Hogyan lehet megváltoztatni az IP-címet 30 másodperc alatt

Hogyan lehet megváltoztatni az IP-címet 30 másodperc alatt


Egyszerű módszert keres online névtelenné válására és korlátlan hozzáféréshez bármilyen webhelyhez? Megvan a megoldás! Vizsgáljuk meg mélyen az IP-cím megváltoztatásának módját!

Ebben a blogban a következőkről tudhat meg többet:

Az IP-cím az Ön egyedi azonosítója az interneten; úgy gondolhatja, mint digitális ujjlenyomata. A kormányok és az internetszolgáltatók (ISP-k) nyomon követhetik az összes online tevékenységet és visszakereshetik Önt IP-címük felkutatásával. Még a hozzávetőleges fizikai tartózkodási helyét bárki megkeresheti, vagy bármilyen webhely, ha ismeri az Ön IP-címét. Ebben a blogban elmondjuk, hogyan kell 30 másodpercen belül megváltoztatni az IP-címet!

Itt van egy videó arról, hogyan lehet megváltoztatni az IP-címeket, ha jobban akarja látni működés közben!

IP-címek magyarázata

Az IP az Internet Protocol, amely az internetes tevékenységeket szabályozó keret. Lehetővé teszi a kétirányú kommunikációt azáltal, hogy egyedi numerikus internetes protokollcímeket rendel hozzá minden olyan eszközhöz, amely csatlakozik a világhálón, amelyet interneten nevezünk.

Az IP-cím két részből áll: egy hálózati azonosítóból (gondoljon rá mint a környedre) és az eszköz gazdagép-azonosítójára (gondolja úgy, mint a pontos utcai címre). Az IP-címeknek köszönhetően a világ minden tájáról működő számítógépek kommunikálhatnak egymással. Megengedik, hogy az internetszolgáltatók megkülönböztessék az eszközt az interneten csatlakoztatott több milliárd milliárdjától.

Az IP-címek lényegében az, hogy online keressenek és azonosítsanak, biztosítva, hogy eszköze képes-e kommunikálni a hozzáférni kívánt webhelyekkel vagy tartalommal..

Most változtassam meg IP-címem a SaferVPN-mel

Miért kellene megváltoztatnia az IP-címet?

Miközben véletlenül böngészi az internetet, vagy interakciót folytat a közösségi médiában, lehet, hogy nem tudja, hogy ki néz téged. Az internetszolgáltatók figyelemmel kísérhetik az összes online tevékenységet – és ami még rosszabb, amint azt néhány amerikai internetszolgáltatóval láttuk, ők hirdetési célokra figyelemmel kísérhetik az Ön adatait. Amint azt az Electronic Frontier Alapítvány kijelenti, a kormányoknak még van olyan rekordja, hogy az IP-címeket alapozzák az emberek otthonának törvényes támadásainak alapjaként!

Íme néhány további ok, amiért érdemes megváltoztatnia az IP-címet:

 • Tartsa meg adatait a Nosy kormányoktól
  A világ minden táján a kormányok figyelemmel kísérik polgáraik internethasználatát. Az elmúlt években nagyon sok kitettség történt a hírekben arról, hogy az ügynökségek, mint például az amerikai NSA és a brit GCHQ, az egész világon szereplőkkel kémkednek. az IP-cím elrejtése korlátozza a kormány azon képességét, hogy elkísérje személyes adatait.
 • Névtelenség és adatvédelem
  Rejtett IP-címmel a tartózkodási helyét nem lehet nyomon követni, és senki sem fogja látni, hogy mit tett online – mindezt azért, mert nem kötődhetnek tevékenységeihez önnel!
 • Nyissa fel a webhelyek blokkolását
  A webhelyek az Ön IP-címét használják a tartózkodási hely meghatározására, lehetővé téve számukra a tartalom korlátozását, ha olyan országból szörfözsz, ahol nem állnak rendelkezésre szolgáltatásaik. Azáltal, hogy egyszerűen megváltoztatja IP-címét arra az országra, amelynek tartalmához szeretne hozzáférni, legyőzheti a földrajzi korlátozásokat, és az összes filmet, műsorot, sportot és zenét sugárzhatja, mintha ott lennél.! 

Hogyan lehet megváltoztatni az IP-címet 30 másodperc alatt

VPN nélkül, bárki láthatja a tartózkodási helyét, és személyes adatait veszélyezteti.
VPN-vel, megváltoztathatja az IP-címet, és senki sem szimatolhat be az Ön adataiba, és hozzáférhet bármilyen földrajzilag korlátozott webhelyhez.

Miért nem csak Proxy-t használ??
Sokan proxyk segítségével hozzáférnek korlátozott webhelyekhez, anélkül, hogy felismernék, hogy továbbra is ugyanazzal az IP-címmel rendelkeznek, és online tevékenységeik továbbra is teljesen nyomon követhetők. Még a potenciálisan tisztességtelen proxy-kezelőt is korlátlanul hozzáférheti az összes információhoz, amelyet a szerverükön továbbítanak! Ezért a biztonság és az anonimitás szempontjából inkább VPN-t ajánlunk, mint proxy-t.

A VPN használatának további előnyei, amelyeket korábban a SaferVPN blogban tárgyaltunk:

 • Megtakarítások keresése a járatokon, amikor online repülőjegyet keres
 • Mentés az Amazon, a Microsoft, az iTunes, az Adobe stb. Digitális áruinak online vásárlásakor.
 • Hívjon ingyenesen az összes amerikai és kanadai mobiltelefonra és vezetékes telefonra a világ bármely pontjáról
 • Ne akadályozza meg mások a nyilvános Wi-Fi-hotspotokon, hogy látják (és esetleg ellopják) az adatait
 • Adatok titkosítása – Kerülje el, hogy a hackerek és snooperek eltulajdonítsák személyes és pénzügyi adatait

IP-cím megváltoztatása a SaferVPN segítségével

Hihetetlenül könnyű megváltoztatni az IP-címet, csupán egy pillanatra eltart a SaferVPN!

IP-címek megváltoztatása:
Az induláshoz mindössze annyit kell regisztrálnia, hogy ingyenes SaferVPN próbaverzióra töltse le, bármilyen eszközre letöltheti alkalmazásunkat, telepítse, és készen áll az indulásra!
Csatlakozzon egyik szerverünkhöz. Ez az!

Nézze meg a gyors videóinkat, és nézd meg magad, hogyan kell megváltoztatni az IP-címet:

Ha még egyszer ellenőrizni szeretné, látogasson el a whatismyipaddress.com webhelyre, és nézd meg magad – próbáld ki mind az IP megváltoztatása előtt, mind után. Látni fogja, hogy észreveszi a helyváltozást.

IP-cím megváltoztatása VPN-sel

Töltse le a SaferVPN-t, hogy egyetlen kattintással biztonságot, szabadságot és névtelenséget szerezzen az interneten! Elérhető Windows, Mac, iOS, Android, Chrome és még sok más számára – próbáld ki most ingyen! Ne felejtse el kapcsolatba lépni velünk a közösségi médiában, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a nap 24 órájában, a [email protected] címen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map