Sling TV: Bárhonnan elérheti a végső vezetékvágó szolgáltatást!

Bárhonnan hozzáférhet a Sling TV-hez


Szeretné tudni, hogy csak havonta 20 dollár fogja megakadályozni a kábelfizetést, de lehetővé teszi az élő kábelcsatornák bárhonnan közvetítését bármilyen eszközre !? Itt olvashat a Sling TV-ről és arról, hogyan érheti el bárhonnan …

Dióhéjban a Sling TV egy internetes televíziós szolgáltatás, amely lehetővé teszi az előfizetők számára, hogy rengeteg kábel TV-csatorna nézhessenek korlátlan számú eszközön. Csakúgy, mint a kábelen kínált csatornák, ez az élő TV-csatornák, amelyeket az internetről szállítanak neked.

Túl szép, hogy igaz legyen?!
A Sling TV a Dish Network leányvállalata, amely műholdas szolgáltató. Annak ellenére, hogy ezt a szolgáltatást Dish üzemelteti, nincs szüksége Dish előfizetésre … de az Egyesült Államokban kell lennie! Nem kell aggódnia, megmutatjuk, hogyan érheti el ezt a csodálatos szolgáltatást a világ minden tájáról kevesebb, mint 30 másodperc alatt!

Sling TV-szerű Netflix, de élő televízióhoz!

A Sling TV egy olyan szolgáltatás, amely csomagcsomagokkal foglalkozik a tökéletes mennyiségű tartalommal, amellyel mindig szórakoztathatja. Csak egy havi 20 dollárba kerül az alapcsomagért, és felejtsd el a kötelezettségvállalások és a szerződések gondját, mert ilyen nincs! Havonta fizet, így a Sling TV lehetőséget nyújt arra, hogy bármikor törölje és / vagy felfüggessze a szolgáltatást. Az alapcsomag neve „A legjobb az élő TV-nek”, ez 19 csatornát tartalmaz, és ha ez nem elég, akkor további csatornacsomagokat adhat hozzá további 5 dollárért havonta. A kiegészítő csatornák olyan csomagokat tartalmaznak, mint a Sport, a Gyerekek, a World News stb., Így ne aggódjon, minden további csatornán mindig naprakész lesz. Filmek vásárlására és kölcsönzésére is lehetősége van!

TV csatornák

Ez az okos szolgáltatás azt az érzést nyújtja, hogy tévét nézel, mert amikor bekapcsolod, valami úgy játszik, mint bármely más valódi TV! Miután megérezte magát a Sling TV-vel kapcsolatban, kissé olyan, mint a Netflix. Csatornáit kategóriák szerint választják el, minden szervezett és könnyen használható. Még kiválaszthatja azt is, amit legközelebb szeretne nézni, miközben továbbra is megnézheti, amit éppen néz. A Sling TV egyedülálló, mert élőben közvetíti, így levághatja a vezetéket, de mégis figyelmeztet arra, hogy üljön a kanapén tévénézéshez és a különböző csatornák szörfözéséhez. Ennél is fontosabb, hogy legális és megfizethető!

Jellemzők Sling TV ajánlatok!

 • Nézz bárhol

TV-készülékek

Szinte bárhonnan élvezheti a Sling TV-t, mindaddig, amíg csatlakozik egy streaming lejátszóhoz! Nézzen telefonról vagy táblagépről (Android és iOS), TV-ről vagy számítógépről (PC-ről és Mac-ről egyaránt). Az összes Roku lejátszó, valamint a Roku Streaming Stick, az Amazon Fire TV és a Fire TV Stick, az Xbox One és a Google Nexus Player használatával adatfolyamot is továbbíthat. És a közelmúltban használható a Chromecastdal.

 • Visszatekerés, szünet, gyors előretekerés

A döntő fontosságú szolgáltatás .. mindenki használja a visszatekerés, a szünet és a gyors előretekerés gombot, mert mindannyian egy barátunk van, akinek beszélnie kell a legfontosabb jelenet alatt!

 • 3 napos visszajátszás

A Sling TV további egyedülálló tulajdonsága a 3 napos visszajátszás gomb. És pontosan így hangzik! Ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen tévéműsort megnézhessen, amelyet az elmúlt három nap folyamán sugároztak.

Hogyan élvezheti a Sling TV-t?

Természetesen fel kell iratkoznia a Sling.com webhelyre, létre kell hoznia egy fiókot és telepíteni kell az alkalmazást! Még egy 7 napos próbaverziót kínálnak, ahol kipróbálhatja az összes csomagot, hogy kiderüljön-e ez a szolgáltatás Önnek tökéletes. Csodálatosnak hangzik, kivéve egy kis problémát ….

Sling TV korlátozva

Csak az Egyesült Államokban működik! Tehát ha megpróbál számlát nyitni bárhol az Egyesült Államokon kívül, látni fogja a fenti képernyőt. De ne szabaduljon meg attól, hogy ahogy a múltban is számos szolgáltatás működött, mindenre megoldást kínálunk!

Ha olyan országban tartózkodsz, ahol a fenti szolgáltatások nem érhetők el, nagyon könnyű hozzáférni ezekhez. Úgy működik, hogy a webhely vagy az alkalmazás megkeresi az Ön IP-címét, hogy meghatározza a tartózkodási helyét. Csak annyit kell tennie, hogy elrejtse IP-címét, hogy szervereik nem tudhatják az Ön valós helyét. Ily módon a Sling TV-hez bárhonnan hozzáférhet!

Itt van, amit meg kell tennie:
1) Szerezze be a SaferVPN tervet, vagy indítsa el az ingyenes próbaverziót, ha még nem rendelkezik fiókkal.
2) Csatlakozzon az Egyesült Államokban található szerverhez, mert itt érhető el a Sling TV.

SaferVPN USA streaming
3) Nyissa meg a Sling TV-t, és látni fogja, hogy ugyanúgy működik, mintha egy olyan helyen lenne, ahol nincs blokkolva.!

Készüljön fel a korlátlan kábel-TV élvezetére a világ bármely pontjáról!

Ha még nem rendelkezik SaferVPN-vel, akkor előfizetjen ma (14 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálunk – így nincs vesztenivalója!), Vagy próbálja ki a SaferVPN-t ingyen így élvezheti a Sling TV-t!

Csak egyetlen kattintással megnézheti az összes kedvenc TV-sorozatát, és megnézheti az összes filmet, amelyet látni akart.

Ha frissíteni szeretné az összes tippet, hogy elérje a legjobb streaming szórakozást, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot! Jelenleg a Facebook-on, a Twitter-en, a Google + -on és a YouTube-on vagyunk. Vagy írjon nekünk egy e-mailt a [email protected] címen. 24 órán keresztül vagyunk itt.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map