SaferVPN llança Desbloquejar la campanya web per combatre la censura a Internet

Desbloqueu la web: llibertat d’expressió i informació en línia, per a tothom.


El nostre lema és que internet sense censura hauria d’estar a l’abast de tothom. En alguns dels països més repressius del món, l’accés bloquejat a llocs web específics és un fet habitual. La llibertat d’Internet no arriba fàcilment. Els esforços d’activisme polític i social es veuen afectats per la censura del govern dirigida a llocs com Facebook, YouTube i Twitter.

Juntament amb Moviments (una plataforma de promoció dels drets humans) hem llançat Desbloquejar la web, una campanya per promoure la llibertat a Internet i ajudar els ciutadans censurats a obtenir els mitjans per expressar-se lliurement en línia. SaferVPN està treballant per cercar crowdfunding l’accés a Internet sense censura i segur a persones residents a tot el món. Continua llegint per conèixer com pots contribuir a la llibertat global en línia!

El problema: la censura a Internet a tot el món

Diversos governs de tot el món han restringit l’accés a Internet i també han supervisat il·legalment els seus propis ciutadans. És injust que països, municipis i organitzacions determinin quin contingut es pot o no accedir al web. Aquí teniu alguns dels principals escàndols de censura a Internet del 2014 fins ara:

Març de 2014: El govern turc va decidir bloquejar Twitter, per la qual cosa SaferVPN va oferir una mà d’ajuda i va donar a les masses mitjans per eludir de forma anònima el bloc i recuperar la llibertat d’informació i expressió. Els nostres esforços van donar lloc a més de 45.000 hores d’accés a Internet sense censura als ciutadans de Turquia. La campanya va tenir un èxit instantani, amb les llicències reclamades en poques hores.

Abril de 2014: Rússia va aprovar una nova llei que exigeix ​​que tots els blocaires amb més de 3.000 visitants diaris es registressin al cos de supervisió dels mitjans de comunicació de l’Estat. El pitjor va ser que els blocaires podien fer-se responsables dels comentaris de tercers als seus llocs web o xarxes socials. Les multes elevades i les normes estrictes tenen com a finalitat disminuir els dissidents i provocar l’autocensura.

Setembre de 2014: Milers de persones, la majoria estudiants, es van reunir al centre de Hong Kong per protestar per més llibertat de la República Popular Xina. Les imatges de la policia que intentaven aturar les protestes es van propagar com la pólvora a les xarxes socials de la Xina i van provocar un bloc xinès d’Instagram. Termes com “gas lacrimògens”, “estudiants de Hong Kong” i “ocupar central” es van bloquejar als principals motors de cerca de la Xina.

 El nostre lema és que Internet és una gran quantitat de coneixement i una xarxa global que no és propietat de ningú, per beneficiar a tothom.

La solució: VPNs per a les masses

A SaferVPN, la nostra missió és permetre a persones de tot el món accedir a llocs no disponibles al seu país, passar per alt la censura del govern i mantenir la informació personal segura i xifrada navegant completament de forma anònima. Des del llançament del 2013, els nostres experts en ciberseguretat, hem ajudat milers d’usuaris de tot el món a navegar per Internet de manera anònima.

Tenint en compte les eines adequades, els ciutadans de societats tancades com les esmentades anteriorment són eficaços per difondre les seves històries. Aquests becaris necessiten eines que garanteixin la seva privacitat i anonimat. Donem suport als seus esforços proporcionant-los accés a xarxes privades virtuals (VPN) per xifrar les seves connexions a Internet i així amagar les seves identitats. D’aquesta manera, seran segurs!

El Pla: desbloquegeu la campanya web d’Internet sense censura

Ara, estem ampliant els nostres esforços de divulgació amb l’objectiu d’emetre més d’un milió d’hores de llicències gratuïtes del programari d’escriptori i programes mòbils SaferVPN a persones que viuen a països de tot el món on es censura Internet. Ho podem fer realitat gràcies als nostres socis:

Avançar els drets humans és una organització sense ànim de lucre que es centra en els drets humans. Connecten activistes, apoderen els dissidents i amplifiquen noves veus per a la llibertat perquè el món sent i actuï.

Movements.org és una plataforma en línia, dirigida per Advancing Human Rights, que pretén connectar els dissidents en societats tancades amb experts legals, de mitjans de comunicació, relacions públiques i tecnològics en societats obertes. Els activistes publiquen les seves necessitats i sol·liciten assistència i experts i professionals publiquen el que han d’oferir i responen a les sol·licituds.

Per participar a la campanya i oferir hores gratuïtes de privacitat i anonimat en línia a persones en règims altament censurats, només heu de fer:

Visiteu Desbloquejar la web per obtenir informació sobre els nostres esforços i donar-ne la causa!

També voldríem demanar la vostra ajuda per marcar la diferència. Compartiu la campanya Desbloqueja la web a través de Facebook, Twitter i Google+. L’ajuda de tothom compte quan es tracta de promoure la llibertat en línia!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map