8 syytä VPN maksaa itsensä

8 syytä VPN - SaferVPN


Virtuaali yksityinen verkko on paljon enemmän kuin kannattava sijoitus. Tässä blogissa paljastamme 8 syytä siihen, että VPN: nne takaa maksaa itsensä.

Kuten sanonta kuuluu, ilmaista lounasta ei ole olemassa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sellaista asiaa kuin hyvää ei olisi. Yhä epävarmemmassa digitaalimaailmassa, jonka räjäyttämättömän verkkorikollisuus on haastanut, virtuaalinen yksityinen verkko (VPN) on loistava sijoitus turvalliseen, joustavaan, yksityiseen digitaaliseen tulevaisuuteen henkilökohtaisten ja ammatillisten pyrkimystensä vuoksi..

Jos et ole perehtynyt VPN-verkkoihin tai sinulla ei yksinkertaisesti ole ollut aikaa perustaa sitä itsellesi tai yrityksellesi, tarkista nämä kahdeksan syytä, joiden vuoksi VPN maksaa itsensä. Lyöt vetoa, että tarvitset vain yhden.

Katso nämä 8 syytä, jonka VPN maksaa itsestään. Lyöt vetoa, että tarvitset vain yhden. Napsauta Lähettää

1. Maantiede ei sido sinua

Riippumatta siitä, missä olet, VPN antaa sinun olla jossain muualla – tai tarkemmin sanottuna se antaa sinun näyttää siltä, ​​että olet jossain muualla. Järjestelmämme hyödyntää satoja palvelimia yli 30 maassa, kaikkia hallitaan talossa. Sen avulla voit vaihtaa palvelimia niin usein kuin haluat, pienellä viiveellä. Nautit aina nopeimmista mahdollisista yhteysnopeuksista, paikalliset putkistot sallivat.

Bottom line, VPN: n avulla voit surffata Internetissä milloin tahansa, ikään kuin olisit missä tahansa, äläkä koskaan taipu isäntävaltion tai sen ongelmien mielialaan. Täydellinen vapaa valvonnasta ja häiriöistä – se on tehokas ehdotus.

2. Henkilökohtaiset tietosi ovat aina turvassa

Kaikkia paikallisia verkkoja ei vaaranneta, mutta on aina turvallisempaa olettaa, että paikallinen verkko ei ole suojattu. Itse asiassa 99 prosenttia julkisista Wi-Fi-yhteyspisteistä ei ole suojattu, joten henkilökohtaiset tietosi ja arkaluontoiset tietosi voivat pysyä käsillä..

Tämä on melko masentava ajatus, joten katso sitä moderniksi, puolustavaksi versioon Pascalin Wagerista, kuuluisasta uskonnollisuuden perusteesta. Jos usko osoittautuu turhaan, se ei ole iso juttu. Toisaalta, jos se mitä uskot osoittautuvan todeksi, seisot saada upeaa hyötyä.

Mitä digitaaliset uskolliset tekevät? He olettavat, että kaikki paikalliset verkot eivät ole turvallisia, ja käyttävät huippuluokan VPN-verkkoja suojautuakseen snoopilta, varkailta ja nihilistisiltä väärinkäyttäjiltä. Jos he ovat väärässä, ei iso juttu. Jos he ovat oikeassa ja VPN eristää heidät onnistuneesti kompromisseilta, he välttävät vaikeuksien maailman.

SaferVPN: n avulla tämä on erityisen helppoa, koska iOS- ja Android-sovelluksemme on nyt täysin varustettu automaattisella Wi-Fi-suojauksella. Tämä tarkoittaa, että heti kun puhelin muodostaa yhteyden suojaamattomaan yleiseen Wi-Fi-verkkoon, suojaamme tietosi automaattisesti – myös puhelimesi ollessa taskussa ja lukitussa tilassa.

Vaikka VPN: t eivät vähennä verkon vaarantumisen riskiä, ​​ne rajoittavat suuresti verkkouhkien haitallisia vaikutuksia. Koska kaikki VPN: n kautta reititetty liikenne on salattu, hyökkääjien on käytännössä mahdotonta ymmärtää sitä, vaikka he teknisesti näkisivätkin sen. Jos joudut välittämään arkaluontoisia tai arvokkaita tietoja, kuten taloudellisia tietoja tai mobiilimaksuja, VPN, jolla on pankkitason salaus ja suojaus – kuten meidänkin – on lippu mielenrauhaan..

3. Nauti nopeammista yhteydenopeuksista Internetin kauko-kulmissa

Milloin nopeus ei ole etusijalla? Yksi seuraavista eduista, joita ei pidä sitoa maantieteeseen, on kyky kokea Internet siten, kuin olisit itse istumassa palvelimen vieressä, jonka kautta työskentelet.

Paikallisen VPN: n käyttö tarkoittaa, että vältetään usein pirteät reitit, joiden kautta globaalia Internet-liikennettä ohjataan. Jos esimerkiksi asut Chicagossa ja toivot pääsyä resurssiin Bangkokissa, sinulle palvelee paljon paremmin thaimaalaiseen palvelimeen sijoitettu VPN kuin useita palvelimia kotikaupungisi ja Thaimaan välillä..

Lisäksi monet Internet-palveluntarjoajat ohittavat kansainvälistä liikennettä, mikä vaikeuttaa käyttäjien pyrkimyksiä, jotka tarvitsevat rajoittamattoman pääsyn ulkomaille. Hämäyttämällä pyyntöjen lähteet VPN-käyttäjät antavat käyttäjille mahdollisuuden kiertää nämä kaistanleveysrajoitukset kokonaan – pakollista kaikenlaisille dataintensiivisille toiminnoille.

4. Pääsy käyttörajoituksiin

Internet ei ole avoin toimintakenttä. Se on enemmän kuin karkea, mutainen esterata, jolla on runsaasti esteitä. Ajan ja kykyjen avulla voit ylittää joitain digitaalisia esteitä. Muiden kanssa on parasta löytää kiertotie.

VPN on näin. Maissa ja alueilla, joilla pääsy tietyille verkkosivustoille ja verkkoille on rajoitettu laajasti, kuten Kiinassa ja Venäjällä, VPN-palvelua vaaditaan melko paljon jokaiselta, joka haluaa saada täydellisen ja oikeudenmukaisen kuvan paikallisesta tilanteesta. Jopa avoimemmissa paikoissa, kuten Länsi-Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa, paikalliset rajoitukset voivat vaikuttaa kielteisesti käyttäjien toimintaan ja kokemuksiin. VPN-verkot helpottavat resurssien saatavuutta sellaisilta pahantahtoisilta käyttäjiltä, ​​joita hyvää tarkoittavat organisaatiot ovat kohtuuttomasti estäneet.

Toisaalta julkisilla ja yksityisillä organisaatioilla on usein erittäin hyvät syyt pääsyrajoitusten asettamiselle. Jos organisaatiosi on huolissaan rajoittamattomasta pääsystä arkaluontoisiin resursseihin tai huolestuneena siitä, että perinteiset todennusmenetelmät (kuten salasanalla suojatut kirjautumiset) eivät tehokkaasti estä omistautuneita hyökkääjiä, harkitse sellaisen VPN: n perustamista, joka sallii resurssien käytön vain käyttäjille, joilla on pääsy Itse VPN.

5. Yhdistä resurssit yhdessä

Jos henkilökohtaiseen tai työverkkoosi sisältyy paljon kauaskantoisia resursseja, jotka sijaitsevat useissa verkoissa, käytä VPN: ää neuloa ne turvallisesti toisiinsa vaikuttamatta turvallisuuteen. Esimerkiksi, jos organisaatiollasi on viisi osastoa, joissa jokaisessa on erilliset verkot, perustaa yksi VPN, joka helpottaa pääsyä yleisiin resursseihin, kuten toimistotulostimiin ja omiin tiedostoihin. Voit myös käyttää organisaationlaajuista VPN-palvelua helpottamaan etä- tai matkustavien työntekijöiden turvallista pääsyä poistamalla heidän riippuvuutensa dicey-julkisista verkoista..

6. Suojaa latauksiasi

Ulkomaiset hallitukset eivät ole ainoita yksiköitä, jotka välittävät siitä, mitä teet verkossa. Vaikka sisällönkulutustottumuksesi eivät laske sinut lailliseen kuumaan veteen, pelkästään torrentisoivan sovelluksen (kuten BitTorrent) lataaminen voi olla punainen lippu oikeudenkäynnin kohteena oleville yrityksille, jotka haluavat tehdä esimerkkejä onnettomasta musiikista tai elokuvan ystävistä. Jos lataat kolmannen osapuolen sisältöä tavallisesti, se on rajatonta väärinkäytöstä olla käyttämättä VPN: ää peittääksesi raitasi, vaikka et ole varma, ettet noudata tekijänoikeuslakia tai loukkaa reilun käytön oppeja..

Sano näin: Olisitko mieluummin asianajaja ja puolustautua kohtuuttomalta oikeudenkäynniltä tuomioistuimessa tai ryhtyä ehkäiseviin toimenpiteisiin nyt ja välttää havaitsemista kokonaan?

7. Vältä kirjaamista ja seurantaa

Riippumatta syystäsi VPN: n käyttöön, yksityisyys on todennäköisesti tärkeä näkökohta. Kaikki VPN-verkot tarjoavat jonkin verran salausta, mikä takaa jonkin verran yksityisyyttä.

SaferVPN menee askeleen pidemmälle ja välttää toimintalokit kokonaan. Kun käytät VPN-palveluitamme, voit olla varma, että online-toimintaa ei seurata.

8. Hyödy automaattisesta diagnostiikasta ja korjauksista, plus tuki

Eikö vianmääritys ole tarkalleen forte? Älä huoli. VPN-järjestelmämme diagnosoi ja korjaa automaattisesti verkkoon liittyvät ongelmat, usein ennen kuin käyttäjät edes ymmärtävät, että jokin on väärin.

Tämä ominaisuus ei muuten ole yleinen kaikille VPN: lle. Meillä on poikkeuksellisen vähän huoltoa.

Jos kohtaat ongelman, jota emme voi diagnosoida ja korjata automaattisesti, voit palata kattavaan ohjeetietokantaamme, joka on täytetty kiteisiin ilmaisilla informatiivisilla artikkeleilla SaferVPN: stä. Ja ratkaisemattomien asioiden vuoksi pidämme asiakastukitiimimme valmiustilassa 24/7. Ne ovat saatavana suorana chatina ja sähköpostitse, joten sinun ei tarvitse koskaan ottaa puhelinta.

Lopulliset ajatukset

Jokainen VPN-palvelu on erilainen, kuten kaikki VPN-loppukäyttäjät. Syysi VPN: n käyttöön ovat todennäköisesti erilaisia ​​kuin naapureidesi ja ehkä jopa läheisten kilpailijoidesi. Mutta se, että VPN: t ja motivaatiot niiden käyttämiseksi ovat kaikenlaisia ​​kokoonpanoja, ei tarkoita, että on mahdotonta analysoida objektiivisesti vaihtoehtojasi ja päästä johtopäätökseen, joka parhaiten vastaa henkilökohtaisia ​​tai yritystarpeitasi. Jos tarvitset apua matkan varrella, älä epäröi kysyä.

Mitä etsit VPN: stä?

Tietoja kirjoittajasta: John Krause on tekniikan harrastaja, joka kirjoittaa verkkoturvasta ja uusimmista gadgeteista & vempaimia.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map