15 suosituinta tietoverkkoturvallisuuden vaikuttajaa

Tärkeimmät tietoverkkoturvallisuuteen vaikuttavat tekijät


Haluatko pysyä tietävänä kaikissa turvallisuuteen ja verkkoturvallisuuteen liittyvissä asioissa? Varmista sitten muista valita 15 tärkeintä tietoverkkoturvallisuuteen vaikuttajaa.

Ei ole helppoa pysyä ajan tasalla kaikista tietoturvauutisista nykypäivän nopeasti muuttuvassa tekniikkamaailmassa, mutta kaikkien esiintyvien uhkien kanssa on erittäin tärkeää pysyä ajan tasalla! Tämän sanottua olemme menneet eteenpäin ja tehneet tutkimuksen puolestasi ja laatineet luettelon 15 parhaasta kyberturvallisuuden vaikuttajasta..

Seuraa heitä saadaksesi viimeisimmät toimialan uutiset ja pysyäksesi aina turvassa verkossa!

Tärkeimmät tietoverkkoturvallisuuteen vaikuttajat:

1. Kim Zetter – @KimZetter

Kim Zetter on Wired-yksikön vanhempi kirjailija ja kirjan ”Countdown to Zero Day” – kirjan, joka paljastaa Stuxnetin, tarinan takana olevan viruksen, joka sabotoi Iranin ydinvoimapyrkimyksiä. Kim on kirjoittanut yli 100 artikkelia Wiredille ja esiintynyt myös vieraana NPR: ssä ja CNN: ssä. Jos olet herra Robot -fani, muista tarkistaa hänen teoksensa televisiosarjan tarkkuudesta. Erittäin siistiä.

2. Brian Krebs- @briankrebs

Brianista on tullut yhä enemmän tunnettu riippumattomana tutkijana toimittajana, joka käsittelee ehdottomasti kaikkia turvallisuuteen liittyviä asioita. Usein hän rikkoo tarinan ja tarjoaa rauhallisen ja järkevän käsityksen. Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää herra Krebsin näkemyksistä ja oivalluksista, voit lukea Spam Nation: Organisoidun tietoverkkorikollisuuden sisäpiirin tarina.

3. Nicole Perlroth- @nicoleperlroth

New York Timesin verkkoturvallisuuden kirjoittajana Nicole Perlroth on käsitellyt joitain tärkeimpiä alan uutisia, kuten NSA: n pyrkimykset torjua salausta ja kiinalaista vakoilua (joka sisälsi sotilasyksiköiden paljastamisen tuhansista Yhdysvaltain instituutioiden hyökkäyksistä!). Ja hauska tosiasia: Sony Pictures on valinnut hänen 2014 Times -profiilinsa Brian Krebsistä. Varmista, että hän etsii uutta hyvää hyvää kirjaaan “Näin he kertovat minulle maailman loppumisen”..

4. Bill Brenner- @ billbrenner70

Bill Brenner on Akamai Technologiesin tietoturvaryhmän toimitusjohtaja, vanhempi ohjelmapäällikkö. Bill on osallistunut paljon online-tietoturva-alaamme, kirjoittamalla lukuisille tekniikan verkkosivustoille ja julkaisuille sekä toiminut NAISG: n (National Information Security Group) hallituksen jäsenenä. Sen lisäksi, että hän usein jakaa ajatuksiaan, mielipiteitään ja suosituksiaan tietoturva-asioista, hän kirjoittaa myös blogin, joka on omistettu ahdistuksen voittamiseen.

5. Gene Kim- @realgenekim

Gene Kim on Tripwiren perustaja ja alkuperäinen kirjoittaja. Kim’sin vaikutus Infosec-yhteisöön on kasvanut ja kasvaa jatkuvasti Advanced Threat ratkaisuyrityksen perustamisesta lähtien. Nykyään Kim kirjoittaa säännöllisesti DevOP-ohjelmista ja muista aiheista Infosec-kentällä. Voit pysyä ajan tasalla hänen työstään tarkistamalla Real Gene Kim.

6. Leigh Honeywell- @ hypatiadotca

Slackin tietoturvatoimintaryhmän johtaja Leigh Honeywell tarjoaa aivan toisenlaisen ja tuoreen näkökulman verkkoturvallisuuteen. Hän ei vain pidä meitä ajan tasalla niin monien turvallisuuteen liittyvien tapahtumien nykyisestä vaiheesta ja läpimurtoista, että hänen näkemyksensä nörtti-feminismistä on virkistävä ja erittäin tarpeellinen alallemme. Hänen vaikutusvallansa voidaan odottaa vain kasvavan. Voit tarkistaa hänen bloginsa täältä.

7. Paul Asadoorian- @turvallisuusviikko

Paul Asadoorian on Security Weekly -yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja. Se on multimediablogi, joka on omistettu viimeisimpiin tietoihin tietoturva-uutisista, hakkereiden tekniikoista, haavoittuvuuksista, teknisistä ohjeista ja muusta. Joka torstai klo 18.00 EST, hänen blogissaan on suorana lähetyksenä uusimmat alan tarinat. Todellinen uudistaja, Paul on myös loukkaavien vastatoimien toimitusjohtaja, joka kehittää uusia ja huipputeknisiä tuotteita proaktiivisesti torjumaan kyberturvallisuusrikkomuksia alkuunsa.

8. Joseph Steinberg – @josephsteinberg

Yrityksiä tietovuodoilta ja mainevahinkoilta suojaavan yrityksen SecureMySocial perustaja ja toimitusjohtaja Josheph Steinberg on tieto- ja yrittäjyysasiantuntija. Hän on useiden suosittujen verkkoturvallisuustekniikoiden keksijä (hänen työnsä on mainittu yli 100 julkaistussa patentissa!) Ja useiden tietoturvakirjojen kirjoittaja. Onneksi meille kaikille Steinberg antaa tällä hetkellä viisauttaan Inc.-sarakkeessaan.

9. Dan Goodin – @ dangoodin001

Dan Goodin on Ars Technican tietoturvatoimittaja, jossa hän valvoo kaikkea tietoverkkoturva-altaan alla olevaa – laitteistojen hakkeroinnista ja haittaohjelmista, tietokonevakoilusta ja robottiverkoista. 15 työvuoden aikana hän on kroonistanut hakkereiden hyväksikäytökset, joissa on kaikentyyppiset hatut (musta, valkoinen ja harmaa), ja hän raportoi Associated Press and The Register -sivustolle. Jos siellä on jotain suurta hakata – Dan on peittänyt sen.

10. Pierluigi Paganini – @turvallisuus

Pierluigi Paganini on turvallisuustuntaja ja itsekuvaama eettinen hakkeri. Hän on Bit4Id: n CIO, Euroopan unionin verkko- ja tietoturvaviraston jäsen ja Cyber ​​Defense -lehden päätoimittaja. Tämän lisäksi hän on turvallisuusasioiden perustaja, johtava turvallisuusblogi, joka kattaa kaikki Internet-tietoturvan näkökohdat, mukaan lukien tietoverkkojen sodankäynti, tietoverkkorikollisuus, hacktivismi, esineiden internet ja muut..

11. Dr. Angela Orebaugh – @angelaorebaugh

Dr. Angela Orebaugh on Virginian yliopiston kyberturvallisuus- ja tietotekniikkaohjelmien professori ja johtaja. Hän johtaa tällä hetkellä tietoverkkojen fyysisten järjestelmien ja esineiden Internetin turvallisuutta koskevaa tutkimusta. Huomattava teknologiafuturisti ja ajatusjohtaja, Dr. Orebaugh on tehnyt yhteistyötä monenlaisten yritysten kanssa Internet-aloittajista Fortune 500 -yrityksiin auttaakseen niitä kasvattamaan miljoonien dollarien teknologiayrityksiä.

12. Brian Honan – @BrianHonan

Brian Honan tunnetaan alan asiantuntijana ja edelläkävijänä Infosec-alalla. Hän perusti Irlannin ensimmäisen tietoturvatoimintaryhmän Irlannin raportointi- ja tietoturvapalvelun (IRISS), joka on BH Consultingin perustaja ja toimitusjohtaja. Varsin monet instituutiot ovat luottaneet Brianin neuvoihin, mukaan lukien Euroopan komissio ja Irlannin, Euroopan ja Ison-Britannian hallituksen turvallisuusvirastot. Brian on aktiivinen bloggaaja ja SANS NewsBites -lehden eurooppalainen toimittaja, joka toimittaa kaksi viikkoa seuraavan uutiskirjeen puolen miljoonan tietoturva-asiantuntijan kanssa ympäri maailmaa..

13. Swati Khandelwal – @Swati_THN

Swati Khandelwal on The Hacker News -yrityksen tietoturva- ja tietosuojatoimittaja, joka on johtava tietoturvauhkien lähde. Sosiaalisen median harrastaja, joka kattaa kaikki aiheet IT & Verkkoturvallisuus, hän pitää meitä jatkuvasti ajan tasalla uusimmista kyberavaruuden kehityksistä.

14. Robin Wauters – @ robinwauters

Robin Wauters on eurooppalainen tekninen toimittaja ja Tech.eu: n perustaja ja toimittaja. Digitaalinen julkaisu kattaa eurooppalaiset teknologiauutiset ja markkinatiedot. Tätä ennen hän oli The Next Web and Tech Crunch -julkaisun eurooppalainen toimittaja. Wauters lainaa laajaa teknologiaosaamistaan ​​neuvonantajana aloittaville aloittajille ja laajentaa osaamistaan ​​laajempaan yhteisöön kuukausittain pidettävien tapaamisten avulla.

15. InfoSec Taylor Swift- @ swiftonsecurity

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, InfoSec Taylor Swift tuo ainutlaatuisen käänteen tekemiinsä tarjoamalla kyberturvallisuuteen liittyviä uutisia ja oivalluksia, ja yhdistää sen viittauksilla Taylor Swiftin kappaleisiin ja elämäntapaan, mikä auttaa tekemään uutisista paljon kevyempiä ja viihdyttävämpiä. Pitäkää itsesi ajan tasalla ja nauraa yksinkertaisesti seuraamalla hänen blogiaan täällä.

Toivomme, että tämä tietoverkkoturvallisuusvaikuttajien luettelo auttaa sinua pysymään ajan tasalla ja jos sinulla on kysyttävää tai haluatko ehdottaa joku poistumme luettelosta, älä epäröi kertoa meille!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map