Ilmaisten VPN-verkkojen tumma puoli: mitä sinun tarvitsee tietää

ilmaisen VPN: n pimeä puoli


Välityspalvelimien ja VPN-palveluiden osalta ne, jotka eivät veloita rahaa, maksavat sinulle eniten maksamalla yksityisyyttäsi ja turvallisuuttasi. Lue lisää aiheesta vaaroista ilmaisen VPN: n tai välityspalvelimen käytöstä!

Olet ehkä huomannut, kuinka suurin osa streaming-palveluista on estetty ulkomailla tai joita ei vielä ole saatavilla maassasi. Yleisimmät ratkaisut tällaisten maantieteellisten rajoitusten ohittamiseksi ovat välityspalvelimet ja VPN: t, koska ne ohjaavat liikennettä uudelleen niin, että se näyttää ikään kuin sijaitset muualla. Esimerkiksi tällaisten palvelujen käyttö antaa jonkun Englannissa päästä Pandoran luo tai jonkin käyttäjän Kanadassa käyttää brittiläistä BBC iPlayer -sovellusta..

Saatavilla on paljon erilaisia ​​vaihtoehtoja, joiden avulla voit muuttaa sijaintiasi rajoitetun sisällön käyttämiseksi, ja koska kaikki nauttivat ilmaisista asioista, ihmiset joutuvat usein huijausten uhreiksi ilmaisten VPN-verkkojen kautta. Välityspalvelimien ja VPN: ien osalta ne, jotka eivät veloita rahaa, maksavat sinulle eniten yksityisyydessä ja turvallisuudessa.

Alla kerromme sinulle tarkalleen, kuinka ilmaiset VPN: t käyttävät yhteyttäsi vaarallisiin (jopa laittomiin) toimintoihin ja kuinka hyvämaineinen, maksettu premium-VPN-palvelu voi antaa sinun käyttää estettyjä sivustoja ja samalla säästää yksityisyyttäsi!

Välityspalvelimien ja ilmaisten VPN-verkkojen vaarat

”Ilmainen” ei ole täysin ilmainen, kun kyse on pääsystä estettyihin verkkosivustoihin ilmaisten VPN- ja välityspalvelimien kautta. Nämä palvelut sallivat pahantahtoisten kolmansien osapuolten seurata henkilökohtaisia ​​tietojasi tai, mikä pahempaa, antaa muiden käyttää Internet-yhteytesi suorittaakseen laitonta toimintaa verkossa..

Ilmaiset VPN: t voi kirjautua sisään ja seurata kaikkea sisältöäsi, IP-osoitteitasi, käymäsi sivustojen tyyppejä jne. – VPN-verkkojen tarkoitus on suojata sinua. Henkilökohtaisten kysymysten lisäksi, jotka haluat piilottaa IP-osoitteesi, saatat kohdata hidasta selausnopeutta, epävakaita yhteyksiä, tiedonkäyttörajoja ja vanhentunutta salausta.

Pahin kaikista.. Monet näistä “ilmaisista” palveluista myyvät henkilökohtaisia ​​tietojasi kolmansille osapuolille, ja osa jopa menee jopa ylimääräisen mainonnan (joskus haitallisen) sijoittamiseen. He saattavat jopa jakaa IP-osoitteesi ja pitää tervetulleena koneeseesi jäljitettävää rikollista toimintaa, ei heidän omaaan.

Älä unohda mainita valtakirjoja yhtä hyvin! Koska välityspalvelin välittää vain Internet-liikennettä salaamattomana, he voivat lukea kaikki henkilökohtaisista tiedoista. Tämä tarkoittaa, että operaattori voi tallentaa ja säilyttää suojaamattoman yhteyden kautta lähetetyt yksityiset tietosi. Jos he ovat epärehellisiä, he voivat sitten tehdä sen mitä haluavat – myymällä sen usein kolmansille osapuolille tai varastamalla henkilöllisyytesi.

Olennaisesti, VPN: t ovat turvallisempia, vakaampia ja nopeampia kuin välityspalvelimet – mutta suositut ilmaiset VPN-palvelimet eivät ole aina yhtä turvallisia kuin he väittävät olevansa.

Lue lisää siitä meidän VPN vs. välityspalvelimen vertailu.

Kuinka ilmaiset VPN-verkot käyttävät yhteyttä

On tärkeää tutkia haluamaasi VPN-palvelua, ennen kuin siirryt siihen yksinkertaisesti mukavuuden vuoksi. Vaikka se ei ehkä kuulosta haitalliselta, varjoisalle sivustolle tai palvelulle täyden pääsyn kaikilla selailutoimintojesi yksityiskohdilla voi olla huonompia seurauksia kuin luulet.

Kiinnostamattoman Top10VPN-VPN-tutkimuksen mukaan kiinalaisyritykset omistivat 59% tutkituista ilmaisista VPN-verkoista. Koska Kiinassa on tiukat VPN-kiellot, hallitus on todennäköisesti hyväksynyt nämä yritykset keräämään ulkomaista tiedustelua. Lisäksi vielä 86 prosentilla Top10VPN: n tutkimuksen ilmaisista VPN: istä oli vakavia tietosuojavirheitä, mukaan lukien tietojen jakaminen kolmansien kanssa.

Lisäksi suosittua ilmaista VPN-palvelua Hotspot Shield äskettäin syytettiin käyttäjän liikenteen vakoilusta. Yhdysvaltain digitaalisten oikeuksien puolustamisryhmä on tehnyt valituksen liittovaltion kauppakomissiolle (FTC) väittäen, että palvelupolut, sieppaukset ja kerää asiakkaidensa tietoja.

Vaikka heidän tietosuojakäytännössään luvataan pitää kaikki käyttäjätiedot turvassa ja nimettömänä, heidän on todettu kirjaavan yhteyksiä, seuraamaan käyttäjien selaustapoja, myyntitietoja asiakkaille ja ohjaamaan online-liikennettä.

Tämä nykyinen kiista on muistutus siitä, että ilmaisten VPN: ien on ansaittava rahaa miten, ja se on usein kustannuksellasi.

Aiemmin saatat jopa muistaa Hola Unblockerin, palvelun, joka myi käyttäjien ylimääräisen kaistanleveyden ja mahdollisti heidän yhteytensä käytön haitallisiin palvelunestohyökkäyksiin (DoS) ja laittomiin tarkoituksiin – käyttää mitä tahansa tekijänoikeuksien alaisesta sisällöstä lasten hyväksikäytön kuviin..

Suojattu ratkaisu pääsyyn estettyihin verkkosivustoihin

Maksetut palvelut antavat voittoa tarjoamalla suojausta myymättä henkilökohtaisia ​​tietojasi kolmansille osapuolille. Ilmainen VPN-palvelin voi johtaa haitallisiin asioihin, kuten identiteettivarkauksiin, kun taas maksettu VPN voi (vaikka ei kaikki) pitää tietosi yksityisinä ja turvallisina.

Ellei tietosi tunneloida HTTPS: n kautta (eli kun näet lukkosymbolin selaimesi osoiterivillä), muut voivat varastaa sen helposti, koska se on lähetetty epävarmalla yhteydellä eikä sitä ole salattu. Oikea VPN salaa kaikki tietosi ja pitää ne turvassa snooppereilta ja hakkereilta.

VPN-salauksen Internet-turvallisuus teini-ikäisille ja lapsille

Kuten kaikki, kaikki maksetut VPN: t eivät ole samoja. Joten olemme keränneet muutamia asioita, jotka sinun tulee harkita ennen niiden ostamista:

 • Yhteyden nopeus: Kun kyse on Internetistä, nopeus on pelin nimi. Joskus VPN-palvelut voivat vähentää yhteyden nopeutta. Siksi suunnittelimme palvelinverkostomme nostamaan alan standardeja – takaamalla sinulle nopeimman mahdollisen yhteyden.
 • VPN-palvelimet: Kirjoittamishetkellä meillä on tällä hetkellä maailmanlaajuinen VPN-palvelinverkko, jossa on yli 400 premium VPN-palvelinta yli 30 maassa, mikä antaa sinulle täydellisen Internet-vapauden milloin tahansa, missä tahansa.
 • VPN-protokollat: SaferVPN -sovelluksella voit käyttää kaikkea haluamaasi sisältöä mistä tahansa. Huippuluokan protokolliemme ansiosta meillä ei ole seisokkeja tai häiriöitä. VPN-palvelumme toimii yksinkertaisesti aina.
 • Tietosuojakäytäntö: Jotkut VPN-palveluntarjoajat kirjaavat tietosi, mikä on täysin vastoin tarkoitusta käyttää VPN-tietosuojatyökaluna! Emme säilytä mitään tietoja tai liikennelokeja, joten kaikki mitä teet SaferVPN: llä on täysin yksityistä. Lisäksi sekoitamme IP-osoitteesi, jotta kukaan ei tiedä mitä olet tehnyt verkossa.
 • Asiakastuki: Ystävällinen ympäri vuorokauden avoinna oleva asiakastuki on täällä ympäri vuorokauden live chatin ja sähköpostin välityksellä auttaaksesi sinua ratkaisemaan nopeasti kaikki ongelmat.

SaferVPN on maksettu premium-VPN-palvelu, jota voidaan käyttää muun muassa pääsyyn estettyihin verkkosivustoihin. Uskomme SaferVPN: llä, että tietosi ja yksityisyytesi ovat tärkeitä, ja siksi haluamme varoittaa sinua haitallisten palveluiden käytön vaaroista.

Aloita VPN: n kanssa …

Jos sinulla ei vielä ole SaferVPN-tilaa, hanki tilauksesi jo tänään (tarjoamme 30 päivän rahat takaisin takuu, sinulla ei ole mitään menetettävää!) tai kokeile SaferVPN ilmaiseksi joten voit nauttia mielenrauhasta samalla kun pääset turvallisesti käyttämään kaikkia estettyjä verkkosivustoja mistä tahansa!

Onko sinulla palautetta, ehdotuksia tai ominaisuuspyyntöjä? Voit vapaasti ota meihin yhteyttä ja liity meihin sosiaalisessa mediassa! Haluaisimme kuulla sinusta.

Loppusanat (Ole kiltti Jaa) ystävien kanssa, jotka käyttävät ilmaisia ​​VPN- ja välityspalvelimia – he ansaitsevat myös verkkoturvallisuuden ja yksityisyyden!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map