kautta. Tämän avulla voit selata verkkoa täysin suojatulla yhteydellä. Tämä pitää kaikki henkilökohtaiset tietosi ja arkaluontoiset tietosi turvassa.

Oletko valmis saamaan WiFi-suojauksen automaattisesti? Katso meidän ilmainen 24 tunnin kokeilu tai tilaa suunnitelma tänään! 14 päivän rahat takaisin -takuulla sinulla ei ole mitään menetettävää!

Hyvää turvallista selaamista!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map