Introducerea noii noastre interfețe pentru aplicații VPN și locații server

Noua aplicație VPN și serverele VPN SaferVPN


Vezi noua noastră funcție frenezie! Se petrec atât de multe aici la SaferVPN – iar munca noastră nu s-a terminat încă! Avem tone de anunțuri despre produse, inclusiv interfața noastră de aplicații VPN îmbunătățită și noi locații de server VPN de mare viteză. Citiți mai departe pentru a afla mai multe!

Interfață de aplicație VPN îmbunătățită

Aplicațiile noastre VPN pentru Windows & Mac-ul a fost actualizat și include acum o interfață îmbunătățită! Aceasta înseamnă o interfață de aplicație VPN și mai simplă, mai ușoară și ușor accesibilă pentru toți utilizatorii noștri. Aruncă o privire aici:

Nouă aplicație VPN pentru Windows Mac

Pe lângă faptul că aplicațiile pentru desktop sunt mai elegante, mai subțiri și mai personalizabile, am rotunjit și experții noștri pentru a îmbunătăți în continuare protecția împotriva scurgerilor DNS / IPv6.!

Confidențialitatea și protecția datelor utilizatorului nostru este prioritatea noastră, ceea ce înseamnă că actualizările constante și protecția îmbunătățită sunt absolut esențiale pentru a ne asigura utilizatorilor noștri experiența maximă a vieții private și protecția împotriva amenințărilor de securitate..

Sunteți gata să încercați noua interfață de aplicație VPN? Descărcați cea mai recentă versiune a aplicațiilor noastre VPN pentru Mac și Windows.

Locații noi de server VPN de mare viteză

Pe lângă rețeaua de server VPN globală existentă, am adăugat cinci noi locații de server în Mexic, Argentina, Portugalia, Cipru și Irlanda. Aceste noi servere VPN de mare viteză aduc numărul nostru total de locații până la 700+ servere în peste 36 de țări!

De ce contează aceste servere?

Cu cât sunt mai multe locații de server, cu atât utilizatorii au acces mai larg la conținut restricționat geo! Asta înseamnă, de exemplu, dacă doriți să urmăriți evenimente sportive locale accesând emisiuni TV locale, vă puteți conecta pur și simplu la SaferVPN în țara pe care o alegeți și la fel, adresa dvs. IP este schimbată în una locală, păcălind serviciul pentru a vă gândi că sunteți de fapt localizat în țara dorită!

În plus, dacă sunteți un utilizator situat într-una din cele patru țări, am adăugat noi servere VPN de mare viteză, experiența dvs. de navigare cu SaferVPN va fi și mai rapidă, cu cât sunteți mai aproape de un server, cu atât conexiunea dvs. va fi mai rapidă.!

Cum să accesați noile servere VPN:

 1. Pur și simplu deconectați-vă din cont și conectați-vă din nou (dacă nu utilizați deja SaferVPN, încercați proba noastră VPN gratuită de 24 de ore!).
 2. Veți observa că serverele noastre Mexic, Argentina, Portugalia, Cipru și Irlanda sunt acum listate printre cele disponibile.
 3. Faceți clic pe locația dorită și începeți să navigați instantaneu cu un singur buton!

Prezentarea switch-ului nostru de ucid VPN

În blogul nostru recent, am introdus Switch-ul VPN Kill – acum disponibil pentru Windows, Mac, Android și iOS!

Această funcție minunată vă asigură că sunteți întotdeauna protejat, chiar și atunci când conexiunea VPN scade! Uneori, serverele devin instabile din cauza congestiei rețelei sau din cauza anumitor locații ale serverului, dar cu toate acestea – ne-am gândit la fiecare tip de precauție de securitate pentru a ne asigura că utilizatorii noștri sunt întotdeauna protejați.

Ne propunem să oferim un serviciu fiabil, complet de încredere și de încredere. Dacă ai locuit într-o societate oprimată, ești un jurnalist într-o zonă cu risc ridicat sau călătorești și folosești Wi-Fi public, având un comutator de ucidere VPN înseamnă că îți vom tăia conexiunea la Internet în momentul în care conexiunea VPN scade. Astfel, niciun guvern, furnizor de securitate Internet (ISP) sau hacker nu poate vedea niciun pachet de date personale, necriptat.

După cum s-ar putea să vă spuneți, confidențialitatea dvs. online este importantă pentru noi. Prin urmare, de asemenea, nu ținem jurnalele sau nu urmărim activitatea în niciun fel.

Citiți totul despre politica noastră de confidențialitate în continuare.

Politica de confidențialitate îmbunătățită

Alături de Politica noastră de confidențialitate privind înregistrarea datelor fără date, acum am eliminat majoritatea jurnalelor de conectare. Deși multe VPN-uri susțin că nu utilizează în mod greșit datele utilizatorului lor, de cele mai multe ori ei vând de fapt informațiile personale către agenții de publicitate terți. Nu este foarte privat, nu-i așa?

La SaferVPN, NICIODATĂ colectați sau înregistrați ORICE din activitatea de navigare a utilizatorului nostru – ceea ce înseamnă că nu putem și nu vom distribui niciuna dintre datele personale ale clientului nostru. Deși jurnalele de conexiune minime sunt necesare pentru a permite utilizatorilor să se conecteze cu succes la serverele noastre VPN – nu ne autentificăm sau nu stocăm NICIUNEA dintre datele personale.

Vedeți postarea noastră recentă pe blog care detaliază tot ce trebuie să știți despre Politica de confidențialitate actualizată fără log VPN.

Internet fără restricții pentru toată lumea

În eforturile noastre de a aduce un internet nerestricționat și deschis tuturor pentru toată lumea, ne străduim continuu să servim mai mulți iubitori de libertate de pe glob. Dacă aveți solicitări de locații server, vă rugăm să ne informați contactând asistența noastră.

Dacă sunteți gata să testați unul dintre noile noastre servere VPN de mare viteză sau consultați noile interfețe de aplicații VPN și nu utilizați deja SaferVPN, încercați astăzi procesul nostru de VPN gratuit pentru a obține un internet protejat și complet accesibil oriunde tu esti.

În plus, planurile noastre actualizate înseamnă că oferim acum 5 conexiuni simultane pe un singur cont și a Garanție de returnare de 30 de zile. Încercați astăzi SaferVPN (nu aveți nimic de pierdut)!

Acest lucru completează toate cele mai noi actualizări și funcții interesante! Aveți o altă solicitare de produs sau o locație a serverului VPN pe care doriți să o vedeți? Feedback-ul dvs. contează! Nu ezitați să ne contactați în niciun moment pentru orice întrebări sau sugestii. Ne-am bucura sa primim vesti de la tine!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map