Pénzt takaríthat meg a Nintendo kapcsolón

Pénzt takaríthat meg a Nintendo kapcsolón


Szeretné tudni, hogyan lehet VPN-t használni az árváltozások és a a legolcsóbb ár a Nintendo Switchhez? Olvass tovább! 

Ha valaha is játszottál Mario Kartot, akkor valószínűleg a Nintendo rajongója vagy. Március 3-án a cég kiadta a Nintendo Switch egy hibrid videojáték-eszközt, amely ötvözi a hagyományos és a mobil játékélményeket egyaránt.

Érdekes módon kiderül, hogy a Nintendo Switch olcsóbb lehet a különböző földrajzi helyeken. Itt található több információ az új játékkonzolról, és mindent, amire szüksége lehet, hogy a lehető legolcsóbb áron élvezze!

Így mentheti meg a #NintendoSwitch #VPN-t! Kattintson a Tweet-re

Mi a Nintendo kapcsoló??

A Nintendo, az 1889-ben alapított világhírű videojáték-társaság, 127 éves játékgyártás után megtagadja a lendület veszteségét. 2016. október 21-én a Nintendo bemutatta otthoni / kézi játék-hibridjét, a Nintendo Switch-et. A zökkenőmentes kialakítás egyetlen táblagéphez hasonló alapot kínál, két oldalán két leválasztható „Joy-Con” vezeték nélküli vezérlővel. Ez azt jelenti, hogy az új Switch hihetetlenül barátságosan utazik, mivel a hordozható képernyő megduplázódik, mivel mind a kézi eszköz, mind a konzol.

Az új kiadás kiemeli a nagyon várt játékokat, például:

 • A Zelda legenda a szél lélegzete
 • Fegyver
 • Mario Kart 8 Deluxe
 • 2. lépték
 • NBA 2K18
 • Az Elder V görget: Skyrim
 • Super Bomberman R

és tonna egyéb cím.

Miért kellene VPN-t használni a Nintendo Switch használatával?

A legtöbb játékhoz hasonlóan a Nintendo Switch regionális e-üzleteket kínál, ahol a felhasználók letölthetnek játékokat és tartalmakat. Ez azt jelenti, hogy a VPN jelentősen befolyásolhatja az Ön által a Switch által kínált termékekért fizetett árakat, tartózkodási helyétől függően.

 • Az árak országonként változnak.

  Noha a Nintendo Switch tartalma nincs földrajzilag korlátozva, a konzol ára országonként eltérő.
  Itt található a játékkonzol árainak listája, attól függően, hogy melyik országból szeretné megrendelni:

  Ország

  Ár (USD)
  Ausztrália$ 351,10
  Kanada$ 302.74
  Európa$ 350,05
  Japán$ 262,46
  Új Zéland$ 389,65
  Egyesült Királyság$ 337,30
  Egyesült Államok$ 299

  Szerencsére a különböző árak azt jelentik, hogy megteheted megtakaríthat egy hihetetlen 127,19 USD dollárt ha Új-Zéland helyett Japánból rendelne!!!

  Örömmel fogja hallani, hogy a virtuális magánhálózat (VPN) használatával hozzáférhet ezekhez a földrajzilag korlátozott árengedményekhez, azaz a Nintendo kapcsolót a legjobb áron kaphatja meg – függetlenül attól, hogy melyik országban lakik.!

  Például a SaferVPN használatakor gyakorlatilag az országban lakhat a legolcsóbb árakkal, és kaphat bármilyen kedvezményt, amelyet szeretne! Olvassa el lépésről lépésre az útmutató végén!

 • Használja ki az előfizetési szolgáltatás ingyenes próbaverzióját.

  Az országonkénti árváltozásokon kívül a Nintendo Switch előfizetési szolgáltatásának ingyenes próbaverziója (márciusban kezdődött, amelyet 2017 őszének teljes bevezetése követ), csak az Egyesült Államokban, Kanadában és Mexikóban kínálják..

  Szerencsére a VPN másodpercek alatt megoldja ezt! Csatlakozzon egyszerűen egy SaferVPN szerverhez az említett országok egyikében, és viola! Azonnali hozzáférés exkluzív ingyenes próbaverziójukhoz!

 • Használjon VPN-t a játékélmény biztonságához.

  A VPN használata teljes, korlátlan hozzáférést biztosít, miközben egyidejűleg védelmet nyújt az IP szivárgások és a DDOS támadások ellen – két nagyon gyakori probléma, amellyel a játékosok online szembesülnek.

  Anonim módon böngészve bankszintű titkosított VPN-kapcsolattal, megóvhatja az összes hitelinformációt és személyes adatait.

VPN használata a Nintendo Switch használatával

Ha szeretné megtapasztalni a VPN által kínált hihetetlen megtakarításokat, kövesse a gyors lépésről lépésre szóló útmutatónkat, és azonnal kezdje el megtakarítani! Anonim VPN segítségével elkerülhető a földrajzi blokkolás, és bárhonnan bármilyen tartalomhoz hozzáférhet új IP-cím beszerzésével. Ily módon becsaphatja a webhelyet abban, hogy úgy gondolja, hogy egy másik országban tartózkodik. A legnagyobb megtakarítás kihasználásához egyszerűen válassza ki az abban az országban található szervert, ahol a legkisebb költségeket fogja viselni!  

Így lehet a legjobban megtakarítani a Nintendo Switch szoftvert, mindössze 3 egyszerű lépésben:

1) Szerezze be a SaferVPN tervet, vagy indítsa el az ingyenes próbaverziót, ha még nem rendelkezik fiókkal.

2) Csatlakozzon a kívánt helyen található szerverhez.

pénzt takaríthat meg Nintendo Switch Japan VPN szerver, SaferVPN

3) Nyissa meg a Nintendo Switch szolgáltatást, és úgy látja az árakat (vagy egy ingyenes próbaverziót), mintha olyan helyen lenne, ahol a legolcsóbb árak!

Ugyanezt a módszert is használhatja, ha ellenőrzi a készülék összes új tartozékát!

A SaferVPN segítségével a világ minden tájáról elérheti ezt a csodálatos szolgáltatást kevesebb mint 30 másodperc alatt!

Reméljük, hogy hasznosnak találta ezt a blogot! Nyugodtan kommentálhassa az alábbiakat, és ha frissíteni szeretné az összes tippet, hogy elérje a legjobb szórakoztató játékot, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot a közösségi médiában. 24 órán keresztül vagyunk itt.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map