Règim de prohibició VPN de Rússia: el que cal saber

Rússia VPN Ban - SaferVPN


L’1 de novembre, entrarà en vigor la prohibició de VPN de Rússia. Es prohibirà qualsevol VPN que incompleixi les restriccions d’Internet actuals. Els motors de cerca també fan front a sancions per fins i tot mostrar resultats a llocs restringits.

Posar restriccions web a VPNs va en contra del que moltes VPN pretenen proporcionar: accés il·limitat a Internet, navegació anònima i la capacitat de superar geo-restriccions com les existents a Rússia.

Però, què és la prohibició de VPN de Rússia? Què vol dir? Aquí teniu exactament el que podeu esperar d’aquestes noves restriccions.

Què és la prohibició de VPN de Rússia?

Diversos governs de tot el món han restringit l’accés a Internet mentre vigilaven il·legalment els seus propis ciutadans. Si bé la Xina i Rússia impulsen les regulacions de censura i bloquegen els serveis de la xarxa privada virtual (què és una VPN?), Més de mil milions de persones estan perdent la capacitat d’evitar les lleis de censura i accedir a la web oberta, a més, no tenen opció. per amagar la seva adreça IP.

Tanmateix, la prohibició no s’aplica a tot Les VPN, només les que no compleixen les restriccions de censura de Rússia. 

Rússia s’atribueix a les VPN mentre que la censura a Internet augmenta i la llibertat d’expressió pateix. Feu clic a Tweet

La nova llei: què significa??

El nou projecte de llei aprovat per Putin i el parlament rus no és més que una “prohibició” de les VPN. En canvi, aquesta modificació té com a objectiu reforçar els serveis VPN de complir les lleis de censura de Rússia. Això vol dir que cap lloc web que actualment sigui llistat a la llista negra per Roskomnadzor, el responsable de comunicació de Rússia, tampoc serà accessible mitjançant VPN aprovades.

Actualment, ISP i telecomunicacions a Rússia ja han afegit aquests llocs web de llista negra proporcionats pel Registre Unificat d’Informació Prohibida als tallafocs. Segons Vedomosti, aquesta “llista negra” ja conté més de 100 dominis VPN i proxy.

Com s’aplicarà la nova llei?

El Servei Federal de Seguretat (FSB) aplicarà les normes de compliment per garantir que la identitat completa dels propietaris de VPN i anonimitzadors tingui coneixement de les llistes de censura de Rússia. Els VPN hauran de registrar els seus serveis a Roskomnadzor en un termini màxim de 30 dies. Els que no ho facin quedaran bloquejats en les 24 hores següents. L’accés només es concedirà a VPNs després de complir. Els serveis d’Internet també estan obligats a bloquejar l’accés als llocs de la llista negra en un termini de tres dies.

A mesura que hi hagi més països en aquest vagó de censura d’Internet, és possible que estiguem buscant una Internet completament nova i restringida en un temps encara menor del que preveiem.

Per què prohibir les VPN?

Mentre que la llista negra treballa per desmantellar la capacitat dels usuaris per accedir a llocs web bloquejats des de casa, les VPN poden eludir la censura canviant les adreces IP de l’usuari i xifrant el seu trànsit, permetent-los accedir a llocs web restringits. Per això, el govern rus ha lluitat perquè els usuaris s’adhereixin a les seves lleis de censura a Internet. Com a resultat, Rússia vol prohibir i bloquejar els dominis VPN perquè els usuaris ja no els puguin buscar.

Els únics dominis VPN que romandran disponibles seran els que acceptin filtrar els resultats per als usuaris, mantenint la censura de Rússia al seu lloc. A SaferVPN, el nostre lema és que Internet és una gran quantitat de coneixement i una xarxa global que no és propietat de ningú, per beneficiar-se tothom. Pot esperar que incomplim.

Per què les VPN no accepten els termes?

Si els proveïdors de VPN estan d’acord amb les noves regulacions de Rússia, es veuran obligats a emmagatzemar comunicacions senceres, no només a metadades, i haurien de proporcionar a Rússia el xifrat a l’interior. Això soscava la seguretat VPN, elimina la credibilitat de les VPN i fa que tot el servei sigui inútil. Fins i tot LinkedIn s’ha bloquejat per negar-se a proporcionar a Rússia la informació privada dels usuaris detinguts en servidors russos.

Malauradament, s’espera que moltes VPN compleixin probablement les restriccions de censura del govern rus. De fet, Vedomosti va informar que moltes VPN amb seu a Rússia ja han començat a censurar el mateix contingut que fan els ISP.

Una situació que s’escapa

No parlem només d’una prohibició de VPN de Rússia aquí. Rússia també ha aprovat una modificació que requereix que les aplicacions de missatgeria identifiquin els usuaris amb la seva identitat real. Inclou xats de xifratge de punta a extrem a partir de l’1 de gener de 2018. El govern rus podrà llavors correlacionar els metadats recollits amb l’usuari específic.

Sorprès? No realment. Una llei aprovada el 2015 afirmava que els ciutadans russos ja no podran emmagatzemar dades personals en servidors fora del país. També hi va haver més regulacions sobre bloggers i empreses de tecnologia estrangeres. Aquest era només el començament. El 2016, la llei de Yarovaya exigeix ​​als ISP que mantinguin metadades a tots els clients durant un període no inferior a sis mesos, permetent al govern rus construir perfils detallats de ciutadans.

Crítica de la prohibició de VPN de Rússia

La tendència d’augmentar la censura i els atacs a la llibertat d’expressió a Rússia és clara. La prohibició de VPN de Rússia és un pas més a prop de la vigilància global d’Internet.

“Amb les autoritats russes cada cop més intolerants al dissentiment, les tecnologies que ajuden els usuaris d’Internet a evadir la censura i protegir la seva privacitat són crucials per a la llibertat d’expressió en línia. Avui, les autoritats s’han donat un instrument per prohibir l’ús de VPNs i altres tecnologies que ajuden la gent a accedir lliurement a la informació en línia. “ – Denis Krivosheev, subdirector d’Europa i Àsia Central d’Amnistia Internacional. 

Edward Snowden, el denunciant de la NSA, també ha deixat clares les seves opinions sobre la situació:

Ja sigui promulgada per la Xina, Rússia o qualsevol altra persona, hem de tenir clar que això no és raonable "regulació," però una violació dels drets humans. https://t.co/9iFLNk53M3

– Edward Snowden (@Snowden) 31 de juliol de 2017

Prohibició "no autoritzat" l’ús d’eines bàsiques de seguretat d’internet fa que Rússia sigui menys segura i menys gratuïta. Aquesta és una tragèdia de política.

– Edward Snowden (@Snowden) 31 de juliol de 2017

La prohibició de VPN de Rússia afecta SaferVPN?

Fins ara, els russos encara poden registrar-se en els nostres serveis i accedir a la nostra xarxa. Si el govern rus decideix capturar els nostres servidors o exigir metadades personals recollides als usuaris, no podrem complir perquè mai recollim ni emmagatzemem cap informació privada dels nostres usuaris. No podeu recollir allò que simplement no existeix.

A SaferVPN, creiem que la llibertat d’Internet significa un accés complet i sense restriccions per a tots. Això significa no complirem la censura russa o implementar els estàndards establerts pel Registre Unificat d’Informació Prohibida. Hem de mantenir-nos forts i combatre aquest mal ús dels drets humans fonamentals.

Desbloqueu el web

El nostre lema és que Internet sense censura hauria d’estar a l’abast de tothom. En alguns dels països més repressius del món, l’accés bloquejat a llocs web específics és un fet habitual. La llibertat d’Internet no arriba fàcilment. Els esforços d’activisme polític i social es veuen afectats per la censura del govern dirigida a llocs com Facebook, YouTube, Twitter i molt més.

Juntament amb Moviments (una plataforma que avança els drets humans) hem llançat Desbloqueu el web, una campanya per promoure la llibertat d’Internet i ajudar els ciutadans censurats a obtenir els mitjans per expressar-se lliurement en línia. Per participar a la campanya i oferir hores gratuïtes de privacitat i anonimat en línia a persones en règims altament censurats, només heu de fer-ho vPodeu desbloquejar el web per conèixer els nostres esforços i fer donació a la causa!

Obteniu SaferVPN

A SaferVPN, seguim compromesos amb la vostra privadesa en línia. No recollim cap registre, de manera que us podem assegurar que no compartirem cap informació amb el govern rus.

Si encara no teniu SaferVPN, obteniu una subscripció avui (us oferim una Garantia de devolució de 30 dies, no teniu res a perdre!) o proveu SaferVPN de franc de manera que podreu gaudir de la tranquil·litat en línia.

Teniu cap comentari, suggeriment o sol·licitud de funcions? No dubteu en contactar amb nosaltres, fer preguntes als comentaris i unir-nos a nosaltres a les xarxes socials. Ens encantaria sentir-vos amb vosaltres.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map