11 syytä, miksi yritys VPN on yrityksen menestyksen salainen ainesosa

Miksi yrityksen VPN-palvelu on yrityksen menestyksen salainen ainesosaAnna yrityksellesi kilpailuetu Business VPN -palvelumme avulla. Tässä viestissä kerromme sinulle, miksi VPN on yrityksen menestyksen salaisuus.


Virtuaaliverkot, VPN: t, eivät ole hyödyllisiä vain ulkomaalaisille, jotka haluavat ohittaa geoblokkeja ja käyttää suosikkisivujaan kotonaan, mutta ne tarjoavat myös merkittäviä etuja useiden alojen yrityksille – mukaan lukien SEO yritykset, rahoitusyritykset, matkatoimistot ja lisää.

Mikä VPN on? Erinomainen kysymys, varsinkin jos harkitset yrityksen valitsemista. Pohjimmiltaan Virtual Private Network on tekniikka, jonka avulla voit luoda yksityisen, suojatun yhteyden toiseen etäverkkoon. Tämä tekniikka on alun perin luotu Microsoftin 90-luvun puolivälissä varmistaakseen etätyöntekijöille turvallisen pääsyn. Tämä tekniikka on nyt helposti saatavana kuluttaja- ja yritysmarkkinoille..

Mutta nykyään VPN: n käyttö ei ole enää vain yhteyden muodostamista toimiston paikallisverkkoon. Hyödyt ulottuvat paljon, paljon pidemmälle.

Tässä viestissä kerromme sinulle tarkalleen kuinka Business VPN -palvelu voi viedä yrityksesi seuraavalle tasolle. Joten ilman enempää, tässä on 11 syytä, miksi VPN on salainen ainesosa, jonka avulla kaiken muotoiset ja kokoiset yritykset voivat menestyä ja menestyä.

1. Hallinnoi ja optimoi helppokäyttöisesti kansainväliset hakutulokset & Mainoskampanjat

Business VPN -palvelu Optimoi kansainväliset mainokset ja hakutulokset

Jos olet SEO-yritys, mainostoimisto tai jopa yritys, joka haluaa optimoida omat mainontapyrkimyksesi, kyky helposti tarkastella, seurata ja hallita mainoksiasi ja osuvia avainsanojasi kansainvälisesti on avainasemassa. Mutta miten sinun on tarkoitus tehdä niin, jos maassasi katsomasi verkko on täysin erilainen kuin tapa, jolla verkko näyttää toisessa maassa? Vastaus on yksinkertainen: Business VPN -palvelu.

Kuten nyt tiedät, VPN-tekniikka mahdollistaa yhteyden muodostamisen etäpalvelimeen, joka sisältää etäpalvelimet ulkomailla – mikä tarkoittaa, että voit helposti muuttaa online-sijaintiasi. Business VPN -palvelun avulla voit muodostaa yhteyden erilaisiin kansainvälisiin palvelimiin ja selata verkkoa ikään kuin olisit toisessa maassa.

Selaamalla verkkoa ikään kuin olisit toisessa paikassa, näet kuinka mainoksesi näkyvät tärkeillä markkinoilla ja voit helposti seurata avainsanojen tehokkuutta kohdemaissa. Lyhyesti sanottuna Business VPN -palvelun avulla voit markkinoida ja mainostaa yritystäsi mahdollisimman laajasti.

2. Käytä yrityksen VPN-palvelua pysyäksesi kilpailijasi edessä

Business VPN -palvelu pysyy kilpailun edessä

Aivan kuten voit käyttää yritys-VPN-palvelua helposti seurata omia kansainvälisiä mainoskampanjoitasi, voit myös katsoa kilpailuihin. Tiesitkö, että yksi tai useampi kilpailijoistasi menestyy vahvasti tietyllä alueella? Joten katso mitä he tekevät. Mahdollisuus muuttaa helposti maantieteellistä sijaintiasi verkossa tarkoittaa, että voit helposti vakoilla kilpailuasi, lyödä heitä heidän taktikoissaan ja vahvistaa yrityksesi alan johtajaksi.

Tämä ei koske vain mainoksia – vaan yleensä kilpailijan online-toimintaa. Esimerkiksi, kuten olemme äskettäin jakaneet Recruiter.com-sivustossa, tämä VPN: n osa voi olla uskomattoman hyödyllinen myös rekrytoijille. VPN: n avulla rekrytoijat voivat helpommin käyttää erilaisia ​​kansainvälisiä työluetteloita ja tarkastella asiaankuuluvia ehdokkaita kansainvälisesti. Tämä tarkoittaa kilpailijoiden edun saavuttamista ja niin monta sijoittelua ja niin paljon palkkioita kuin mahdollista.

3. Rajoittamaton pääsy sovelluksiin, VoIP-palveluihin ja online-liiketoiminnan työkaluihin

Business VPN -palvelun VoIP-yhteys

Yli 60 maata ympäri maailmaa sensuroi Internetiä; jotkut aggressiivisemmin kuin toiset. Tiesitkö, että useissa maissa, kuten Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, Marokossa ja Brasiliassa, VoIP-puhelut, kuten Skype, Whatsapp ja Viber, ovat tällä hetkellä estetty? Tietyt maat (Kiina on tietysti tunnetuin esimerkki) eivät vain estä VoIP-sovelluksia, mutta myös estävät suuria online-ympäristöjä, kuten Facebook, Twitter ja Google.

On kuitenkin todennäköistä, että luotat jatkuvasti yrityksiin kommunikoidaksesi ja työskennellessäsi tiettyjen kollegoiden ja asiakkaiden kanssa yrityksinä. Onneksi VPN: n kanssa ei ole mitään syytä siihen, että toimistosi sijainti tai matkustaminen toiseen maahan ei vaikuta kykyyn keskustella laajasti suosittujen alustojen ja hyödyllisten VoIP-puheluiden sovellusten kautta.

Koska VPN antaa sinun peittää todellisen sijaintisi ja selata verkkoa ikään kuin olisit valitsemassasi maassa, voit ohittaa online-sensuurin ja käyttää kaikkia VoIP-sovelluksia, sosiaalisen median verkkoja, verkkosivustoja ja / tai online-toimistotyökaluja, jotka haluta. Joten esimerkiksi jos olet Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa ja Skype on estetty, VPN antaa sinun muodostaa yhteyden yhdysvaltalaiseen palvelimeen ja nauttia VoIP-sovelluksista ikään kuin olisit verkossa valtioissa. Tai jos olet Kiinassa etkä pääse liiketaloudellisiin työkaluihin, kuten Google Docs tai Dropbox, voit muodostaa yhteyden toiseen maailmanlaajuiseen palvelimeen ja nauttia kaikista yrityksesi tarvitsemista resursseista.

Business VPN -palvelun avulla ei ole mitään tarvetta vaikeuttaa pääsyä tiettyihin online-resursseihin tai yhteydenpitoa arvostettujen asiakkaiden ja kollegoiden kanssa tarvittaessa..

4. vaivatonta kansainvälistä laadunvarmistustestausta

Jos olet yritys, jolla on tuotetta, palvelua tai peliä, jota levitetään kansainvälisesti verkossa, sinun kannattaa olla varma, että se toimii täydellisesti maailmanlaajuisesti. VPN: n avulla QA-tiimisi voi helposti muuttaa online-paikkatietoaan tarkistaaksesi tuotteesi laadun tehokkaasti keskeisillä kansainvälisillä markkinoilla. Business VPN -palvelun käyttäminen on erinomainen tapa tarjota laadunvarmistusryhmällesi keinot varmistaa, että kaikki alustallasi, ohjelmistossa, palvelussa tai pelissä toimii niin sujuvasti kuin sen pitäisi – missä tahansa paikassa.

5. Käytä tehokkaammin maantieteellistä kohdistamista

Business VPN -palvelun tehokas maantieteellinen kohdistaminen

Maantieteellinen kohdistaminen on yleinen käytäntö, jota verkkosivustot toimittavat erilaisen sisällön toimittamiseen eri käyttäjille heidän maantieteellisen sijaintinsa perusteella. Sivuston räätälöinti vastaamaan käyttäjiä tällä tavoin eri tavoin äidinkielellä, kuvilla ja omalla valuutalla voi olla tehokas markkinointityökalu ja lisätä huomattavasti tulosprosenttiasi.

Yhdistämällä VPN-palvelimeen ja muuttamalla havaittua maantieteellistä sijaintiasi verkossa voit nähdä, kuinka muut kilpailijat hallitsevat maantieteellistä kohdistamista, mutta myös kuinka maantieteelliseen kohdistamiseen liittyvät pyrkimykset toimivat. Lyhyesti sanottuna loistava Business VPN -palvelu antaa sinun tehdä ehdottomasti parhaiten kohdistetut ponnistelut ja ohjata yrityksesi tuloja millä tahansa alueella.

6. Ohittaa IP-kielto

Yrityksenä haluat ehkä käyttää paitsi perinteisiä markkinointiponnisteluja, myös aggressiivisempaa sissisarkkinointitaktiikkaa suosittujen keskustelufoorumien ja sosiaalisten sivustojen kautta. Ongelmana on, että monilla näistä sivustoista, myös Facebookista, on olemassa järjestelmät, jotka tunnistavat IP-osoitteesi, yksilöivän tunnuksesi verkossa. Jos lähetät viestejä liian usein, heidän palvelimet estävät pääsyä ja estävät yrityksesi estämällä IP-osoitteesi. 

Hyvä uutinen on, että jos yritykselläsi on VPN-palvelu, on erittäin helppo välttää tämä. Kun muodostat yhteyden VPN-palvelimeen, et muuta vain online-sijaintiasi, mutta myös IP-osoitettasi. Tämä tarkoittaa, että voit selata VPN-palvelun erilaisia ​​IP-osoitteita omien sijasta ja poistaa seurannan, seurannan ja estämisen verkkosivustojen omistajilta. Joten voit julkaista vapaasti mistä tahansa sivustosta niin paljon sisältöä kuin haluat.

7. Lisää ylimääräinen tietoturvakerros Business VPN -palvelulla

Business VPN -palvelun tietoturva

Toisin kuin välityspalvelimet, VPN-palvelu ei tarjoa vain online-maantieteellisen sijainnin muuttamiseen liittyviä etuja, vaan mahdollistaa myös Internetin selaamisen suojatun, pankkitason salatun yhteyden kautta. Tämä VPN-näkökohta on elintärkeä yrityksille, etenkin kun otetaan huomioon tämä viime vuonna tietorikkomukset maksavat yrityksille keskimäärin 3,8 miljoonaa dollaria. Itse asiassa nämä kustannukset ovat nousseet vuosien varrella – 23%: n nousulla vuodesta 2013. Vielä pienemmät yritykset ovat vaarassa, koska 71 prosenttia alle 100 työntekijän yrityksissä tapahtuvista tietohyökkäyksistä.

Sinulla voi olla luotettavia tietoturvajärjestelmiä ja Internet-palveluntarjoajia, mutta älä unohda, että jotkut maineikkaimmista sivustoista (mukaan lukien The New York Times, eBay ja Yelp muutamia mainitakseni) eivät käytä HTTPS: ää vakiona. Tämä tarkoittaa, että näiden sivustojen välityksellä vaihdettuja tietoja ei ole salattu, joten hakkerit ja snoopperit varastavat ne helpommin.

Business VPN -palvelun avulla voit ja työntekijäsi nauttia pankkitason salatusta Internet-yhteydestä milloin tahansa missä tahansa sivustossa – riippumatta siitä tarjoaako sivusto salaa vai ei. Tämä VPN-puoli voi olla korvaamaton yrityksesi ja asiakkaidesi arvokkaiden tietojen turvallisuudelle.

8. työskentele turvallisesti työmatkalla

Business VPN -palvelu toimii turvallisesti toimiston ulkopuolella

On selvästi erittäin tärkeää, että pystyt muodostamaan yhteyden Wi-Fi-verkkoon säännöllisesti ja seuraamaan sähköpostia, kun olet liikematkalla tai työskentelet ulkomailla. Vaikka julkiset Wi-Fi-yhteyspisteet lentokentillä, hotelleissa ja kahviloissa ovat käteviä, ne ovat tosiasiassa melko vaarallisia – sekä ammatillisella että henkilökohtaisella tasolla. Syynä on, että nämä verkot ovat täysin turvaamattomia, jolloin henkilökohtaiset tietosi ovat haavoittuvia ja lisäävät mahdollisuuksiasi olla yksi henkilö joka toinen sekunti, joka joutuu identiteettivarkauden uhriin..

Kuten toimitusjohtajamme ja perustajamme Amit Bareket huomautti äskettäisessä haastattelussa VPN-viranomaisen VPN Mentorin kanssa: ”Hakkereiden, snoopparien ja hallitusten käyttämät menetelmät ovat entistä kehittyneempiä, ja heillä on yhä enemmän mahdollisuuksia käyttää niitä. suojaamattoman tiedon etu. ”

Snoopparit ja hakkerit voivat nähdä julkisen Wi-Fi-yhteyden kautta salaamattomissa sivustoissa (sivustoissa, joissa ei ole HTTPS-osoitetta URL-osoitteen alussa) ja millä salattuilla sivustoilla käytät. He voivat myös asentaa tietokoneellesi ohjelmiston, joka voi tallentaa luottamuksellisia tietoja, kuten käyttäjätunnuksia, salasanoja, luottokorttinumeroita ja jopa sähköposti- ja hakuhistoriaa. Ei miellyttävä ajatus, eikö niin?

Kun kuitenkin muodostat yhteyden Business VPN -palveluun, ohjaat liikennettä suojatun verkon kautta. Tämä tarkoittaa, että voit nauttia mielenrauhasta, että kaikki yrityksesi tiedot ja arkaluontoiset taloudelliset tiedot, samoin kuin sinun tietosi ovat täysin turvallisia ja moitteettomia.

9. Kaikkien BYOD-laitteiden turvallisuus ja rajaton käyttö

Yrityksen VPN-palvelun BYOD-laitteet

Henkilökohtaisten elektronisten laitteiden ja etätyön lisääntyessä monet yritykset käyttävät nyt BYOD-käytäntöjä (tuo oma laite). Todennäköisesti yrityksesi on yksi heistä. Ja et olisi yksin – viimeaikaisten tietojen mukaan 84 prosenttia amerikkalaisista työskentelee etäällä kotoa kerran kuukaudessa, ja 90 prosenttia amerikkalaisista käyttää henkilökohtaisia ​​älypuhelimiaan töihin. Vaikka tällainen vapaus voi olla taloudellisesti hyödyllistä ja edistää työntekijöiden tuottavuutta, se voi myös aiheuttaa vakavia tieto- ja tietoturvariskejä.

BYOD: n ja etätyötapojen avulla yrityksesi on nyt luotettava siihen, että työntekijät ovat tietoturvallisia käyttäessään omia, henkilökohtaisia ​​laitteitaan. Ja tietysti on erittäin vaikea hallita täysin sitä, kuinka työntekijä käyttää omaa henkilökohtaista laitteistoa toimistosta poissa ollessa. Esimerkiksi, jos yksi työntekijöistäsi harjoittaa liiketoimintaa suojaamattoman julkisen WiFi-yhteyspisteen välityksellä, he, vaikka todennäköisesti eivät tiedä sitä, voivat vuotaa luottamuksellisia yritystietoja, koska kuten edellä mainittiin, nämä verkot ovat turvattomia ja alttiita snooppereille ja hakkereille..

Tästä syystä jokaiselle yritykselle on tarjottava työntekijöilleen helppokäyttöiset VPN-ohjelmistot kaikilla laitteillaan. Oikealla palvelulla kaikkien työntekijöidesi on oltava yhteydessä yhdellä napsautuksella ja jatkaa online-toimintaa tavalliseen tapaan. VPN-sovellukset antavat työntekijöille mahdollisuuden salata ja suojata verkkoliikennettä riippumatta siitä, missä he selaavat. Lisäetuna he voivat nauttia rajoittamattomasta käytöstä suosikkisisältöään, suoratoistoviihdettä ja -sovelluksia, kun he matkustavat liikematkalle ulkomaille..

10. Nimetön petostutkimus

Verkkokaupan petokset ovat ongelma, joka vaivaa lähes jokaista yritystä, joka tarjoaa palveluitaan verkossa. Business VPN -palvelun avulla voit peittää todellisen IP-osoitteesi ja selata jollakin VPN-palvelun IP-osoitteista tekemällä sinusta anonyymin online. Tämä on tehokas työkalu, jonka avulla sinä ja työntekijäsi voit piilottaa online-identiteettisi ja vakoilla huijareita, jotka yrittävät hyödyntää yritystäsi verkossa.

11. Ohita hintasyrjintä verkossa ja säästä

Business VPN -palvelu ohittaa online-hintasyrjinnän ja säästä

Olitpa pienyrityksen omistaja tai matkatoimisto, kyky ohittaa hintasyrjintä verkossa voi olla yrityksellesi merkittävä etu, eikä se, jota tulisi nopeasti sivuuttaa. Verkkohintasyrjintä on hyvin todellinen Internet-ilmiö, jossa palveluntarjoajat, kuten lentoyhtiöt, vuokra-autoyritykset ja ohjelmistojen tilauspalvelut, laskuttavat erilaisia ​​hintoja käyttäjän maantieteellisen sijainnin perusteella.

Business VPN -palvelun avulla voit kuitenkin muuttaa IP-osoitteesi vastaamaan maata, jonka palveluiden hinta on alhaisempi. Tämä tarkoittaa, että yritykset voivat hyötyä säästöstä satoja, jopa tuhansia dollareita liikematkoihin ja / tai kalliisiin ohjelmistotilauksiin; ja matkatoimistot voivat hyötyä liiketoiminnasta tarjoamalla asiakkailleen parhaat ehdot ja tarjoukset. Välitön säästö: mikä yritys ei voi hyötyä siitä?

Kuinka valita yrityksellesi sopiva VPN-palvelu

Nyt kun olemme selittäneet VPN: n edut, tässä on joitain tärkeitä tekijöitä, jotka on pidettävä mielessä varmistaaksesi, että valitset oikean VPN-palvelun yrityksellesi:

 • server paikoissa: Jos haluat varmistaa, että voit nauttia eri markkinoille pääsyn eduista täysin ja täysimääräisesti, valitse palvelin, jolla on monenlainen sijainti maailman vahvimmilla markkinoilla..
 • Nopeus: Varmista, että palveluyhteys on nopea ja häiriötön. Yrityksesi vauhdin vuoksi et halua käyttää VPN-palvelua, joka liikkuu etanan tahdissa tai katkaisee jatkuvasti yhteyden.
 • Helppo, eri alustoilla toimivuus: Varmista, että valitsemasi VPN-palvelu on yksinkertainen ja helppokäyttöinen, jotta sinun ja työntekijöidesi ei tarvitse viettää aikaa sekaamaan erilaisia ​​asetuksia. Yhtä tärkeää on, että palvelu tarjoaa sovelluksia jokaiselle laitteelle. Yrityksenä haluat käyttää palvelua mukavasti kannettavasta tietokoneesta tablet-puhelimeen. Joten valitse VPN, joka toimii saumattomasti kaikilla alustoilla.
 • Pankkitason turvallisuus: Tämä on tärkeää. Yksi VPN: n tärkeimmistä eduista on sen tarjoama tietoturva, joten varmista, että valitsemasi Business VPN -palvelu käyttää yhtä korkeimmista käytettävissä olevista salausasteista.
 • protokollat: VPN-protokollat ​​tarjoavat keinoja, joilla Internet-liikenteesi tunnetaan etäpalvelimelle. Tämän vuoksi on tärkeää valita palvelu, joka tarjoaa erilaisia ​​erilaisia, huippuluokan protokollia vastaamaan kaikkia sijaintisi ja palvelustarpeitasi.
 • asiakas palvelu: Sinulla voi olla kaikki haluamasi hämmästyttävä tekniikka ja edut, mutta ilman hyvää asiakaspalvelua ja tukea, mitä hyötyä siitä on? Muista valita Business VPN -palvelu, joka tarjoaa huippuluokan asiakaspalvelun kaikkiin yrityksen tarpeisiin.

Oletko valmis kokeilemaan VPN-palvelun etuja itse? Jos et ole koskaan kokenut palveluamme, kutsumme sinut pyydä demo tänään. Katso itse, kuinka omistettu VPN-palvelu voi viedä yrityksesi uudelle tasolle ja olla todella salainen ainesosa yrityksesi menestykselle.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map