Deblocați Telegram cu o VPN | Как Обойти Блокировку Telegram

Deblocați Telegram Rusia


Aplicația de mesagerie criptată Telegram este în foc în Rusia. Legislația guvernamentală permite autorităților ruse să invadeze în mod liber confidențialitatea cetățenilor ruși, ceea ce face ca cifrarea end-to-end a lui Telegram să încalce legea rusă. Pentru a se conforma, Telegram ar trebui să facă conversațiile utilizatorilor să poată fi citite de guvern. Deci, cum deblochezi Telegram în Rusia?

Iată un ghid pas cu pas cum să deblochezi Telegram, indiferent unde te afli.

Autoritatea de reglementare a mass-media a guvernului rus a încercat să blocheze aplicația pentru refuzul de a oferi Serviciului Federal de Securitate (FSB) acces în spate la mesaje criptate. Fondatorul și CEO-ul Telegram, Pavel Durov, a refuzat să respecte ceea ce el a descris drept „legi incompatibile cu politica de confidențialitate Telegram.” El a adăugat mai târziu, „Confidențialitatea nu este de vânzare, iar drepturile omului nu ar trebui compromise din frică sau lăcomie.”

Durov, el însuși un expat rus, a recomandat, de asemenea, utilizatorilor Telegram să utilizeze un VPN, deoarece „compania nu poate oferi o garanție de 100% a disponibilității serviciului fără VPN”. Destul de ciudat, aplicația de mesagerie este foarte îndrăgită în rândul elitelor și oficialilor de vârf din Rusia, care o folosesc atât pentru a-și transmite mesaje reciproce, cât și pentru a contacta jurnaliștii. Închiderea acesteia a dus la o situație ușor suprarealistă, în care purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitry Peskov, a aranjat o convorbire de presă folosind aplicația și apoi a anunțat că vor începe să folosească o aplicație diferită pentru a contacta reporterii. Persoanele care pretind că sunt insidători ai Kremlinului publică deseori scurgeri VPN anonime – a căror fiabilitate variază – folosind canalele Telegram.

Această nouă decizie urmărește proiectul de lege „Ban VPN” adoptat de Putin și parlamentul rus, menit să ofere servicii VPN puternice pentru a respecta legile de cenzură din Rusia. Asta înseamnă că niciun site web care este în prezent listat de Roskomnadzor, agentul de comunicare al Rusiei, nu va fi accesibil prin intermediul VPN-urilor aprobate.

Pentru a ocoli interdicția Telegram ȘI interdicția VPN, iată un ghid pas cu pas atât în ​​engleză cât și în rusă:

Interzicerea VPN din Rusia afectează SaferVPN?

Până în prezent, rușii sunt în continuare capabili să se înscrie la serviciile noastre și să acceseze rețeaua noastră. Dacă guvernul rus decide să acapareze serverele noastre sau să solicite metadate personale colectate de utilizatori, nu vom putea să ne conformăm pentru că nu colectăm și nici nu stocăm date private ale utilizatorului nostru. Nu puteți colecta ceea ce pur și simplu nu există.

La SaferVPN, credem că libertatea internetului înseamnă acces complet, fără restricții pentru toți. Ca și Telegram, asta înseamnă nu vom respecta cenzura rusă sau să implementeze standardele stabilite de Registrul unificat al informațiilor interzise. Trebuie să rămânem puternici și să combatem această utilizare greșită a drepturilor fundamentale ale omului.

Bypass Cenzura Rusă – Ghid pas cu pas (engleză) & Rusă)

Iată ghidul definitiv al SaferVPN pentru ocolirea represiunii guvernului rus asupra serviciilor de mesagerie Telegram:

 1. În primul rând, înregistrați-vă aici la SaferVPN. Puteți utiliza chiar și Bitcoin pentru a plăti un abonament dacă doriți să rămâneți și mai anonimi.
 2. Descărcați VPN pe dispozitivul preferat. Aici la SaferVPN puteți utiliza până la cinci dispozitive pentru un singur cont.
 3. Conectați-vă și conectați-vă la un server VPN din afara Rusiei. Vă recomandăm un server cel mai apropiat de locația dvs. reală – astfel Polonia sau Finlanda ar funcționa bine.
 4.  Deblocați Telegram și alte site-uri și aplicații blocate în timp ce VPN-ul dvs. rulează în fundal

Deblocați Telegram cu Acces Web

https://web.telegram.org

Deblocați Telegram Rusia

Mai întâi conectați-vă la SaferVPN și conectați-vă la un server din afara Rusiei. Vă recomandăm, de exemplu, un server cel mai apropiat de locația dvs. reală, cum ar fi Polonia sau Finlanda.

După ce v-ați conectat, deschideți browserul web și accesați https://web.telegram.org

În mod alternativ, există o serie de alte platforme Telegram bazate pe web pe care le puteți utiliza:

DescriereURL-
Versiune web online (găzduită pe serverele Telegram)https://web.telegram.org/
Versiune web online (găzduită pe paginile GitHub)https://zhukov.github.io/webogram
Versiune web online (găzduită pe serverul neoficial)http://www.telegramchat.nl
Magazin web ChromeDescărcați în Chrome Webstore
Firefox & Piața de operare Firefox OSDescărcați în Firefox Marketplace

Deblocați Telegram de pe telefon

 1. Înscrieți-vă la SaferVPN, apoi descărcați aplicația pe telefon sau tabletă.
 2. Selectați un server VPN în afara Rusiei. Vă recomandăm un server cel mai apropiat de locația dvs. reală – astfel Polonia sau Finlanda ar funcționa bine.
 3. Deschideți Telegram și conectați-vă la contul dvs. Veți vedea că funcționează la fel ca și cum v-ați afla într-o țară care o curge liber!

Как Обойти Блокировку Telegram Российской Цензурой – Шаг за Шагом

SaferVPN предоставляет полную инструкцию по обходу блокировки Telegram Российской цензурой:

 1. Сначала зарегистрируйтесь в нашем сервисе здесь. Если вы хотите сохранить анонимность, вы сможете оплатить подписку наш сервис Биткойном.
 2. Скачайте и установите VPN în устройства, которыми вы пользуетесь.
 3. Залогиньтесь și подключитесь к любому VPN серверу за пределами России. Мы рекомендуем географически близкий к вам сервер, например Польша или Финляндия.
 4. Pregătiți o legătură cu VPN, мессенджер Telegram și другие обычно заблокированные сайты и приложения будут оставаться поранно.

Обойти блокировку Telegram через веб-версию

Deblocați Telegram Rusia

Сначала залогиньтесь и подключитесь к любому VPN серверу за пределами России. Мы рекомендуем географически близкий к вам сервер, например Польша или Финляндия.

Затем зайдите на разблокированную веб-версию Telegramă: https://web.telegram.org

Разблокировать Telegram на вашем Телефоне

 1. Зарегистрируйтесь в SaferVPN, затем скачайте приложение на ваш мобильный телефон или планшет.
 2. Залогиньтесь și подключитесь к любому VPN серверу за пределами России. Мы рекомендуем географически близкий к вам сервер, например Польша или Финляндия.
 3. Запустите Telegram și залогиньтесь. Теперь Telegram работает как будто нет никаких блокировок!

Cum putem ajuta: implicarea comunității globale

Chiar dacă guvernele autoritare, precum Rusia, pot dăuna grav drepturilor poporului lor, într-o lume globalizată, există multe moduri în care cei din noi se pot implica și fac diferența.

Există mai multe căi, printre care:

 1. Solicitând guvernelor noastre să nu mai sprijine regimurile opresive.
 2. Raliindu-ne concetățenii noștri pentru a pleda pentru cei fără voce.
 3. Urmărirea și împărtășirea poveștilor pentru a răspândi conștientizarea cu privire la abuzurile la drepturile omului.
 4. Consolidarea sprijinului nostru urmărind și susținând activiștii online.

Întreprinderile și furnizorii de tehnologie pot ajuta, de asemenea, oferindu-și resursele și inovațiile.

#UnblocktheWeb, de exemplu, un parteneriat cu furnizorul VPN, SaferVPN, și platforma crowdsourcing pentru drepturile omului, Movements.org, oferă activiștilor din societățile închise, cu acces VPN gratuit și confidențialitate online valoroasă. Tehnologia VPN (Virtual Private Network) permite rețelelor de internet să-și cripteze activitățile online și să-și ascundă adresa IP reală, astfel încât să poată naviga pe internet în siguranță de la monitorizarea guvernului și să acceseze conținutul cenzurat liber.

Inițiativele ca acestea sunt doar un pas înainte, într-o luptă foarte importantă.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map