Amit tudnod kell, mielőtt a Facebook-ot csatlakoztatja a WiFi-hez

Itt van, amit tudnia kell, mielőtt a Facebook-ot csatlakoztatja a WiFi-hez


Ha ingyenes Wi-Fi-t keres, akkor nem számíthatunk arra, hogy az egész városban biztonságos kapcsolatot keresve fut! Így használhatja a SaferVPN-t csatlakozni a WiFi-hez – biztosan.

Ha hajlandó egyszerűen bejelentkezni egy vállalkozásba a Facebookon, ingyenes WiFi-ért cserébe, akkor a Facebook új ingyenes WiFi funkciója lehet a tökéletes lehetőség az Ön számára!

Az új ajánlat arra ösztönzi a kis- és nagyvállalkozásokat is, hogy használják a népszerű közösségi média webhelyet az üzleti oldalak fenntartására. Cserébe megkönnyítették a WiFi-hez való csatlakozást az egész világon.

Az ingyenes Wi-Fi-hozzáférés új hozzáférhetősége azonban azt jelenti, hogy a felhasználóknak különösen óvatosnak kell lenniük a csatlakozáskor.

Olvassa tovább, és megtudhatja, hogy a VPN letöltése, mielőtt csatlakozna a WiFi-hez, biztonságban tudja tartani az online böngészést. Használja ki teljesen a Facebook új ingyenes WiFi-jét, bárhová is megy!   

Ingyenes WiFi a bejelentkezéshez

Ha körülbelül olyan helyeken találja magát, mint például repülőterek, kávézók és más nyilvános helyek, fontos lehet az ingyenes WiFi megtalálása és az értékes (szintén drága) adatok mentése..

Most már könnyebb megtalálni a WiFi-t, mint valaha! A Facebook WiFi lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy regisztráljanak a részt vevő vállalkozásokat a Facebookon, ingyenes WiFi hozzáférésért cserébe.

A vállalkozások tulajdonosai szintén profitálnak ebből, lehetővé téve számukra, hogy megosszák az ajánlatokat és a bejelentéseket a bejelentkezett felhasználókkal. Ezenkívül a vállalkozások azonnali hozzáférést kapnak a demográfiai adatokhoz, például életkor, nem és az ügyfelek érdekei (olyan részlet, amelyet egyes felhasználók nem szeretnek)..

Hé! Ha te nem szeretik megosztani a dolgokat a Facebookon, A böngésző nyitóoldala tartalmaz egy linket, amelyet az emberek használhatnak a bejelentkezési folyamat átugrására, és ehelyett egy kód megadására. Egy jó alternatíva, ha szeretné, hogy profilja ne maradjon rajta.

Hogyan működik az ingyenes Facebook WiFi?

Bár a szolgáltatás ingyenes Wi-Fi-t kínál, előzetes adatokra van szükség ahhoz, hogy előbb hozzáférjen a Facebook App-hez. Ezt szem előtt tartva csak annyit kell tennie, hogy csatlakozzon a WiFi-hez, nyissa meg az alkalmazást, és koppintson a „Több” fülre. Ezután görgessen lefelé, és válassza a „WiFi keresése” funkciót:

FB csatlakozni a wifi-hez - SaferVPN

Ezután a rendszer kéri, hogy módosítsa a helybeállításokat (ha még nem voltak „Mindig bekapcsolva”:

FB csatlakozni a wifi-hez - SaferVPN

Itt egy interaktív térkép jelenik meg, amelyen megjelenik a távolság és az útmutatások a közeli ingyenes nyilvános WiFi helyekhez.

De ott vannak olyan dolgok, amelyek rendetlensé válnak … Ha tartózkodási helyének állandó bekapcsolása okozhat bizonyos biztonsági problémákat.  

A Facebook használatának veszélyei a WiFi-hez való csatlakozáshoz

Tisztában vagyunk azzal, hogy az elvárás, hogy az emberek soha ne csatlakozzanak az ingyenes WiFi-hez, csak az általa jelentett kockázatok miatt, nem mindig felel meg az utazás során történő adatmentés előnyeinek. Ehelyett egyszerűen arra biztatjuk a felhasználókat, hogy maradjanak biztonságban. Ha azt kérdezi tőled, hogyan kell, akkor a megfelelő helyre jött!

Az ingyenes Wi-Fi számos adatvédelmi kérdéssel jár. A legnyilvánvalóbb, hogy a WiFi keresése szolgáltatáshoz engedélyeznie kell a helymeghatározó szolgáltatásokat mindig bekapcsolva.

Ez mindig létrehozza a fizikai helyéhez kötött helyelőzményeket. Ez azt jelenti, hogy a telefon és a Facebook egyaránt rendszeresen hozzáadja tartózkodási helyét a Facebook tevékenységi naplójához, még akkor is, ha nem az alkalmazásban van.

Bár maguk a Facebook kijelentették, hogy semmit sem fognak tenni ezekkel az információkkal. A Facebook Erick Tseng elmondta a The Verge-nek:

“A termék kialakítását kifejezetten úgy tervezték meg, hogy mihelyt a felhasználó bejelentkezik a Facebookon, a Facebook Wi-Fi-n keresztül, a Facebook visszaadja a felhasználót a routernek, és teljesen kilép a képből” – mondta. . „Az összes olyan böngészési forgalom, amelyet Ön a Facebook Wi-Fi-n használ a kezdeti hitelesítés és a bejelentkezés után, teljesen a Facebook hálózatán kívül található. Mi, a Facebook-on, nem látunk ilyen forgalmat. Nem veszünk részt az Ön böngészésében. ”

Bár ez egy jó jel a Facebook-on, ez nem azt jelenti, hogy a helyi kávézó, amelyhez csatlakozik, biztonságos kapcsolatot biztosít. Hackerek, snoopers és bárki más, aki megpróbálja elfogni az Ön személyes adatait, könnyen beléphet ebbe a hálózatba, és ellophatja az érzékeny adatait..

A megoldás: Az adatok védelme érdekében használjon VPN-t

Az ingyenes, elérhető nyilvános WiFi-t ugyanolyan könnyű csatlakoztatni az Ön számára, mint bármilyen hackerek számára – ez azt jelenti, hogy bárki, akit érdekel az adatcsomagok és az érzékeny információk elfogása, ugyanazon a nyilvános hálózaton eljuthat, és ellophatja személyes adatait..

És bár sokan felismerik azt a tényt, hogy a nyílt, ingyenes és / vagy nyilvános WiFi-n keresztüli szörfözés nem biztonságos, sokan teljesen tisztában vannak azzal, hogy eszközeik valóban automatikusan csatlakoznak ehhez a veszélyes WiFi hálózathoz anélkül, hogy tudnák is.

Annak érdekében, hogy teljes mértékben kihasználhassa a Facebook ingyenes WiFi szolgáltatásának előnyeit, miközben gondoskodhat arról, hogy biztonságosan csatlakozzon a WiFi-hez, még akkor is, ha eszközöd nyilvános hálózatokhoz kapcsolódik, egyetlen egyszerű megoldást kell telepítenie – VPN.

Mi a VPN?

A virtuális magánhálózat, vagy VPN, elrejti böngészését a kíváncsiskodó szemek elől, így ha valaki egy kávézóban kémkedik az Ön forgalmán, akkor csak titkosított adatokat fog látni. Ez azt jelenti, hogy nem látják az Ön személyes adatait, bejelentkezési adatait, stb. Csak egy kis csomag megtisztíthatatlan részvétre látták őket. Fogd ezeket a hackereket!

Szóval hogyan válasszon VPN-t használni?

Néhány dolgot érdemes szem előtt tartani, mielőtt VPN-t választana ki, és rájuk ruházza a böngészési részleteket. Például sok ingyenes VPN állítja, hogy eltakarja az Ön forgalmát, amikor a valóságban adatvédelmi politikájuk megkísérelhetetlenül lehetővé teszi számukra, hogy nyomon kövessék és eladják személyes adatait és böngészési információit a hirdetők és más harmadik felek számára. Pontosan ezért Az ingyenes nem biztonságos.

Tipp: Olvassa el a finom nyomtatást & Adatvédelmi irányelvek.

Fenntartja a Wi-Fi biztonságot – automatikusan

A SaferVPN-nél elkötelezettek vagyunk azért, hogy a felhasználók számára teljes internet-adatvédelmet biztosítsunk. Kínálunk minden eszközének egyszerű beállítását és automatikus konfigurálását, valamint egy adatvédelmi irányelvet, amely biztosítja, hogy ne tartsunk naplókat, ne tároljunk részleteket, vagy nekünk figyeljük felhasználói adatainkat.

A SaferVPN automatikus Wi-Fi biztonságával, amikor az eszköz csatlakozik a nem biztonságos WiFi-hez, a titkosított VPN-csatorna automatikusan aktiválódik – még akkor is, ha a telefon zárolt módban van és a zsebében van!

Ezután csatlakozhat a WiFi-hez és teljes nyugalommal böngészhet, tudva, hogy minden személyes adata és érzékeny adata 100% -ban védett.

Az automatikus biztonság 3 egyszerű lépése a Facebook ingyenes Wi-Fi szolgáltatásaival

Ha szereti a Facebook gondolatát, amely ingyenes WiFi-t kínál – teljes mértékben egyetértünk! Noha az ingyenes és a nyilvános WiFi hotspotok mindegyike kockázattal jár, nem számíthatunk arra, hogy a világ elhagyja a kényelmét.  
Ehelyett azt javasoljuk, hogy teljes mértékben élvezze az ingyenes WiFi előnyeit – miközben megvédi magát. Hidd el vagy sem, mindkettőt megteheted!

Csak 3 egyszerű lépés szükséges! Itt van, hogyan:

 1. Töltse le és telepítse a SaferVPN-t (Ha még nem rendelkezik fiókkal, jelentkezzen be az ingyenes próbaverziónkkal).
 2. Futtassa a SaferVPN-t, és csatlakozzon egy közeli szerverhez (vagy gyakorlatilag egy másik országban tartózkodjon, hogy kihasználhassa a földrajzi korlátozásokat!).
 3. Ugorjon fel a Facebookra az ingyenes WiFi-hez, és jelentkezzen be. Biztonságosan bárhonnan csatlakozhat az ingyenes facebook WiFi-hez!

Ez ennyire egyszerű! A VPN segítségével teljes nyugalommal csatlakozhat a WiFi-hez.

Van visszajelzése, javaslata vagy szolgáltatáskérése? Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, és csatlakozzon hozzánk a közösségi médiában! Szeretnénk hallani felőled.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map