El gran debat: privadesa en línia davant seguretat nacional

Privacitat en línia vs imatge de bloc de seguretat nacional


Sabíeu que el 45% dels nord-americans afirma que la privadesa en línia és més important que la seguretat nacional? Segueix llegint per obtenir més informació sobre els desenvolupaments recents en un dels debats més intensos d’Internet.

És un dels majors debats morals que envolten la web: privadesa en línia i seguretat nacional. On comença exactament la seguretat i finalitza la privadesa?

Amb nombrosos informes sobre importants incompliments de seguretat cibernètica, les maneres que grups terroristes com ISIS utilitzen de manera hàbil a la xarxa i la introducció de controvertides factures governamentals de compartició de dades com la CISA i el projecte de llei d’investigació, cada cop són més les qüestions. I, segons sembla, no hi ha cap resposta fàcil …

Un comunicat de la darrera edició de l’índex anual de confiança TrusteConsumer va revelar que el 92% dels nord-americans estan més preocupats per la seva privadesa en línia; El 42 per cent està més preocupat que un any enrere.

De fet, quan es presenta amb la declaració: “La privadesa personal en línia no és tan important com la seguretat nacional”, el 45% no estava d’acord.

La majoria dels enquestats, el 38 per cent, es mostraven preocupats per la possibilitat que les empreses compartissin les seves dades amb altres empreses. Gairebé el mateix percentatge va dir que les empreses que fossin més transparents sobre com recopilen i usen dades seria una de les millors maneres de reduir les seves preocupacions. Un vint-i-set per cent va dir que el Govern aprovar més legislació per protegir la seva informació personal ajudaria a alleujar les seves preocupacions.

Per què augmenta la preocupació de la privadesa en línia?

Segons sembla, la confiança dels consumidors és una preocupació creixent. I per una bona raó. Al cap i a la fi, la intermediació de dades és una indústria de diversos milions de dòlars.

En una entrevista amb el periodista Steve Kroft als 60 minuts, Julie Brill, comissària de comerç federal, va dir:

“Ningú sap ni de quantes empreses hi ha trànsit de dades. Però certament és entre els milers i inclouria empreses d’investigació, tota mena d’empreses d’Internet, anunciants, minoristes i associacions comercials. El major agent de dades és Acxiom, un gegant del màrqueting que el jura té, de mitjana, 1.500 informacions sobre més de 200 milions d’americans ”.

El més preocupant és que algunes d’aquestes mines de dades puguin distribuir la vostra informació sense que ni tan sols en sabessis. Prenem, per exemple, les notícies recents de la farmàcia en línia més gran del Regne Unit amb una multa de 200.000 dòlars per vendre dades personals dels pacients als estafadors. Es va comprovar que Pharmacy2U va vendre il·legalment els noms i les adreces de més de 21.000 pacients sense obtenir el seu consentiment ni tan sols informar-los prèviament. Encara més inquietant, una de les empreses que va comprar aquestes dades va incloure una companyia australiana de loteria fraudulenta que dirigia deliberadament els homes grans amb condicions de salut cròniques..

Per resoldre la preocupació de l’intercanvi de dades intencionat, hi ha el compartiment involuntari derivat de violacions i atacs cibernètics. Aquestes últimes, es van produir algunes infraccions de dades corporatives i de seguretat, entre elles:

 • El proveïdor sanitari BlueCross BlueShield ha tingut dos èxits. Les infraccions Excellus BlueCross BlueShield i Premera BlueCross BlueShield han donat lloc a possibles filtracions de nom, data de naixement, número de seguretat social, informació del compte bancari, telèfon i adreça per a més de 21,7 milions de subscriptors sanitaris..
 • El proveïdor de serveis de crèdit Experian va tenir com a objectiu els pirates informàtics, cosa que va comprometre les dades privades dels seus 15 milions de clients de T-Mobile. Les dades compromeses inclouen números de seguretat social, dates de naixement i números d’identificació.
 • CVS Pharmacy va haver de treure el seu popular lloc d’ordenació d’impressió fotogràfica en línia a causa d’un sospitós hack. Dades de la targeta de crèdit, correu electrònic & Es van agafar adreces postals, números de telèfon i contrasenyes. No se sap quants milions es van veure afectats.
 • El fabricant de joguines VTech va patir una infracció espantosa, sobretot tenint en compte que l’atac de pirates afectava la privadesa de joves innocents. Les filtracions de perfils infantils (nom, sexe i aniversari), registres de vendes, correu electrònic, fotos de perfil i registres d’activitats afectats perden fins a 5 milions de pares i més de 6 milions de fills.

I, per descomptat, hi va haver els infames atacs de Ashley Madison, que, per a millor o per a pitjor, van suposar la sortida de 37 milions d’usuaris enganyats..

Les empreses estan agafant moltes dades, però és comprensible que els consumidors estiguin preocupats de protegir adequadament aquestes dades privades i valuoses.

No obstant això, les noves factures d’Internet que s’han introduït, que idealment oferirien una protecció avançada, sens dubte no han tingut pors.

L’aprovació del projecte de llei CISA ha estat extremadament controvertida, tal com vam comentar a la nostra publicació al blog 10 Coses a saber sobre el projecte de llei CISA. El projecte de llei, que segons es va dir, pretén “millorar la ciberseguretat” amb “un intercanvi millorat de la informació sobre les amenaces de ciberseguretat”, fomenta essencialment l’intercanvi d’informació de trànsit a Internet entre entitats privades i agències del govern federal amb l’esperança d’impedir atacs cibernètics a gran escala..

Tot i això, molts defensors de la ciberseguretat i la privadesa en línia han estat criticats. Assenyalen que incentiva que les empreses comparteixin les seves dades amb el govern i altres empreses, en lloc d’incentivar l’elevació pesada real necessària per garantir una protecció real contra els ciberatacs.

Seguretat nacional: l’altre costat de la moneda

Per descomptat, el recent recorregut d’esdeveniments, com els atemptats del terror terror de París i els afusellaments de San Bernardino, revelen que l’abast mundial en línia de grups terroristes com ISIS tampoc es pot ignorar..

L’ús del web i dels canals de mitjans socials és cada cop més popular entre els extremistes que han tingut èxit en utilitzar aquests canals per reclutar, radicalitzar i recaptar fons. Com molts de nosaltres ja sabem, ISIS utilitza àvidament totes les formes de xarxes socials, com ara YouTube, Twitter, Instagram i Tumblr. Un dia, el grup va assolir un màxim històric de gairebé 40.000 tuits en un dia quan van marxar cap a la ciutat nord-iraquiana de Mosul.

Des dels atemptats de París molt coordinats, que van portar la vida de 129 persones innocents, s’ha parlat molt sobre les mesures que els governs internacionals haurien de prendre i hauran de prendre.

Els atacs posen de manifest les dificultats creixents que les agències d’intel·ligència occidentals estan fent un seguiment i frustració dels atacs terroristes ja que els terroristes augmenten la seva presència en línia i es dirigeixen cap a mètodes sofisticats de comunicacions xifrades..

Segons va informar Yahoo News, Nick Rasmussen, l’actual director de la NCTC, Centre Nacional de Terrorisme, va dir a un comitè del Congrés que els terroristes mostren una capacitat creixent de comunicar-se “fora del nostre abast” i que la dificultat per fer el seguiment de les seves trames està “augmentant amb el pas del temps. “

L’enfocament agressiu i sofisticat dels terroristes envers la comunicació en línia, unit als nous obstacles en el seguiment de la seva activitat, suposa un repte únic per a les agències d’intel·ligència governamentals.

En reacció, les autoritats governamentals han intentat establir legislacions més potents. Per exemple, el projecte de llei del Regne Unit sobre investigacions del Regne Unit té com a objectiu renovar les regles sobre la manera en què les autoritats poden accedir a les comunicacions de les persones per ajudar el govern a combatre la delinqüència, el terrorisme i altres amenaces a la seguretat nacional..

Tot i això, com CISA, aquest projecte de llei ha suscitat forts problemes de privadesa. Per exemple, inclou un nou poder que requereix empreses de comunicacions, com la banda ampla o el telèfon mòbil, que tinguin un valor de les dades de comunicacions dels consumidors un any. En el passat, segons les lleis existents, les agències governamentals podien demanar a les empreses que comencin a recopilar aquestes dades, però no podien accedir a informació històrica perquè les empreses no la mantenien.

El projecte d’investigació del Regne Unit de Potències del Regne Unit també ha estat sota aigua calenta a causa del seu enfocament cap al xifrat. El projecte de llei inclou una clàusula que obligaria les empreses del Regne Unit a lliurar la seva clau de xifratge de manera que es podrien descodificar i llegir els missatges revoltats..

Recentment, Apple ha pres una posició per expressar les seves inquietuds al respecte, i ha remarcat que fer-ho també podria crear, inadvertidament, una debilitat que altres podrien explotar, cosa que fa que les dades dels usuaris siguin menys segures.

Segons informa la BBC, la companyia va declarar: “Una clau que queda sota el portell només no hi seria per als bons nois. Els dolents també ho trobarien. “

Aleshores, què hi ha a continuació?

En definitiva, el debat entre privadesa en línia i seguretat nacional no ofereix cap resposta fàcil.

Com a director general de Chris Babel, TRUSTe va remarcar després de la publicació de les seves troballes:

“Amb el major nombre de incompliments de dades registrats el 2014, no és sorprenent que la privadesa i la seguretat de les dades en línia siguin un problema de botons calents per als nord-americans i una preocupació creixent. Però, amb freqüents amenaces terroristes reportades a la notícia, és sorprenent que tantes persones considerin més important la seva privadesa personal que la lluita contra aquesta amenaça.

“Els governs treuen una bona línia entre l’equilibri de la seguretat nacional i els drets de privacitat dels consumidors; per a les empreses, les apostes també són altes. En un món cada cop més interconnectat, la manca de confiança pot limitar el creixement i la innovació estranya ja que les empreses es veuen privades de les dades que necessiten per impulsar les vendes.

“Aquestes conclusions mostren la magnitud de l’impacte, ja que 3 de cada 4 nord-americans preocupats per la seva privadesa han modificat el seu comportament en línia el darrer any, cosa que significa menys dades, menys clics i vendes perdudes. El missatge és senzill: no espereu la legislació ni la propera infracció de dades; actuï ara per aconseguir que la vostra estratègia de privacitat sigui correcta i es creï la confiança amb els vostres clients. “

Mentrestant, com a consumidor normal, no hi ha necessitat de sentir-se impotent. Podeu prendre la privadesa a les vostres mans fent precaució i utilitzant eines per protegir la vostra informació personal.

L’ús d’una VPN, per exemple, ofereix una capa addicional de protecció mitjançant una connexió a Internet totalment segura i privada. Per obtenir més informació sobre com protegir les vostres dades personals i valuoses en línia, llegiu el nostre bloc a 6 consells ràpids per aturar el robatori d’identitat en línia.

Quins són els vostres pensaments en aquest debat? On esteu? Ajudeu-vos a nosaltres i uneix-vos a la conversa. Ens trobem a Facebook, Twitter i Google+ i ens agradaria escoltar la vostra perspectiva.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map