Cryptocurrency-huijausten välttäminen: Pysy turvassa Bitcoinilla

Bitcoin-huijaus


Kaikkien salaustekniikoita käyttävien on tiedettävä jokaisesta Bitcoin-huijauksesta ja riskeistä. Lue edelleen saadaksesi selville salaisuutemme pysyä turvassa maksamalla Bitcoinilla.

Kun Bitcoin rikkoi otsikoita ja houkuttelee sijoittajia ja käytännöllisiä käyttäjiä ympäri maailmaa, on entistä tärkeämpää pysyä ajan tasalla Bitcoin-huijausta koskevista uusimmista uutisista..

Kun käsittelet kryptovaluuttoja, olet alttiina suuremmille riskeille kuin mikään muu Internetin käyttäjä. Jos laitteesi on hakkeroitu, jos liikenteesi sieppataan, menetät paljon enemmän kuin tyypillinen Facebook-tili, mutta kovalla työllä ansaittu salaustekniisi.

Jos kysyt itseltäsi: “Onko Bitcoin riskin arvoinen?”, Lue blogiimme ja selvitä kuinka voit pysyä turvassa käyttäessäsi Bitcoinia.  

Mikä on Cryptocurrency?

Cryptocurrency, joka tunnetaan myös nimellä digitaalinen käteinen, on kansainvälinen maksuverkko. Cryptocurrency mahdollistaa vaihtamisen kahden tietokoneen käyttäjän välillä, luomalla vertaisverkon elektronisen kassajärjestelmän ja julkisen tietueen rahoitustaloustoimista.

Näillä kryptovaluutoilla, etenkin Bitcoinilla, on kolme ominaisuutta, jotka ylittävät perinteiset valuutat: hajauttaminen, avoin lähdekoodi ja vertaisverkko.

Mikä tärkeintä, niitä käyttävät käyttäjät, joilla on ei keskusviranomaista tai välittäjiä. Vaikka tämä voi olla positiivinen ominaisuus monille sortavissa hallituksissa eläville, myös tämä laatu antaa Bitcoin-huijauksen menestyä. (Lue lisää alla).

Näin se toimii:

Bitcoin-kaatuminen: Kiina

Kiina on kieltänyt Bitcoin- ja muut kryptovaluutat. Kiinalla on tiukat valuutanhallinnat, mikä eliminoi kyvyn siirtää rahaa maasta ja pois maasta, jolloin Kiinasta tulee maailman suurin kriptovaluuttamarkkina, joka on noin 80% kaikista Bitcoin-liiketoimista.

Nyt, Kiina estää kolikkotarjouksia (ICO)), sääntelemätön joukkorahoitus kriptovaluutan avulla ja Bitcoin-vaihto. Hallitus on jopa pyytänyt, että kaikki Bitcoin-pörssit lopetetaan Pekingissä ja Shanghaissa, ja toteavat, että salaustekijöitä käytetään ”yhä enemmän välineenä rikollisissa toimissa, kuten rahanpesu, huumekauppa, salakuljetus ja laiton varainhankinta”. Se sisälsi myös:

 • Henkilökohtaiset tiedot: Pörssit vaaditaan lähettämään DVD-levyt, jotka sisältävät kaiken käyttäjän kaupankäynnin ja hallussapidon tiedot paikallisille viranomaisille.
 • Matkustuskielto: Kaikki pörsseihin osallistuvat, mukaan lukien osakkeenomistajat, valvojat, johtajat sekä keskeiset taloudelliset ja tekniset henkilöt ei saa poistua kaupungista ja sen on tehtävä täydellistä yhteistyötä viranomaisten kanssa.

Mutta se ei välttämättä ole digitaalisen valuutan loppumista Kiinassa. He todella aikovat julkaista oman digitaalisen version renminbistä.

Kryptovaluutan käytön edut

Bitcoinilla ja muilla kryptovaluutoilla on ainutlaatuinen kyky ylittää rajat, ylittää pankkisiirtomaksut ja olla valuuttakurssien läpäisemättömiä riippumatta hallituksen tai pankin nykyisestä tilanteesta.

Se voi jopa auttaa rahoittamaan vapautta antamalla käyttäjille mahdollisuuden tehdä nimettömiä lahjoituksia organisaatioille, joita paikallishallinnot eivät välttämättä hyväksy. Esimerkiksi LBGT-oikeudet, abortit, poliittinen oppositio jne. Kaikilla on kyky löytää tukea salausvaluutan kautta.

Käyttäjät voivat jopa alkaa Osta oikeita esineitä. Kun Bitcoin kasvaa edelleen, sitä käytetään useammin monenlaisiin tuotteisiin. Tässä on muutama esimerkki:

 • Bitcoinia on käytetty kodin ostamiseen Texasista.
 • Etelä-Afrikan toiseksi suurin supermarketketju kokeili Bitcoin-maksuja.
 • Lontoolainen kehittäjä antaa vuokralaisille mahdollisuuden maksaa talletuksia Bitcoinissa.
 • Jopa sveitsiläinen kaupunki on hyväksytty Bitcoin veroihin vuonna 2018.

Salausvaluuttariskit

Vaikka kryptovaluuttojen käyttöön liittyy runsaasti etuisuuksia, on myös monia riskejä. Bitcoin-huijaus voi tapahtua kenelle tahansa, joten tee tutkimuksesi ennen kauppaa pankkitililläsi Bitcoin-lompakolle.

Joitakin yleisiä riskejä ovat:

Laiton toiminta
Koska Bitcoin-tapahtumat ovat suhteellisen tuntemattomia, alustalla on potentiaalia houkutella laitonta toimintaa. Tämä kiinnittää hallitusten kielteistä huomiota ja rohkaisee mahdollista Bitcoinin ja muiden kryptovaluuttojen kieltämistä.
Korvaamaton
Toisin kuin pankkitilisi kautta tehdyissä liiketoimissa, Bitcoinia ei voi koskaan korvata, jos se katoaa tai varastetaan. Bitcoinejasi ei voi palauttaa, jos joku tunkeutuu lompakkoosi. Ja et voi palauttaa tiliäsi, jos väärät kirjautumistietosi.
Ei helppo käteistä
Jos päätät haluavasi rahaa bitcoineihisi, niitä ei todellakaan ole suoraviivaista tapaa myydä. Vaikka monet vaihdot tarjoavat palvelun eri menetelmillä, se ei ole niin yksinkertaista kuin rahan siirtäminen Paypalista.
Haihtuva sijoitus
Tällä hetkellä Bitcoin-hinnat vaihtelevat merkittävästi. Kaikkien verkkokauppojen, jotka ovat kiinnostuneita bitcoinien hyväksymisestä, pitäisi muuttaa hintojaan melkein päivittäin. Lisäksi sijoittajat ottavat uhkapeliä sijoittaessaan varoja osakkeisiin.
Hallituksen määräykset
Tällä hetkellä suuri osa maailmasta ei ole päättänyt kuinka käsitellä Bitcoinia. Koska Bitcoinia ei veroteta, se on uhka paikallisille valuutoille. Jos hallitukset päättävät tehdä Bitcoinista laitonta, sinulla voi olla
vaikea saada rahasi takaisin.
Ei palauteta
Se on niin yksinkertaista kuin tämä: Jos bitcoinesi varastetaan, niitä ei palauteta. Joku voi hypätä keskelle, jos tapahtuma ja muuttaa talletuksen määränpäätä – kutsutaan MITM-hyökkäykseksi.

Vältä Bitcoin-huijausta

Jos käytät Bitcoinia tai muita kryptovaluuttoja, sinun tulee olla tietoinen seuraavista riskeistä:

Mies-keskellä -hyökkäykset

Yksinkertaisesti sanottuna, keskitason ihminen (MITM) -hyökkäykset voivat muuttaa rahansiirtojen (tai minkä tahansa asiaan liittyvän tiedonsiirron) määränpäätä. Kuten nimestä voi päätellä, hakkerit sieppaavat tietopaketteja kuljettaessaan kahden uhrin välillä. 

Jos yrität tehdä talletusta Bitcoinilla, MITM voi muuttaa tapahtuman määränpäätä jättäen sinut rahattomaksi ja aiotulle vastaanottajalle kysyttäessä, missä talletus on – heidän tarvitsee vain käyttää haittaohjelmia sähköpostien tai jaetun Wi-Fi-yhteyden kautta -Fi-verkko.

Pysyä turvassa, käytä VPN: tä. Koska todennusprotokollat ​​on suunniteltu erityisesti torjumaan tämäntyyppisiä hyökkäyksiä, VPN takaa päästä päähän -salauksen, mikä tekee sinusta nimettömänä julkisissa verkoissa.

Hakkerit voivat käyttää Bitcoin-lompakkoa

Digitaaliset lompakot, joissa “turvallisesti” tallennat salausvaluuttasi, ovat syyssä käyttäjätilien heikon tietoturvan tarjoamiseen. Ilmeisesti uhrin henkilökohtaiset vähimmäistiedot – heidän etunimensä, sukunimensä ja puhelinnumeronsa – olivat Positive Technologiesin mukaan riittävät hakkeroimaan testitasku lompakkoon Coinbasessa..

Kuten CryptoInsider sanoi:

”Salausvaluutoihin liittyvät verkkohyökkäykset ovat nousussa. Koska kryptovaluutta räjähtää edelleen arvonsa ja yleisen tietoisuuden suhteen, voimme vain odottaa tämän suuntauksen jatkuvan. Olin hiljattain tällaisen hyökkäyksen kohde. Tiedän henkilökohtaisesti myös useita muita saman hyökkäyksen onnistuneen toteuttamisen tapauksia. Vielä pahempaa on, että tämäntyyppiset hyökkäykset ovat yhä yleisempiä ja todennäköisesti lisääntyvät entisestään Equifaxin kaltaisten yritysten ammattitaidon ansiosta, joten siitä on kiireellinen aihe, koska melkein kaikki ovat välittömässä vaarassa. “

Lisäksi kaikkien salauskäyttäjien tulisi parantaa salaustekniikan suojaustaan ​​aktivoimalla 2FA (2-Factor Authentication) kaikilla vaihtotileillä.

Tietosuojakomplikaatiot

Jopa silloin, kun kryptovaluuttatoiminnot ovat turvattuja, on silti ulkoisia tietosuojaongelmia, jotka käyttäjien on oltava tietoisia.

 • ISP: Internet-palveluntarjoajasi (ISP) tietää joka kerta, kun kirjaudut sisään Bitfinexiin tai muuhun Bitcoin-vaihtoon. Haluatko todella heidän tietävän kaikki ”nimettömät” liikennelokit? Ei oikeastaan, oikein?
 • Julkinen Wi-Fi:  Jos käytät julkista Wi-Fi-yhteyttä, et todellakaan halua paljastaa sitä tosiasiaa, että olet Bitcoin-kauppias, ihmisille, jotka ovat samassa kahvilassa kuin Wi-Fi.

Jos Internet-palveluntarjoajasi tai Wi-Fi-naapurisi näkevät, mitä teet verkossa, kryptovaluutan nimettömyys loppuu kokonaan. Usein käyttämäsi verkkopörssit, käyttämäsi online-kaupankäynnin työkalut ja lompakot tunnetaan kaikille. Ja jaettu salaisuus ei ole enää salaisuus.

Kuinka voit pysyä suojassa

Jokaiselle Bitcoin-huijaukselle ja tietoturvariskille ei ole kattavia ratkaisuja. Mutta on olemassa rakennuspalikoita, joista sinun on rakennettava oma henkilökohtainen salaustekniikan palomuurisi. Pidä nämä vinkit mielessä:

 • Varo tietojenkalasteluyrityksiä.
 • Varmista, että käyttöjärjestelmäsi on korjattu viimeisimmillä tietoturvapäivityksillä.
 • Ole varovainen lunastusohjelmista.
 • Käytä suojattuja salasanoja, joita ei voida käyttää, ja ryhdytä muihin toimenpiteisiin suojautuaksesi.
 • Käytä luotettavaa VPN-verkkoa.

Kun käytät VPN: tä, kaikki liikenteesi (mukaan lukien selaamasi URL-osoitteet) on salattu. Kumpikaan Internet-palveluntarjoajasi tai kahviloiden naapuri eivät saa aavistustakaan online-toiminnoistasi. Voit käydä online-vaihtoissa, käyttää lompakotasi ja käydä kauppaa täysin nimettömästi – niin kuin sen pitäisi olla!

VPN lisää myös tietoturvaa. Koska liikenteesi on salattu, wifi-hakkerit eivät voi kaapata istuntoevästeitäsi tai varastaa pelkkää tekstiä sisältäviä salasanoja.

SaferVPN tarkistaa luotettavasti kaikki nämä yllä mainitut ruudut. Se salaa kaiken liikenteen pankkiluokan nykyaikaisella salauksella. Voit valita minkä tahansa yli 700 sijainnista 36 maassa reitittääksesi liikenteen uudelleen ja piilottaaksesi sen uteliailta silmiltä. Vielä tärkeämpää, todellinen IP-osoitteesi ei ole koskaan kirjautunut niin, että salaustehtäväsi ovat todella yksityisiä. SaferVPN on myös listattu WeUseCoins-sivustolla, joka on yksi suurimmista salausvaluutta-verkkosivustoista. 

Vaikka VPN ei ole täydellinen suojaratkaisu kolikoillesi, se on erittäin tärkeä osa suojaa.

Kuinka käyttää Bitcoineja maksamaan SaferVPN: stä

Salausvaluuttojen ostaminen, kaupankäynti, hallussapito ja kaivostoiminta ovat yksityisiä toimintoja, jotka tulisi suorittaa yksityisellä ja turvallisella tavalla. Luotettavan Bitcoin VPN -sovelluksen käyttö on erittäin tärkeä osa kryptojesi yksityisyyden turvaamisessa. SaferVPN: n yksityinen (ei lokit), nopea ja helppo alusta ei vain lisää yksityisyyttäsi käyttäessäsi Bitcoinia, mutta jopa hyväksyy Bitcoinin maksutapana. 

Valitse vain tarpeisiisi parhaiten sopiva suunnitelma ja valitse maksusivulta Bitcoin. Jos et ole vielä kirjautunut, kokeile SaferVPN: ää ilmaiseksi nyt (painikkeella 30 päivän rahat takaisin takuu, sinulla ei ole mitään menetettävää)!

Oletko joutunut Bitcoin-huijauksen uhriksi? Mitä ajattelet Bitcoinista? Jaa ajatuksesi alla olevassa Kommentit-osiossa.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map