15 ok, amire szüksége van egy névtelen VPN-re

névtelen vpn hirdetés az ember arcát tabletták és laptopok borítja a felhők


A VPN-névtelenség soha nem volt fontosabb, mint manapság. Függetlenül attól, hogy számítógépes bűnözők, állami felügyelet vagy blokkolás a Netflixből kihúzza-e az éjszakát, a VPN minden nyugodtan megnyugtathatja az internetet..

Az anonim VPN-ekre feliratkozó emberek képesek megvédeni magukat az internet legrosszabb részeitől – miközben élvezik az általuk kínált legjobb lehetőségeket. Az alábbiakban bemutatjuk a 15 legfontosabb okot, amelyek miatt fontolgassa meg ma egy anonim VPN beszerzését!

1. A kormányzati nyomon követés megakadályozása

A világ minden táján a kormányok követik, amit polgáraik online tesznek. Az olyan országokban, mint Oroszország, Törökország vagy Irán, ez elég nyilvánvaló. De még néhány nyugati országban a kormánynak lehetősége van információgyűjtésre az interneten végzett tevékenységeiről, a meglátogatott webhelyekről és az üzeneteiről, amelyeket küld és fogad. Ezeket az információkat gyakran az internetszolgáltatók gyűjtik, és a túljutó tisztviselők kérhetik őket – bizonyos esetekben, még az Ön tudta nélkül is..

A Freedom House legfrissebb Freedom on the Net jelentése szerint 2017-ben az internetes szabadság a világ minden táján hetedik egymást követő évben csökkent. Megdöbbentő, hogy a jelentés által értékelt országok felében csökkent az internetes szabadság.

Az anonim VPN segítségével titkosított kapcsolaton keresztül böngészhet az interneten, lehetővé téve a teljes adatvédelem fenntartását, és megakadályozva, hogy az állami szervezetek, mint például az NSA, nyomon kövessék minden lépését. Függetlenül attól, hogy politikai disszidens vagy csak valaki, akinek nem tetszik, hogy a kormány a válla fölött néz, az anonim VPN titkosítva és titkosítva tartja az internetet.

2. Megakadályozhatja, hogy internetszolgáltatója nyomon kövesse

Valószínűleg privátnak szeretné tartani az internetes előzményeket és a Google-kereséseket. Sajnos, még ha azt is beállítja, hogy böngészője vagy keresőmotor-fiókja ne rögzítse az internetes kereséseket, ez nem akadályozza meg az internetszolgáltatót abban, hogy naplózza azt, amit csinál. Ezt az információt a kormány elrendelheti, vagy akár el is adhatja el a hirdetőknek, hogy manipuláljon téged a dolgok vásárlásával.

Nem hibáztatunk téged, ha nem akarja, hogy bárki kövesse a Google kereséseit. Ha nem tetszik az ötlet, hogy bárki más is hozzáférhet ehhez az információhoz, nem hibáztatunk téged. Szerencsére anonim VPN-t használhat az internetes tevékenységeinek távoli harmadik fél kiszolgálón keresztül történő irányításához, az IP-címek elrejtéséhez, a keresési tevékenységek elrejtéséhez, és a forgalom teljesen névtelenné tételéhez.

Próbálja ki a SaferVPN alkalmazást ingyen!

3. Takarítson meg több ezer dollárt a repüléseken és a bérautókon

Szigorúan őrzött titok, hogy a légitársaságok és a bérleti autószolgáltatók különböző árakat számítanak fel az ügyfelekre, az általuk használt jegyek alapján használt IP-cím alapján. Amint a blogunkból elolvashatja, anonim VPN segítségével az IP-címét másik nemzetközi helyre válthatja, és teljesen új jegyárakat kaphat – néha száz dollárral olcsóbban. Még 600 dollár megtakarítást is találtunk a bérautókban, amikor ezt kipróbáltuk.

A matematika nagyon egyszerű – jóval kevesebb, mint egy kétéves előfizetés olyan VPN-szolgáltatásra, mint a SaferVPN.

Anonim VPN használatával megváltoztathatja IP-címét, hogy megtakarítson DOLLARS ÖSSZESEN. Kattintson a Tweet-re

4. Védje meg magát a nyilvános Wi-Fi-n

Ha profi vagy útközben, valószínűleg mindig használ nyilvános Wi-Fi-t – például kávézókban, szállodákban, repülőtereken vagy helyi városi hotspotokban. A nyilvános Wi-Fi biztosan kényelmes, de gyakran teljesen biztonságtalan is. Noha ezeket a kapcsolatokat a mindennapi internetes böngészéshez használja, a körülötte rejtő kellemetlen karakterek egyszerű technikákkal használhatják a kommunikációt, ellophatják a magán közösségi média jelszavait, vagy eltéríthetik banki vagy hitelkártyadataikat.

Ha VPN-en keresztül csatlakozik az internethez, minden, amit online csinál, teljesen titkosítva van, és csak Ön ismeri, függetlenül attól, hogy melyik hálózaton keresztül csatlakozik.

5. Védje meg magát a hamis nyilvános Wi-Fi-n

Manapság nemcsak a legális nyilvános Wi-Fi-kapcsolat veszélyt jelent. A hackerek most létrehoznak „gonosz ikrek” hálózatokat olyan nevekkel, amire számíthat olyan helyeken, ahol elvárható, hogy megtalálja őket. Például, ha üzletbe állít egy kávézóban, akkor nem gondolkodja el kétszer azon, hogy csatlakozik-e a telefonján megjelenő „Coffee House Wi-Fi” hálózathoz. De ha szerencsétlen napja van, akkor a hálózat egy számítógépes bűnöző tulajdonában lehet, aki most irányítja az Ön webkapcsolatát – anélkül, hogy tudná.

Természetesen, ha VPN-t használ, akkor minden, amit online végez, biztonságos, titkosított „alagút” kapcsolaton megy keresztül – ami azt jelenti, hogy a kávézó sarkában az összes önelégült cyberbűncselekmény gobbledygook.

6. Védje online biztonságát

A személyazonosság-lopás az egyik legelterjedtebb és legmegdöbbentőbb internetes bűncselekmény. A Javelin Stratégia nemrégiben megállapította, hogy a fogyasztók csaknem 7% -a volt személyazonossági csalás áldozata 2017-ben. Riasztóan számlaátvétel megháromszorozódott az elmúlt évben. A számlaátvétel áldozatai átlagosan 290 dollárt veszítettek a zsebükből, hogy ezeket a hackeket megoldják.

Manapság nem csak az egyének vannak veszélyben. A vállalkozásokat – különösen a kisebb vállalkozásokat – egyre inkább veszélyezteti az adatok megsértése és a számítógépes bűnözés. A következmények vállalati szinten még nagyobbok is lehetnek, mint amikor csak az Ön személyével történik.

Szerencsére a bankszintű VPN-titkosítás névtelen böngészése lehetővé teszi, hogy elrejtsen mindent, amit online küld és küld. A hitelkártya és a banki adatok, a személyes adatok, az e-mailek, a személyes csereprogramok és még az értékes vállalati információk is biztonságban lesznek egy anonim VPN-sel.

7. Tartsa biztonságban a VOIP-hívásait

Sokan hagyták el a hagyományos telefonterveiket az ingyenes vagy olcsó VOIP (Voice over IP) kommunikációs szolgáltatások mellett. Sajnos ezeknek a platformoknak sok nem olyan biztonságos, mint gondolnád. Ha egy cyberack célpontja, akkor szolgáltatásodat blokkolhatjuk, a metaadatokat összegyűjthetjük, és hangpostáinkhoz idegenek férhetnek hozzá. Képzett hackerek akár be is léphetnek az aktív beszélgetésekbe és hallgathatnak – az Ön tudta nélkül.

Alsó sor: Ha ugyanazzal a biztonságérzettel szeretné használni a kedvenc VOIP szolgáltatását, mint a régi vezetékes vagy a mobiltelefonnál megszokta, akkor a kapcsolatot a VPN-en keresztül kell végeznie, amely végponttól kezdve nyújt szolgáltatást Titkosítás.

8. Kerülje el, hogy a hirdetők megcélozzák Önt

Lehet, hogy észrevette, hogy az online látott hirdetések mennyiben felelnek meg az ön érdeklődésének. A cégek képesek ilyen típusú célzott hirdetéseket biztosítani, többek között az online tevékenység nyomon követésével és az IP-címhez kapcsolásával..

Az anonim VPN lehetővé teszi az internetes böngészést anélkül, hogy engedékenyen megfelelő hirdetések bombáznák őket. Azáltal, hogy valódi IP-címét névtelennek és rejtettnek tartja, a hirdetők sokkal nehezebben fogják manipulálni téged a vásárlások elvégzésében vagy a véleményük befolyásolásában..

9. Nyissa fel a webhelyek, filmek, TV-műsorok és zene blokkolását

Valószínűleg ezt már tudja, ha valaha is megpróbálta nyaralni nézni a Netflixet, ám a földrajzi korlátozások miatt a legjobb streaming filmek és zenei szolgáltatások a nemzetközi helyeken blokkolva vannak. Röviden: ezek a szolgáltatások az IP-cím földrajzi helyzetének felismerésével blokkolják a hozzáférést.

De anonim VPN segítségével feloldhatja a webhelyek blokkolását, megkerülheti ezeket a korlátozásokat, és korlátlan szórakozási hozzáférést szerezhet – függetlenül attól, hogy utazik-e, külföldön tartózkodik-e vagy egyszerűen rajongója-e egy másik ország szórakoztatásának. Tudjon meg többet a streaming webhelyek feloldásának végső útmutatójáról!

10. Nyissa fel a közösségi hálózatok, alkalmazások és játékok blokkolását

Olyan világban élünk, amely megpróbál korlátozni minket. A közösségi médiát és az online játékokat általában az iskolai tűzfalak és egyes kormányzati cenzúra-rendszerek blokkolják. Az iskolák 98 százaléka valamilyen módon blokkolja vagy szűri az online tartalmat. A munkaadók 36 százaléka blokkolja a szociális média alkalmazottait. Ezenkívül a forró új játék kiadási dátumokat gyakran különféle országokban osztják szét magyarázat nélkül.

Az anonim VPN segít megkerülni ezeket a korlátozásokat, lehetővé téve a webhelyek és játékok blokkolásának feloldását és az ország cenzúrájának elkerülését – ezáltal lehetővé téve, hogy élvezze a legjobb közösségi média hálózatokat és alkalmazásokat. És ellentétben az ingyenes anonimitás-proxyval, egy olyan kiváló minőségű VPN, mint a SaferVPN, szupergyors kapcsolatot biztosít Önnek, nincs verseny a sávszélességért, nincs sebességkorlátozás és 99 százalékkal több az idő.

11. Védje meg magát az adatkorlátozott hálózatokon keresztül

Tudta, hogy az amerikaiak közül csak egy ötödik „csak okostelefon” internet-felhasználó, vagyis nem rendelkezik hagyományos otthoni szélessávú szolgáltatással? Sajnos ez meglepő módon fenyegeti az internetes biztonságot: Az adatkorlátozások által korlátozott személyek kevésbé valószínűleg töltöttek le és telepítettek szoftverfrissítéseket, ami súlyos biztonsági szabálysértésekhez vezettek, amelyeket később megbántak..

Azt javasoljuk, hogy az összes alkalmazás és operációs rendszer naprakész legyen. De azt is megértjük, hogy az adatkorlátozások élet tények, és ha alacsony az adatmennyiség, akkor az összes frissítés iránti vágyaik szintén viszonylag alacsonyak lehetnek. Egy anonim VPN segítségével biztonságosan, titkosított kapcsolaton keresztül kényelmesen böngészhet az interneten, még akkor is, ha nem volt hajlandó letölteni ezeket a nagy frissítő fájlokat..

Mi több, elviheti VPN-kompatibilis eszközét a kedvenc nyilvános Wi-Fi hotspotba, és megszerezheti az összes szükséges frissítést – mindeközben tudva, hogy a böngészés teljesen névtelen és titkosítva.

12. Pénzt takaríthat meg a szoftver előfizetéseknél és szolgáltatásoknál

A legtöbb ember ezt nem ismeri, de sok szoftvercsomagot és szolgáltatást, például a Microsoft Office és az Adobe CC, a vevő nemzetközi helyétől függően, jóval kevesebb áron lehet megvásárolni. Az Egyesült Államokban az árkülönbség az államok között is eltérő lehet: a TechScience.org nemrégiben felfedezte, hogy a Princeton Review online SAT oktatószolgáltatásának árai több száz dollárban változtak regionális alapon..

Az olyan anonim VPN, mint a SaferVPN, lehetővé teszi az Ön IP-címének megváltoztatását, így valószínűleg úgy tűnik, mintha a világ valamely más részén lenne. A választott csomagotól és helytől függően előfordulhat, hogy a meglátogatott deluxe szoftvercsomag hirtelen sokkal olcsóbbá vált, mint amire számítottál..

13. Pénzt takaríthat meg a streaming media-on

A média streaming szolgáltatások az árak megkülönböztetést is eredményezhetnek az országok között. Például az Apple Music egyes feltörekvő nemzetközi piacokon 80 százalékkal olcsóbban vásárolható meg. Számos sport streaming szolgáltatás olcsóbb vagy akár ingyenes is különböző országokban. (Erről meglehetősen gyakran feladjuk a blogunkat, ezért tartsuk bennünket a legfrissebb frissítések és trükkök felfedezéséhez.)

Anonim VPN használatával elfedheti a tényleges földrajzi helyét, és élvezheti a legjobb streaming előfizetéseket a legjobb áron. Manhattanon ülhet, de streaming előfizetést vásárol egy fejlődő országból – és senki sem lesz a bölcsebb.

14. Állítsa le a sávszélesség-szabályozást

A sávszélesség csökkentése akkor történik, amikor az internetszolgáltató úgy dönt, hogy megszakítja az internet-kapcsolatot, mert úgy döntött, hogy egyszerre túl sok adatot használ. Lehet, hogy a HD filmek streamingje túl sok díjat számít a szerverekre, és a sávszélesség korlátozása számukra olcsóbb, mint a saját kapacitásuk fejlesztése. Vagy az Egyesült Államokban a hálózatsemlegesség vége miatt nem szeretik őket mit online nézel, és nem akarod harc nélkül odaadni neked.

Akárhogy is, anonim VPN használata esetén egyszerűen nem lehetséges a sávszélesség csökkentése. Amikor titkosít mindent, amit online, az internetszolgáltató nem tud döntést hozni a sávszélességről annak alapján, hogy mely webhelyekre vagy szolgáltatásokra csatlakozik..

15. Élvezze a bejelentkezési tilalmunk szabályait

Ez egyszerű. Néhány VPN, különösen az ingyenes VPN, naplózza, amit ügyfeleik online végeznek a szolgáltatásukkal. Ezután eladják a legmagasabb ajánlattevőnek, vagy kérésre a kormányoknak kínálják.

Mi nem. Ez nem a mi dolgunk.

Szerezzen be anonim VPN-t most

Anonim VPN megléte a mai világban ugyanolyan fontos, mint éjjel az ajtók zárolása vagy a vihar idején az ablakok bezárása. Ez jelentheti azt a különbséget, hogy a személyes adatait elveszítik az idegennek az interneten, és biztonságosan alszik-e a személyes kommunikáció és az internetes előzmények ismerete mellett. Ez azt jelenti, hogy önkényes korlátozások nélkül szabadon férhet hozzá az internethez, függetlenül attól, hogy ki vagy, és hol helyezkedik el a világon.

Ha feliratkozik egy olyan VPN-re, mint például a SaferVPN, feloldhatja a webhelyek blokkolását, elrejtheti IP-címét és elérheti ezeket a csodálatos előnyöket a Föld bármely pontjáról. Ha még nem rendelkezik SaferVPN-vel, akkor ma feliratkozhatsz. (30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálunk – így nincs vesztenivalója!) Vagy vegye igénybe anonim VPN ingyenes próbaverziós ajánlatunkat, és ingyenesen kipróbálhatja a SaferVPN-t.!

További kérdései vannak a VPN működéséről? Vegye fel velünk a kapcsolatot a Facebook-on, a Twitter-en és az Instagram-on, vagy írjon nekünk egy e-mailt a [email protected] címen. 24 órán keresztül vagyunk itt.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map